|
|
Stranica: 23/23.
|
[ 556 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kiler
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 30 svi 2016, 19:43 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7373 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
BBC je napisao/la: Zašto ideš u trgovinu ako nemaš namjeru ništa kupovati. zato jer je žensko,mi to ne možemo razumjeti...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 30 svi 2016, 21:26 |
|
|
kiler je napisao/la: BBC je napisao/la: Zašto ideš u trgovinu ako nemaš namjeru ništa kupovati. zato jer je žensko,mi to ne možemo razumjeti... Kiler, koliko imaš godina?
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 30 svi 2016, 22:37 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7373 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Wind je napisao/la: kiler je napisao/la: zato jer je žensko,mi to ne možemo razumjeti... Kiler, koliko imaš godina? kakve to sad ima veze sa ranije napisanim? ja sam dao svoje mišljenje,a ti ako smatraš drukčije,razjasni...
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 30 svi 2016, 22:44 |
|
|
kiler je napisao/la: Wind je napisao/la: Kiler, koliko imaš godina? kakve to sad ima veze sa ranije napisanim? ja sam dao svoje mišljenje,a ti ako smatraš drukčije,razjasni... Ajd dobro, nemoj se ljutiti. Svatko ima pravo na svoje mišljenje.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 30 svi 2016, 22:45 |
|
|
Wind je napisao/la: kiler je napisao/la: kakve to sad ima veze sa ranije napisanim? ja sam dao svoje mišljenje,a ti ako smatraš drukčije,razjasni... Ajd dobro, nemoj se ljutiti. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. ilitiga,mišljenje je kao guzica,svatko je ima...
|
|
Vrh |
|
|
bruna2016
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 21 srp 2016, 20:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|