|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dane-croatia
|
Naslov: Božo Petrov i udruga Most Postano: 14 tra 2015, 06:54 |
|
|
Koliko onako uzput čujem iz priobćajnih sredstava o njima i samom Boži Petrovu, djeluju mi poprilično u redu. Čini mi se da bi znao uvesti reda u državnu upravu, a također nije neki ljevoumni. Zanima me što vi drugi mislite o njima i da li znate neke obtužbe ili priče o nekim lošim stranama u vezi njih. Kad je Božo Petrov svojevremeno gostovao u prikaznici Nedjeljom u 2 me se dosta dojmio i od tada sve što sam čuo o njemu je bilo u dobrom smislu. Ali na žalost, kako to ide u Hrvatskoj, iza svega što se čini savršeno obično postoji neka skrivena podvala, pak me zanima je li i u ovoj priči takav slučaj.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Božo Petrov i udruga Most Postano: 12 sij 2017, 12:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Božo Petrov i udruga Most Postano: 13 sij 2023, 12:54 |
|
|
Hoće li Most vrbovat bivšu ministricu Tramišak ?? - Tramišak je slavonka, a Most je najslabiji u Slavoniji - po godinama je generacija sa mostovcima - izravno se suprotstavila Plenkoviću ko i mostovci - Plenković je sigurno neće stavit na listu za Sabor na izborima, eventualno joj ostaje lokalna karijera u slavoniji - pokazala se ko principijelna osoba i žrtvovala poziciju ministrice - također žena i pristojno izgleda što isto tako nije na odmet - Most ima malo žena u Saboru (Selak nije u Mostu) - ko ministrica je bila solidna i korektno odradila svoj posao - za vrijeme rata je bila prognanica, a tata joj je bio branitelj
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Božo Petrov i udruga Most Postano: 13 sij 2023, 13:17 |
|
|
Brane je napisao/la: Hoće li Most vrbovat bivšu ministricu Tramišak ?? - Tramišak je slavonka, a Most je najslabiji u Slavoniji - po godinama je generacija sa mostovcima - izravno se suprotstavila Plenkoviću ko i mostovci - Plenković je sigurno neće stavit na listu za Sabor na izborima, eventualno joj ostaje lokalna karijera u slavoniji - pokazala se ko principijelna osoba i žrtvovala poziciju ministrice - također žena i pristojno izgleda što isto tako nije na odmet - Most ima malo žena u Saboru (Selak nije u Mostu) - ko ministrica je bila solidna i korektno odradila svoj posao - za vrijeme rata je bila prognanica, a tata joj je bio branitelj Sa nečim bi se složio, sa nečim i ne. Principijelnost? Do jučer je "držala lojtre" Plenkoviću i ne sjećam kako se bunila protiv gadarija koje HDZ izvodi?! Zapravo, nju je Plenković potjerao, tj. nije dala ostavku. A što se njenog budućeg političkog života tiče, ukoliko se momentalno ne okrene protiv HDZ-a, uskrati mu glas u Saboru, pa bilo u MOST-u, DP ili kao nezavisna - treba ju zaboraviti. Jer ono što vrijedi njen je mandat. Bude li ona do kraja podržavala HDZ-SDSS koaliciju, pa onda tražila stranku u kojoj će se kandidirati za nove izbore, onda to ne vrijedi ništa. Pa čak bi u nju kao tobožnjeg HDZ "disidenta" trebalo sumnjati, jer na tu foru možda bi ju HDZ negdje želio uvaliti kao krticu. I jedan Zekanović u redovima domoljubne desnice je - previše.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Božo Petrov i udruga Most Postano: 13 sij 2023, 15:16 |
|
|
..idealni političari koje hdz skartira postanu najaca oporba..ja to zovem sindrom Jadranka Kosor..a ona ako je pametna zatomit svoj ego i Ostat tamo di joj je misto..iako ko zna teska je i paranoična osoba pa je svašta moguce..stručna je..
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Božo Petrov i udruga Most Postano: 25 sij 2023, 00:21 |
|
|
Privitak/ci: |
Screenshot 2023-01-24 at 23-20-27 MOST DOŽIVIO TEŽAK UDARAC! Nekadašnja 'uzdanica' okrenula im je leđa Od prozivki za preljubništvo do raspada organizacije - Dnevno.hr.png [ 28.21 KiB | Pogledano 2931 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Božo Petrov i udruga Most Postano: 25 sij 2023, 03:21 |
|
|
Citat: Kao bivši član HSS-a, Laburista i Mosta, Maro Kristić, kako se čini, nema problema s mijenjanjem svjetonazora Citat: nije slao obavijesti, organizirao clanove ni planirao aktivnosti Zvuci na Most.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Božo Petrov i udruga Most Postano: 31 sij 2023, 18:06 |
|
|
...koji debil...znači ne samo kremeljenko nego i most igrači lipo društvo izdajnika..Naime, nakon početnog sukoba sa saborskim zastupnikom Hrvanjem Zekanovićem, Nikola Grmoja ipak je uspio skupiti kvorum za održavanje četvrte sjednice Nacionalnog vijeća na kojoj se raspravljalo o aferi INA. Na početku same sjednice Grmoja je podsjetio kako je na Vijeće pozvao sve predsjednike Vlada od Jadranke Kosor do danas. Međutim, kako je rekao Jadranka Kosor se ispričala zbog nedolaska iz zdravstvenih razloga, iako je u utorak gostovala u televizijskom programu uživo popularne TV kuće. Zatim je Grmoja izrekao pomalo šokantnu i zanimljivu informaciju. ''Bivši premjer Tihomir Orešković je u Rusiji'', rekao je pa uz pauzu dodao: ''ili negdje na putu''. S obzirom na geopolitičku situaciju u Europi i rata u Ukrajini, ta informacija je u najmanju ruku šokantna iako je u ovom trenutku još uvijek nepotvrđena. "Nazvao me predsjednik Milanović i rekao da zbog zaštite institucije predsjednika ne može doći ovdje", rekao je Grmoja i dodao kako su se na sjednicu odazvali Petrov, Dobrović i Panenić. Podsjetimo, Tihomir Orešković bio je premijer Vladu u kojoj je kao koalicijski partner upravo bio Most, stranka kojoj pripada i Nikola Grmoja. A na premijersku poziciju Orešković je došao upravo na inzistiranje Mosta koji se nije slagao s idejom da mandatar nove Vlade bude Tomislav Kalamarko, tadašnji predsjednik HDZ-a.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Božo Petrov i udruga Most Postano: 31 sij 2023, 18:11 |
|
|
...debakl grmoje sve pod devizom što si tražio to si i dobio ko što bi naš kancelar reka u laži su kratke noge a u grmoje su baš kratke noge.. Nakon što se Zekanović i prije početka sjednice uspio posvađati s predsjednikom Vijeća Nikolom Grmojem, kasnije je izazvao pažnju izjavivši da bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko priprema tužbu zbog onoga što se spominje na Vijeću. "Danas (op.a. utorak) sam razgovarao s Tomislavom Karamarkom i on čak govori o tužbi jer ste vi, Nikola Grmoja, nekoliko puta izjavili da je on dogovarao s Mađarima nekakve dealove. S kim je to dogovarao? Recite ili priznajte da ste izmislili. Ako ne, očekujte tužbu gospodina Karamarka", rekao je Zekanović. Grmoja je potom zatražio stanku, a onda poručio: "Što se tiče Karamarka, poručujem mu da je to sve zagovarao bivši udbaš, njegov glavni konzultant, od kojega se nije odvajao, Jozo Petrović, mađarski igrač, s čijom je firmom poslovala supruga Karamarka. I on to dobro zna. Mađaron Jozo Petrović", rekao je.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Božo Petrov i udruga Most Postano: 08 pro 2023, 10:31 |
|
|
Da je MOST ovako jasno nastupao, imao bi preko 10% u anketama, a ne 7-8% Citat: “Ajetoovci, klonite se Rijeke”: Miletićev žestok napad na Možemo! novi je dokaz da je koalicija te stranke i Mosta – nemoguća Citat: ZAGREB – A je to! je kultni češki animirani film o dva simpatična, nespretna prijatelja, koja ne uspijevaju riješiti niti jednostavne probleme. Njih dvojica saborskog zastupnika Mosta Marina Miletića podsjećaju na dužnosnike Možemo!. On ih naziva – ajetoovci.
I smatra da su toliko nesposobni da im je jučer u Saboru poručio da se klone Rijeke, da ne dolaze iz Zagreba u njegov grad. To je Miletićevo upozorenje najviše bilo upućeno premijerskoj kandidatkinji Možemo! Sandri Benčić, koja je ovaj tjedan javno istupala i u Rijeci.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Božo Petrov i udruga Most Postano: 19 sij 2024, 17:27 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Božo Petrov i udruga Most Postano: 19 sij 2024, 17:32 |
|
|
…jel to most naša konacno koalicijskog partnera..
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|