|
|
Stranica: 56/110.
|
[ 2747 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 11 tra 2021, 18:10 |
|
|
cicak je napisao/la: Koliko vas prva usna Srbije plaća za ovo što pišete , kakav je sendvič , jbt posle ovih sns-ovaca čovek bi pomislio da je Srbija Disneyland Za vas turke Srbija i je Disneyland.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 11 tra 2021, 18:13 |
|
|
cicak je napisao/la: Pa ništa Vučko će im halaliti zagađenje , jer ipak smo mi i Kinezi čelična braća Halaliti veliš. Moraš više viježbat srpski Hajrudine.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 11 tra 2021, 18:15 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Koristi on i glagol "šuknuti" u svojim postovima... :) A i pomešao je u par postova DŽ i Đ.. :)
Jel' može neko ko poznaje svaki ćošak Srbije da mi kaže da li se negde u Srbiji koristi glagol "šuknuti" da ne grešim dušu prema momku.
Jer sam ja za "šuknuti" čuo samo preko Drine i to uglavnom od šnjokica.. :)
..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 11 tra 2021, 18:26 |
|
|
Grobar je napisao/la: Koristi on i glagol "šuknuti" u svojim postovima... :) A i pomešao je u par postova DŽ i Đ.. :)
Jel' može neko ko poznaje svaki ćošak Srbije da mi kaže da li se negde u Srbiji koristi glagol "šuknuti" da ne grešim dušu prema momku.
Jer sam ja za "šuknuti" čuo samo preko Drine i to uglavnom od šnjokica.. :)
.. Mujo 1/1. Ne možeš pogriješit.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 11 tra 2021, 18:37 |
|
|
Grobi, je li bilo kakvih izbora prosle godine? Vucic kaze da nije! Sto znaci da on kaze ono sto mu odgovara u odredjenem trenutku, ne mora da znaci da je istina. Gde si nasao 5% rasta, kad smo se prosle godine razmetali "najmanjim padom u regionu/Evropi"? A pad, cak i ako je manji nego kod drugih, nije rast.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 11 tra 2021, 18:39 |
|
|
Po čemu sam ja ****** , ajde dajte jedan valjan argument za takvu tvrdfnju konačno red bi bio ,evo pretražite mi IP adresu pa će te videti da tu nema ****** , Ja samo ne znam zašt o sam zavredeo da me vređate jel to možda zato sto ne podržavam usniju frenetično jel zbog toga ?Ajde imali ovde još neki filolog osim ovog titoiste
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 11 tra 2021, 18:46 |
|
|
Pa sumnjiv si brate. Mešaš Đ i DŽ u postovima. Kao da ti je Munira bila logoped.. Ajde smiri se malo, moramo da te probamo. Kao u zatvoru ako si bio nekad. Svaki novi koji dodje, moraju da ga probaju.. :) Evo ti malo Beograd na vodi da se smiriš.. :)
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 11 tra 2021, 19:17 |
|
|
Pa za njih je isto najveći rast i najmanji pad , a odeš na sajt sverske banke i vidiš skroz drugačije rezultate , ali šta očekivati od lika koji montira Đilasu račune na Mauricijusu
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 11 tra 2021, 19:32 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Sta cemo sa zagadjenjem? Ocajni ljudi su juce protestvovali. Njih preko 10 000! Jebeš zagađenje i prirodu, ovako oni to zamišljaju, da naprave Mordor od Srbije...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 11 tra 2021, 19:37 |
|
|
Ne, mi zamišljamo Srbiju punu IT stručnjaka koja proizvodi samo procesore za pametne telefone.
Ajde sad svako od vas nek' se probudi iz tog lepog sna i nek' si ugasi smederevac. :)
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 11 tra 2021, 19:41 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ajde sad svako od vas nek' se probudi iz tog lepog sna i nek' si ugasi smederevac. :) Ne mogu. Čekaju povratak kralja uz smederevac. Gorska garda.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 12:16 |
|
|
Ma ne čekamo kenoskog partijca da nas zajaše pa da i zvanično postanemo kineska provinija pošto se u Srbiji vlada na azijatski način
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 13:15 |
|
|
A čija bi ti provincija hteo da budemo? Austrougarska?
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 13:26 |
|
|
Pa ako hitamo u Eu onda je logično i da budemo provincija neke države iz EU npr Nemačke ,ovim postupcima samo zabadamo prstom u oko EU i sve se više odaljavamo od iste ,ne može neko da vlada autokratski tj sultanski a hoće da Srbija uđe u EU .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 13:27 |
|
|
Pa ne hitamo u EU. Nema ništa od EU.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 13:30 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa ne hitamo u EU. Nema ništa od EU. Možda za Srbiju ali za Srbijance je EU budućnost, mnogo je LEPO u Wienna
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 13:35 |
|
|
weasel je napisao/la: Grobar je napisao/la: Pa ne hitamo u EU. Nema ništa od EU. Možda za Srbiju ali za Srbijance je EU budućnost, mnogo je LEPO u Wienna Lepo je vama u Ireland. Naši idu da zarade za Golfa pa nazad.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 13:36 |
|
|
Srbija ako hoće da prodiše mora iz politike da odstrani ljude koji podstiču anti američki sentiment pričama o bombardovanju i osiromašenom uranijumu , pa čekaj da je uranijum starno toliko štetan u Japanu nebi bilo ljudi jer bi svi pomrli od atomske bombe ,pa jesu li u Japanu svi pomrli , eto stalno provociramo EU evo sad sa Kineskim vakcinama Direktor Kineskog centra za kontrolu bolesti, Gao Fu, izjavio je da vakcine proizvedene u toj zemlji "imaju nizak nivo zaštite".
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 13:49 |
|
|
cicak je napisao/la: Srbija ako hoće da prodiše mora iz politike da odstrani ljude koji podstiču anti američki sentiment pričama o bombardovanju i osiromašenom uranijumu , pa čekaj da je uranijum starno toliko štetan u Japanu nebi bilo ljudi jer bi svi pomrli od atomske bombe ,pa jesu li u Japanu svi pomrli , eto stalno provociramo EU evo sad sa Kineskim vakcinama Direktor Kineskog centra za kontrolu bolesti, Gao Fu, izjavio je da vakcine proizvedene u toj zemlji "imaju nizak nivo zaštite". Čekaj, pa ti se na temi o CG zalazeš za oštrinu prema "hambasadama", a ovde bi da odstranjuješ anti-američki sentiment. Ajde za taj antiamerički sentiment i da se složim(trebamo im pričati bajkice, kako ih volimo, a raditi sve suprotno) ali gde si našao osiromašeni uranijum da predstavljaš kao mit? Pa još to porediš sa Japanom..?? Pa naravno da je umrlo stotine hiljada ljudi u Japanu od atomske, što direktno, što od posledica. Koje ti gluposti valjaš ovde.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 14:06 |
|
|
Pa kako priča grujičićeva u Japannu onda niko ne bi ostao , a na Srbiju je mnogo manje bačeno uranijuma nego na Japan, a ona zapomaže ,ne zjnam da u Japanu iko zapomaže oko atomske , šta je tu glupost , pa SAD i Japan su sad u najboljim odnsosima
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 14:10 |
|
|
ALO indijanac odgovori više zbog čeka me spatraš muslimanom li da ti argumenti budu suvisli m, ajde već mesec dana ne možes da smisliš dokaz kako sam ja musčiman
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 14:16 |
|
|
Jeli jusi zašto ne optužiš i aleksija da je musliman , pošto ni on frenetično ne podržava usniju
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 14:32 |
|
|
Niko bata Aleksija ne optužuje da je musliman, već samo da je u zabludi.. I nisi mi odgovorio na pitanje. Kako to da se zalažeš da u CG odbrusimo "hambasadama" a ovde bi da gajiš pro-američki sentiment.. ? I ne spamaj temu više glupostima o osiromašenom uranijumu. Ljudi umiru od raka, i broj obolelih se evidentno povećava na delovima zemlje gde je bačen. Nije to nikakav mit. Prsten na tomahavci je imao OU kao i municija na A10. Prijaviće te Pol Gasol moderaciji, ako ovako nastaviš. ..
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 15:00 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 12 tra 2021, 15:08 |
|
|
Pa dobro, ako prozapadni Danas i Radovanović tako kažu, onda im treba stavljati prah od osiromašenog uranijuma u čašu vode svakog jutra, pa nek' si nazdrave medjusobno.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|