Pozdrav ekipa, eo ja opet gnjavim
Kao što stoji u naslovu, zanima me može li se promijeniti android verzija na ovom mobitelu. Dobio ga od prijatelja, a verzija 2.2.2 .... Nije bilo problema do nedavno kada mi je za neke aplikacije počelo izbacivati da nisu kompatibilne za moj mobitel... Negdje sam pročitao da je to zbog android verzije koja je prastara, a i da se na ovom mobitelu može promijeniti... Mene zanima kako... Napravio sam root (msm da je tako

) nakon par dana mučenja... I dalje skinem fajlove koje treba, ali sam zapeo na drugoj prepreci... Sjećam se davno kada sam otključavao mob da je išlo nešto tipa TIPKA ZA PALJENJE/GAŠENJE i VOLUMEN +/- pa otvori niz onih mogućnosti (kao neki BIOS) ... Uglavnom, kako sam isto pokušao na ovom mobu desio se kao neki hard reset, sve mi pobrisalo... Tako da ja nemam blage veze o čem pišem, ovo mi nije ni toliko bitno da bih plaćao nekom, ali bi mi bilo drago kada bih uspio rješiti... Štogod vas zanima pitajte (u vezi moba, ostalo, primijetili ste - NE ZNAM!) Hvala i pozdrav ;)