|
|
Stranica: 33/52.
|
[ 1294 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 19:57 |
|
|
volvoks je napisao/la: BBC je napisao/la: Ne mogu im ništa kad igraju skoro totalni bunker. Tako se i Hrvatska branila od Španjolske skoro do samog kraja. Ali kad Nizozemska zavali prvi onda ide bušenje meksičke mreže. Jebiga, Mehiko ga prvi zavaljo Sad Grčka vol. 2 ili brzo gaženje kao protiv nas... Nisu to naši usrani Hrvati... Dobra Nizozemska,vratiše mi listić u igru-em' pobjeda em' penal
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 20:00 |
|
|
Putos Mexico
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 20:16 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5258 Lokacija: Na dženazi BiH
|
ide sve ka juznoamerickim i europskim polufinalima, kao sto sam i ranije napisao.
sutra Nijemci i Francuzi rutinski rjesavaju Afrikance.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 20:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Večeras gedati kako grčka ciganija ispada.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 20:47 |
|
|
BBC je napisao/la: Večeras gedati kako grčka ciganija ispada. Neće večeras:-)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 21:00 |
|
|
Pogledaj TV text.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 21:08 |
|
|
Koji je ovaj biser komentator HRT studiju. Kaže Meksikanci pali duboko poslije gola i prepustili Nizozemcima igru i napade. Kako je toliko slijep da nije vidio da se Nizozemci vukli kao krepane mačke do gola, pa poslije digli na turbo tempo. Ništa se tu Meksikanci nisu pitali, prije prvog gola i poslije gola isto igrali.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 21:21 |
|
|
BBC je napisao/la: Koji je ovaj biser komentator HRT studiju. Kaže Meksikanci pali duboko poslije gola i prepustili Nizozemcima igru i napade. Kako je toliko slijep da nije vidio da se Nizozemci vukli kao krepane mačke do gola, pa poslije digli na turbo tempo. Ništa se tu Meksikanci nisu pitali, prije prvog gola i poslije gola isto igrali. Pa da, bolio Nizozemce *** cijelo prvo poluvrijeme za prolaz pa se vukli po terenu, nema veze to s presingom, visoko postavljenom obranom i sličnim taktičkim stvarima
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
dijete piramide
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 21:29 |
|
|
Pri kraju prvog poluvremena stvarno je bio penal nad Robbenom i nepravedno je što nije dosuđena ali ovaj u drugom poluvremenu nije postojao.
Trener Meksika (napuhanko) pobijedio je ne samo sebe već je porazio i meksičku repku. Izvaditi Peraltu i Dos Santosa dvadeset minuta prije kraja utakmice..........???!!!!!
Mislim da svakom čovjeku koji ima samopoštovanje nije primjereno nazvati Ciganima ni same Rome a kamoli Grke i Meksikance, iako mi se grčki nogomet ne sviđa i najviše mi liči na samoubistvo iz zasjede. Nakon što se taj odrekne starogrčke kulture i onog što su Grci poklonili civilizaciji, i nakon što makar jednom ode u Mexico i uvjeri se u "ciganluk" te nacije, uvjeren sam kako bi taj isti od silnog srama u trenu evoluirao na najbližu granu.
Svaka čast Nizozemcima među kojima imam pregršt dobrih prijatelja kojima, isto kao ni meni, nije jasno zašto je nizozemska državna politka, isto kao i engleska, u pravilu protiv Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 21:39 |
|
|
volvoks je napisao/la: BBC je napisao/la: Koji je ovaj biser komentator HRT studiju. Kaže Meksikanci pali duboko poslije gola i prepustili Nizozemcima igru i napade. Kako je toliko slijep da nije vidio da se Nizozemci vukli kao krepane mačke do gola, pa poslije digli na turbo tempo. Ništa se tu Meksikanci nisu pitali, prije prvog gola i poslije gola isto igrali. Pa da, bolio Nizozemce *** cijelo prvo poluvrijeme za prolaz pa se vukli po terenu, nema veze to s presingom, visoko postavljenom obranom i sličnim taktičkim stvarima Postoji razlog za to. Igrali su u onom dijelu zemlje sa teškim uvjetima. Čuvali su se za eventualne produžetke, ali zamalo platili za to. Tko ne vidi da su to bile dvije Nizozemske prije i poslije gola je slijep. Meksiko je isto igrao čitavu utakmicu. Bolje ne znaju, to je njihov plafon.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 21:40 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8173 Lokacija: Republic of Srpska
|
Grci dobijte ovo, znam da možete!
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 21:41 |
|
|
dijete piramide je napisao/la: Pri kraju prvog poluvremena stvarno je bio penal nad Robbenom i nepravedno je što nije dosuđena ali ovaj u drugom poluvremenu nije postojao.
Trener Meksika (napuhanko) pobijedio je ne samo sebe već je porazio i meksičku repku. Izvaditi Peraltu i Dos Santosa dvadeset minuta prije kraja utakmice..........???!!!!!
Mislim da svakom čovjeku koji ima samopoštovanje nije primjereno nazvati Ciganima ni same Rome a kamoli Grke i Meksikance, iako mi se grčki nogomet ne sviđa i najviše mi liči na samoubistvo iz zasjede. Nakon što se taj odrekne starogrčke kulture i onog što su Grci poklonili civilizaciji, i nakon što makar jednom ode u Mexico i uvjeri se u "ciganluk" te nacije, uvjeren sam kako bi taj isti od silnog srama u trenu evoluirao na najbližu granu.
Svaka čast Nizozemcima među kojima imam pregršt dobrih prijatelja kojima, isto kao ni meni, nije jasno zašto je nizozemska državna politka, isto kao i engleska, u pravilu protiv Hrvata. O čemu ti sereš majke ti. Jesi ti normalan ?
|
|
Vrh |
|
|
dijete piramide
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 21:58 |
|
|
BBC je napisao/la: dijete piramide je napisao/la: Pri kraju prvog poluvremena stvarno je bio penal nad Robbenom i nepravedno je što nije dosuđena ali ovaj u drugom poluvremenu nije postojao.
O čemu ti sereš majke ti. Jesi ti normalan ? Hvala ti na buketu ruža. Znaš ti i bolje...... Što nije točno?! Ili je točno samo ako svi isto mislimo? Evo kreće Costa Rica, moji ljubimci, isto kao i Columbija. Kad već nema Hrvatske i Mexica neka njih....
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 22:01 |
|
|
Trebao si Haag i Tuđmana ubaciti u priču. Imaš muslimanski mentalitet, i oni navijaju u sportu prema religiji.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 22:03 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37824 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ili Storas koji navija za Grke tu iznad jer su pravoslavci. Ne znam kako ijedan nogometoljubac moze navijat za Grke? Cak i ako je Grk.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 22:14 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: . Ne znam kako ijedan nogometoljubac moze navijat za Grke? Cak i ako je Grk. Lako-tko je god stavio 2 na listić:-)
|
|
Vrh |
|
|
dijete piramide
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 22:26 |
|
|
BBC je napisao/la: Trebao si Haag i Tuđmana ubaciti u priču. Imaš muslimanski mentalitet, i oni navijaju u sportu prema religiji. Upravo zato u utakmici Alžir - Njemačka navijam za Alžir Imaš od mene gratis kviska za točnu hipotezu . Volio bih ako Alžirci Nijemcima naplate onaj sramotan račun iz 1982. god. kad su s Austrijancima odigrali jedini rezultat ( 1:0) kojim su obe germanske repke sramotno otišle dalje i na taj nači Alžir zakinuli. Ako se Alžirci ne budu ramazanirali (postili)ovaj put imaju dobru prigodu za poravanavanje otvorenog računa
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 22:30 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8464 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ili Storas koji navija za Grke tu iznad jer su pravoslavci. Ne znam kako ijedan nogometoljubac moze navijat za Grke? Cak i ako je Grk. pa ovisi na koji način gledaš nogomet. ne vole svi nabijanja i trčanje za loptom.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 23:07 |
|
|
Bolji Grci. E jada.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 23:13 |
|
|
Kostarikanci veći Grci od Grka A ovaj udarac bi valjda i Plete obranio...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 23:22 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
volvoks je napisao/la: Kostarikanci veći Grci od Grka A ovaj udarac bi valjda i Plete obranio... Taman htjedoh napisati neka bolji bunker pobjedi. Što je najgore kako se sada čini Grci će izgubiti jedinu utakmicu na ovom SPu u kojoj imaju više udaraca u okvir gola od suparnika. Da ono bi i Plete obranio. Što je bilo golmanu? Nije vidio da ide u gol?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 23:27 |
|
|
Ako Grci sad ne zabiju nek se tornjaju doma nisu ni trebali proći skupini onda.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 23:51 |
|
|
Kostarika ovo zaslužila. Njihov igrač vodi kontru nema kome dodati, i tako masu puta.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 23:51 |
|
|
Opet oni. Od svih Europljana - oni.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 29 lip 2014, 23:56 |
|
|
Jaooo kako se izvuku. Više sreće nego pameti i to po ko zna koji put.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Vukota i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|