|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 35 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Voćin opet gori: Zapalili su nam jaslice, ali vi ne znate ništa. Postano: 07 sij 2014, 01:04 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 18:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Vukan je napisao/la: Sinko reko ti je ovaj gore da su zasticeni ko polarni medjedi. Da ih je dvoje i da 2000 Hrvata gleda njih dva Srbina kako pale jaslice ne mogu im nista. Niti bi tko od mainstream medija to prenio niti bi se tankocutni Josipovic i co. na to osvrnuli. Ma to su potpune gluposti , ja sam iz tih krajeva , valjda bolje znam šta se tamo dešava nego ekipa koja se informira preko Dnevno.hr. Reći da se dva čovjeka mogu prošetat , popišat i zapalit jaslice pred svima i da niko ne reagira je smiješno do bola. Uostalom , ljudi su bili štićeni ko lički medvjedi zbog određenih dogođaja poslije rata dok neki nisu od pokojnog presjednika F.T. dobili po ušima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Voćin opet gori: Zapalili su nam jaslice, ali vi ne znate ništa. Postano: 07 sij 2014, 01:07 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 15:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
puntar2.0 je napisao/la: Whiteone je napisao/la: Jbga ne moze EU, demokratija i fasizam. Birali ste EU, sada morate da trpite nacionalne manjine. Da trpite srpsku trobojku (mada na onom snimku prvi automobil nosi i hrvatsku zastavu), šajkaču i ostalu tradicionalu srpsku nošnju, srpske verske obrede itd. Kokarda vam smeta ? Pa nama je kokarda na zvaničnoj zastavi, to je kao kada bi ja vašu šahovnicu proglasio za ustaško znamenje, a ne nesto što je deo vašeg identiteta.
Vi još niste doživeli da vam u sred Borova podignu spomenik Draži Mihailoviću, kao što nama rade muslimani, dižući spomenik Aćif efendiji ili šiptari koji dižu spomen ploče nekim njihovim teroristima koje su naše policijske snage pobile.
Ali dokaza nikakvih nema da se radi o nekom antihrvatskom aktu. Osim šajkače i ovih pijanih budala koja na kraju snimka kače ? Pa zabranite posle ćirilice i srpsku tradicionalnu nošnju. A što je najgore, šajkača nam je duhovna veza sa Austrijancima, od kojih smo i dobili tu kapu, jer se njima nije svidela, pa su naši kupili i malo promenili.
Kako god vi ne znate za probleme sa nacionalnim manjinama, možete da se od sreće šutirate u dupe i da slavite. Još ako ste ove hercegovačke Hrvate pustili niz vodu, pa vi više nemate veze sa balkanskim blatom. Smeta drndanje pismice ''vrati se Vojvodo, na Dinaru ponovo'', ono malo je neprimjereno za Bozic, kui's, to kao da vojvodjanski Hrvati drmaju Evo zore, evo dana za Bozic. Gospodine Doc, vi ste mnogo metiljavi, ako je to vaš nacionalni problem. Razumem ja da uvek ima provokatora, ne sumnjam u to, ali pitanje je čiji su to Srbi, da li su došli u goste ili su vaši gradjani. Ali problem nisu ni vaši Srbi, ni vaša vlada koju pljujete, već vaš gubitak nezavisnosti koji ste morali da žrtvujete na putu ka EU, gde se sada konačno. I mi smo u toj situaciji, na stotine šiptarskih terorista je pušteno i amnestirano, gledamo mnogo veće provokacije i poniženja, ali većina je izabrala takodje EU i to je cena koja se plaća. Ne moze i jare i pare. Ne znam kako ćete zapad ubediti da je ćirilica antihrvatsko pismo u Vukovaru, a vaš ustav im garantuje ta prava ... ali vaš problem. Citat: Sinko reko ti je ovaj gore da su zasticeni ko polarni medjedi. Da ih je dvoje i da 2000 Hrvata gleda njih dva Srbina kako pale jaslice ne mogu im nista. Niti bi tko od mainstream medija to prenio niti bi se tankocutni Josipovic i co. na to osvrnuli. Ima li dokaza za to, da su bas Srbi zapalili ? I ako su Srbi, dakle množina da li se radi o dvojici, trojici ili su svi hrvatski Srbi se skupili pa zapalili te jaslice. Zapitas li se da li vasi mediji sire lazi i zasto ? Ja medijima nista ne verujem, osim ako mi odgovaraju njihove lazi. Ali bar kažem sumnjam u to, laži su ili su možda laži, ali dobra je vest. Nacija je važnija od istine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Voćin opet gori: Zapalili su nam jaslice, ali vi ne znate ništa. Postano: 07 sij 2014, 01:09 |
|
|
|
Paljenje zastave je krivično djelo u Srbiji.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Voćin opet gori: Zapalili su nam jaslice, ali vi ne znate ništa. Postano: 07 sij 2014, 01:10 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
Predlozila bi svima ovdje prisutnim Docu i MAtemmi posebno da ovu raspravu nastave nakon pravoslavnog Bozića .. Suviše ste dobri, da bi se virtualno ovako zajedljivo ponašali. Znači nakon blagdana ćemo uzivati uz kokice u vašim mudrolijama 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Voćin opet gori: Zapalili su nam jaslice, ali vi ne znate ništa. Postano: 07 sij 2014, 01:45 |
|
|
|
Ne može ona bez mene...ajde bubi jel moramo baš na svakoj temi?
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Voćin opet gori: Zapalili su nam jaslice, ali vi ne znate ništa. Postano: 07 sij 2014, 03:22 |
|
|
doc je napisao/la: Voćin opet gori: 'Zapalili su nam jaslice, ali vi ne znate ništa. Mom sinu psuju ustašku majku i Tuđmana!'
Rekao bih da je sve počelo kada su se na pravoslavnoj crkvi nagnula dva stupa što je okarakterizirano kao namjerno devastiranje. Nakon toga, uslijedio je palež, a vi zaključite sami. Ali, neću okolišati. Stalno imamo problema s pravoslavcima, a mi se jednostavno nemamo kome požaliti. Zaštićeni su i mogu nas provocirati koliko ih volja. Koze koje je moj sin vodio na ispašu jednom su zalutale na pašnjak mog susjeda, pravoslavca. Uslijedilo je vrijeđanje najgore vrste, psovanje ustaške majke i Tuđmana. Došla je i policija, ali sam ja ispao kriv.
Sretan Božić. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Voćin opet gori: Zapalili su nam jaslice, ali vi ne znate ništa. Postano: 07 sij 2014, 09:38 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28616 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Mislim da su to novinarske patke i patetična pretjerivanja. A čak i da je sve to točno, ako su Hrvati u Voćinu u tolikom strahu od 10x manje gerijatrijskih Srba onda nisu ništa bolje ni zaslužili. To im Bog poručuje da su šonje.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Voćin opet gori: Zapalili su nam jaslice, ali vi ne znate ništa. Postano: 07 sij 2014, 16:36 |
|
|
|
Nije stvar u brojnosti dva naroda nego u odnosu institucija prema tom problemu.
Da citiram jednog uvaženog intelektualca: kada oni dođu kod nas oni su zaštićeni kao...koale...a mi ne.
Ne znam, ja sam čuo nekih priča, u koje nisam bio sklon vjerovati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Voćin opet gori: Zapalili su nam jaslice, ali vi ne znate ništa. Postano: 07 sij 2014, 22:07 |
|
|
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Voćin opet gori: Zapalili su nam jaslice, ali vi ne znate ništa. Postano: 07 sij 2014, 22:16 |
|
|
|
Izjava ljudi iz tog dijela Hrvatske.
Neke su toliko nevjerojatne da im nisam bio sklon vjerovati pa sam ispitivao opet i opet.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|