|
|
Stranica: 35/347.
|
[ 8664 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 22:45 |
|
|
|
Da, balvani oko Harkiva. Mater mu i taj Hrkiv. To je toliko zloslutno i bksuszno mjesto. Bivša sovjetska tvornica traktora a onda tenkova. Tu mi je strikan poginuo u 369. brigadi
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 22:49 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6194 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 22:50 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Ne pada mi na pamet narušavati hrvatske jezične tradicije.
Čujte, zbog ljubavi i odanosti njihovim idejama, neke stvari se moraju i žrtvovati. To bi bila mala žrtva za vas a ujedno velika u njihovim očima, gospodine Glazbeniče Glazbenik je napisao/la: Uvjeren sam da se radi o lojalnim građanima ili još bolje izrečeno - podanicima Republike Srpske.
Nedaj Bože da su podanici, gospodine Glazbeniče. Srpska je demokratska federalna jedinica i sva prava nacionalnih manjina su Ustavom zagarantovana 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 22:53 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Tu mi je strikan poginuo u 369. brigadi Otišao je, sarmu probao nije 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 22:56 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6194 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Agathonikos je napisao/la: Nedaj Bože da su podanici, gospodine Glazbeniče. Srpska je demokratska federalna jedinica i sva prava nacionalnih manjina su Ustavom zagarantovana  Da, tamo gdje se rađa Vašeg sunca sjaj, Vaš gord i prkosan zavičaj im je osigurao lijepu web-stranicu kao priznatoj nacionalnoj manjini, gospodine Agathonikos.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 23:02 |
|
|
Tako treba, gospodine Glazbeniče 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 23:03 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10452 Lokacija: Banja Luka
|
Kum Bečo je napisao/la: Da, balvani oko Harkiva. Mater mu i taj Hrkiv. To je toliko zloslutno i bksuszno mjesto. Bivša sovjetska tvornica traktora a onda tenkova. Tu mi je strikan poginuo u 369. brigadi Sto bas tamo, imao je i ovdje gdje poginuti ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 23:05 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 23:15 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Večeras je srušen spomenik Lenjinu u Hersonu.
Spomenik tom Hazaru treba srušiti na svakom pedlju ruske zemlje i u to ime, čestitke rušiteljima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 23:16 |
|
|
|
Sad ce Ruske smrde polako protiv sebe okrenuti I one ukrajince koji su bili za njih. Ruski policajci zelja za otcjepljenjem Podsjeca na nesto
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 23:19 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Sad ce Ruske smrde polako protiv sebe okrenuti I one ukrajince koji su bili za njih. Ruski policajci zelja za otcjepljenjem Podsjeca na nesto A ja opet mislim da će galicijanske smrde okrenuti protiv sebe i one Ukrajince koji su bili za njih jer su im upravo smrde zabile glogov kolac po sred Ukrajine 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 23:21 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Spomenik tom Hazaru treba srušiti na svakom pedlju ruske zemlje i u to ime, čestitke rušiteljima  Rušitelji su Vama mrski banderovci, gospodine Agathonikos. Pogledajte youtube snimak, desno od spomenika se jasno vidi crveno-crna zastava UPA-e.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 22 vel 2014, 23:27 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Rušitelji su Vama mrski banderovci, gospodine Agathonikos.
Pogledajte youtube snimak, desno od spomenika se jasno vidi crveno-crna zastava UPA-e.
Pa znam, gospodine Glazbeniče Ljudi rade na jačanju zdrave ruske nacionalne svijesti i na ovom rušenju, svaki čestiti ruski nacionalist ih može samo pozdraviti a ako kojim slučajem Ruseki i nalete na njih ovih dana, ne bi ih trebalo izrazbijati, baš zbog rušenja spomenika ovom Hazarcu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 23 vel 2014, 08:52 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29321 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
I što ima? Specijalci se razbježali, parlament sa uvjerljivom većinom prešao na stranu oporbe, Janukovič u bjekstvu, izglasani prijevremeni izbori (eto, u Ukrajini znaju razliku između prijevremenih i izvanrednih izbora za razliku od BiH), ona MILF-ača oslobođena iz zatvora... Sve u svemu, nakon prvog kruga kvalifikacija Europski lopovi ws Azijski lopovi - 1:0 za Europu 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 23 vel 2014, 09:18 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Da, balvani oko Harkiva. Mater mu i taj Hrkiv. To je toliko zloslutno i bksuszno mjesto. Bivša sovjetska tvornica traktora a onda tenkova. Tu mi je strikan poginuo u 369. brigadi http://hr.wikipedia.org/wiki/369._poja%C4%8Dana_pje%C5%A1a%C4%8Dka_pukovnijaStrikan ili amidža? Amidža a što znači stric. Da, to je ta slavna pukovnija. Ipak smo na kraju pobijedili 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 23 vel 2014, 09:38 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Sve u svemu, nakon prvog kruga kvalifikacija Europski lopovi ws Azijski lopovi - 1:0 za Europu
S obzirom da je Galicija bila i na strani Poljske, i na strani Napoleona, i na strani AU, i na strani Hitlera a danas je na strani EU/NATO, ishod drugog kruga u srazu sa Rusima je karmički definisan i već poznat 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 23 vel 2014, 10:01 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29321 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Agathonikos je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Sve u svemu, nakon prvog kruga kvalifikacija Europski lopovi ws Azijski lopovi - 1:0 za Europu
S obzirom da je Galicija bila i na strani Poljske, i na strani Napoleona, i na strani AU, i na strani Hitlera a danas je na strani EU/NATO, ishod drugog kruga u srazu sa Rusima je karmički definisan i već poznat  Samo da prvi snjegovi padnu... Jer takvi su Rusi, kad je toplo oni omlitave, a kad padne snijeg i stegne zima onda dobiju snagu i krenu nezadrživo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 23 vel 2014, 10:09 |
|
|
|
Otprilike tako, gospodine Bobovac. Rusi imaju taj medvjeđi šmek, spori su i naoko inertni, primaju udarce ali kad se zaholcaju, eto ih u Berlinu, Parizu itd.
Kao miroljubiv čovjek, nadam se da do rata neće doći ali ako krene, puče Ukrajina ko lubenica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 23 vel 2014, 10:18 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Amidža a što znači stric. Da, to je ta slavna pukovnija. Ipak smo na kraju pobijedili  Znam da znači stric, ali iz kojeg kraja si rodom, ako amidžu zoveš strikan? Baš iz Sarajeva ili iz nekog drugog dijela BiH?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 23 vel 2014, 10:25 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Ne pada mi na pamet narušavati hrvatske jezične tradicije.
Čujte, zbog ljubavi i odanosti njihovim idejama, neke stvari se moraju i žrtvovati. To bi bila mala žrtva za vas a ujedno velika u njihovim očima, gospodine Glazbeniče Gospodine Agathonikos, takvu žrtvu kakvu zahtijevate od mene učinio sam u čast puno učinkovitijim rusožderima - Latvijcima. Istina nevoljko, i prvenstveno iz razloga što nisam htio biti prepreka jezičnim inovacijama koje su već uzele maha u hrvatskom jeziku, mimo moje volje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 23 vel 2014, 10:27 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 23 vel 2014, 10:28 |
|
|
Koliko su učinkoviti, vidjećemo ako dođe do glob tarapane jer imam neki filing da će ti baltički podrepaši prvi u mašinu za mljevenje, gospodine Glazbeniče 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 23 vel 2014, 10:40 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Otprilike tako, gospodine Bobovac. Rusi imaju taj medvjeđi šmek, spori su i naoko inertni, primaju udarce ali kad se zaholcaju, eto ih u Berlinu, Parizu itd.
Kao miroljubiv čovjek, nadam se da do rata neće doći ali ako krene, puče Ukrajina ko lubenica. Jes vala to je 100%. Jos ako im se ti pridruzis. S obzirom koliko ih volis mora da ces uletit klizeci. Nego da se uozbiljimo. Saka pjanih I drogiranih Galicjana razjeba sve zivo. Nego kome je ostavio sve one oldtimere gos pobjegulja Januk? Klicku ne treba ima vise love od njega
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 23 vel 2014, 10:41 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Donedavni ukrajinski premijer Azarov završio u svojoj domovini, Rusiji. Naime, rođen je u Kalugi. http://dt.ua/POLITICS/azarov-poyihav-u-rosiyu-138141_.html Da li vam je poznata destinacija ljubljenih nam nazihaličanskih voždova, ako se krene u drugu rundu koju Rusi po običaju finiširaju u svoju korist, gospodine Glazbeniče 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 23 vel 2014, 10:42 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Amidža a što znači stric. Da, to je ta slavna pukovnija. Ipak smo na kraju pobijedili  Znam da znači stric, ali iz kojeg kraja si rodom, ako amidžu zoveš strikan? Baš iz Sarajeva ili iz nekog drugog dijela BiH? Iz Sarajeva. Strikan kažu Hercegovci i Dalmatinci
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Robbie MO i 30 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|