|
|
Stranica: 5/25.
|
[ 601 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 10:52 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
ManInBlack je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: U Bosnjakistanu neće biti ni hrv. Federalne jedinice ni tv kanala. To je evidentno. Promjena izbornog zakona je takodjer na klimavim nogama. I fakat nažalost FBiH će se s pravom moći nazvati Bosnjakistan  Mislim na tvoju žalost! Ma što na moju /našu žalost, kada je taj bošnjakistan iz godine u godinu sve prazniji, ne zato što ljudi iseljavaju u druge zemlje, vec zato što se sve manje i manje djece rađa. http://www.avaz.ba/clanak/153383/za-sed ... nika-manjeGodišnji prosjek -1700 u najvećem i najbogatijem bošnjačkom kantonu?? USK -1200 godišnje??? http://www.cazin.net/clanci/vijest/u-us ... njoskolaca  Moj stil nije likovanje nad umrlim i bijelom kugom. Da jeste izvukla bi ti statistike ne samo za broj Hrvata u BiH nego i za broj Hrvata u HR. Ti veoma dobro znaš koliko je negativan taj trend. Uljepšavanje i samozavaravanje te spinovi o dominaciji na popisu postoje samo u glavama budala. O kartama da ne govorim i razgraničenju nekih teritorija. Toliko.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 10:56 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Ma što na moju /našu žalost, kada je taj bošnjakistan iz godine u godinu sve prazniji, ne zato što ljudi iseljavaju u druge zemlje, vec zato što se sve manje i manje djece rađa. http://www.avaz.ba/clanak/153383/za-sed ... nika-manjeGodišnji prosjek -1700 u najvećem i najbogatijem bošnjačkom kantonu?? USK -1200 godišnje??? http://www.cazin.net/clanci/vijest/u-us ... njoskolaca  Moj stil nije likovanje nad umrlim i bijelom kugom. Da jeste izvukla bi ti statistike ne samo za broj Hrvata u BiH nego i za broj Hrvata u HR. Ti veoma dobro znaš koliko je negativan taj trend. Uljepšavanje i samozavaravanje te spinovi o dominaciji na popisu postoje samo u glavama budala. O kartama da ne govorim i razgraničenju nekih teritorija. Toliko. Nema negativnog trenda u Hrvata, osim iseljavanja zbog posla, a čim se nađe posao, žene se i rađaju min dvoje djece. Da skoknete recimo do Kaštela, vidjela bi više mladih mama kako guraju kolica, nego u čitavom TK. To su ti činjenice.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 10:59 |
|
|
Ja sam SaraFina 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 11:04 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Moj stil nije likovanje nad umrlim i bijelom kugom. Da jeste izvukla bi ti statistike ne samo za broj Hrvata u BiH nego i za broj Hrvata u HR.
Ti veoma dobro znaš koliko je negativan taj trend.
Uljepšavanje i samozavaravanje te spinovi o dominaciji na popisu postoje samo u glavama budala. O kartama da ne govorim i razgraničenju nekih teritorija.
Toliko.
Nema negativnog trenda u Hrvata, osim iseljavanja zbog posla, a čim se nađe posao, žene se i rađaju min dvoje djece. Da skoknete recimo do Kaštela, vidjela bi više mladih mama kako guraju kolica, nego u čitavom TK. To su ti činjenice. Izvor kolega. Izvor. Dokaz za te "činjenice". Odnosno ne moraš. Niti je tema, niti likujem nad mortalitetom i bijelom kugom. To je dno. A mogla bi ti lako dokazati suprotno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 11:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Normalno da likuješ i drugima želiš zlo. Tema o socijalnoj situaciji u federaciji tvojih Zero komentara. Teme o Srbima i Hrvatima 100% komentara.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 11:21 |
|
|
Pa to je tvoja spin tema. Gdje ko nadžak baba lijepiš negativne vijesti uživajući u austrijskoj socijali. Zašto bi me zanimali tvoj crnjak-spinovi? Nisam ja od juče tu da se ložim na tvoje gluposti i višak slobodnog vremena. Bolje bi bilo da ti otvore nešto poput birtije jer u napadajima znaš baš uništiti dio foruma. Pa se u birtiji izivljavaj i islamiste malti svinjskih butkama. Ovako si podforum svijet uništio. A politika diše na škrge. Da si po euro zaradio za svaki crnjak koji si ovdje zalijepio kao da mi ostali ne znamo koristiti pretraživača bio bi bogat čovjek 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 11:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam SaraFina  Vidiš da vascijeli forum drži na ignore "Kardinala" , "Goran",.. a ti mu odgovaraš?
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 11:35 |
|
|
|
Saro dolaziš li na prosvjed sa Sabahudinom RUSom. RS samo što nije pala. Ako jače stisnete i gurnete Dodo će se omaci.
Nema ništa od tog posla. Iskundacilo se.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 11:38 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 10:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
SarajkaDjevojka (Off-topic): Jedna zena (SarajkaDjevojka) a njih copor. I opet se bolje izrazava nego velika vecina (bez obzira na stavove). 
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 11:43 |
|
|
Audrey je napisao/la: SarajkaDjevojka (Off-topic): Jedna zena (SarajkaDjevojka) a njih copor. I opet se bolje izrazava nego velika vecina (bez obzira na stavove).  Postoji razlog zašto je to tako 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 11:50 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa to je tvoja spin tema. Gdje ko nadžak baba lijepiš negativne vijesti uživajući u austrijskoj socijali. Zašto bi me zanimali tvoj crnjak-spinovi? Nisam ja od juče tu da se ložim na tvoje gluposti i višak slobodnog vremena. Bolje bi bilo da ti otvore nešto poput birtije jer u napadajima znaš baš uništiti dio foruma. Pa se u birtiji izivljavaj i islamiste malti svinjskih butkama. Ovako si podforum svijet uništio. A politika diše na škrge. Da si po euro zaradio za svaki crnjak koji si ovdje zalijepio kao da mi ostali ne znamo koristiti pretraživača bio bi bogat čovjek  Pa ti sama otvori takvu temu, nisi zavezana za banderu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daxt
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 11:59 |
|
|
|
Nego jesu li Hrvati spremni? Ako ovi muslimanski spahije sruse srpsku kud ce herceg bosna?
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 12:12 |
|
|
daxt je napisao/la: Nego jesu li Hrvati spremni? Ako ovi muslimanski spahije sruse srpsku kud ce herceg bosna? Misliš ako se srbska sruši sama od sebe... Ako Dodik klone tu je BBC da vam je drži.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 12:18 |
|
|
|
1. Nadati se da neće biti kiše.
2. Moje simpatije su uvijek na strani kontramitingaša (ako u zemlji postoje demokratski izbori).
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
useless
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 12:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: U Bosnjakistanu neće biti ni hrv. Federalne jedinice ni tv kanala. To je evidentno.
Kako stvari stoje neće biti ni muslimanskih tv kanala. Ako će nas se već bacat u provaliju, izgleda da će vas naši političari znati povući sa sobom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 13:05 |
|
|
Gospodin Adam: Ništa nas neće spriječiti da održimo protest u subotu"Režim u Republici Srpskoj (RS) je u potpunom haosu. Izgubili su kompas i trenutno su počeli na svaki način da opstruišu narodne proteste za koje smo i zvanično od grada Banje Luke dobili odobrenje", rekao je predsjednik Srpske napredne stranke RS Adam Šukalo na danas održanoj vanrednoj press konferenciji. gospodin Adam Šukalo je napomenuo da je i javni emiter RTRS u službi režima i da širi govor mržnje, te na taj način zloupotrebljavaju položaj, a sve u cilju da posiju strah među građanima RS-a.
"Oni prave emisijma sa naručenim novinarima koji ovdje dolaze na gažu za nekoliko stotina eura da pričaju kako opoziciju plaćaju strane službe da ruše RS. Na taj način vlast zbunjuje i izluđuje narod dezinformacijama i lažima", skrenuo je pažnju predsjednik SNS-a.
On je naglasio da se na taj način proširila priča i na ostale medie koji rade u službi režima, da šire priču o naručenim protestima i domaćim izdajnicima kako bi narod ostao kod kuće. Šukalo je istaknuo da će vlast angažovati i nekoliko traktora iz Lijevča polja da blokiraju autubuse s ljudima koji žele da podrže protest Saveza za promjene.
"Na taj način režim želi da stvori sliku kako su i seljaci protiv naših protesta, a ustvari se radi o pristalicama vlasti koje plaća Milorad Dodik", kazao je Šukalo. On dodaje i da je policija RS-a podlegla spinu koji proizvodi RTRS, pa su iz MUP-a RS-a dolazili u kancelarije opozicionih partija tražeći spiskove ljudi koji su angažovani da prisustvuju protestima.
Šukalo napominje da su takve aktivnosti MUP-a RS nezakonite. Predsjednik SNS RS je naglasio da SNSD radi protivzakonite radnje i da će zbog toga kad tad morati odgovarati.
"Ono što je istina je da vlast prijeti otkazima radnicima koji rade u državnim institucijama ako ne budu došli na kontraproteste koju organizuje vladajuća koalicija", rekao je Šukalo i upitao se ko ima to pravo da ljudima prijeti otkazaom, te da rudare iz Termoelektrane Ugljevik ucjenjuje da na dan protesta moraju doći u Banju Luku jer će u suprotnom izgubiti posao.
"Ovo važi i za radnike Elektrokrajine, medicinske radnike širom RS-a i druge institucije", naglasio je Šukalo.
Predsjednik SNS RS je rekao i to da SNSD nema toliko veliku pordršku svojih koalicionih partnera iz DNS-a i SP, ali da Nenad Stevandić sa svojom Ujedinjenom Srpske ima veliki angažman u organizovanju kontraprotesta iako ne koalira u vlasti, jer na taj način želi da se dodvori Miloradu Dodiku. Šukalo je na kraju rekao da je informacija da je Savez za promjene zvao grupu Beogradski Sindikat da pjeva na protestu neistina i da se i u tom slučaju radi o spinovanju režimskim medija.http://www.klix.ba/vijesti/bih/savez-za ... /160512084
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 13:14 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10445 Lokacija: Banja Luka
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Računaju goebbelsi da je sds lak na okidaču i da će dati povod za rat u kojemu bi armija bih patrijota konačno dobila priliku osloboditi srpsku od srba.
Smiješni ste. Takijaju ****** opet.  SDS nam je dvostruko koristan. " ne zanima ih hrvatsko pitanje poput Dodika" a ujedno unose i nemir i razdor medju srpsko pučanstvo u tkz RS. Inače ko iole pametan ne bi Dodika volio, sa prosječnim IQ od Bošnjaka: Gospodin Dodik je uradio sljedeće stvari i hvala mu od srca! Zadužio RS do nivoa od 6 milijardi KM Obesmislio pitanje bilo kog referenduma ( Prodao telekom love nigdje Prodao rafineriju nafte love nigdje Prodao rafineriju ulja u Modriči a Srbi se opet ne pitaju di lova? Birač iz Zvornika zavalio u višemilionske dugove Dakle? Vladaj nam Dodo još milion godina. A Bosniću podrška svakako.  Mislim razumijem srpski mazohizam. No vi ste pametni momci? Ma vidi ti , kako si se samo ona uzbudila i ponadala  .. Nista nije tako kao sto pises ,uzgred u Carsiji se borci spaljuju, a invalidi provaljuju u parlament i masu batrljcima . Ali ne dam ja tebe Jebote , nisi glupa ('' znamo '' se bezmalo 4-5 godina)...ali , kako do sada nisi skontala da uvjek bude kako Svarog kaze . Sagleda stvar sa svih strana , uzme u obzir sve relevantno , i zakljuci ... S druge strane i te razumijem pomalo..Kada bi nekim cudom posjedovala gumicu kojom bi nas Srbe mogla sve izbrisati , i ti i velika vecina Muslimana , o kako bi je rado upotjebili. Al bebo , takve gumice nema . Nema.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 13:21 |
|
|
Nebula je napisao/la: 2. Moje simpatije su uvijek na strani kontramitingaša (ako u zemlji postoje demokratski izbori). Slazem se, kolega Nebula. Generalno gledano. No, sto ako su ti demokratski izbori samo prividno demokratski? Da li onda postoji mjesta za "civil disobedience"?
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 13:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25072 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Audrey je napisao/la: Nebula je napisao/la: 2. Moje simpatije su uvijek na strani kontramitingaša (ako u zemlji postoje demokratski izbori). Slazem se, kolega Nebula. Generalno gledano. No, sto ako su ti demokratski izbori samo prividno demokratski? Da li onda postoji mjesta za "civil disobedience"? Većina promatrača iz EU i OHR je uvijek prihvaćao izbore u BiH kao uredno provedene u demokratskoj proceduri. Bilo je sitnih zamjerki, koje generalno nisu utjecale na rezultate izbora. Gospodin Milorad je time odraz razmišljanja većine građana RS.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vezista
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 13:40 |
|
|
|
Iako mi se čini da će sve proći po onoj narodnoj: "Mačja trka do prve šljive", ipak, uvijek postoji opasnost od konfrontacije dviju zadriglih stranačkih falangi, koje bi mogle imati eskalaciju, ako nikakvu drugu ono u nekakvom vrlo ozbiljnom rasapu među njima kao početku kraja i raspada vojno potvrđene teritorije BiH, koja se danas naziva RS i koja očigledno nije imala ozbiljan politički projekat, koji bi tu teritoriju u gospodarstvenom i političkom smislu na dužu stazu gledano i zaokružio. Ne ulazeći u način kako je taj teritorij osvojen i kako je u Dejtonu ovjeren, jer pretpostavljam da to nije bio prevashodni cilj onoga tko je otvorio ovu temu, nadodao bih tek da "srpsko proljeće" iako može da bude tek fingeraj demokracije, može da stvori stanovitu napetost koja bi mogla da politički dugoročno gledano naškodi RS-u. Ne treba nipošto zaboraviti da je RS dio BiH i da se i ostala dva naroda koja nastanjuju BiH tiće što se to tamo događa iz čega jasno proističe da će u slučaju ozbiljnijeg zaoštravanja političke scene u RS-u arbitrirati najviši političari BiH koji će morati raditi na smirivanju tenzija i sprovođenju eventualnog reda, no nadati se da kako u početku rekoh do toga neće doći.
_________________ I svjetlost sviječe je jača od potpune tame...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 13:41 |
|
|
lider30 je napisao/la: Audrey je napisao/la: Slazem se, kolega Nebula. Generalno gledano. No, sto ako su ti demokratski izbori samo prividno demokratski? Da li onda postoji mjesta za "civil disobedience"?
Većina promatrača iz EU i OHR je uvijek prihvaćao izbore u BiH kao uredno provedene u demokratskoj proceduri. Bilo je sitnih zamjerki, koje generalno nisu utjecale na rezultate izbora. Gospodin Milorad je time odraz razmišljanja većine građana RS. Sto se tice EU i OHR - naravno. Elem, Milorad Dodik (i ne samo on) je EU i OHR koristio za svoje svrhe - kada mu je to bilo potrebno. I ne samo te institucije. Ista je stvar i sa MMF-om i ostalim institucijama. Lukavo, ali moze mu se. Mene trenutno interesira kolika je ta vecina stanovnika RS-a sto podrzava Milorada Dodika kontra vecine sto podrzava opoziciju. Ne interesira me sto je zapravo bilo ranije, nego sto je danas u 5.mjesecu 2016. Cisto onako jer je interesantno iz opste-politickih razloga. A meni ni u dzep, ni iz dzepa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 13:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25072 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Ja mislim da će proći bez ičega. Može se isto gledati kao i nogometne utakmice. Svaka utakmica visokog rizika prođe uredno, jer se svi resursi policije, medija i javnosti usmjere na nju.
Neki manji nered može ili najčešće eskalira, jer se inicira u zaleđini, izvan svjetala medijskih reflektora. Prije mislim da malo masovniji štrajk, koji nije imao pretenzije na nešto veće, da eskaliraju u masovna nezadovoljstva.
Subota će biti - Tresla se gora, rodio se miš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nosferatu
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 13:45 |
|
Pridružen/a: 22 ožu 2011, 00:44 Postovi: 1617 Lokacija: big shit
|
BEZBEDNOSNE službe Srbije došle su do upozoravajućih obaveštajnih podataka o mogućim nemirima na političkim skupovima koje su i vlast i opozicija u Republici Srpskoj najavili za subotu u Banjaluci. Kako saznaju "Novosti", grupa ekstremnih Bošnjaka iz bihaćke regije i huligani iz navijačkih grupa, uz logističku podršku pojedinih delova Obaveštajno-sigurnosne agencije BiH, planiraju da izazovu nerede na mitingu i kontramitingu i destabilizuju RS. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/po ... -Banjaluci
_________________ Potpisi Alija neka je ko avlija!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 13:45 |
|
|
Audrey je napisao/la: lider30 je napisao/la: Većina promatrača iz EU i OHR je uvijek prihvaćao izbore u BiH kao uredno provedene u demokratskoj proceduri. Bilo je sitnih zamjerki, koje generalno nisu utjecale na rezultate izbora.
Gospodin Milorad je time odraz razmišljanja većine građana RS.
Sto se tice EU i OHR - naravno. Elem, Milorad Dodik (i ne samo on) je EU i OHR koristio za svoje svrhe - kada mu je to bilo potrebno. I ne samo te institucije. Ista je stvar i sa MMF-om i ostalim institucijama. Lukavo, ali moze mu se. Mene trenutno interesira kolika je ta vecina stanovnika RS-a sto podrzava Milorada Dodika kontra vecine sto podrzava opoziciju. Ne interesira me sto je zapravo bilo ranije, nego sto je danas u 5.mjesecu 2016. Cisto onako jer je interesantno iz opste-politickih razloga. A meni ni u dzep, ni iz dzepa. Imaju lokalni izbori za 4ipol mjeseca, gdje se može kazniti SNSD.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 13:50 |
|
|
lider30 je napisao/la: Audrey je napisao/la: Sto se tice EU i OHR - naravno. Elem, Milorad Dodik (i ne samo on) je EU i OHR koristio za svoje svrhe - kada mu je to bilo potrebno. I ne samo te institucije. Ista je stvar i sa MMF-om i ostalim institucijama. Lukavo, ali moze mu se.
Mene trenutno interesira kolika je ta vecina stanovnika RS-a sto podrzava Milorada Dodika kontra vecine sto podrzava opoziciju. Ne interesira me sto je zapravo bilo ranije, nego sto je danas u 5.mjesecu 2016. Cisto onako jer je interesantno iz opste-politickih razloga. A meni ni u dzep, ni iz dzepa.
Imaju lokalni izbori za 4ipol mjeseca, gdje se može kazniti SNSD. Imaju, ali ne vidim problem i sa "civil disobedience". Da se opipa situacija prije izbora.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: maremare i 34 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|