Slazem se u potpunosti sa svima vama,sva naklonost Simeoneu i Atletiku. Doduse,ipak Celzi mi je drazi u Ligi sampiona.
_________________ Pozovi i pomozi,budi covjek,ne mlati praznu slamu,djeluj. BH Telekom 090-231-032 Mtel 1458 HT Eronet 092-890-830 Za pomoc RS iz Srbije 2161 Srbija 1003 Hrvatska 060-90-11
Slazem se u potpunosti sa svima vama,sva naklonost Simeoneu i Atletiku. Doduse,ipak Celzi mi je drazi u Ligi sampiona.
Onu antipropagandu nogometa, želim da što prije ispadne. Chelsea Trebali su ostati u četvrtfinalu i to im je puno.
Pa sta je onda Barselona ako je Celzi ono sto vices,samo tamo ovamo,a trening im je vjezba padanja,a tek onda sudije-UEFALONA. Sta je trebao,da ispadne od onih retarda iz PSG,sto su za 2 godine ulozili para koliko Celzi za 10. Svaka cast Atletiku,klubu koji izrazito volim,nadam se njihovom osvajanju Primere,ipak sa takvim klubom i budzetom napraviti ovo,svaka cast.
_________________ Pozovi i pomozi,budi covjek,ne mlati praznu slamu,djeluj. BH Telekom 090-231-032 Mtel 1458 HT Eronet 092-890-830 Za pomoc RS iz Srbije 2161 Srbija 1003 Hrvatska 060-90-11
Ibar je napisao/la:
Pessimus dux je napisao/la:
Inače, za Barcelonu, ali ove godine na tronu vidim i želim Atletico, malo za promjenu, a i zaslužili su...
Što se mene tiče, najsretniji bih bio da uzmu i Ligu prvaka.
Mislim da ćemo imat čudesni scenarij.
Barca - prvenstvo Real - kup Atletico - liga prvaka Sevilla - kup uefa
Mislim da će Atletico ipak uzeti prvenstvo, teško da će ih Barca pobjediti u zadnjem kolu. Kao simpatizeru Reala mi je užasno žao što su na tako glup način ispustili prvenstvo, a s obzirom na ozljede i Decima nije blizu.
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7649 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
Kad već ne može Real,volio bih da Atletico osvoji prvenstvo,naročito nakon što su jučer petrodolari osvojili englesko prvenstvo,da barem ne moram gledati i slušati još i Cigalonu i njihove navijače idući vikend kako se raduju.
Croat je napisao/la:
Barcelona - Atletico 1:1
Atletico prvak!
Diego Costa i Turan su morali izaći iz igre zbog ozljede, valjda će biti spremni za finale protiv Reala.
Ja se pak nadam da će se Cristiano i bale na vrijeme vratiti u formu. Iako je Real zbig tih ozljeda izgubio prvenstvo, barem će se na vrijeme opiraviti za Decimu. Za razliku od Atleticovih zvijezda.
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
volvoks je napisao/la:
Croat je napisao/la:
Barcelona - Atletico 1:1
Atletico prvak!
Diego Costa i Turan su morali izaći iz igre zbog ozljede, valjda će biti spremni za finale protiv Reala.
Ja se pak nadam da će se Cristiano i bale na vrijeme vratiti u formu. Iako je Real zbig tih ozljeda izgubio prvenstvo, barem će se na vrijeme opiraviti za Decimu. Za razliku od Atleticovih zvijezda.
možda
Atletico je zasluženo osvojio prvenstvo i baš mi je drago da su srušili duopol u Primeri.
Real je najmanje zaslužio naslov, jer kada pogledamo prve tri ekipe, Real nema niti jednu pobjedu (3 poraza i 1 remi).
ne mogu reći da će mi biti krivo da i Atletico osvoji Ligu prvaka, ali navija se za Real ponajviše zbog Luke.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24418 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Danas oko 19 sati ćemo dobiti novog nogometnog prvaka Španjolske i to kada se završe utakmice 38. kola između Deportiva i Reala, kao i Granade i Barcelone.
Izabranici Louisa Enrikea u poslednji meč ulaze s bodom (Barca 88, Real 87) više od omraženog rivala, pa im trijumf protiv slabašne Granade donosi obranu trofeja. Ne završi li se meč kako su planirali, Real će imati nadu.
Gotovo je, Granada 0:3 Barca sa 3 minute do kraja. Eto, sad ni onaj kiks Atletika prošlog tjedna nije bio tragičan jer bi ih svejedno Barca dobila na gol razliku.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41558 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Užasna vijest iz Iraka potresla je Real Madrid samo dan prije odlučujuće utakmice zadnjeg kola Primere. U terorističkom napadu u Iraku poginulo je 16 navijača 'kraljevskog kluba', a više od dvadeset ih je ranjeno. Nogometaši Reala će u današnjoj utakmici protiv Deportiva nastupiti s crnim trakama u znak poštovanja i sućuti prema nastradalima.
U malom iračkom gradiću Balad, koji se nalazi sjeverno od Bagdada, teroristi samoubojice su strojnicama otvorile paljbu na kafić u kojem se inače okupljaju članovi Kluba navijača Real Madrida, nakon čega su se napadači raznijeli bombama. U tom je trenutku 50-ak navijača u kafiću gledali snimke utakmica i komentirali rasplet španjolske lige. Odgovornost za napad naknadno je preuzela zloglasna teroristička organizacija ISIS, kako navodi policija.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.