|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tulkas
|
Naslov: Paintball Postano: 02 lis 2009, 19:53 |
|
|
Ima li ko iskustva u ovoj igrici i gdje postoje poligoni i klubovi u BiH?? Ja znam jedino za onaj kod Mostara..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Paintball Postano: 03 lis 2009, 01:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80691 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bio jednom, bilo prezabavno  , morat ću ponovit. Nije toliko problem nać gdje ima, koliko je teško okupit ekipu (treba bar 15 ljudi da bude ludo). Ne znam di ima u BiH, al znam jedan dobar i jeftin teren u jednoj selendri kod Čakovca.  Capture the flag! 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Paintball Postano: 03 lis 2009, 13:16 |
|
|
Znam da u HR ima dosta klubova i terena za p'ball ali u BiH slabo..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Paintball Postano: 04 lis 2009, 14:40 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Igrao samo jedanput, sa nogometnom ekipom. Skoro smo izbačeni i prije početka jer je netko iz blizine upucao instruktora u vrat dok je objašnjavao protokol Najviše me iznerviralo što se brzo zamagli maska pa se stvarno slabo vidi, to bi trebalo biti bolje rješeno.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Paintball Postano: 04 lis 2009, 15:08 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
pa ono nebi bilo lose da se nadjemo negdje, jednog dana......pa se obracunamo, mozemo bosanci VS hercegovci
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Paintball Postano: 04 lis 2009, 15:15 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: pa ono nebi bilo lose da se nadjemo negdje, jednog dana......pa se obracunamo, mozemo bosanci VS hercegovci Još bi bolje bilo Hrvati vs Srbi. Bošnjaka još nema dovoljno, našli bi se Fidekter i Bihać-Krajina u ulozi glinenih golubova 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Paintball Postano: 04 lis 2009, 15:18 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
kako ih nema, može i dane sa njima pa slože ekipu 3 na 3, prvo sam konto da ih mi hrvati uzmemo al bojim se da nas nebi s ledja upucali......
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Paintball Postano: 04 lis 2009, 15:19 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: kako ih nema, može i dane sa njima pa slože ekipu 3 na 3, prvo sam konto da ih mi hrvati uzmemo al bojim se da nas nebi s ledja upucali...... 
|
|
Vrh |
|
 |
Ultras1986
|
Naslov: Re: Paintball Postano: 06 stu 2009, 17:23 |
|
|
Drama sport, razmišljao o otvaranju u Mostaru ali slabo je populatno to u nas. Potrebno je napraviti cjelodnevni sadržaj da bi naše ljude privukao. Nešto tipa quad+vožnja do zabiti sa pogledom na Mostar+noćenje i roštilj na toj "uzvisini"... Ali kada sve zbrojim i oduzmem, isplatnije opet otvoriti kafić... 
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Paintball Postano: 06 stu 2009, 19:58 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: TG-B.B.B je napisao/la: pa ono nebi bilo lose da se nadjemo negdje, jednog dana......pa se obracunamo, mozemo bosanci VS hercegovci Još bi bolje bilo Hrvati vs Srbi. Bošnjaka još nema dovoljno, našli bi se Fidekter i Bihać-Krajina u ulozi glinenih golubova  Nemoj protiv njih svega ti.. Ce mo jos u Haagu da zaglavimo ako ih rasturimo..
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Paintball Postano: 07 stu 2009, 10:53 |
|
|
Ultras1986 je napisao/la: Drama sport, razmišljao o otvaranju u Mostaru ali slabo je populatno to u nas. Potrebno je napraviti cjelodnevni sadržaj da bi naše ljude privukao. Nešto tipa quad+vožnja do zabiti sa pogledom na Mostar+noćenje i roštilj na toj "uzvisini"... Ali kada sve zbrojim i oduzmem, isplatnije opet otvoriti kafić...  Fakat, najveća koncentracija kafića na svijetu, nitko nema neko revolucionarno razmišljanje. Al nema veze, bolje za mene, kad smislim nešto originalno, više novca za mene kad se vratim 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|