|
|
Stranica: 12/20.
|
[ 496 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38169 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ma dao je se nasadit pruženoj Dodikovoj ruci u kojoj on dijeli nešto što nije njegovo - Federaciji.
Odavno je jasno da Dodiku je stalo do partnerstva sa BH Hrvatima odavno je on mogao napraviti blage korekcije RS-a. U tom slučaju bih mu više vjerovao.
Ne želim služiti Srbima ali ni Bošnjacima za ostvarivanje njihovih ciljeva, radije neka oni služe za moje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:57 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: teranova je napisao/la:
Vidim koja je tema, čitam neprekidno. Zaključak - dok se vi prepirete, muslimanima se rađa peto dete.
a ti stala na dvoje..tss...  I ja nisam skužio, je li treba pomoći da dobije i ona peto? Nemoj se ljutit ali bježi teraj negdje drugdje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: a ti stala na dvoje..tss...  I ja nisam skužio, je li treba pomoći da dobije i ona peto? Nemoj se ljutit ali bježi teraj negdje drugdje. tera će brzo bit baka..ts ts Junuze, pravi si Junuz.. 
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:59 |
|
|
lider30 je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Di si ti to čuo? Koji kompleks? naše interse i stavove treba žestoko braniti, a ovo što radi Zrikavac nisu naši interesi niti to vodi ičemu dobrom!Lijepo si opisao situaciju u prošlom postu i treba sve učiniti da se ta strategija obznani i objasni na obostranu korist i obostranu ljubav!
Pa šta fali da netko odere po Zagrebu i Hrvatskoj? Sto puta sam to čuo od Splićana, Slavonaca, Istrana, samih Zagrepčana. Ne znam, što bi mi bili crna ovca, pa da jedini ne graknemo na Zagreb, na Hrvatsku i slično. slobodno oderi ali lociraj i precizno utvrdi metu graktanja. nije cijeli zagreb kriv zato jer se medijska hobotnica zavukla u zagreb. nije li ivica đikić iz ferala hercegovac? nije li bago hercegovac? a oni iz tog zagreba najviše odapinju. ovaj narod frca od pogrešnih prozivanja, onda se čudimo kako ne možemo postići neki politički konsenzus.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62599 Lokacija: DAZP HQ
|
Inkvizitor je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: I ja nisam skužio, je li treba pomoći da dobije i ona peto? Nemoj se ljutit ali bježi teraj negdje drugdje. tera će brzo bit baka..ts ts Junuze, pravi si Junuz..  pa šta nas zavarava s ovim avatarima?  ja već mislio...ako je usput... 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:01 |
|
|
dudu je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: tera će brzo bit baka..ts ts Junuze, pravi si Junuz..  pa šta nas zavarava s ovim avatarima?  ja već mislio...ako je usput...  tko nema u ogledalu ima u avataru.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:02 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: I ja nisam skužio, je li treba pomoći da dobije i ona peto? Nemoj se ljutit ali bježi teraj negdje drugdje. tera će brzo bit baka..ts ts Junuze, pravi si Junuz..  Ti si baba, avatar je ružniji od mene. Evo sad ću da se odjavim pošto vam smetam u svađi. Ajd zdravo!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:02 |
|
|
caporegime je napisao/la: dudu je napisao/la: pa šta nas zavarava s ovim avatarima?  ja već mislio...ako je usput...  tko nema u ogledalu ima u avataru. i to što kažeš. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24645 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
caporegime je napisao/la: slobodno oderi ali lociraj i precizno utvrdi metu graktanja. nije cijeli zagreb kriv zato jer se medijska hobotnica zavukla u zagreb. nije li ivica đikić iz ferala hercegovac? nije li bago hercegovac? a oni iz tog zagreba najviše odapinju. ovaj narod frca od pogrešnih prozivanja, onda se čudimo kako ne možemo postići neki politički konsenzus.
I šta fali? Nitko iz Hrvatske nikad nie reagirao na službenoj razini, zašto bi i mi? Niti po hrvatskim forumima se puno nariče o generaliziranju Hercegovaca. Samo ovi, koji su podrijetlom od vamo. Odnosno i u nas narod polako oguglava na kritike RH, osim vas po Zagrebu i Hrvatskoj, što se odmah obrušavate. U Zagrebu si, nisi Ljubušak. Samo si podrijetlom iz Ljubuškog. Shvati.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:03 |
|
|
lider30 je napisao/la: Pa šta fali da netko odere po Zagrebu i Hrvatskoj? Sto puta sam to čuo od Splićana, Slavonaca, Istrana, samih Zagrepčana. Ne znam, što bi mi bili crna ovca, pa da jedini ne graknemo na Zagreb, na Hrvatsku i slično.
Ne fali ništa i to svi mi dobronamjerni i radimo, kritiziramo sve što ne valja, a ovo što radi zrikavac nije kritika, nego poziv na neprijateljstvo koje nema nikakvog smisla niti ikakve koristi, on zagovara nešto što nam je štetno , a da je štetno smo znali oduvjek, stoput se u to uvjerili, i nebrojno puta dokazali na ovom forumu, a on valjanost svoje propagnade nije dokazao niti jednim jedinim dokazaom pa je bio primoran podlo izmišljati , a kad je naišao na protuargumente svojoj taštini i svojim nebulozama s ove teme, onda je izgubo kontrolu i pokazao se u pravom primitivnom svjetlu u svoj svojoj štetnosti!
|
|
Vrh |
|
 |
vukojebina
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:04 |
|
|
I'm as mad as hell, and I'm not going to take this anymore!
Ako nekom treba netko poput onog ludog tv-propovjednika iz filma Network onda smo to mi sada. I u toj ulozi zrikavac je savršen. Međutim, pogreška u koracima je da sad isti taj virtualni lik gura neku sasvim "down to earth"- liberalno-demokratsko-pragmatičnu priču. Jednostavno to ne ide skupa i moja je preporuka da se ludi propovjednik i borac za novu-tolerantnu-uljuđenu-modernu HB razdvoje, pa makar virtualno. Ova kombinacija je nesvarljiva.
Inače, kao netko se vrlo vjerojatno neće naći u granicam Trećeg, ja sam znači lud što podržavam tu ideju? Ludi su svi oni koji navijaju da HB ili RH uspiju, a od toga nemaju, niti će imati ikakve materijalne koristi? Pa jebiga, nije u lovi baš sve. Nismo baš svi u dugovima do guše.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:04 |
|
|
lider30 je napisao/la: caporegime je napisao/la: slobodno oderi ali lociraj i precizno utvrdi metu graktanja. nije cijeli zagreb kriv zato jer se medijska hobotnica zavukla u zagreb. nije li ivica đikić iz ferala hercegovac? nije li bago hercegovac? a oni iz tog zagreba najviše odapinju. ovaj narod frca od pogrešnih prozivanja, onda se čudimo kako ne možemo postići neki politički konsenzus.
I šta fali? Nitko iz Hrvatske nikad nie reagirao na službenoj razini, zašto bi i mi? Niti po hrvatskim forumima se puno nariče o generaliziranju Hercegovaca. Odnosno i u nas narod polako oguglava na kritike RH, osim vas po Zagrebu i Hrvatskoj, što se odmah obrušavate. U Zagrebu si, nisi Ljubušak. Samo si podrijetlom iz Ljubuškog. Shvati. i?
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:05 |
|
|
teranova je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: tera će brzo bit baka..ts ts Junuze, pravi si Junuz..  Ti si baba, avatar je ružniji od mene. Evo sad ću da se odjavim pošto vam smetam u svađi. Ajd zdravo! ma neka te..zanimljivija si od zrikavca..kakva jesi da jesi..
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:06 |
|
|
vukojebina je napisao/la: I'm as mad as hell, and I'm not going to take this anymore!
Ako nekom treba netko poput onog ludog tv-propovjednika iz filma Network onda smo to mi sada. I u toj ulozi zrikavac je savršen. Međutim, pogreška u koracima je da sad isti taj virtualni lik gura neku sasvim "down to earth"- liberalno-demokratsko-pragmatičnu priču. Jednostavno to ne ide skupa i moja je preporuka da se ludi propovjednik i borac za novu-tolerantnu-uljuđenu-modernu HB razdvoje, pa makar virtualno. Ova kombinacija je nesvarljiva.
Inače, kao netko se vrlo vjerojatno neće naći u granicam Trećeg, ja sam znači lud što podržavam tu ideju? Ludi su svi oni koji navijaju da HB ili RH uspiju, a od toga nemaju, niti će imati ikakve materijalne koristi? Pa jebiga, nije u lovi baš sve. Nismo baš svi u dugovima do guše. a odakle si ljudino..
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:07 |
|
|
teranova...jesi na potezu Batrovci-Beograd? 
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24645 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
zaba1111 je napisao/la:
Ne fali ništa i to svi mi dobronamjerni i radimo, kritiziramo sve što ne valja, a ovo što radi zrikavac nije kritika, nego poziv na neprijateljstvo koje nema nikakvog smisla niti ikakve koristi, on zagovara nešto što nam je štetno , a da je štetno smo znali oduvjek, stoput se u to uvjerili, i nebrojno puta dokazali na ovom forumu, a on valjanost svoje propagnade nije dokazao niti jednim jedinim dokazaom pa je bio primoran podlo izmišljati , a kad je naišao na protuargumente svojoj taštini i svojim nebulozama s ove teme, onda je izgubo kontrolu i pokazao se u pravom primitivnom svjetlu u svoj svojoj štetnosti! Pa štetno je u Hrvatskoj stalno diskriminiranje HB Hrvata, pa nisam čuo zvanične reakcije na to. 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:08 |
|
|
Pokaza Tera da je pametna! Popričat ćemo ali na nekoj drugoj temi, ovo je ipak naša međusobna priča.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:09 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: a odakle si ljudino..
Ovaj garant naš, Švabo!
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:14 |
|
|
lider30 je napisao/la: Pa štetno je u Hrvatskoj stalno diskriminiranje HB Hrvata, pa nisam čuo zvanične reakcije na to.  Prije svega mi u HR nismo diskriminirani ni u jednom pogledu, nego čak imamo i neke povlastice! Kako ćeš čuti kad napadi dolaze od medijske hobotnice koja i nama i HR čini štetu i želi zlo, a u medijima izvan toga možeš čuti stalno, Kod Tomca svakog ponedjeljka na Z1, Hrvatsko slovo, zadarski list...!
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:15 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Dakle zaključak je da za sada imamo zajednički cilj ali iz potpuno različitih razloga. Vama entitet treba da bi mogli nacionalno divljati i eventualno se prikopčati Hrvatskoj a meni entitet treba kako bi moje društvo i moj narod u BIH konačno dobio šansu počet se baviti esencijalnim pitanja života. Kako bi mogao živjeti demokraciju i višestranačje bez straha od preglasavanja. Kako bi mi mogli otvarati druge teme osim nacionalnih.
Ok. Znači do tada smo na istoj strani nakon toga gledamo se s nišana papci. Zaključak dana. Jao kako sereš to je strašno ... Pun si predrasude da je to nevjerovatno. 90% ljudi ovdje ne vidi svrhu trećeg entiteta u kidanju iz BIH i pripajanju RH , a ti laži i dalje ... Zaključak dana ti je da skočiš pa tek onda kažeš hop. Ilitiga pitaj pa će ti i biti odgovoreno ... Naravno ako ego takvo što uopće dozvoli ... Šta bi ti pitao kad ti već znaš da netko sa "Vraninim" avatarom je odmah naumio dijelit BIH i takve pizdarije ... Ponašaš se ko neki balavac jbt ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ja se ne sjećam da sam u svojih X godina forumašenja bilo gdje pročitao bolji i zabavniji topic. Hoćemo još!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
vukojebina
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:18 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: vukojebina je napisao/la: I'm as mad as hell, and I'm not going to take this anymore!
Inače, kao netko se vrlo vjerojatno neće naći u granicam Trećeg, ja sam znači lud što podržavam tu ideju? Ludi su svi oni koji navijaju da HB ili RH uspiju, a od toga nemaju, niti će imati ikakve materijalne koristi? Pa jebiga, nije u lovi baš sve. Nismo baš svi u dugovima do guše. a odakle si ljudino.. ZeDo katun
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:19 |
|
|
vukojebina je napisao/la: ZeDo katun sve će to jednom bit 'rvatsko, to je ko zapisano.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:19 |
|
|
Izvinjavam se, ali idolopoklonički avatari jesu pomalo smešni..alo..kuc-kuc, psihologija, II godina gimnazije.. Mada meni ni oni sa tematikom u vidu istorijskih ličnosti nisu puno bolji, sve je to ložački infantilizam. 
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 18 sij 2010, 00:21 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: lider30 je napisao/la: Pa štetno je u Hrvatskoj stalno diskriminiranje HB Hrvata, pa nisam čuo zvanične reakcije na to.  Prije svega mi u HR nismo diskriminirani ni u jednom pogledu, nego čak imamo i neke povlastice! Kako ćeš čuti kad napadi dolaze od medijske hobotnice koja i nama i HR čini štetu i želi zlo, a u medijima izvan toga možeš čuti stalno, Kod Tomca svakog ponedjeljka na Z1, Hrvatsko slovo, zadarski list...! Diskriminirani na verbalnom nivou. Kad lik izmlati susjeda, nije opravdanje, da on tuče i svoju ženu.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|