|
|
Stranica: 40/315.
|
[ 7861 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 10 stu 2013, 22:33 |
|
|
volvoks je napisao/la: Kakav Izrael, trećerazredna država koja je uspjela biti samostalna samo u najcrnijim trenutcima Staroga vijeka, tijekom potpunog rušenja tadašnje ekonomije... Država Izrael nije primarna u ovoj priči...Niti jedan narod nije imao toliko utjecaja na povijest civilizacije,kao židovski.
|
|
Vrh |
|
|
Mitteleuropa
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 17 stu 2013, 02:49 |
|
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 17 stu 2013, 20:20 |
|
|
Pogleda zanimljiv dokumentarac o prvon katolickon predsjedniku 'Merike, sjoru Kennedy-u. Dosta zanimljivosti, o germanofilstvu njega i cace mu, razne bolesti koje su ga mucile, vjerovatne opcije da CIA stoji izad njegovog ubojstva. Zanimljiv lik.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 stu 2013, 20:33 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
http://www.reuters.com/article/2013/11/ ... M120131121Citat: China's planned crude oil futures may be priced in yuan - SHFE
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 stu 2013, 22:50 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Pogleda zanimljiv dokumentarac o prvon katolickon predsjedniku 'Merike, sjoru Kennedy-u. Dosta zanimljivosti, o germanofilstvu njega i cace mu, razne bolesti koje su ga mucile, vjerovatne opcije da CIA stoji izad njegovog ubojstva. Zanimljiv lik. Za ćaću je poznato da je bio antisemit, ali tada to nije bila neka rijetkost (kao recimo današnji političari koji su protiv imigranata).
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 stu 2013, 23:15 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Puno lupanja u malom prostoru.
SAD su najbolja stvar koja se dogodila čovječanstvu u zadnjih 200 godina (a stara Grčka u zadnjih 20.000 godina).
Oko SAD se možemo,a i ne moramo složiti,ali oko Grčke def. ne,najbolja stvar,tj.najbolje stvari,su došle od i preko Izraela... Citat: Sad su u opadanju zbog toga jer ih vlastiti liberalizam podkopava i prešao je u dogmatsku fazu. Hoće li i to nadvladati- ne znam. Morat će, za preživljavanje, pristati na grublje varijante, uz pristanak na neugodne istine socijalnoga darvinizma.
No znam da je svijet bez njihove dominacije pozornica kaosa, ubijanja, prijetnji i životnoga propadanja. Za Kineze, Ruse, Indijce, pa i Europu, o ostalima da ne govorimo. Neće nadvladati niti spriječiti svoj sunovrat.SAD više nisu država,i oni su privatna svojina,nekoga ili nečega.I sa njima i bez njih svijet jeste pozornica kaosa i smrti. Gleda li se povijesno, Grci su najvažniji narod koji je ikada postojao. Židovi jesu utjecajni nebrojni narod, no nema teorije da su oni face koliko se misli da jesu. Uostalom, o tom sam nešto i napisao, pa ljudi dobili fras: http://forum.krstarica.com/showthread.p ... ost9999155
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 stu 2013, 23:29 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Oko SAD se možemo,a i ne moramo složiti,ali oko Grčke def. ne,najbolja stvar,tj.najbolje stvari,su došle od i preko Izraela...
Neće nadvladati niti spriječiti svoj sunovrat.SAD više nisu država,i oni su privatna svojina,nekoga ili nečega.I sa njima i bez njih svijet jeste pozornica kaosa i smrti.
Gleda li se povijesno, Grci su najvažniji narod koji je ikada postojao. Židovi jesu utjecajni nebrojni narod, no nema teorije da su oni face koliko se misli da jesu. Uostalom, o tom sam nešto i napisao, pa ljudi dobili fras: http://forum.krstarica.com/showthread.p ... ost9999155Grcí su bitni toliko koliko je bilo potrebno da se judeokršćanstvo proširi.Doduše,ti se više baziraš na nauku,umjetnost,filozofiju itd.manje na teološka pitanja.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 stu 2013, 23:35 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Gleda li se povijesno, Grci su najvažniji narod koji je ikada postojao. Židovi jesu utjecajni nebrojni narod, no nema teorije da su oni face koliko se misli da jesu. Uostalom, o tom sam nešto i napisao, pa ljudi dobili fras: http://forum.krstarica.com/showthread.p ... ost9999155Grcí su bitni toliko koliko je bilo potrebno da se judeokršćanstvo proširi.Doduše,ti se više baziraš na nauku,umjetnost,filozofiju itd.manje na teološka pitanja. Današnje hrišćanstvo je srećom bliže helenizmu, nego judaizmu. Isus je Ljubav - nešto čega nema u Starom Zavjetu.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 stu 2013, 23:38 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Gleda li se povijesno, Grci su najvažniji narod koji je ikada postojao. Židovi jesu utjecajni nebrojni narod, no nema teorije da su oni face koliko se misli da jesu. Uostalom, o tom sam nešto i napisao, pa ljudi dobili fras: http://forum.krstarica.com/showthread.p ... ost9999155Grcí su bitni toliko koliko je bilo potrebno da se judeokršćanstvo proširi.Doduše,ti se više baziraš na nauku,umjetnost,filozofiju itd.manje na teološka pitanja. Pa, ja se slažem s onim Židovima koji misle da je judeokršćanstvo- mit. Zabuna je nastala od toga što su pobjednički kršćani zadržali Stari zavjet i dio frazeologije judaizma. No, kršćanstvo- pa i ovo pravovjerno- bliže je po svom etosu manihejcima, kasnijem razvitku zoroastrizma, nego judaizmu. Nije čudno otud što Židovi i muslimani nekako idu u paketu, i da nije Izraela, dobro bi se trpili. To je monoteizam, s Bogom kao nekim monarhom. Kršćanstvo je bliže po duhu zoroastrizmu, sa Sotonom kao velikim igračem i svjetskim spasiteljem Saošjantom, ovdje Kristom. Tu su i ostale religije i kultovi Boga kojeg ubijaju i koji uskrisava- Dionis, Oziris, Tamuzi, .... Kršćani su pravi nasljednici inicijacijskih kultova Ozirisa i comp., te Perzijanaca (Sotona, raj i pakao, uskrsnuće, Spasitelj,..)- a ne neko ispunjenje judaizma.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 22 stu 2013, 00:00 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Grcí su bitni toliko koliko je bilo potrebno da se judeokršćanstvo proširi.Doduše,ti se više baziraš na nauku,umjetnost,filozofiju itd.manje na teološka pitanja. Pa, ja se slažem s onim Židovima koji misle da je judeokršćanstvo- mit. Zabuna je nastala od toga što su pobjednički kršćani zadržali Stari zavjet i dio frazeologije judaizma. Postoji više struja i kod njih.Ne bih ulazio u to tko je u pravu.Zabuna je nastala smišljeno,s namjerom.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 22 stu 2013, 00:18 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Grcí su bitni toliko koliko je bilo potrebno da se judeokršćanstvo proširi.Doduše,ti se više baziraš na nauku,umjetnost,filozofiju itd.manje na teološka pitanja. Pa, ja se slažem s onim Židovima koji misle da je judeokršćanstvo- mit. Zabuna je nastala od toga što su pobjednički kršćani zadržali Stari zavjet i dio frazeologije judaizma. No, kršćanstvo- pa i ovo pravovjerno- bliže je po svom etosu manihejcima, kasnijem razvitku zoroastrizma, nego judaizmu. Nije čudno otud što Židovi i muslimani nekako idu u paketu, i da nije Izraela, dobro bi se trpili. To je monoteizam, s Bogom kao nekim monarhom. Kršćanstvo je bliže po duhu zoroastrizmu, sa Sotonom kao velikim igračem i svjetskim spasiteljem Saošjantom, ovdje Kristom. Tu su i ostale religije i kultovi Boga kojeg ubijaju i koji uskrisava- Dionis, Oziris, Tamuzi, .... Kršćani su pravi nasljednici inicijacijskih kultova Ozirisa i comp., te Perzijanaca (Sotona, raj i pakao, uskrsnuće, Spasitelj,..)- a ne neko ispunjenje judaizma. Uglavnom se slažem sa Vama. Ne zaboravite kult Nepobjedivog Sunca - Sol Invictus, prvobitni kult cara Konstantina Velikog, koji je i priznao hrišćanstvo. http://en.wikipedia.org/wiki/Sol_Invictus"Ja sam svjetlost svijetu"
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 22 stu 2013, 00:31 |
|
|
Ajoj...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 stu 2013, 00:00 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
http://www.vecernji.hr/svijet/izrael-zatrazio-od-moskve-da-pomogne-u-pregovorima-s-iranom-904541Citat: Izrael zatražio od Moskve da pomogne u pregovorima s Iranom Citat: Zbog Obamina nesnalaženja u vanjskoj politici s Putinom postoji veća nada da se obuzdaju iranske nuklearne ambicije Kao što rekoh Obama je jedan od najlošijih predsjednika u zadnjih ohoho godina.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 stu 2013, 00:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Svi US predsjednici bi isto radili u toj situaciji. Kad ne mogu uništiti ta postrojenja. Samo je problem sa Obamom da bi se želio svidjeti svima pa svima obećava sve i svašta i šalje lažne signale. A do sad smo vidjeli u islamskom svijetu da je tim obećanjima usrao stvar totalno. Nikad više mrtvih.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 stu 2013, 00:09 |
|
|
Otkad se kvaliteta američkih predsjednika ocjenjuje po podržavanju svih mogućih izraelskih zahtjeva?? Mislim, on je stvarno očajan predsjednik, no puno je bolje da se SAD u vanjskoj politici bavi onime što njima koristi umjesto da bude najvažniji izraelski lobist.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 stu 2013, 20:59 |
|
|
Student, 14, 'used tree branch to rape teacher in school bathroom before slitting her throat and leaving a note saying "I hate you all" next to her staged body'http://www.dailymail.co.uk/news/article ... z2lUrEtm93Vrli novi (liberalni) svijet. Nekad su djeca dobila po prstima kad bi bili bezobrazni prema učitelju. Hvala Bogu da smo evoluirali od tih barbarskih vremena...
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 stu 2013, 23:17 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 24 stu 2013, 00:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
A komentara ispod. Citat: John R Max Krakah • 7 days ago
True, good point. But, more likely, some Whites will be happy with the new black "ally" they have, and, over time, start thinking: "Gee,not all the blacks are bad, see, I know a good black guy." Then, what do you have? The seeds of White guilt and liberalism coming back. Only use black allies as much as you can, but remember to ultimately protect your own. Citat: Max Krakah Brutus • 3 days ago
Let the blacks who have self purported high ability and self purported good morals have those in a black nation state. This guy was only ever a language teacher and a clerk at a convenience store. He also claims he teaches chemistry but at the same time says chinese education is substandard. No magic negro here folks, joust another one that thinks he is better than other blacks.
Citat: I agree. Just because this guy had an epiphany about his race doesn't quantify me forming a friendship. I appreciate his genuine realism and forthright views. He is just one of those self-loathing Blacks who wants to shed his skin. He may be further to the right side of The Bell Curve than the average Black, but he still is who he is. Marrying a China woman and converting to Judaism is pretty bizarre. It really hasn't anything to do with faith and belief, but rather a frantic excuse to abandon your upbringing and culture. Who can blame him for that?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 24 stu 2013, 00:49 |
|
|
A cuj ovog Citat: Max Krakah Laura Dilworth • 3 days ago
a white ethnostate would have a social and political structure that is geared towards the creation of more whites. Policies perhaps, such as tax exemption for families with more than 7 children could be written into the law .There could be perhaps a rising scale of taxation based on one's state of marriage and childbearing as related to one's age. Perhaps being single at the age of 20 would carry no penalty while being single at the age of 25 would carry a moderate penalty and being single at 30 and older would carry an increasingly heavy penalty. Then, as for bearing children, the same type of sliding scale would apply for married couples. This would have the added benefit of taking money out of the hands of gays and others, moneys that they use to subvert society and the political system. Let them be single, but let the single gay male designer making millions live in a 90% tax bracket.Divorce laws and family matters should be totally revamped. Today the women have too much power and basically run things by threatening to take a man's children away from him.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 24 stu 2013, 01:08 |
|
|
To je ipak racijalistička stranica, takvi su komentari i više nego očekivani. Veći problem, barem po meni, su komentari o malom monstrumu, netko napiše da mali ipak ima 14 godina, da nije u redu da mu se sudi kao odraslome i popije 500 minusa, dok netko drugi napiše kako mora umirari u mukama i dobije 500+... Što se tiče zadnjeg komentara, to te Azteče čeka nakon što se uspostavi HercegBosna i Dudu dobije svoje mjesto u Ministarstvu demografije
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 24 stu 2013, 14:28 |
|
|
Ko zna ko nam tu sve pise. A sto se ovog malog tice, pa ja isto ne bih imao nista protiv da umire u mukama, crnac ili ne. Ako ikako postoji mogucnost ja bih isto da mu se sudi kao odraslom. Ja kad sam u osnovnoj skoli s nekih 8 godina pogodio goluba prackom odmah sam osjetio kajanje, a ne ovaj majmun s 14 god. da ucini sto je ucinio. Evo njen twitter. https://twitter.com/msritzermathTuzno.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 24 stu 2013, 16:32 |
|
|
Treba tu biti realan.
1. ovaj mali monstrum ne treba umirati ni u kakvim mukama, a nije realno ni da bi dobio smrtnu. No trebao bi LWOP (doživotna bez mogućnosti pomilovanja)- a ne da izađe s 25-30 godina.
2. bijela nacionalna država nije ništa ekstremno ni loše. Naravno, ovisi o profilu države. Treba reći da su i u 19. st., te kasnije, oko 1960, crni nacionalisti kao Stokely Carmichael i neki bijelci bili za to da se stvori crnačka etno-država, od 2- 3 američke savezne države, a ostalo bi bilo bijelo, po definiciji.
To bi bilo priznanje realnosti da u takvim društvima rase funkcioniraju kao nacije. Crnci su u SAD kao razni bilo koji narod u SFRJ. Ako narodi imaju pravo na samoopredjeljenje do odcjepljenja- zašto ne bi imale pojedine rase koje su stvarno "stranije" nego Hrvati, Srbi i Bošnjaci u BH ?
A što će biti , o tom potom ...
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 05 pro 2013, 22:20 |
|
|
I live in the very prosperous city of Bellevue, Washington, a suburb of Seattle, where many of our residents work at Amazon, Microsoft, Expedia and Boeing. Bellevue has an exceptional public school system with 5 high schools rated in the top 100 of the nation.
Bellevue is also about 30% Asian and has a large number of Indians. Microsoft lobbies Congress each year to expand the H1B visa limits so they can import even more Indian software engineers. All of these companies do this – its a matter of wage price control. American multinationals have no national loyalty whatsoever. And neither do these imported nonwhite workers from third world countries.
The effect is that the children of these Asian and Indian families fill the schools (40% nonwhite is typical in my children’s elementary school). They stick together, do not assimilate, do not volunteer for civic groups such as parent-teacher associations, coaching sports or, heaven knows, anything that requires fundraising. If you only attended a PTA meeting, you’d think the school was 99% white. But they all come out for the “international day” celebrate-diversity-fest, proudly wearing their native garb, in the schools paid for and built by generations of white property tax payers of this area. They don’t buy homes and pay property taxes, they rent. And if they don’t live in our school district, they just register multiple families in a single residence. Koreans are notorious for this. Japanese however seem to be the exception, but are limited by their lack of English speaking skills.
A couple of years ago, the school district decided to separate the “gifted” students and consolidate them in a single school. Those classes are of course filled with non-native Asians and Indians with white enrollment decreasing year-on-year in direct proportion to the increase in Asian kids. My friends’ son is only one of two whites in 3rd grade. The nonwhite kids exclude him and their parents refuse any interaction with others. My children qualify for the school but there’s no way I’m going to put them into a minority status like that.
But progressives, being ethno-nilists, have ratcheted up the stupidity. This year the school district decided to open a dual language Mandarin/English school. You can guess how many eager white families were clamoring to enroll. Do you think they even bother to say the pledge of allegiance? In Mandarin?
Novi naseljenici u Americi...
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 05 pro 2013, 22:44 |
|
|
Asians as a whole were shocked/dismayed that the USA elected Barack Obama as President of the United States, as he’s black and blacks are considered animals by most Asians (Asians make the KKK look like the NAACP). Of course, Obama’s incompetence and weakness merely confirm this view.I find this difficult to reconcile with the fact that “Asian American voters favored Obama over Romney by a ratio of more than 3-to-1 (76 percent versus 23 percent)” (source). What could explain this, if it is really the case that most Asians secretly loathe blacks? My guess is that Asians perceive correctly that the Democratic party has pitted itself against the interests of the historic American nation (mostly middle class whites), and that it is the party of “change” — that is, transformation of the U.S. from its mostly European heritage to a culturally chaotic wasteland of clashing ethnicities. The more political power that progressive Democrats possess, the faster this transformation proceeds (and it is already quite far along, perhaps terminally so). Therefore, Asians will vote for a black president even if they personally loathe blacks as long as the black president is a progressive Democrat who is in favor of demographically overwhelming the historic American nation and dispossessing whites of political control of the United States. As Anti-Global Expatriate explained, Asians know how to thrive in the corrupt, third-world political environment (weak civil society, selective enforcement of laws, nepotism, widespread bribery, etc.) that will result from this transformation. I asked an Indian friend about this. All her relatives voted for Obama. (She herself voted for Romney.) I said, “Do you think it’s because they see the Republicans as the white party and, whether consciously or not, don’t like the idea of white identity?’
She said that, yes, that was likely true though it was not something any of her relatives would openly admit.http://www.thinkinghousewife.com/wp/201 ... mentality/Malo interesantnih komentara o igri koju su bjelčuge zaboravile igrati... Igra svih igara...
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 05 pro 2013, 23:19 |
|
|
Dobro, ovo je stvarno jako subjektivno, za pola ovoga nema dokaza i temelji se na riječima jedne frendice. Junuzevski. Makar, čudno je da oni kao najbogatija rasa te obrazovno najuspješnija, rasa koja uopće ne profitira od welfare statea glasa za uvjetno rečeno lijevu stranku. No to je izgleda opceniti manjinski način razmišljanja, glasaju za opciju koju percipiraju kao onu koja manje propagira većinski identitet, što smo vidjeli i kod nas na referendumu.
Možemo reći da su glupi zbog tog ponašanja, da sami sebi štete i da bi mogli bolje iskoristiti svoju poziciju kao jezičca na vagi, no nikako ne možemo pričati o njima kao kinesko-japansko-korejskoj petoj koloni koja je spremna uništiti vodeću silu Zapadnog (Čitaj bijelog) svijeta i unijeti nas u žuto stoljeće.
Sad ćeš reć da opet oponiram kako bi oponirao, ali ovaj tekst je ipak paranoičan i kao takav vrijedan reakcije.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|