Koštalo 900 eura. Jedan od najpovoljnijih tzv. "gaming laptopa", a najskromniji ROG. Malo štedili na eksterijeru, plastika umisto aluminija i sl. Unutra je sve kako spada, nova i7ica sa jakom dobrom grafuljom. Ja skroz zadovoljan. Uz SSD koji sam stavio u njega došlo blizu 1000 eura. Manje od toga ne možeš za takvo nešto. Eksterni monitor spajam.
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41578 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Znači nemaš nekih veći zamjerki, jesi si testirao u zahtjevnijim naslovima? Zašto eksterni monitor nešto fali njegovu? Kako baterija drži, jel se zagrijava pod opterećenjem?
E tu ti ne mogu pomoć, kupio sam ga radi posla, i7-ica i ssd mi trebaju za kompajliranje koda, a grafička će ući u upotrebu kad malo više napredujem sa svojim game engineom. Igra sam nešto bezvezenih igrica, ništa novo. Ali detaljno sam istraživao laptope u tom cijenovnom rangu i koliko se sjećam ovaj je bio najbolji po pitanju zagrijavanja. Baterija koliko se sjećam solidna, ali ništa posebno. Nije da mi je vrlo bitno, a plus mi je bio što je zamjenjiva, uz to ako ti laptop nije u struji isključi nvidia grafičku i aktivira integriranu, tako da na baterije je teško išta igrivo. Monitor je koliko se sjećam ocjenjen kao jedan od boljih u cjenovnom rangu. Eksterni zbog rada. Pogledao sam hrpetine videa na youtubeu kad sam kupova, imaš fps testove novijih igrica na ovom setupu (i7 skylake, GTX690m)
Bude povremeno na piku dobrih laptopa samo taki brzo odu. Prije neki dan sam vidio nov HP laptop sa Intelovim i7 procesorom, 16 GB RAM, 1 TB HDD...za 1400 KM.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.