|
|
Stranica: 17/17.
|
[ 411 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Marin Čilić Postano: 07 srp 2025, 13:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84008 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Noname01 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Što to znači, izgubi 2 gema za redom i tone ko Titanik? Nema comebacks?  Tako nekako. Jednostavno kao da dva različita igrača i dvije različite igre u par gemova ili setu razlike. Tako je to kada na svaki gem, svaki set, svaki meč gledaš fatalno, a ne cijelu karijeru kao cjelokupnu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Marin Čilić Postano: 07 srp 2025, 13:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84008 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Simpatizirao sam Čilića dok je imao izliku da je “mlad i neiskusan” (čak ga stavio u avatar na mjesec dana, tamo prije deset godina  ), ali realno čak i Đoković ima više karizme, a obojica su slabo prihvaćeni od teniskog svijeta.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: Marin Čilić Postano: 07 srp 2025, 15:39 |
|
|
Pobjeda digića, al eto, pružio je otpor.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Marin Čilić Postano: 07 srp 2025, 15:46 |
|
|
Prestao sam gledati poslije prvog seta, dosadan tenis igra, bez kreativnosti, bez zrelosti u 36., bez karizme.
|
|
Vrh |
|
 |
jeremy10
|
Naslov: Re: Marin Čilić Postano: 07 srp 2025, 15:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Noname01 je napisao/la: Mrnja da je imao pola glave kao Nole, uzeo bi još nekoliko grand slamova. Ali zbog loše glave i psihe ostao je samo na jednom.
“Loša glava” , to znači da nije baš Einstein?  Prije da je mentalna ruina. Ante Tomić, Marko Kopljar i Marin Čilić su sveto trojstvo hrvatskog sporta što se tiče labilnosti i chokea.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Marin Čilić Postano: 07 srp 2025, 15:57 |
|
|
Zanimljivo kako su hrvatice bolje u pojedinačnim sportovima od hrvata.
Sandra Perković Blanka Vlašić Janica Kostelić
Bolje se nose sa stresom imaju bolje živce od muški.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Marin Čilić Postano: 07 srp 2025, 18:22 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7928 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Robbie MO je napisao/la: Čilić mi ima aureolu baksuza, pripremi sve pa sjebe, 10 puta zaredom mu stvari idu u aut itd.  Igra jako agresivno a nije precizan kao pravi majstori. I tako cijelu hebenu karijeru!! 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Marin Čilić Postano: 07 srp 2025, 23:25 |
|
|
kiler je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Čilić mi ima aureolu baksuza, pripremi sve pa sjebe, 10 puta zaredom mu stvari idu u aut itd.  Igra jako agresivno a nije precizan kao pravi majstori. I tako cijelu hebenu karijeru!!  Dodjeljujem mu nadimak Aut. Marin Aut Čilić 
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Marin Čilić Postano: 08 srp 2025, 09:29 |
|
|
Gledao sam ga nekad prije i da, popizdio bih, neprecizan i gotovo, taman kad poveže par lopti padne sve u vodu i sve tako. Ok, tenis je takva igra, Al brate s njim je to bilo nepodnošljivo, neforsirane greške, auti, šta već ne. Istra te iz pameti dok ga gledaš.
Mislim da je Ljubičić bio naš najkvalitetniji igrač, imao je jebene okršaje protiv Federera.
Zaboravih na Ivaniševića hah jao. Premlad sam bio, nikad njega nisam gledao.
Sjećam se samo nekih mečeva Ljubičica kad je bio top 3-4 na svijetu.
|
|
Vrh |
|
 |
espresso
|
Naslov: Re: Marin Čilić Postano: 10 srp 2025, 13:38 |
|
|
Imao je a bome i dalje ima sve fizičke predispozicije da bude broj 1
Međutim problem je mentalna snaga i stabilnost. Mislim da nema aktivnog igrača (a možda i generalno) koji je toliko mečeva izgubio sa 3:2 iako je vodio 2:0 u setovima.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Marin Čilić Postano: 10 srp 2025, 19:10 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7928 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
espresso je napisao/la: Međutim problem je mentalna snaga i stabilnost. Mislim da nema aktivnog igrača (a možda i generalno) koji je toliko mečeva izgubio sa 3:2 iako je vodio 2:0 u setovima.
Fernando Verdasco. A suprotno od njega je Todd Martin.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|