|
|
Stranica: 82/319.
|
[ 7966 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
master_mind_
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 18 kol 2017, 14:20 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Pogriješio si s dva aspekta, prvi je da su i zaljevski Arapi bijelci koliko znam nisu crnci ni žuta rasa.
Drugi je da glupi ne mogu uspjeti ni s naftom, primjer je Venezuela ili Nigerija. Ili recimo Hrvatska, zamisli hipotetski da mi otkrijemo neka vrijedna nalazišta bilo čega za koje treba kopati, odmah bi se pojavio onaj Miro Bulj i njegovi nacionalkomunisti pa bi galamio da ne smijemo uništiti našu čistu Hrvatsku.
Iskreno, ne znam jesu li Arapi bijelci ili nisu. Nije ni bitno. Ono što je činjenica da bez nafte bili bi nitko i ništa. Drugi primjer je već bio u Hrvatskoj prije godinu-dvije kada su mediji pričali da se pod Jadranom nalazi velika količina nafte. Mediji su počeli biti euforični. Tko je tada protestirao protiv iskopavanja? Mirela Holy i Zelena stranka. Mi kada bi imali situaciju ko arapske zemlje vjerujem da bi bolje iskoristili nego Nigerija ili Venezuela.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
shukria
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 10:25 |
|
|
|
Arnold OBJASNIO
Kako ga samo kulturno shuknu trampu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 10:34 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47486 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Najkomičnije je kad Arnold govori da on zna šta je fašizam jer je rođen u Austriji 1947. To što Arapi spadaju u bijelu rasu je jasan prilog toga da Europa nema rasni problem nego problem s jednom agresorskom vjerskom ideologijom s kojom se bori već preko 1000. godina.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
shukria
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 10:51 |
|
|
|
Da, sigurno se odlicno sjeca kako je klao 1947. po Rusiji...
Ako tako razmislja vecina tvojih sunarodnika onda me zaista nista ne cudi. A imas internet, mozak, itd., dakle ne zivis bas u nekoj zabacenoj selendri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 11:51 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Arnold je veliki autoritet i jako obrazovan čovjek, ima završen viši glumački tečaj plus dugogodišnje prakticiranje bodibildinga. Inače, nema ništa jadnije i bijednije kada takvi likovi umisle da oni kao eto trebaju nekomu nešto pojašnjavati. Ali on je u posebno teškoj situaciji jer je na početku imao simpatije prema Trumpu. Svjestan da će zbog toga biti uništen okrenuo je ćurak i sada je, po onoj narodnoj, poturica gora i od Turčina.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
shukria
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 12:01 |
|
|
|
Kakav narod takve mu naridne poslovice..a vecih bijednika nasiroko, gotovo nigdje u Evropi.
Arnold pokazuje samo da u USA jos uvijek postoji siroka kriticna masa koja se automatski aktivira kad se predju odredjene granice.
Dakle jos cete se morati malo strpiti naostrenih kama..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 12:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
shukria je napisao/la: Dakle jos cete se morati malo strpiti naostrenih kama..
Još samo jedan ovakav komentar upućen forumašima i letiš za sva vremena, nema popravnog, brisanje svih postova. Dosta tvoje takije i uvreda. A za "karanje na oltaru" ćeš još naknadno platiti. Neću ti vrijeđati vjeru jer je tu previše kolateralne štete.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
shukria
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 12:09 |
|
|
|
To je metafora za one koji prizeljkuju "sukob civilizacija" na nekom sveopstem nivou. A "vjeru", bujrum, jer je nemam, a da ti smeta koleteralna steta nebi dopustio da ti se forum pretvori upravo u to: platformu za vrijedjanje te vjere na koju mislis. Dakle, easy, opusti se, sve je ok. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 12:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Nije OK, nećeš ovdje takijati kao lažni ateist i promovirati islamsofašizam. Zlo je zlo, samo još od ljevice uglavnom nema adekvatne osude jer postoji neko nepisano da bi svako trebao pomesti ispred svog praga. No nažalost to u praksi ne fercera, jer muslimani ne osuđuju (zapravo uglavnom tiho podržavaju i izmotavaju se) svoje koljače koji svakog tjedna ubijaju civile diljem europe u ime svoje ideologije.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
shukria
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 12:18 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 12:22 |
|
|
|
Znate, ja sam ateist nane mi, samo u svakoj mogućoj situaciji branim islamske teroriste, Tursku, SDA, Muhameda, postulate Islama.
Što bi ono rekli, if it walks like a duck...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
shukria
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 12:27 |
|
|
|
Toliko nerazumjevanja mogu samo da shvatim kao fundamentalnu zlonamjernost i ignoranciju..jer da si glup, kao odredjeni primjerci, nisi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 12:33 |
|
|
|
Nema zlonamjernosti, samo ti pomno pratim postove. Možda u 1% slučajeva strateški žrtvuješ pijuna (neka sitna kritika nekog vašeg krkana, uglavnom koji vam škodi u ciljevima), kako bi se mogao istresti po protivnicima islamizma i vaših ciljeva u BiH. Nema tu nikakve samokritike niti bilo čega što nije u funkciji velikomuslimanske politike u BiH, kao i "napredne" politike na zapadu koje jadnim i zbunjenim ljevičarima (u ovom trenutku ih smatrate kao korisne idiote a s obzirom na njihove vrijednosti, bit će vaše prve žrtve kad budete u mogućnosti za nešto ambicioznije) maže oči o ekspanzionističkim ciljevima Islama. No svaki prijetvorni islamist se ne može iskontrolirati kad se spomene Izrael u bilo kojem kontekstu, koliko sam skužio, Herceg-Bosna je ništa što se tiče emocionalne reakcije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
shukria
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 12:38 |
|
|
Cuj majstore, nemam razloga a ni volje ubijedjivati te u ista. Ako me smatras islamistom, nacionalistom, ma cime god sto mi se istinski gadi, tvoj izbor. Halalim ti.  Ma ustvari ne, ali sta mi drugo preostaje, da se glodjem i borim protiv vjetrenjaca?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 12:41 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nema zlonamjernosti, samo ti pomno pratim postove. Možda u 1% slučajeva strateški žrtvuješ pijuna (neka sitna kritika nekog vašeg krkana, uglavnom koji vam škodi u ciljevima), kako bi se mogao istresti po protivnicima islamizma i vaših ciljeva u BiH. Nema tu nikakve samokritike niti bilo čega što nije u funkciji velikomuslimanske politike u BiH, kao i "napredne" politike na zapadu koje jadnim i zbunjenim ljevičarima (u ovom trenutku ih smatrate kao korisne idiote a s obzirom na njihove vrijednosti, bit će vaše prve žrtve kad budete u mogućnosti za nešto ambicioznije) maže oči o ekspanzionističkim ciljevima Islama. No svaki prijetvorni islamist se ne može iskontrolirati kad se spomene Izrael u bilo kojem kontekstu, koliko sam skužio, Herceg-Bosna je ništa što se tiče emocionalne reakcije. Predlazem da ga pomilujes, zbog manjka trenutacnog "te, i takve sorte". Lepo je i "uzivanje" za pratiti tu, takiju, "ateisticko marksisticku".
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 12:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Tip je najsmiješniji bio kad je pričao kako je u WC-u kafića prebio Austrijanca, jer ovaj opsovao islam, muhammada ili što li već. Nategnuto na 70% da je izmišljen događaj, ali slikovito pokazuje kako mu mozak fercera.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
shukria
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 12:46 |
|
|
|
Sto se Izraela tice, posto volim pojasnjavanje stavova, a mislim da tu nisam jos nista reko: Onako odoka, Izrael ima svojih dobrih i losih strana, veoma paradoksna tvorevina, istovremeno najveca demokratija na svijetu (mnostvo stranaka u parlamentu-tamo je moguce da, lupam, penzioneri osnuju stranku i da ta ista stranka sutra udje u parlament jer nisu toliko zakrzljale stranacke strukture kao u mnogim zapadnim demokratijama) ali i vjerska drzava..teokratija.
Ono sto rade Palestincima je u najmanju ruku za osudu, u drugu ruku razumljivo kad se posmatra s aspekta drzave..drzave kao drzave..drzave koja kao drzava po svojoj prirodi uvijek tezi ka sirenju moci, a ne suzavanju iste (najvece prokletstvo drzavnih uredjenja je paradigma po kojoj se moc drzave uvijek treba siriti, kako naprema vani, tako i iznutra: kako drugacije objasniti sebi cinjenicu da se stupanj kontrole u svim drzavama svijeta uvijek siri a ne suzava..regulacija sve jaca itd..kao anarhista osudjujem, kao covjek razumijem).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 12:47 |
|
|
KiM je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nema zlonamjernosti, samo ti pomno pratim postove. Možda u 1% slučajeva strateški žrtvuješ pijuna (neka sitna kritika nekog vašeg krkana, uglavnom koji vam škodi u ciljevima), kako bi se mogao istresti po protivnicima islamizma i vaših ciljeva u BiH. Nema tu nikakve samokritike niti bilo čega što nije u funkciji velikomuslimanske politike u BiH, kao i "napredne" politike na zapadu koje jadnim i zbunjenim ljevičarima (u ovom trenutku ih smatrate kao korisne idiote a s obzirom na njihove vrijednosti, bit će vaše prve žrtve kad budete u mogućnosti za nešto ambicioznije) maže oči o ekspanzionističkim ciljevima Islama. No svaki prijetvorni islamist se ne može iskontrolirati kad se spomene Izrael u bilo kojem kontekstu, koliko sam skužio, Herceg-Bosna je ništa što se tiče emocionalne reakcije. Predlazem da ga pomilujes, zbog manjka trenutacnog "te, i takve sorte". Lepo je i "uzivanje" za pratiti tu, takiju, "ateisticko marksisticku". Za sada im ide OK, jer je nažalost jedna "regresivna" struja unutar i ljevice i liberalizma jača od naprednih vrijednosti. Tako da je Islam nedodirljiv što se tiče kritike, čak ima i jači renking od LGBT i žena. No, tu je pomalo riječ i o naivnosti, jer kao nije kulturno da se mete "ispred tuđeg praga". No, načekat će se da muslimani pometu ispod svog, mada je ipak glupo sve muslimane stavljati u isti koš, s obzirom da su Šiiti i Kurdi najveći borci protiv sunitskog terorizma i ekspanzionizma. No, tu čak nisam siguran da je riječ o nekim poremećenim vrijednostima i licemjerju, nego o saudijskom kapitalu koji jeste ušao u vlasničku strukturu velikog broja zapadnih medija i think-tankova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 12:51 |
|
|
|
Da. Ne treba generalizirati. Npr Perzijanci, pa Kurdi, vecina Arapa severa Afrike, sto zive od turista i turizma, zapadnih krscana.
Ima mozda 5%turbo islamista, 10% vjerski zadojenih salafista. Dok je velika vecina, ipak ok. Pa i na zapadu-istoku, imas bar 5% SS fasista i nacista i tih opskurnih, retrogradnih ideologija.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
shukria
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 12:52 |
|
|
|
@ministry of sound: Posto smo razjasnili neke stvari u vezi mene. Da ti mozda ne vuces malo na belosvetske zavere? Cuj saudijski kapital uredjuje zapadne medije.. :)
Doduse vazno je da padne na plodno tlo. A forumski ludak (ovo ne kao uvreda vec onako posto mi se svidjaju ponekad njegove apstraktne konstrukcije) KiM je itekako pogodan za takve stvari.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
shukria
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 12:55 |
|
|
KiM je napisao/la: Da. Ne treba generalizirati. Npr Perzijanci, pa Kurdi, vecina Arapa severa Afrike, sto zive od turista i turizma, zapadnih krscana.
Ima mozda 5%turbo islamista, 10% vjerski zadojenih salafista. Dok je velika vecina, ipak ok. Pa i na zapadu-istoku, imas bar 5% SS fasista i nacista i tih opskurnih, retrogradnih ideologija. Evo na primjer kad je onaj nozem napao prije par sedmica pasante u Hamburgu. Prije nego sto je dosla policija odvazniji gradjani, a cudo li je svi izgledaju kao neki Turci, Arapi, su mu vec poceli jebavati kevu. Citat: Nakon što je ubio starijeg muškarca, počinitelj se dao u bijeg i tom prilikom ozlijedio još četiri osobe. Nekoliko prolaznika posmatralo je cijelu stvar, i krenuli su za napadačem. Neki su ga gađali i stolicama pokušavajuću da ga uhvate. https://www.fokus.ba/vijesti/globus/pog ... eo/805571/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 12:56 |
|
|
|
@ Shukrija, pocastvovan sam, sto me pratite i sto ste me "zamjetili". MoS mi je revidiral stavove.
Ko na Golom otoku. Samo mi nije dao "imunitet", pdf "politiku".
Mozda ga i napustim sa ovim nikom KiM, pa se preregistriram.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 13:00 |
|
|
shukria je napisao/la: @ministry of sound: Posto smo razjasnili neke stvari u vezi mene. Da ti mozda ne vuces malo na belosvetske zavere? Cuj saudijski kapital uredjuje zapadne medije.. :)
Doduse vazno je da padne na plodno tlo. A forumski ludak (ovo ne kao uvreda vec onako posto mi se svidjaju ponekad njegove apstraktne konstrukcije) KiM je itekako pogodan za takve stvari. Kingdom Holding Company (Prince Alwaleed bin Talal) ima(o) je vlasničke udjele (i uglavnom poziciju u upravnom odboru) u: Amazon (Washington Post u vlasništvu) AOL/Time Warner (CNN i Time magazin) News Corp (Fox i hrpa tiskanih medija) Walt Disney Corp (ABC network) Tu je dosta think tankova i PR firmi. Na kraju krajeva, novinari jesu kurve, i uvijek će žrtvovati principe kako bi zaštitili radno mjesto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
shukria
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 13:01 |
|
|
KiM je napisao/la: @ Shukrija, pocastvovan sam, sto me pratite i sto ste me "zamjetili". MoS mi je revidiral stavove.
Ko na Golom otoku. Samo mi nije dao "imunitet", pdf "politiku".
Mozda ga i napustim sa ovim nikom KiM, pa se preregistriram. Na njemackom govornom podrucju bi se reklo: "Machen Sie nur so weiter!" Samo tako! Jedino sto ti zamjeram je sto se kacis s forumasem Kacamak, ali ok, to je vasa licna stvar. Cuj, zabranjeno ti na pdf politika pisati? Ja sam mislio da sam ja daleko najugrozeniji i najobespravljeniji forumas na forumu HB ali cak i ja smijem pisati na svim temama..!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 kol 2017, 13:08 |
|
|
|
Taj "kacak" je prostak, primitivac, balvan. Dobijao je bezbroj prilika i sve ih je isfulao prostaklukom. MoS je folklorni liberal ljevicar, a u dusi narodnjak. Ja mu se ne uklapam u "kontracepciju" politike i "strateskih partnerstava".
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 45 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|