Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21655 Lokacija: među zvijezdama
Zubni kamenac učinkovito se odstranjuje u zubarskoj ordinaciji. Ovaj pustupak na videu može samo nakon upotrebe četkice dobro isprati usnu šupljinu ili očistiti ostatke hrane na teško dostupnim mjestima. ( mišljenje mog kuma zubara)
Što se tiče kamenca reduciraj prehranu.. (na netu možeš naći jela i pića koja ga posebno izazivaju) Izbjeljivanje zaboravi oštećuje gledj. Najbolje limuna i sode bikarbone pomiješaj i lagano kružno četkicom utrljaj. .. Ako pecka odmah isperi. Konac ne vuci krvnički kad upotrebljavaš i kupi pastu u apoteci sa Aloe Vera. Dobra je posebno za meso zuba. Četkicu el naravno koristi takodjer.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18227 Lokacija: Drina je na granici!
E hvala. Ja pomiješam pastu za zube i soda bikarbonu. A uskoro ću početi nositi aparatić za ispravljanje zuba jer su se počeli kriviti, valjda zbog nervoze / stresa nesvjesno držim jako stisnute vilice čak i u snu.
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21655 Lokacija: među zvijezdama
Limun je bolji. A za meso ta pasta od Aloe Vera. Imaš na Slatini u apoteci desetak KM. Moj kum bude u Brčkom često, pa ako naletiš mogu te preporučiti. Tridesetak godina radi u ZG. Vrhunski stručnjak. Samo ne bi rekla da aparatić može uraditi. To bi iz ZG naručivao. A imaš onog lika. .. odličan je u Gračanici.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.