|
|
Stranica: 1/172.
|
[ 4298 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 05 sij 2020, 22:42 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Cestitam prvom predsjedniku RH porijeklom iz BiH, ujedno i hercegovackom zetu na izbornoj pobjedi. Kao i tvoje prethodnike (osim Mesica) zelimo ugostiti diljem nase hrvatske BiH. Dobrodosao predsjednice i ocekujemo kako ces se i dalje znati ostro obracunati sa islamo-fasistima iz sarajevske kotline i vucicevim cetnicima, bez dlake na jeziku. Molim forumase da ovdje stave njegove youtube klipove i izjave koje se ticu BiH. Pobjednicki govor
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 05 sij 2020, 22:44 |
|
|
Citat: Milanović: BiH nije državaBivši hrvatski premijer i predsjednik Socijaldemokratske partije Hrvatske Zoran Milanović rekao je za Bosnu i Hercegovinu da nije država. http://balkans.aljazeera.net/vijesti/mi ... ije-drzava
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 05 sij 2020, 22:45 |
|
|
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 05 sij 2020, 22:47 |
|
|
Srbija saka jada, BiH Big Shit
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 05 sij 2020, 22:51 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25571 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 05 sij 2020, 22:55 |
|
|
Milanovic && Donacije u BiH
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 05 sij 2020, 22:57 |
|
|
Milanovic u Mostaru po zaustavljanju bosnjackog proljeca
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 05 sij 2020, 23:02 |
|
|
u emisiji Otvoreno na temu dijaspore
|
|
Vrh |
|
|
Genuine
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 05 sij 2020, 23:09 |
|
|
Večeras slavimo ... Kakav je da je, bolji je nego Kolinda
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 05 sij 2020, 23:14 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1657 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Genuine je napisao/la: Večeras slavimo ... Kakav je da je, bolji je nego Kolinda
Neš se vi usrećili s tim nepredvidljivim, samoživim tipom koji vas je nazivao sranjem
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 05 sij 2020, 23:16 |
|
|
Genuine je napisao/la: Večeras slavimo ... Kakav je da je, bolji je nego Kolinda
Ovo samo pokazuje u kakvom ste kurcu. Nebitna funkcija u susjednoj državi, a oba kandidata su sličnog mišljenja o vama.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 05 sij 2020, 23:18 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39030 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Šta drugo očekivati od suncokreta.
Već stigle čestitke od Bakirove priležnice Komšića.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 05 sij 2020, 23:26 |
|
|
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 05 sij 2020, 23:27 |
|
|
Pobjednicki govor
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 05 sij 2020, 23:40 |
|
|
Čestitke predsjedniku i želim puno uspjeha u radu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 05 sij 2020, 23:44 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Cestitke milanovicu. Iako znam da od kolinde nije nista bolji po pitanju zivotinjske mrznje prema Bosnjacima, drago mi je sto je pobjedio. Samo zbog predstojece kmekofonije hrvatske desnice. Pamet u glavu zorane i od sutra u poboljsanje odnosa s sluzbenim Sarajevom.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 06 sij 2020, 00:07 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Cestitke milanovicu. Iako znam da od kolinde nije nista bolji po pitanju zivotinjske mrznje prema Bosnjacima, drago mi je sto je pobjedio. Samo zbog predstojece kmekofonije hrvatske desnice. Pamet u glavu zorane i od sutra u poboljsanje odnosa s sluzbenim Sarajevom. Svakako bi se trebao sresti s Miletom. A s onom drugom dvojicom talibana? Tu pametan čovjek nema što tražiti.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 06 sij 2020, 00:17 |
|
|
Puno opasniji za Muslimane od mekane Kolinde. Neće proći ni tjedan dana mandata kad ga krenu zvati ustašom i bobanovcem. Uglavnom, mi ćemo ga u Hrvatskoj nositi kao križ radi vaše dobrobiti
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 06 sij 2020, 00:19 |
|
|
Citat:
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
robelec
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 06 sij 2020, 00:26 |
|
|
Milanović: Pelješki most je iluzija za budale. U rat je išla sirotinja i neobrazovani. Finska nije imala građanski rat kao Hrvatska. Rat je izbio zato što smo Srbima smanjili prava. Hrvatska je slučajna država. Slučajna država zaslužuje ovu elementarnu nepogodu.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 06 sij 2020, 00:34 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9967 Lokacija: Banja Luka
|
Nisam puno pratio presjedničke izbore u Hrvatskoj , jer me se i ne dotiču previše . Ipak , pravio sam paralelu sa izborima u Srbiji , i našem odnosu prema njma .. Kod nas je taj odnos nekako drugačiji . Mi se ne mješamo . A kako ko pobjedi ( a uglavnom to bude Srbin ) Dodik ( a i svi prije njega) mu postane ''najuža familija'' . Dok god ne postanemo jedna država , mislim da je to uredu . Jer ako glasas za jedne , kao što je najčešće kod vas slučaj , zamjeriš se drugima . A i jedni i drugi su tvoji , i ti njihov . Mislim da je drugačiji rezon nepametan. .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 06 sij 2020, 02:05 |
|
|
Nista se krucijalno nece dogodit sto se BiH pardon “big shit” tice. Ista meta isto odstojanje.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 06 sij 2020, 02:18 |
|
|
robelec je napisao/la: Milanović: Pelješki most je iluzija za budale. U rat je išla sirotinja i neobrazovani. Finska nije imala građanski rat kao Hrvatska. Rat je izbio zato što smo Srbima smanjili prava. Hrvatska je slučajna država. Slučajna država zaslužuje ovu elementarnu nepogodu. Kmeeeeeeeeeeee
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025 Postano: 06 sij 2020, 03:57 |
|
|
Jedan post-modernistički umjetnički tekst sklepan od zokijevih bisera.
Imam loše vijesti za pesimiste – Bit će bolje! Vlast kvari i stvara imperijalnu oholost kod svakoga. Neću se pojaviti kao Bog iz mašine, kao veliki dragi vođa i rješavati probleme u kritičnim trenucima. Netko me oslovio kao predsjednika države, ali ja to nisam i nikada neću biti. Iz više razloga, a jedan je taj što vam moram govoriti istinu. Predsjednik ne mora govoriti istinu. Ne smije lagati, ali ne mora govoriti istinu. Propao sam u diplomaciji, vidjet ćemo što će biti u politici. Ja u politici nemam i ne mogu imati prijatelja. Ni rođeni brat mi nije prijatelj, pogotovo ako se protiv njega podiže prijava. Perkovića zbog zastare ne bih mogao izručiti ni da mi je rođeni otac. Hrvatska nacija je nevjerojatan paradoks i to nije lako držati zajedno. Posao ne mogu naći samo oni koji se ne školuju. Ne odlaze oni trbuhom za kruhom nego mozgom za kruhom, jer mozak je organ koji troši najviše kalorija. Ja sam dobro koncentriran i punog i praznog želuca. Nemojmo bit takvi populisti, ljudi jedu, ljudi i djeca imaju pun želudac, pitanje je samo čega, hrane ima dosta, ali loše hrane... Ali glavni problem je obilje loše i kalorične hrane i nesposobnost da se stvari razlikuju, da se razlikuje dobro i loše. A to je stvar odgoja. Ovo je država, kakva je da je, ali je naša država i vodimo je ozbiljnije i odgovornije od većine onih koji su u nogometu ili nekim drugim sportovima. Čak i da ne radimo ništa, nešto će se dogoditi. Mi nismo guske u magli nego prije Airbus u magli. Sreća u nesreći da su nastradali Gunja, Rajevo Selo i okolna mjesta. Ma, nije sreća, ali recimo sreća u nesreći.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2025. Postano: 06 sij 2020, 04:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nisam ovo htio napisati prije izbora jer nisam htio Milanoviću dati reklamu, ali sada se može. Kao osoba, može nam (i vjerojanto hoće) efektivnije pomoći nego KGK, ali s obzirom na profil ljudi koji se motaju oko SDP RH, jednostavno nisam htio preuzeti tak rizik. No, što je tu je, sad možemo o tome. 1. Raspudić i Milanović jesu vrlo bliski, i Raspudić će po pitanju BiH Milanoviću biti jedan od, ako ne i glavni ideolog za BiH. Milanović bi mu 99% ponudio mjesto savjetnika kad bi znao da bi Raspudić to prihvatio, ali neće, pa ništa od toga. 2. Milanovićeve posjete Hrvatima u BiH: 3. Argumentirani napadi Cerića i Komšića na Milanovića. Naravski, može biti da se radi o ublehi (kao što je Kavazović pozvao Muslimane da ne glasaju za Komšića), ali je ipak argumentirao i obrazložio puno jače nego što je trebao da je riječ o običnoj ublehi. Citat: BOŠNJACIMA U HRVATSKOJ: Nemojte glasati za Milanovića!
Bivši reisu-l-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Mustafa Cerić reagirao je na izjavu Zorana Milanovića da su džihadisti u Bosni i Hercegovini realnost, obraćajući se Bošnjacima u Hrvatskoj.
Cerić je naveo niz razloga zašto Bošnjaci ne bi trebali glasati za Milanovića.
Poruku prenosimo u cjelosti:
Ako se hitno i bezuvjetno ne ispriča muslimanima u Bosni (što je Josipović svojevremeno odmah uradio nakon što je shvatio da je pogriješio),nemojete glasati za Zorana Milanovića:
(1) Zato što prijeti da će čim sjedne na prijestolj Velike Hrvatske raditi na tome da se broj muslimana u Bosni smanji na poželjnu mjeru ili da ih se učini ništavnim, jer ih ima "puno", što ugrožava sigurnost Hrvatske i Europe;
(2) Zato što poput Miloševića i Dodika mutira iz obećavajućeg socijaliste u prijetećeg nacionalistu, koji postaje opasniji od hrvatskog prirodnog nacionaliste;
(3) Zato što je narcisoidan, drzak i bezobziran prema hrvatskim susjedima, naročito prema Bosni o kojoj ništa ne zna, a ono malo što zna o njoj ne umije kazati na primjeren, kulturan i dobrosusjedski način;
(4) Zato što sve više pokazuje da želi biti veći hadezeovac od samih hadezeovaca o čemu svjedoči njegovo revnosno zalaganje i uspješno realizirenje da međunarodni zagrebački aerodrom dobije ime "Franjo Tuđman", te slijedom toga da se ostvari i Tuđmanova ideja o podjeli Bosne iz Karađorđeva te da se osporava činjenica o međunarodnoj presudi za "Udruženi zločinački poduhvat" (UZP) "Herceg Bosne";
(5) Zato što je prosvjećeni nacionalista u ruhu socijaliste gori od neprosvjećenog nacionaliste, koji zbog svojih nacionalističkih ispada gubi kredibilnost u svijetu i postaje neznačajan;
(6) Zato što mu treba pokazati, a onda i svim drugim političarima, da "na početku bijaše riješ", o kojoj treba voditi računa kako se izgovara, kome se izgovara te kakve posljedice može imati riječ ako se pogrešno izgovori tako da uznemirava i vrijeđa drugoga;
(7) Zato što ga treba naučiti da iza svake drske riječi slijedi adekvatan odgovor pa, stoga, treba paziti šta se priča;
(8) Zato što ubija nadu maladim ljudima u promjenu, jer ostaje sve isto - Hrvatska se guši u svom nacionalizmu, koji je udaljava od istinskog prijateljstva sa susjedima;
(9) Zato što je Bosna isuviše nježna da joj se upučuju tako ružne i pogane poruke kao što je ova da u njoj ima "puno muslimana";
(10) Zato što je vrijeme da Bosna kaže "bobu bob, a popu pop".
Dragi moji Bošnjaci u Hrvatskoj, imao sam potrebu da vam kažem da imate na umo ovih "deset zapovjedi", ali izbor je vaš pa što god odlučite neka vam je Svevišnji Allah na pomoći.
Sretno i Hairli!
Iskreno vaš!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|