|
|
Stranica: 67/319.
|
[ 7963 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Metemma
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 20 lip 2015, 20:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Oni misle da imaju problem sa Hrvatima i Srbima. Malo će zatrolati, malo FTV nešto objaviti i problem nestao. Svijet mrzi islam i muslimane i neka to sa svijetom riješe. Nije ih mrzio, uvlačio im se u šupak kao niko nikom. I opet prave ovo što prave, završi školu u Jorkširu pa siluje djevojke kao da je u Afganistanu, ode u Siriju da kolje Engleze posle karijere repera u Londonu... Zapad je počeo da im povlađuje umjesto da ih prevaspitava.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 20 lip 2015, 20:41 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Metemma je napisao/la: BBC je napisao/la: Oni misle da imaju problem sa Hrvatima i Srbima. Malo će zatrolati, malo FTV nešto objaviti i problem nestao. Svijet mrzi islam i muslimane i neka to sa svijetom riješe. Nije ih mrzio, uvlačio im se u šupak kao niko nikom. I opet prave ovo što prave, završi školu u Jorkširu pa siluje djevojke kao da je u Afganistanu, ode u Siriju da kolje Engleze posle karijere repera u Londonu... Zapad je počeo da ih poštuje umjesto da ih prevaspitava. To je iznad Bošnjaka, veći i globalni problem. A Bošnjaci se tome priključe ovakvim vijestima. Sjetih se kako sam jednom bio u društvu Zagoraca. Morao sam mijenjati temu kad se krenulo o islamu i muslimanima, postalo previše gadljivo. Ljudima preko glave tog sranja. Ako ti i ne kažu to je zbog PC ili što te slabo poznaju. Tko to sranje može voljeti poslije svega što se po svijetu događa.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 20 lip 2015, 20:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
|
Vratimo se na temu. Teroristički napad jednog bijelog krscanina na crne krscanine u krscanskoj crkvi.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 20 lip 2015, 21:41 |
|
|
|
Nova "analiiza" i "proročanstva" Stratfor-a je kao da je pisali pod utjecajem albanske Marihuane. Po prvi put me sram nešto onako ovdje zalijepiti, makar sam svakakvih vijesti znao staviti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 20 lip 2015, 21:44 |
|
|
BBC je napisao/la: Nova "analiiza" i "proročanstva" Stratfor-a je kao da je pisali pod utjecajem albanske Marihuane. Po prvi put me sram nešto onako ovdje zalijepiti, makar sam svakakvih vijesti znao staviti. Rusija će se uskoro raspasti, nakon čega će ih USA izrokati nuklearkama i slične budalaštine... Jel na to misliš?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 20 lip 2015, 21:45 |
|
|
|
Ma ja. Ali da su stali samo na tome nekako bi se dalo provariti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 20 lip 2015, 21:49 |
|
|
Ne znam šta su dalje pisali, jer sam posle toga prestao da čitam. To jest, nisam, prestao sam da čitam nakon što sam naišao na trvdnju da će Poljska postati najjača evropska sila. Džordž Fridman je težak kreten..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 20 lip 2015, 22:03 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2015, 12:20 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Metemma je napisao/la: Nevjerovatno šta islam uradi od bijelog naroda, šta znači par stotina godina u ludosti... kakvo god se zlo desi oni jedva dočekaju da skiče "evo, nije musliman, šta ćete sad"... poremećeno, sto posto poremećno...
Pošto doc ne želi da se oglašava na ovoj temi otkada se ovo desilo, rešio si da ga odmeniš?  Dnevnik HRT-a je u podne krenuo udarno s "kako nema dana, a da iz Amerike ne stigne neka strašna vijest o pucnjavi ili krvoproliću" pa su napravili kratak osvrt na jučerašnji dan. Citat: U Detroitu naoružani napadač, Afroamerikanac, pucao na skupinu ljudi na košarkaškom igralištu, ubio jednog, devet ranjenih, među okupljenima je bilo i djece.
Čini se da ga to nije zabrinjavalo, on je imao svoju metu, ostali su bili samo kolateralne žrtve.
Svjedokinja, mlada Afroamerikanka, sva uplakana se pita "kako crnci mogu ubijati druge crnce bez razloga".
“Through the grace of God no children were shot”. http://www.theguardian.com/us-news/2015 ... ball-courtCitat: U New Orleansu, zatvorenik, Afroamerikanac, ubio policajca, Afroamerikanca, dok ga je ovaj prevozio u zatvor.
Budući da su obojca iste rase, "pitanje rasizma se ne postavlja". http://abcnews.go.com/US/prisoner-accus ... d=31918181Citat: U West Philadelphiji (znaš kako pjeva Will Smith u Princu s Bel Aira: West Philadephia born and raised...), napadač, Afroamerikanac, zapucao prema okupljenima na pikniku, ranjena i 18 mjesečna beba. http://www.nbcphiladelphia.com/news/bre ... 47231.htmlCitat: U Cincinnatiju, prijeteći samoubojica, Afroamerikanac, ubio policajca koji je došao na intervenciju da mu pomogne. Budući da je policajac Koreanac ne znam dali se pitanje rasizma postavlja. Suspect Trepierre Hummons posted an omnious message as his Facebook status at 8:55 a.m.: "I love every last one of y'all to whoever has been in my life ... You're the real mvp." http://www.usatoday.com/story/news/nati ... /28980727/To je Amerika. Svakog dana. U kojoj Afroamerikanci ubijaju, ogromnom većinom druge Afroamerikance. U kojoj u jednoj noći u Chicagu bude više propucavanja nego u Bagdadu i svih 30 uključuju mog dobrog prijatelja Shitaviousa (reci da si pročitao :), dok je žrtva uvijek neki D'Brickashaw ili Q'Nosha, sa slučajnom prolaznicom Shaniquom koja ni kriva ni dužna nastrada. U kojoj u 15 godina, Afroamerikanci u gradu Chicagu ubiju više ljudi nego što Amerika izgubi vojnika u ratu protiv terorizma u Afganistanu, u 90% slučajeva druge Afroamerikance. I u kojoj se dogodi s vremena na vrijeme da neki psihički oboljeli, poremećeni, zlobni bijeli klinac (za kojeg njegov prijatelj Afroamerikanac kaže da inače nije bio takav) od 200 000 000 bijelih Amerikanaca napravi ovakav strašan zločin. A onda idemo slijedećeg dana, kao i svakog dana, business as usual... I love every last one of y'all to whoever has been in my life ... You're the real mvp....Carmello MVP-ju moj. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2015, 16:41 |
|
|
doc je napisao/la: Dnevnik HRT-a je u podne krenuo udarno s "kako nema dana, a da iz Amerike ne stigne neka strašna vijest o pucnjavi ili krvoproliću" pa su napravili kratak osvrt na jučerašnji dan. Citat: U Detroitu naoružani napadač, Afroamerikanac, pucao na skupinu ljudi na košarkaškom igralištu, ubio jednog, devet ranjenih, među okupljenima je bilo i djece.
Čini se da ga to nije zabrinjavalo, on je imao svoju metu, ostali su bili samo kolateralne žrtve.
Svjedokinja, mlada Afroamerikanka, sva uplakana se pita "kako crnci mogu ubijati druge crnce bez razloga".
“Through the grace of God no children were shot”. http://www.theguardian.com/us-news/2015 ... ball-courtCitat: U New Orleansu, zatvorenik, Afroamerikanac, ubio policajca, Afroamerikanca, dok ga je ovaj prevozio u zatvor.
Budući da su obojca iste rase, "pitanje rasizma se ne postavlja". http://abcnews.go.com/US/prisoner-accus ... d=31918181Citat: U West Philadelphiji (znaš kako pjeva Will Smith u Princu s Bel Aira: West Philadephia born and raised...), napadač, Afroamerikanac, zapucao prema okupljenima na pikniku, ranjena i 18 mjesečna beba. http://www.nbcphiladelphia.com/news/bre ... 47231.htmlCitat: U Cincinnatiju, prijeteći samoubojica, Afroamerikanac, ubio policajca koji je došao na intervenciju da mu pomogne. Budući da je policajac Koreanac ne znam dali se pitanje rasizma postavlja. Suspect Trepierre Hummons posted an omnious message as his Facebook status at 8:55 a.m.: "I love every last one of y'all to whoever has been in my life ... You're the real mvp." http://www.usatoday.com/story/news/nati ... /28980727/ Molim te reci mi da si sve ovo pokupio sa nekog foruma, a da nisi sam istraživao čitajući sve žive američke novine i sajtove, pošto bi baš tolika posvećenost nečemu što ne donosi neposrednu ličnu korist bila, blago rečeno, malo čudna.  Citat: To je Amerika.
Svakog dana.
U kojoj Afroamerikanci ubijaju, ogromnom većinom druge Afroamerikance.
U kojoj u jednoj noći u Chicagu bude više propucavanja nego u Bagdadu i svih 30 uključuju mog dobrog prijatelja Shitaviousa (reci da si pročitao :), dok je žrtva uvijek neki D'Brickashaw ili Q'Nosha, sa slučajnom prolaznicom Shaniquom koja ni kriva ni dužna nastrada.
U kojoj u 15 godina, Afroamerikanci u gradu Chicagu ubiju više ljudi nego što Amerika izgubi vojnika u ratu protiv terorizma u Afganistanu, u 90% slučajeva druge Afroamerikance.
I u kojoj se dogodi s vremena na vrijeme da neki psihički oboljeli, poremećeni, zlobni bijeli klinac (za kojeg njegov prijatelj Afroamerikanac kaže da inače nije bio takav) od 200 000 000 bijelih Amerikanaca napravi ovakav strašan zločin.
A onda idemo slijedećeg dana, kao i svakog dana, business as usual... Ma znam ja sve to. Nego sam napisao ono Metemmi zato što mi je bilo simpatično da se već nekoliko dana ne oglašavaš na temi na kojoj inače svaki dan ostaviš barem jedan post, a sada te odjednom nema. A to je čudno, s obzirom da svakave opskurne gluposti iz Amerike prenosiš dnevno, a o ovome ni mukajeta. A znaš kako kažu, nije vest kada pas ujede čoveka, nego kada čovek ujede psa. I onda kada se desi ovako velika vest, složićeš se da je malo čudno tvoje upadljivo odsustvo sa svog bloga.  A da je neki crnac upao u belačku crkvu i pobio devet ljudi, do sada bi nakucao već dvanaest stranica postova sa sve prigodnim ilustracijama čoveka sa zabijenom glavom u pesak koje simbolišu samozavaravanje zapadne civilizacije oko multikulturalizma i rasne jednakosti. Inače, jel se ikada desilo u Americi da neki crnac prsne sa mozgom, uzme pištolj i napravi masovni pokolj onako, because reasons. Ja se nešto ne sećam tako nečeg, uvek bude u pitanju neki poludeli pripadnik temeljnog USA naroda. Inače moj stav prema tom problemu da se prosečno par puta godišnje pojavi neki ludak koji počne nasumično da ubija je ko ih jebe kada daju svakoj budali sa ulice da kupi oružje i municiju u supermarketu bez ikakve psihološke provere. Citat: Carmello MVP-ju moj.   Živeo i ti meni, ali bi bilo lepo kada bi sledeći put uz takvu nekakvu poruku stavio i disklejmer "no homo", čisto da ne pomislim svašta. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2015, 17:54 |
|
|
|
Doktore, i mene zanima odakle tolika fascinacija crncima... odakle izvlacis inspiraciju da to pratis...
Ajd da si ziveo tamo, ili da vuces neko poreklo... ili da si iskusio neku nevolju sa crncima... verujem da nije nista od toga...
Gde su tvoji konji u vestima da je neki nigros poubijao neke druge, ili prve u Americi... kome je to relevantno?! Onima koji tamo zive... to ni u kom smislu ne moze poremetiti niti promeniti bilo koji globalni proces kojega smo svi deo, i koji i na nas utice...a koga nisu, niti ce ikad formirati crnci...
Sve sto se desi u Americi(Vegasu), ostaje u Americi(Vegasu)... to moze da se posmatra kao deo crne hronike, cega nisam ljubitelj, ili fenomenoloski kao rasni sukob belaca i crnaca koji ima daleke korene....ili kao njihova socijalno-kulturna devijacija... ali to ni u kom smislu ne utice na tvoj zivot, niti na sudbinu tvog naroda, kontinenta, planete... mene mnogo vise interesuje ko su kreatori njihove politike i ideologije, a tu uopste nema nigrutina, ako izuzmemo onog dobro osuncanog, kako rece Berluskoni, koji se o svemu tome pita, koliko i Kum Beco o reformi skolstva u Mauritaniji...
Iskreno mi odgovori, kako si se navukao na ovu QQ Clan varijantu...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2015, 19:50 |
|
|
|
Gledam i seriju Beckstrom povremeno :)
- Almond, you should interview some suspicious character. - What suspicious character? - Uh... That black african-american there. -- - Do we work you over for the killing of the kid, or the drug-dealing chinamen you replaced? - Cambodians. Lieutenant Backstrom means drug-dealing Cambodians. - Cambodian-americans.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2015, 22:40 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Molim te reci mi da si sve ovo pokupio sa nekog foruma, a da nisi sam istraživao čitajući sve žive američke novine i sajtove, pošto bi baš tolika posvećenost nečemu što ne donosi neposrednu ličnu korist bila, blago rečeno, malo čudna.  To je bilo spomenuto u prve dvije minute Dnevnika. Nakon toga samo ukucaš u tražilicu Detroit shooting i ispadne ti prvi rezultat. Čas posla. Carmello Šešelj je napisao/la: Ma znam ja sve to. Nego sam napisao ono Metemmi zato što mi je bilo simpatično da se već nekoliko dana ne oglašavaš na temi na kojoj inače svaki dan ostaviš barem jedan post, a sada te odjednom nema. A to je čudno, s obzirom da svakave opskurne gluposti iz Amerike prenosiš dnevno, a o ovome ni mukajeta. A znaš kako kažu, nije vest kada pas ujede čoveka, nego kada čovek ujede psa. I onda kada se desi ovako velika vest, složićeš se da je malo čudno tvoje upadljivo odsustvo sa svog bloga.  A da je neki crnac upao u belačku crkvu i pobio devet ljudi, do sada bi nakucao već dvanaest stranica postova sa sve prigodnim ilustracijama čoveka sa zabijenom glavom u pesak koje simbolišu samozavaravanje zapadne civilizacije oko multikulturalizma i rasne jednakosti. Inače, jel se ikada desilo u Americi da neki crnac prsne sa mozgom, uzme pištolj i napravi masovni pokolj onako, because reasons. Ja se nešto ne sećam tako nečeg, uvek bude u pitanju neki poludeli pripadnik temeljnog USA naroda. Inače moj stav prema tom problemu da se prosečno par puta godišnje pojavi neki ludak koji počne nasumično da ubija je ko ih jebe kada daju svakoj budali sa ulice da kupi oružje i municiju u supermarketu bez ikakve psihološke provere. Bio sam u cajtnotu. A upravo stoga što znam što se inače događa mi se zgadi kad se ovako nešto upotrebljava u ideološko propagandne svrhe, a ne čisto ljudski kako bi trebalo biti. Nekako mi je ovo kao kad bi se zgražao kad bi neki poludjeli psihićki poremećeni Židov pred kraj 19. stoljeća zaklao par ruske pravoslavne djece pa radio neke bolesne rituale. Pa onda to potencirati i poželjeti mu Kozake na konjima u kući i sibirski gulag i šta sve ne. A kad znaš kako je Židovima u velikoj carskoj Rusiji, šta se inače događa, za šta ih se neosnovano optužuje, a o tome se ne izvještava. Nego samo o tom slučaju koji pokazuje "židovsku patologiju" i sve grijehe Izabranog naroda. Naravno da paralela nije ni izbliza idealana ali se referiram na sliku i propagandu, ne na stvarne uvjete života. Nije stvar nikad u pojedinačnim primjerima nego u ukupnoj slici. Točno gotovo uvijek je ovakav slučaj pripadnik temeljnog naroda. Kao i pucačine po školama (tu ima i Azijaca). I svi masovni ubojice su do sad uglavnom bili Bijelci. Inače Euro Američani sa preko 200 000 000 komada vatrenog oružja imaju stope ubojstava kao i Europljani. Carmello Šešelj je napisao/la: Živeo i ti meni, ali bi bilo lepo kada bi sledeći put uz takvu nekakvu poruku stavio i disklejmer "no homo", čisto da ne pomislim svašta.  Imaš blago homofobičan stav i to mi se ne sviđa. Ni najmanje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2015, 23:13 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Doktore, i mene zanima odakle tolika fascinacija crncima... odakle izvlacis inspiraciju da to pratis...
Ajd da si ziveo tamo, ili da vuces neko poreklo... ili da si iskusio neku nevolju sa crncima... verujem da nije nista od toga...
Gde su tvoji konji u vestima da je neki nigros poubijao neke druge, ili prve u Americi... kome je to relevantno?! Onima koji tamo zive... to ni u kom smislu ne moze poremetiti niti promeniti bilo koji globalni proces kojega smo svi deo, i koji i na nas utice...a koga nisu, niti ce ikad formirati crnci...
Sve sto se desi u Americi(Vegasu), ostaje u Americi(Vegasu)... to moze da se posmatra kao deo crne hronike, cega nisam ljubitelj, ili fenomenoloski kao rasni sukob belaca i crnaca koji ima daleke korene....ili kao njihova socijalno-kulturna devijacija... ali to ni u kom smislu ne utice na tvoj zivot, niti na sudbinu tvog naroda, kontinenta, planete... mene mnogo vise interesuje ko su kreatori njihove politike i ideologije, a tu uopste nema nigrutina, ako izuzmemo onog dobro osuncanog, kako rece Berluskoni, koji se o svemu tome pita, koliko i Kum Beco o reformi skolstva u Mauritaniji...
Iskreno mi odgovori, kako si se navukao na ovu QQ Clan varijantu... Nisam nešto posebno fasciniran time. Niti ne pratim to nešto pretjerano. Dojam može biti drugačiji ali zato što do sad znam podosta o tome pa u kratko vrijeme nešto izvučem i ostavim. Istina me zanima. A ovo je dio istine koja je trenutno najbitnija što se tiče zapadne civilizacije. A svi ti dijelovi dolaze do nas. Kad tad. Mi smo periferija i sve što je dominantno u središtu dolazi nama, sa zakašnjenjem. Zato moramo biti upoznati sa trendovima, kako bi možda (veliko možda znajući nas) mogli utjecati preventivno i spriječiti neke patologije koje su se tamo dogodile, a nama se spremaju. Praemonitus praemunitus. I ja sam odrastao u toj naivnoj ideji da su svi ljudi isti, gledao američke filmove, valjda Policajca s Beverly Hillsa 10 puta, obožavao tandem Danny Glover Mel Gibson, Princa s Bel Aira, imao poster LA Lakersa i Kobea Bryanta na zidu (pa mi jednom ujak rekao: Šta će ti ti crnci na zidu?  ) E a onda kad sam spontano počeo malo pratit medije skužio sam da to nije tako. Da slika koju prikazuje Hollywood i liberalni mediji ne odgovara onome kako stvari stoje. Pa me to zaintrigiralo. Kao što bi me zaintrigiralo da recimo Romi u Srbiji čine 10% stanovništva, a počine 70% kriminala, da napadaju, premlaćuju Srbe, da siluju Srpkinje, da imaš dijelove Beograda u koje ne ideš, a ne ide ni policija, da pošteni Srbi zaziru od Roma upravo zbog toga, pa se segregiraju, bježe iz svakog kvarta u koji počnu doseljavat Romi, a s druge strane srpski mediji drve o romofobiji i rasizmu Srba, kad neka skupina mladih Srba iznervirana time da stalno Romi napadaju i premlaćuju Srbe poludi pa pretuče neke Rome svi srpski mediji udre o njima kao o najvećem ološu, a eto svaki dan se događa da Romi prebiju nekog Srbina, a o tome ne izvještavaju, čak ni ne spominju nacionalnost, već skupina mladih pretukla tamo nekog, mladić ubio, dvojca mladića silovala...a cijelo sprsko društvo opsjednuto Romima, Romi su odvjetnici, kirurzi, direktori, predsjednici Srbije u srpskim filmovima dakako, postoje zakoni i praksa da se nekvalificirane Rome prima na poslove, a kvalificirane Srbe ne, Srbija u 50 godina potroši 40 milijardi dolara na programe da pomogne Romima, rade se posebni programi za pomoć Romima u obrazovanju itd. itd. A Romi uvijek isti. A Srbi kao skupina radišni, pošteni, obrazovani, pristojni, srdačni, gostoljubivi. Sve naj. Jedan od najboljih naroda na svijetu po svim pokazateljima. A po medijima Srbi krivi za sve, a Romi super ljudi. I to sami Srbi fanatično propagiraju, prešučujući sve negativnosti Roma, izmišljavajući sve žive i nežive isprike za patologiju Roma, a kriveći na sve žive i nežive načine i izmišljavajući sulrazloge kako bi na kraju ipak mogli Srbi biti krivi za sve. Zaintrigiralo bi me to. Kako' Zašto? Tebe nebi? A ovo sve je dio šire slike. Ista stvar je u Engleskoj, Francuskoj, Njemačkoj. Cijelom Zapadu. Mene zanima kako to da pedofili, silovatelji i podvoditelji u Engleskoj siluju 1000 djevojčica u dobi od 11 do 13 godina. Engleska policija to zna. I ne poduzima ništa. Jer su djeca, djevojčice male Engleskinje, a silovatelji i pedofili Pakistanci. A oni ne žele ispasti "rasisti". To je priča našeg vremena (u nizu varijacija). I onda me na kraju neki Johnny zapita kako sam se navukao na tu priču srpskog nacional šovinizma, vojvoda Šešelj, Srebrenica i to...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lip 2015, 23:59 |
|
|
|
USA ce potonuti u rasnim i verslim sukobima. Duguju 18 biliona triliona i svake sekunde jos koji milion.
Njihove obojene zelene slicice bice kao dinari Slobini 1993. BRIKS trguje u svojoj valuti.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 22 lip 2015, 12:46 |
|
|
doc je napisao/la: Nisam nešto posebno fasciniran time. Niti ne pratim to nešto pretjerano. Dojam može biti drugačiji ali zato što do sad znam podosta o tome pa u kratko vrijeme nešto izvučem i ostavim. Istina me zanima. A ovo je dio istine koja je trenutno najbitnija što se tiče zapadne civilizacije. A svi ti dijelovi dolaze do nas. Kad tad. Mi smo periferija i sve što je dominantno u središtu dolazi nama, sa zakašnjenjem. Zato moramo biti upoznati sa trendovima, kako bi možda (veliko možda znajući nas) mogli utjecati preventivno i spriječiti neke patologije koje su se tamo dogodile, a nama se spremaju. Praemonitus praemunitus. I ja sam odrastao u toj naivnoj ideji da su svi ljudi isti, gledao američke filmove, valjda Policajca s Beverly Hillsa 10 puta, obožavao tandem Danny Glover Mel Gibson, Princa s Bel Aira, imao poster LA Lakersa i Kobea Bryanta na zidu (pa mi jednom ujak rekao: Šta će ti ti crnci na zidu?  ) E a onda kad sam spontano počeo malo pratit medije skužio sam da to nije tako. Da slika koju prikazuje Hollywood i liberalni mediji ne odgovara onome kako stvari stoje. Pa me to zaintrigiralo. A ovo sve je dio šire slike. Ista stvar je u Engleskoj, Francuskoj, Njemačkoj. Cijelom Zapadu. Mene zanima kako to da pedofili, silovatelji i podvoditelji u Engleskoj siluju 1000 djevojčica u dobi od 11 do 13 godina. Engleska policija to zna. I ne poduzima ništa. Jer su djeca, djevojčice male Engleskinje, a silovatelji i pedofili Pakistanci. A oni ne žele ispasti "rasisti". To je priča našeg vremena (u nizu varijacija). I onda me na kraju neki Johnny zapita kako sam se navukao na tu priču srpskog nacional šovinizma, vojvoda Šešelj, Srebrenica i to... Svi smo mi manje vise odrasli na hollywoodskim filmovima, i posto smo najranije dane proveli komunistickoj Jugi, sve nam je to izgledalo sjajno... onda vremenom kad odrastes, pocnes na to da gledas drugim ocima... ima i dalje odlicnih filmova, ali mainstream je povrsan, plitak, jeftin, jednodimenzionalan... ne mogu da se setim ozbiljnog filma u kome se kritikuje na pravi nacin bilo koji sustinski problem njihovog drustva i drzave... u dobroj meri to je propagandna kuhinja iz koje izlecu superheroji, junaci njihovih ratova i politike... Ti akcenat stavljas na crnce, njihova nedela... sto ne sporim, nije tajna da s obzirom na ucesce u ukupnoj populaciji, crnci stoje mnogo iznad proseka u izvrsavanju teskih zlocina... Ajde da se pitamo zasto... gde su koreni toga...i da li je to najvaznije pitanje uopste... Kako su oni pre svega zavrsili u Americi, ko ih je doveo... jel su dosli kao pioniri novog sveta, ili su ih doveli u lancima... stolecima su bili robovi, radili najgore poslove, nisu imali osnovna ljudska prava... do Kenedija, a to znaci do pre 50 godina nisu imali pravo ni da glasaju... tek ih je rat u Vijetnamu strpao u isti rov sa belcima... jel imamo prava da to sve ignorisemo, i da kazemo da oni bolje nisu ni zasluzili, i da je tako trebalo... mozemo, ako ih u startu ne posmatramo kao ljude, nalik nama, vec kao poluzivotinje... nije njima teklo med i mleko, pa su i dalje ostali divlji, vec imaju pretesku istoriju gde su 300 godina tretirani na najgori nacin... Zna se odakle se regrutuju kriminalci... iz siromastva, bede, osecaja zapostavljenosti i besperspektivnosti... milioni zive u getima, od neke bedne socijale, bez obrazovanja... odatle se izvuku malobrojni, nesto sportista, muzicara, nesto onih koji sljakaju bedne poslove... ostalo je gurnuto u kriminalni milje, u bande, dilovanje drogom... tu je uzrok, a ovo sto ti iznosis su samo posledice, koje zaklanjaju pogled u cemu je sustina problema... Imamo danas dve struje belaca, jedni koji su u dubini jos ostali rasisti, i drugi "liberali" koji su otisli u drugu krajnost, pa "pozitivno" diskriminisu crnce, drze ponizavajuce govorancije... i jedni i drugi su problem... i onaj redneck iz Bible Belta koji crnca gleda kao insekta, i feminizirani pedercic sa Manhattana koji se oseca ubercool kad drobi o svom modernom pogledu, a sanja crnacku oklagiju u svom dupencetu. Najveci problem americkog drustva, koga formira belacka elita je vulgarni materijalizam, kult oruzja... svako je naoruzan ko Rambo, jer mu to satro jamci ustav u koji se kunu... sa toliko oruzja, ubedjenjem od malena da pripadas superiornoj naciji, americkom snu gde vredis onoliko koliko imas materijalnog... u korenu si napravio iscaseno drustvo, rastrojeno izmedju ruke na bibliji i arsenala pistolja i pusaka u svakoj kuci... dodaj na tome medije i filmove kojima ih kljukaju, pune nasilja, kriminala, laznih ikona... Ko to sve osmisljava, planira, sprovodi u delo... nisu crnci, azijati, hispanosi... vec upravo belci i njihova elita... i uopste nemam volje da se solidarisem sa njima, jer smo eto, iste boje koze... oni su tvorci i globalne politike koja seje ratove i smrt sirom sveta... Meni ni jedan crnac nikad zlo nije uradio... a kenjali su mi po glavi njihovi "nevidljivi" avioni i rakete, u kojima su sedeli Johnovi i Jackovi iz Ohaja ili Jute... po komandi belaca iz Vasingtona... i nisu prestali, dan danas prave sranja gde god zabodes prstom na mapi... Ako si gledao film Kocka(Cube)... jel glavno pitanje ko je psihopata u onoj druzini, ili ko je osmislio samu Kocku?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 22 lip 2015, 12:56 |
|
|
Evo javio se. Citat: Soros: Treći svjetski rat je blizu, Kina sprema nešto veliko u ovoj godini! Objavljeno 22.06. - 11:28
Nakon što se svjetska ekonomija urušila 2008. godine, globalni financijer George Soros je napisao knjigu u kojoj je objasnio što je trebalo biti poduzeto od strane vlasti i bankarskih institucija da bi se spriječila globalna ekonomska kriza.
Soros u svom najnovijem članku za The New York Review of Books daje ozbiljno upozorenje koje utječe na sve nas. Soros, koji je prethodno upozorio da će uslijediti nasilje i kolaps širom Amerike sada kaže da vrijeme ističe za SAD i Kinu po pitanju suradnje u političkoj i financijskoj sferi.
On smatra da će neuspjeh u suradnji nesumnjivo dovesti do većih nevolja u sljedećem desetljeću, pa čak i nuklearnog rata.
„Vlada SAD ne može puno dobiti, ali može mnogo izgubiti ugrožavanjem odnosa s Kinom. Drugim riječima, ona ne može mnogo utjecati na progres Kine, ali i ako utječe, to bi moglo biti opasno po nju.
Predsjednik Xi Jiping je preuzeo osobnu odgovornost za ekonomiju i nacionalnu sigurnost. Ukoliko njegove reforme ne budu uspješne, on bi mogao pokrenuti vanjske konflikte kako bi održao jedinstvo u državi i sačuvao vlast. To bi moglo dovesti do toga da se Kina udruži s Rusijom i financijski i politički i vojno. U tom slučaju, ukoliko bi vanjski konflikt eskalirao u vojni sukoba sa saveznikom SAD, poput Japana, bez pretjerivanja bismo mogli reći da bi nastao Treći svjetski rat“, piše Soros.
On takođe navodi da se vojni proračuni u Rusiji i Kini, ali i u SAD drastično povećavaju, napominjući da Kina već jača svoje položaje u Južnokineskom moru.
Kina se sprema za nešto veliko u ovoj godini. Soros takođe navodi da Kinezi žele da njihova valuta bude uključena u Specijalna prava izvlačenja (SDR), kojima upravlja MMF, čime će njihova valuta dobiti globalni, a donekle i rezervni status.
SAD se protive takvom potezu, ali time samo stvaraju veće tenzije između Istoka i Zapada. Soros iznosi neka rješenja koja uključuju mnoštvo političkog djelovanja i sporazuma, ali pitanje je na što će se odlučiti oni na vrhu vladavine Istoka i Zapada pošto se mnogo toga može izgubiti.
Moramo pretpostaviti da će ego, novac, moć i utjecaj stati ispred mira kao što se to dogodilo mnogo puta u povijesti.
To znači da će SAD, Kina i Rusija, umjesto da nađu kompromis, povećati vojnu aktivnost u zastupničkim državama poput Ukrajine, Irana, Sirije, pa čak i Sjeverne Koreje.
Scenarij koji predstavlja Soros nije nimalo nemoguć, a spominje ga i Joel Skousen, koji je nedavno napomenuo da će rat SAD protiv Kine i Rusije biti neizbježan. Kao i Soros, Skousen navodi da će se to dogoditi početkom dvadesetih godina 21. stoljeća jer Kini i Rusiji treba još vremena da unaprijede svoje vojne i tehnološke sposobnosti.
Skousen navodi da će se, kada one budu spremne, okršaj dogoditi u Aziji:
„Mislim da će sve početi s napadom na Južnu Koreju. Severnokorejci imaju preko 2 milijuna vojnika, brojnu artiljeriju i mogu sravniti Seul za 3-4 dana. SAD mogu spriječiti to samo upotrebom taktičkog nuklearnog oružja.
Međutim, to će dati Kini izgovor da baci nuklearku na SAD. Tada će Rusija i Kina udružiti se protiv SAD, napadajući vojne mete, ne i civilne“. Najmoćnije države na svijetu aktivno mobiliziraju svoju vojsku, kao što se to moglo uočiti pred Prvi svjetski rat.
Nemoguće je odrediti što će pokrenuti čitav konflikt, ali moguće je da će to biti nešto beznačajno poput ubojstva nekog člana elite. Poslije smrti vojvode Franca Ferdinanda nastao je čitav kaos, a za šest mjeseci je poginulo preko milijun ljudi.
Treba uzeti u obzir da tada nije bilo nuklearnog oružja./Vijesti.ba/HMS/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 22 lip 2015, 17:14 |
|
|
doc je napisao/la: Ja već mislio implodirala SŠA čim je Vujadinov komentar na temi.
Dobro, dobro, još malo... Demografski trendovi su jasni i nezaustavljivi. Autohtono americko stanovnistvo (tzv. Latinosi) ponovo postaje vecina i u sjevernom dijelu svoga kontinenta. Da li mi je zao sto su bijelci (mahom anglo i germanskog porijekla) u defanzivi? Ne, ni najmanje. Priroda je samoregulisuca. Oni sto su tokom citave istorije najvise izrabljivali i eksploatisali kako druge ljude tako i prirodne resurse sada svojim slobodnim izborom neradjanja gube tlo pod nogama. Pogledajmo jednog tipicnog bijelog Amera. Glomazan, prekrupan, gojazan. Njegove dnevne potrebe za hranom su kao za dva normalna Japanca, dva normalna Indusa, dva normalna Arapa. A to je teret za zivotnu sredinu. I ajde da od tih debelih praznoglavaca ima neke koristi, nego samo steta i nesreca. Od Japana, Vijetnama, Srbije, Libije, Sirije, Iraka...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 22 lip 2015, 22:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24879 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
This is America's new $13 billion warshipOnce deployed, the ship will be the largest carrier ever to ply the seas and will feature a number of changes and advancements over the US' current Nimitz-class aircraft carrier. Ford-class carriers will be capable of generating three times more electrical power than the older carrier classes This size will allow the carrier to house about 4,400 staff and personnel while also carrying more than 75 aircraft. Read more: http://www.businessinsider.com/this-is-the-us-new-13-billion-warship-2015-6#ixzz3doqP6NQ4
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 lip 2015, 11:55 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 lip 2015, 12:06 |
|
|
|
To je zbog toga što institucije praćenjem i prisluškivanjem u prosjeku jednog islamistu dnevno zatvore. 365 godišnje. Bar je tako u UK, podatak policije, vjerujem i u USA.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 lip 2015, 13:03 |
|
|
|
A brojke? Činjenica je da u SAD-u nije bilo vekikih terorističkih napada nakon 9/11, no što je s UK, Rusijom, Španjolskom?
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 lip 2015, 13:59 |
|
|
volvoks je napisao/la: A brojke? Činjenica je da u SAD-u nije bilo vekikih terorističkih napada nakon 9/11, no što je s UK, Rusijom, Španjolskom? Jel ti iskreno verujes da je ono bio "teroristicki napad"? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 24 lip 2015, 04:32 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 24 lip 2015, 21:42 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|