|
|
Stranica: 232/315.
|
[ 7861 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 14 tra 2021, 22:36 |
|
|
divizija je napisao/la: Ti si desničar koji si protiv prava na samoobranu. to je kao heteroseksualac koji se yebe u dupe.
Već sam ti par puta rekao, zakoni koji uskraćuju samoobranu idu usporedo sa zabranom oružja poštenim građanima. To je sastavni dio istog problema. Ja sam za pravo na samoobranu i pravo na oružje. Ne selektivno.
Kad ti oduzmu državu, moraš je stvarati iznova, a za to ti treba ORUŽJE. Naša država je već oduzeta i trenutno nije naša, nego soroeševa marioneta. Eno ti Hrastova opalili s 2 milijuna kn, a četnicima daje penzije. Koja tvoja država, ne budi bedast, nije onaj malac bez razloga na tu državu pucao. Ta država će te još malo progoniti ko zadnjeg kera. ti se uzdaš u državu, a država u ti Pupovac i Plenković. I još onda sam kažeš da ćeš iz takve države pobjeći u Poljsku.
A kad slome i Poljsku, gdje ćeš onda bježati?
Taj pichkasti stav je problem, ti misliš da će se stvari samo olovkom rješiti, a ja ti kažem da izgledno neće i da ćeš se prije ili poslije morati boriti za svoje.
Otkad je svijeta i vijeka sila sve rješava. Ova država će te uskoro progonit ko zadnjeg cigana, pa ti misli šta ćep onda. I to sve demorkatski. Ne, ja sam desničar koji nema manijakalne američke ideje o nauružavanju svih ukučana uključujući psa i mačku. To što ja volim Hrvatsku državu ne znači kako volim ovakvu nakaradnu soroš-udbašku-HDZ prčiju, ja volim ideju Hrvatske države i to što ona postoji, a ove štakore ćemo jednog dana poslati tamo gdje im je mjesto, u ropotarnicu povijesti. Hrvatska još nije došla do točke da se puškom mora utjerivat pravda, to će biti za 20 godina u Francuskoj Njemačkoj i Švedskoj, oni su skuhani a mi još nismo. Sve što je kod nas potrebno je prestati biti kmečava i izači na izbore i to govorim doslovno svakom koga poznam, izađite na izobre inače šutite i trpite dok vas vlast hebe u mozak. Ako ikad dođe do toga da mi moramo praviti neke narodne revolucije onda smo mi državu već izgubili, a čak i tada ti takva revolucija ima točno 0% šanse ako nemaš podršku vojske. Dakle vrtimo se u krug kao pas za repom. I čisto neka se zna gdje god bijelim ljudima treba puška za normalan život oni od tamo bježe iseljavaju i nestaju, rapidno gube udjel stanovništva sto uključje i ameriku. Puška nije rješenje, puška je kao flaster za bolesnika koji umire. Rješenje je politička borba i opismenjavanje naroda.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 14 tra 2021, 22:55 |
|
|
@divizija... nisam ja to nazvao muskim nacinom. Skiti, Sarmati i Skandinavci su imali zene ratnice ko i Zidovi danas. Ne bi misao zenstvenost s kukaviclukom i zadrtosti. Takoder optuzbu da weasel zeli veliku ulogu drzave bi zaminia onom za licemjerje. Tamo di govorimo o urbanizmu on kaze da je protiv zabrane ruzne i divlje gradnje od drzave a vamo je za zabrane oruzja od strane drzave. Naravno tamo uzdize princip liberalizm a vamo ga licemjerno ignorira. Ignorira i IQ...jer ima boomer mentalni grc na biologiju koja mu je 'prljava' tema. Ja nisam liberal. Drzim da je uloga drzave u oba slucaja pozitivna samo ne zelim da drzava namece odsustvo vec prisustvo oruzja. weasel je napisao/la: Imate nerealan pogled na neke stvari, nije vam Hrvatska ni Amerika ni Engleska ni zapad, mi smo kultura za sebe. divizija ti je stavia sah... pozivas se na kulturu il tradicijsku dimenziju Weasel ti pricas zesce gluposti. Moji pretci doslovno svaka generacija za koju iman ikakve informacije ukljucujuci prvi spomen prezimena su ratnici, bilo ko formalno plemstvo, ko naoruzani clanovi raznih plemena, iman slike cupavih predaka svi, ukljucujuci djecake s puskama, kuburama, svaka generacija u 20st je ratovala i to ne ka vojnik vec ko ratnik, dakle zivotni stil covika kojem nije strano pucat po neprijatelju. Cak i ove novije generacije sve u lovu, vojsci a poneke i u zbjegu. Ne znam ja o cemu ti pricas brale. To nije Hrvatska o cemu ti pricas. Hrvati su ratnici, ne samo ko neka civilizirana formalna legalna vojska vec i ko gusari Paganije i Omisa, Uskoci, Bunjevci, Hajduci, zeleni kadar, vlaski ratnici, partizani, desne milicije/stranacke vojske. Sve to je svjedok sta je nasa kultura. Rebel ratnik i Nebesko pravo malog covika da uzme oruzje protiv stranih gadova ili domacih. Sad nakon saha u kojem ti je potez apel na tradiciju si matiran jer ti jedino ostaje progresivni bullshit 'napretku' do utopije pacifizma, novom dobu itd. Ajde uradi taj potez da potvrdis moj pocetni da si licemjer. Znas i sam da nes priznat gresku. Mat.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 14 tra 2021, 23:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23898 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Biden povlaci trupe iz Afganistana do zadnjeg vojnika najkasnije do 11.09.2021.. SAd ce tamo buknuti pravi gradjanski rat u borbi za prevlast u post-USA eri.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 14 tra 2021, 23:03 |
|
|
Velebit je napisao/la: @divizija... nisam ja to nazvao muskim nacinom. Skiti, Sarmati i Skandinavci su imali zene ratnice ko i Zidovi danas. Ne bi misao zenstvenost s kukaviclukom i zadrtosti. Takoder optuzbu da weasel zeli veliku ulogu drzave bi zaminia onom za licemjerje. Tamo di govorimo o urbanizmu on kaze da je protiv zabrane ruzne i divlje gradnje od drzave a vamo je za zabrane oruzja od strane drzave. Naravno tamo uzdize princip liberalizm a vamo ga licemjerno ignorira. Ignorira i IQ...jer ima boomer mentalni grc na biologiju koja mu je 'prljava' tema. Ja nisam liberal. Drzim da je uloga drzave u oba slucaja pozitivna samo ne zelim da drzava namece odsustvo vec prisustvo oruzja. weasel je napisao/la: Imate nerealan pogled na neke stvari, nije vam Hrvatska ni Amerika ni Engleska ni zapad, mi smo kultura za sebe. divizija ti je stavia sah... pozivas se na kulturu il tradicijsku dimenziju Weasel ti pricas zesce gluposti. Moji pretci doslovno svaka generacija za koju iman ikakve informacije ukljucujuci prvi spomen prezimena su ratnici, bilo ko formalno plemstvo, ko naoruzani clanovi raznih plemena, iman slike cupavih predaka svi, ukljucujuci djecake s puskama, kuburama, svaka generacija u 20st je ratovala i to ne ka vojnik vec ko ratnik, dakle zivotni stil covika kojem nije strano pucat po neprijatelju. Cak i ove novije generacije sve u lovu, vojsci a poneke i u zbjegu. Ne znam ja o cemu ti pricas brale. To nije Hrvatska o cemu ti pricas. Hrvati su ratnici, ne samo ko neka civilizirana formalna legalna vojska vec i ko gusari Paganije i Omisa, Uskoci, Bunjevci, Hajduci, zeleni kadar, vlaski ratnici, partizani, desne milicije/stranacke vojske. Sve to je svjedok sta je nasa kultura. Rebel ratnik i Nebesko pravo malog covika da uzme oruzje protiv stranih gadova ili domacih. Sad nakon saha u kojem ti je potez apel na tradiciju si matiran jer ti jedino ostaje progresivni bullshit 'napretku' do utopije pacifizma, novom dobu itd. Ajde uradi taj potez da potvrdis moj pocetni da si licemjer. Znas i sam da nes priznat gresku. Mat. Tako je Hrvati su vijekovima ratnici, ali ratnik nije civil, ratnik je vojnik, a vojska je jedina legalna oružana sila, civili nisu. Mi smo vojnici vijekovima a ne razularena naoružana banda odrpanaca. I ne stavljajte mi rieči u usta, nisam ja hippie travar pacifist, to misle ljudi koji žive u svijetu teletabisa. Protiv sam posjedovanja oružja po američkom modelu ali sam apsolutni pobornik vojnog roka i jake, utrenirane,sposobne i prije svega do zuba naoružane Hrvatske vojske.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 14 tra 2021, 23:12 |
|
|
Posjedovanje oružja i kultura oružja svakako doprinose i potrebnom vojničkom duhu i duhu obrane domovine.
Malo si se zanio. Imaš neke podatke koji nisu baš najtočniji i na temelju toga si iskonstruirao nešto svoje. Plus za razmišljanje ali trebaš se više informirati.
Euroamerikanci s tonama oružja imaju stope ubojstava unutar europskog prosjeka.
Nije problem Amerike oružje, već "diversity". Crnci i Meksikanci (većinom narkokarteli) se tamo rafalaju, a ne pošteni ljudi koji u kući imaju pušku...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 13:24 |
|
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 13:26 |
|
|
Velebit je napisao/la: @divizija... nisam ja to nazvao muskim nacinom. Skiti, Sarmati i Skandinavci su imali zene ratnice ko i Zidovi danas. Ne bi misao zenstvenost s kukaviclukom i zadrtosti. Takoder optuzbu da weasel zeli veliku ulogu drzave bi zaminia onom za licemjerje. Tamo di govorimo o urbanizmu on kaze da je protiv zabrane ruzne i divlje gradnje od drzave a vamo je za zabrane oruzja od strane drzave. Naravno tamo uzdize princip liberalizm a vamo ga licemjerno ignorira. Ignorira i IQ
...jer ima boomer mentalni grc na biologiju koja mu je 'prljava' tema.
Ja nisam liberal. Drzim da je uloga drzave u oba slucaja pozitivna samo ne zelim da drzava namece odsustvo vec prisustvo oruzja.. uloga države može biti pozitivna i negativna. Uloga naroda je da sruši državu koja je preuzela negativnu ulogu.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 13:36 |
|
|
weasel je napisao/la: Ne, ja sam desničar koji nema manijakalne američke ideje o nauružavanju svih ukučana uključujući psa i mačku. nisu to američke ideje, svi tvoji preci su imali oružje, ti si jednsotavno modernist koji je djelom prihvatio degenerične ideje modernog svijeta koji bi razoružavao poštene građane. amerika je samo prostor u kojem se DIJELOM te ideje nisu prihvatile. ali nisu ni Švicarskoj npr., jedinoj zemlji koja ima muda izglasat npr. zabranu minareta. Jer to ide jedno s drugim, ko ima muda, ima ih po svakom pitanju. weasel je napisao/la: To što ja volim Hrvatsku državu ne znači kako volim ovakvu nakaradnu soroš-udbašku-HDZ prčiju, ja volim ideju Hrvatske države i to što ona postoji, a ove štakore ćemo jednog dana poslati tamo gdje im je mjesto, u ropotarnicu povijesti. Hrvatska još nije došla do točke da se puškom mora utjerivat pravda, to će biti za 20 godina u Francuskoj Njemačkoj i Švedskoj, oni su skuhani a mi još nismo. Sve što je kod nas potrebno je prestati biti kmečava i izači na izbore i to govorim doslovno svakom koga poznam, izađite na izobre inače šutite i trpite dok vas vlast hebe u mozak. Ako ikad dođe do toga da mi moramo praviti neke narodne revolucije onda smo mi državu već izgubili, a čak i tada ti takva revolucija ima točno 0% šanse ako nemaš podršku vojske. Dakle vrtimo se u krug kao pas za repom. I čisto neka se zna gdje god bijelim ljudima treba puška za normalan život oni od tamo bježe iseljavaju i nestaju, rapidno gube udjel stanovništva sto uključje i ameriku. Puška nije rješenje, puška je kao flaster za bolesnika koji umire. Rješenje je politička borba i opismenjavanje naroda. Kad dođe do toga da mi mram odizati narodne revolcuije, onda moramo DIZAT REVOLUCIJE. Tvoj plačipičkasti luzerski stav, "ako ne uspijemo olovkom, onda smo već poraženi" je JEZIV. ako ne uspijemo olovkom, uspjet ćemo puškom!U Americi postoje krajevi gdje su bijelci itekako naoružani i normalni i tamo su stvari sasvim OK, ovi imigranti ni ne dolaze u takve krajeveve, niti je itko lani divljao u takvim krajevima. Bijelci u SAD i u Europi odlaze od tamo gdje su plačipičke, pacifisti, razoružani i mislili su kao i ti da će ih država štitit. I kad se to nije desilo, bježe. Dapače, ti si sam najavio isto, ako demokratski ne obraniš Hrvatsku da ćeš otići u Poljsku. Yebeni luzerski stav. Meni se živo yebe što će degenerici s olovkom u rukama odlučiti, ako dođe do toga da je naš biološki opstanak ugrožen ,treba se braniti, pa i od degenrične većine. I da zaključim temu, razoružavnaje poštenih građana ne doprinosi sigurnosti.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 13:38 |
|
|
weasel je napisao/la: Tako je Hrvati su vijekovima ratnici, ali ratnik nije civil, ratnik je vojnik, a vojska je jedina legalna oružana sila, civili nisu.
Mi smo vojnici vijekovima a ne razularena naoružana banda odrpanaca.
I ne stavljajte mi rieči u usta, nisam ja hippie travar pacifist, to misle ljudi koji žive u svijetu teletabisa.
Protiv sam posjedovanja oružja po američkom modelu ali sam apsolutni pobornik vojnog roka i jake, utrenirane,sposobne i prije svega do zuba naoružane Hrvatske vojske. svi tovji pretci su imali oružje, poa Hrvatske je bila vojna krajina gdje je civil bio doslovce vojnik, ostalo hajduci, uskoci, svak je imao u kući pušku. Dok smo bili normalni nosili smo puške. Treba promovirati duh borbenosti, ane dug straha i babskog kukanja. Ideja razoružanog naroda je dieja luzera, plačipički i ********. Za hrvatsku vojsku ti je Velebit dobro rekao, dok je vode libtardi, uzalud je oružje.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 13:50 |
|
|
divizija je napisao/la:
nisu to američke ideje, svi tvoji preci su imali oružje, ti si jednsotavno modernist koji je djelom prihvatio degenerične ideje modernog svijeta koji bi razoružavao poštene građane. amerika je samo prostor u kojem se DIJELOM te ideje nisu prihvatile. ali nisu ni Švicarskoj npr., jedinoj zemlji koja ima muda izglasat npr. zabranu minareta.
Jer to ide jedno s drugim, ko ima muda, ima ih po svakom pitanju. Da, to su američke ideje, nikad nigdje ni jedna država nije dopuštala da svaki idiot ima oružje doma i to iz dobrih razloga. U Staroj jugi a bome i Austro-Ugarskoj si morao dobro potruditi se da bi došao do puške, pa nisu u vlasti bile budale. Lovačke puške ne računam to je sasvim druga stvar. Vi ste se ugledali u američku desnicu koja je poreed toliko godina vlasti dotjerala ameriku od bogate bijele zemlje do zemlje gdje stranci divljaju i ubijaju normalne amerikance po ulicama. Stvarno vam je odličan uzor. I moje ideje su moje, rezultat mog osobnog razmišljanja i promatranja svijeta, uzora nemam zato što se vodim svojim putem, a vi štujete očito republikanske ideje koje su na izdahu. Po meni je "degenerična ideja" uvoziti američke zakone o oružju, po 10001 put ponavljam nismo mi amerika. divizija je napisao/la:
Kad dođe do toga da mi mram odizati narodne revolcuije, onda moramo DIZAT REVOLUCIJE. Tvoj plačipičkasti luzerski stav, "ako ne uspijemo olovkom, onda smo već poraženi" je JEZIV. ako ne uspijemo olovkom, uspjet ćemo puškom!
U Americi postoje krajevi gdje su bijelci itekako naoružani i normalni i tamo su stvari sasvim OK, ovi imigranti ni ne dolaze u takve krajeveve, niti je itko lani divljao u takvim krajevima.
Bijelci u SAD i u Europi odlaze od tamo gdje su plačipičke, pacifisti, razoružani i mislili su kao i ti da će ih država štitit. I kad se to nije desilo, bježe. Dapače, ti si sam najavio isto, ako demokratski ne obraniš Hrvatsku da ćeš otići u Poljsku. Yebeni luzerski stav.
Meni se živo yebe što će degenerici s olovkom u rukama odlučiti, ako dođe do toga da je naš biološki opstanak ugrožen ,treba se braniti, pa i od degenrične većine.
I da zaključim temu, razoružavnaje poštenih građana ne doprinosi sigurnosti. Nije to plačipičkast stav, moj stav je realizam, ti si sebi umislio da bi ljudi vodili neki partizanski rat protiv libtard države u srcu Europe, LOL. I da kad te poraze u političkoj borbi onda si gotov, zato što tada gubiš sve poluge upravljanja džravom. A neke ideje rušenja režima po američkom stilu i ustavu da se opresivna vlast mora mijenjat, pa reci mi kad se to opresivna vlast orušila narodnom revolucijom? Nikad, ukoliko nije imala podršku vojske. Pogledaj malo što ameri rade pobunjenicima s dronovima, i modernom opremom, to što si ti zamislio je moguće samo u agfanistanu i kojekavim zabitima.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 15:32 |
|
|
weasel je napisao/la: Nije to plačipičkast stav, moj stav je realizam, ti si sebi umislio da bi ljudi vodili neki partizanski rat protiv libtard države u srcu Europe, LOL. I da kad te poraze u političkoj borbi onda si gotov, zato što tada gubiš sve poluge upravljanja džravom. A neke ideje rušenja režima po američkom stilu i ustavu da se opresivna vlast mora mijenjat, pa reci mi kad se to opresivna vlast orušila narodnom revolucijom? Nikad, ukoliko nije imala podršku vojske.
Pogledaj malo što ameri rade pobunjenicima s dronovima, i modernom opremom, to što si ti zamislio je moguće samo u agfanistanu i kojekavim zabitima. Tvoj stav nije realizam nego ljevičarska mantra, ponavljaš mantre nabflane ko Plenković kad počne o ojropi, šarlmišelu, omotnicama, blabla. Štreberski pianvljaš mantre. Činjenica je jedna, zabrana oružja razoružava smao poštene ljude
ponavljaj si to dok ti ne sjedne. Osnovni problem tvog stava je što bi drugim ljudima, poštenim građanima, koji puštuju zakon, išao nešto zabranjivatiNe radi se tu samo o pobuni protvi države (makar se vrli ameri povlače nakon Iraka, evo i iz Afganistana, dakle pobuna IMA SMISLA), već i o samoobrani i općenito stavu borbenosti, spremnosti na akciju i osobnoj slobodi. Što tebe i tebi slične briga hoću li ja, pero, mirko, jure ili ivo imati oružje na tavanu? Gledaj svoja posla čovječe, ne gledaj drugome u tanjur.Svi problmi koji postoje s luđacima i kriminalcima ne rješavaju se zabranom oružja, jer ga oni nabaljaju na crnom tržištu bez pol muke. Eno ti je zabranjno i kurvanje i droga, bio je u SAD i alkohol i šta??? Oružjeje je zabranjeno u Meksiku, a Švicarci su masovno naoružani. Nije problem dakle u legalnosti oružja, nego u strukturi ljudi!!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 15:36 |
|
|
weasel je napisao/la: Da, to su američke ideje, nikad nigdje ni jedna država nije dopuštala da svaki idiot ima oružje doma i to iz dobrih razloga.
U Staroj jugi a bome i Austro-Ugarskoj si morao dobro potruditi se da bi došao do puške, pa nisu u vlasti bile budale. Lovačke puške ne računam to je sasvim druga stvar. Vi ste se ugledali u američku desnicu koja je poreed toliko godina vlasti dotjerala ameriku od bogate bijele zemlje do zemlje gdje stranci divljaju i ubijaju normalne amerikance po ulicama. Stvarno vam je odličan uzor. I moje ideje su moje, rezultat mog osobnog razmišljanja i promatranja svijeta, uzora nemam zato što se vodim svojim putem, a vi štujete očito republikanske ideje koje su na izdahu. Po meni je "degenerična ideja" uvoziti američke zakone o oružju, po 10001 put ponavljam nismo mi amerika.
Opet i ti kaem svi TVOJI preci su imali oružje. TVOJI, ČOVJEČE. I ti mi kao argument izneeš bivušu Jugu!!! U Austrougarskoj je postojala vojna krajina gdje su APSOLUTN SVI bili naoružani. Ali tebi je iznjeti činjenicu kao pizdu pred ********, ti je jednostavno zaobiđeš. Do pred koju generaciju su APSOLUTNO SVI LJUDI BILI NAORUŽANI. Daj probaj to skontat, nije bilo čovjeka bez makar kubuer ili karabita. I evo tebe da je to američka ideja, ajd još jednom to ponovi.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 15:48 |
|
|
divizija je napisao/la: weasel je napisao/la: Da, to su američke ideje, nikad nigdje ni jedna država nije dopuštala da svaki idiot ima oružje doma i to iz dobrih razloga.
U Staroj jugi a bome i Austro-Ugarskoj si morao dobro potruditi se da bi došao do puške, pa nisu u vlasti bile budale. Lovačke puške ne računam to je sasvim druga stvar. Vi ste se ugledali u američku desnicu koja je poreed toliko godina vlasti dotjerala ameriku od bogate bijele zemlje do zemlje gdje stranci divljaju i ubijaju normalne amerikance po ulicama. Stvarno vam je odličan uzor. I moje ideje su moje, rezultat mog osobnog razmišljanja i promatranja svijeta, uzora nemam zato što se vodim svojim putem, a vi štujete očito republikanske ideje koje su na izdahu. Po meni je "degenerična ideja" uvoziti američke zakone o oružju, po 10001 put ponavljam nismo mi amerika.
Opet i ti kaem svi TVOJI preci su imali oružje. TVOJI, ČOVJEČE. I ti mi kao argument izneeš bivušu Jugu!!! U Austrougarskoj je postojala vojna krajina gdje su APSOLUTN SVI bili naoružani. Ali tebi je iznjeti činjenicu kao pizdu pred ********, ti je jednostavno zaobiđeš. Do pred koju generaciju su APSOLUTNO SVI LJUDI BILI NAORUŽANI. Daj probaj to skontat, nije bilo čovjeka bez makar kubuer ili karabita. I evo tebe da je to američka ideja, ajd još jednom to ponovi. Evo da predložim kompromisno rješenje, da ljudi ostanu slobodni i weasel na broju , imamo krasan primjer Švicarske sa vojnim rezervistima. Dakle, Hrvat koji nije kažnjavan i prođe vojnu obuku, ima pravo držati modernu standardnu jurišnu pušku kući u vitrini i punu opremu, spreman na poziv javiti se u svoju postrojbu. Normalno radi na svom radnom mjestu a jednom godišnje učestvuje u vojnoj vježbi čisto da ne zaboravi što zna i da bude u kondiciji. Na ovaj način bismo imali barem 100 000 spremnih vojnika koji ne bi puno koštali a samo pravi domoljubi bi imali oružje i znali bi njime rukovati. Eto.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 16:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: divizija je napisao/la: Opet i ti kaem svi TVOJI preci su imali oružje. TVOJI, ČOVJEČE. I ti mi kao argument izneeš bivušu Jugu!!! U Austrougarskoj je postojala vojna krajina gdje su APSOLUTN SVI bili naoružani.
Ali tebi je iznjeti činjenicu kao pizdu pred ********, ti je jednostavno zaobiđeš. Do pred koju generaciju su APSOLUTNO SVI LJUDI BILI NAORUŽANI. Daj probaj to skontat, nije bilo čovjeka bez makar kubuer ili karabita.
I evo tebe da je to američka ideja, ajd još jednom to ponovi.
Evo da predložim kompromisno rješenje, da ljudi ostanu slobodni i weasel na broju , imamo krasan primjer Švicarske sa vojnim rezervistima. Dakle, Hrvat koji nije kažnjavan i prođe vojnu obuku, ima pravo držati modernu standardnu jurišnu pušku kući u vitrini i punu opremu, spreman na poziv javiti se u svoju postrojbu. Normalno radi na svom radnom mjestu a jednom godišnje učestvuje u vojnoj vježbi čisto da ne zaboravi što zna i da bude u kondiciji. Na ovaj način bismo imali barem 100 000 spremnih vojnika koji ne bi puno koštali a samo pravi domoljubi bi imali oružje i znali bi njime rukovati. Eto. E to je super ideja, a ne djeljenje vojnog naoružanja kao bombona, ljudi koji su psihološki , fizički sposobni i neupitno domoljubni. Uspostava domobranstva gdje bi svake godine bile mini vojne vježbe rezervista i obuka da ih se poduči novim i podsjeti starim stvarima. Što se dogodi kad se civilima djeli oružje imali smo prilike vidjeti 1990. do 1991. u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 16:20 |
|
|
divizija je napisao/la:
Opet i ti kaem svi TVOJI preci su imali oružje. TVOJI, ČOVJEČE. I ti mi kao argument izneeš bivušu Jugu!!! U Austrougarskoj je postojala vojna krajina gdje su APSOLUTN SVI bili naoružani.
Ali tebi je iznjeti činjenicu kao pizdu pred ********, ti je jednostavno zaobiđeš. Do pred koju generaciju su APSOLUTNO SVI LJUDI BILI NAORUŽANI. Daj probaj to skontat, nije bilo čovjeka bez makar kubuer ili karabita.
I evo tebe da je to američka ideja, ajd još jednom to ponovi. Da, naoružani lovačkim puškama, vojne puške nije imao NITKO od civila. Činjenica koju uporno ignoriraš....
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 16:24 |
|
|
Biće da je Pupovac kriv i za masovni pomor u SAD jer nema drugo objasnjenje što ga toliko spominjete ,biće da nam je neko opterećen Pupovcem možda ga i sanja jer nema drugo objašnjenje da na svakoj temi piše o njemu ,njemu su Srbi problem da može podavio bi ih u čaši voda , njemu će Srbi biti problem i kad i bude ostalo za jedan autobus , izgleda da je tačno kad se kaže da nije bolest sve što boli , ma jebo Soroša , svako zlo na planeti zemlji čini Pupi ,izgleda da nam neko ovde ima šifricu moguće da je to F20.0 ili F68.8
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 17:13 |
|
|
weasel je napisao/la: Da, naoružani lovačkim puškama, vojne puške nije imao NITKO od civila. Činjenica koju uporno ignoriraš.... Koje lovčake puške, bil isu naorižani onim što je tada postojalo od pušaka, kubura, karabita, sablji... Nisu valjda 1705. trebali imati ak-47 Ali su ti zato Švicarci naoružani jurišnim puškama dan danas!! I nigdje problema!!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 17:14 |
|
|
cicak je napisao/la: Biće da je Pupovac kriv i za masovni pomor u SAD jer nema drugo objasnjenje što ga toliko spominjete ,biće da nam je neko opterećen Pupovcem možda ga i sanja jer nema drugo objašnjenje da na svakoj temi piše o njemu ,njemu su Srbi problem da može podavio bi ih u čaši voda , njemu će Srbi biti problem i kad i bude ostalo za jedan autobus , izgleda da je tačno kad se kaže da nije bolest sve što boli , ma jebo Soroša , svako zlo na planeti zemlji čini Pupi ,izgleda da nam neko ovde ima šifricu moguće da je to F20.0 ili F68.8 Pupovca će se spominjat dok god postoji privilegirana kasta koju on predstavlja. Posve je enbitno kolikao je ta kasta brojna. A pupi je udarna pesnica soroševaca u nas.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 17:40 |
|
|
KAko pa zar nije Tomašević udarna pesnica leftardizma u Hrvatskoj . Kako je nebitno kolko je kasta brojna pa ako ih ima za 1 bus ne mogu ti ništa onda je to samo folklor . Ma kolko god Hdz gurao Pupija za neku godinu meće imati potrebe da ga gura jer će Srbi biološki izumreti tako da ne bi trebalo biti bojazni od njih,više treba da se plašite migranata zašto , pa iz razloga jer su pontentna grupa , a Srba čak i da ima mnogo nisu potenta grupa iz razlogajer su pre izumiranjem ,zašto više ne date Srbima mira. Vi bi više trebali da se plašiti HDZ-a nego Srba jer vam ovi prvi mogu naneti više štete (uvoz migranata , istopolni brakovi ) ma sve šta naredi muti , problem za Hrvate je to što Hdz je samo prividno patriotski tj domoljubnai mu je fasada a unutrašnjost (pozadina ) je sorošoidno-leftardska , to je uostalom problem sa svim članicama EPP-a (bilo onih punopravnih ,bilo čana posmatrača , bilo pridružni članova (kao što je u Srbiji SNS)) EPP više nije desni centar to je sad neki centar koji je bliži levom centru , isto se može reći i za HDZ u Hrvatskoj i SNS u Srbiji . Ne kažem i dalje je članstvo kako u HDZ -u kako u SNS .u još uvek dominantno patriotski /domoljumno raspoloženo , problom nastaje kad se njihovi patriotski glasovi koriste kako bi se sprovodila neoliberalna pogubna politika .Ako si slučajno protiv "stožerne " odmah te proglase za idajicu jedan staljinistički moment. Da li se neko slaže sa mnom?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 18:38 |
|
|
cicak je napisao/la: KAko pa zar nije Tomašević udarna pesnica leftardizma u Hrvatskoj . Kako je nebitno kolko je kasta brojna pa ako ih ima za 1 bus ne mogu ti ništa onda je to samo folklor . Ma kolko god Hdz gurao Pupija za neku godinu meće imati potrebe da ga gura jer će Srbi biološki izumreti tako da ne bi trebalo biti bojazni od njih,više treba da se plašite migranata zašto , pa iz razloga jer su pontentna grupa , a Srba čak i da ima mnogo nisu potenta grupa iz razlogajer su pre izumiranjem ,zašto više ne date Srbima mira. Vi bi više trebali da se plašiti HDZ-a nego Srba jer vam ovi prvi mogu naneti više štete (uvoz migranata , istopolni brakovi ) ma sve šta naredi muti , problem za Hrvate je to što Hdz je samo prividno patriotski tj domoljubnai mu je fasada a unutrašnjost (pozadina ) je sorošoidno-leftardska , to je uostalom problem sa svim članicama EPP-a (bilo onih punopravnih ,bilo čana posmatrača , bilo pridružni članova (kao što je u Srbiji SNS)) EPP više nije desni centar to je sad neki centar koji je bliži levom centru , isto se može reći i za HDZ u Hrvatskoj i SNS u Srbiji . Ne kažem i dalje je članstvo kako u HDZ -u kako u SNS .u još uvek dominantno patriotski /domoljumno raspoloženo , problom nastaje kad se njihovi patriotski glasovi koriste kako bi se sprovodila neoliberalna pogubna politika .Ako si slučajno protiv "stožerne " odmah te proglase za idajicu jedan staljinistički moment. Da li se neko slaže sa mnom? Naravno da je problem u HDZu, SDSS je samo tu da iskoristi ov budale, i tu borjka nije bitna, Srba n isada nema, ali ovaj im osigurava dvosturko pravo glasa, dolazak autobusima, ovo ono. A što se pupija tiče, on je baš leftard, nije on prvi četnik. Jeste pola njegove stranke, al on osobno je baš leftard, on je kroz kolaiciju gurao više leftardski stvari nego srpskih.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 18:46 |
|
|
Tačno to se vidi kroz novine Novosti često u tim novima bude antihrščanskih stavova , a ko je u sdss-u pročetnički nastojen
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 22:30 |
|
|
Da nam samo Biden dugo jos pozivi .
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2021, 22:32 |
|
|
Od kad je Biden došao na vlast samo se priča o mirnoj podjeli BiH. Tko ga ne bi volio.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 16 tra 2021, 16:13 |
|
|
cicak je napisao/la: Tačno to se vidi kroz novine Novosti često u tim novima bude antihrščanskih stavova , a ko je u sdss-u pročetnički nastojen Niže razine članstva, općinske i župansijske, gore vrh su leftardi i sorošoidi
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 16 tra 2021, 16:16 |
|
|
Šta bi za Hrvate bilo opasnije da Srbi nastave da glasaju za Pupija ili da počnu da glasaju za Milakovića .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|