|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Što su to šehidi i "šehidska groblja" ? Postano: 16 srp 2019, 12:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77210 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ne znam da u BiH postoji kršćanski ekvivalent ovog koncepta.
Nisam čuo da ima srpsko ili hrvatsko kolektivno groblje "kršćanskih mučenika" ili "boraca za kršćanstvo" , gdje se rodbini prijeti ako slučajno mrtvaca (šehida) ne daju pokopati na kolektivnom groblju gdje se vidi "koliko ih je šehidilo".
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Što su to šehidi i "šehidska groblja" ? Postano: 16 srp 2019, 12:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77210 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ako Googlam za ovim pojmom pokušavajući se više educirati, izlaze mi stvari poput "osmijeha šehida" i raznih terorista.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Što su to šehidi i "šehidska groblja" ? Postano: 16 srp 2019, 12:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mislim da to nikad ne bi zaživjelo kod njih da nije bilo nepovratne pomoći u novcu nakon rata. Tad se dijelilo obiteljima poginulih. Danas kad su dovoljno educirani o islamu svim srcem to prihvaćaju kao svoju tradiciju i dio nacionalnosti. Nekad se pitam kakav kratki spoj u glavi se mora dogoditi kod Komšića, Divjaka, Kojovića. Pa se pojaviti na proslavi šehida na groblju i kod spomenika šehidima. Jel njima jasno uopće ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: Što su to šehidi i "šehidska groblja" ? Postano: 16 srp 2019, 14:10 |
|
Pridružen/a: 21 svi 2013, 17:03 Postovi: 972 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
BBC je napisao/la: Mislim da to nikad ne bi zaživjelo kod njih da nije bilo nepovratne pomoći u novcu nakon rata. Tad se dijelilo obiteljima poginulih. Danas kad su dovoljno educirani o islamu svim srcem to prihvaćaju kao svoju tradiciju i dio nacionalnosti. Nekad se pitam kakav kratki spoj u glavi se mora dogoditi kod Komšića, Divjaka, Kojovića. Pa se pojaviti na proslavi šehida na groblju i kod spomenika šehidima. Jel njima jasno uopće ? Samomržnja. Pojavi se u ljudima kad su manjina u neprijateljskom okruženju. Pokušaj uma da se prilagodi i preživi.
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Što su to šehidi i "šehidska groblja" ? Postano: 16 srp 2019, 17:28 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39736 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Dio krivice nose hrvatski i srpski predstavnici koji su dopustili da ti islamistički džihad izrazi dođu u službene dokumente BiH.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Što su to šehidi i "šehidska groblja" ? Postano: 16 srp 2019, 18:01 |
|
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: BBC je napisao/la: Mislim da to nikad ne bi zaživjelo kod njih da nije bilo nepovratne pomoći u novcu nakon rata. Tad se dijelilo obiteljima poginulih. Danas kad su dovoljno educirani o islamu svim srcem to prihvaćaju kao svoju tradiciju i dio nacionalnosti. Nekad se pitam kakav kratki spoj u glavi se mora dogoditi kod Komšića, Divjaka, Kojovića. Pa se pojaviti na proslavi šehida na groblju i kod spomenika šehidima. Jel njima jasno uopće ? Samomržnja. Pojavi se u ljudima kad su manjina u neprijateljskom okruženju. Pokušaj uma da se prilagodi i preživi. Ili narodski receno: Muslimani gori od Turcina.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Što su to šehidi i "šehidska groblja" ? Postano: 16 srp 2019, 18:11 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39736 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nije to nikakva samomržnja nego čisti oportunizam.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Što su to šehidi i "šehidska groblja" ? Postano: 16 srp 2019, 21:26 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Cini mi se da je bila tema?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Što su to šehidi i "šehidska groblja" ? Postano: 16 srp 2019, 21:33 |
|
|
Osmijeh sehida je vjerovatno najkozojebnija stranica na cijelom world wide webu. To je fakat ekipa sa teskim dijagnozama.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Što su to šehidi i "šehidska groblja" ? Postano: 16 srp 2019, 22:29 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7163 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
daramo je napisao/la: Dio krivice nose hrvatski i srpski predstavnici koji su dopustili da ti islamistički džihad izrazi dođu u službene dokumente BiH. Kad su prihvaćeni termini Bošnjaci i bosanski jezik što je sto puta veći zločin...
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Što su to šehidi i "šehidska groblja" ? Postano: 17 srp 2019, 10:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
PCM je napisao/la: Osmijeh sehida je vjerovatno najkozojebnija stranica na cijelom world wide webu. To je fakat ekipa sa teskim dijagnozama. Zar to postoji ? Znam da su se preseravali sa tim pa namještali usta ubijenih džihadista u osmijeh. Ako ne ide onda ih vezali konopcima da namjeste osmjeh. Pa to Kurdi i Alawiti skužili i na socijalnim mrežama počeli dilati slike mudžahedina kako izgledaju bez namještanja osmijeha. Horror na licima, vidjeli svog šefa Sotonu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|