|
|
Stranica: 16/19.
|
[ 458 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
weasel
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 16:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: weasel je napisao/la: Nikakvog referenduma u RH biti neće, bit će samo kod vas i to eventualno ako Draganče dopusti. Sve ostalo će iči političkim dogovorom. Kako niste do sada naučili da se referendumu u RH prave samo kada to odgovara vlasti. Ufatila prpa jer znaš da će se odviti baš onako kako sam nacrtao. Udbaški deep state će ipak isposlovati neko relevantno mišljenje ustavnog stručnjaka da ovakva krupna promjena i granica i državnog uređenja mora na referendum. A onda nastupa Cuck-SDP-IDS-UDBA-Pupovac-Index-Hasanbegović-Škoro-Bujica-Vučić show i dominacija. Koji je vaš problem s Udbon indexom i tom ekipom? Oni cvile tu i tamo oko nekih stvari ali ih se realno vrlo malo pita, HDZ realno drma državom a druga stvar što se oni nekad ponašaju sluganski. Ako drugovi i njonje iz HDZ-a olduće provesti što su zamislili nema više nikakvih indeksa koj bi to minirali. A desnica, pa barem 2/3 njih bi podržali izdvajanje herec-bosne, pa i Bujanec iako stalno tuće o Srbima. Jedino bi Hassan beg protestirao i poneki pravaš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 16:03 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: ikmandvaradtist, plešeš na rubu hlađenja. Ne trebaju nam padobranci željni nekog općeg srpsko-hrvatskog rata. Imate za to YT i hrpu drugih foruma. Ovdje nam ne trebaju firestarteri sa strane jer ovo je carstvo gdje vlada drugarstvo (do konačnog zdravo/ćao/bog/bok). Ja "padobranac koji potpaljujem opšte ratove, sukobe"???  Svašta. Uvek se kola slome na nekom ni krivom ni dužnom, I guess...  OK, ova tema je izgleda bolna za vas pa ste hiperosetljivi... držaću se svojih... Pa ovo je tvoja tema. Šta si se prepao, na forumu smo. Na tvoje želje i pozdrave što se Srbije i Srba tiče niko nije ni trepnuo. To bi samo ti voleo. Evo još jedan glas za Uniju, vidim da gosn Ministar traumira. Ali... HRHB will rise again! 
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 16:05 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Bošnjaka ima skoro 2,5 puta više. Pa? Većina mlađi i normalni ljudi, nisu baš mudžahedini. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 16:15 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Mar-kan je napisao/la: Pa? Većina mlađi i normalni ljudi, nisu baš mudžahedini.  Zapovijedi komande se slušaju muđahedin bia ili ne bia. Osim toga kako ubacit onda u HB išta osim ova 3 hrv kantona.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 16:19 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pa? Većina mlađi i normalni ljudi, nisu baš mudžahedini.  Zapovijedi komande se slušaju muđahedin bia ili ne bia. Osim toga kako ubacit onda u HB išta osim ova 3 hrv kantona. Imaš pojašnjenja na temi OS BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Politikant
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 23:08 |
|
|
|
Udbaši kapitulirali, gasi temu motaj kablove, a ti Ministre samo se nadaj, pola Hrvata RH je iz BiH ili barem ima neke veze s istom, čak i dobar dio ljevičara i ovih zapadno VKK. BiH Hrvati će poklopit i preuzet RH sa i bez HB, prije ili kasnije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Politikant
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 23:22 |
|
|
|
A ako ćemo se već cipat i pravit nekakvu ubermensch hrvatsku državu, onda pravimo Veliku Škutoriju, ZHŽ+ Čitluk i komadi Mostara i Čapljine+ jug Tomislava, Risovac i cilo Blidinje+ Imotski i Imotska krajina od Vrgorca do Aržana.
Etnički sastav: 100% Hrvati Religija: 100% Katolicizam Službeni jezik: ikavica Prosječna visina: 190 cm itd.
Diablo amenuj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 23:36 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Jel ulazi cilo Blidinje u treći? Nećemo valjda u planinu sa putovnicom?  Nismo mi nikakvi udbaši samo ne želimo bit lutke na koncu onih koji su švercali iransko oružje ABiH i tako trošili kredit USA na gluposti umisto da pomognu Hrvatima u BiH. 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 23:45 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2892 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
HHerceg je napisao/la: Jel ulazi cilo Blidinje u treći? Nećemo valjda u planinu sa putovnicom?  Nismo mi nikakvi udbaši samo ne želimo bit lutke na koncu onih koji su švercali iransko oružje ABiH i tako trošili kredit USA na gluposti umisto da pomognu Hrvatima u BiH.  Ne, općina Posušje će postaviti punktove i granicu u Tribistovu.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 23:54 |
|
|
saskia je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Jel ulazi cilo Blidinje u treći? Nećemo valjda u planinu sa putovnicom?  Nismo mi nikakvi udbaši samo ne želimo bit lutke na koncu onih koji su švercali iransko oružje ABiH i tako trošili kredit USA na gluposti umisto da pomognu Hrvatima u BiH.  Ne, općina Posušje će postaviti punktove i granicu u Tribistovu. Ajde onda mi prišapni šta ćemo sa pustim muslićima u trećem? Ako nije primjereno možeš i na PP. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 12 svi 2020, 23:58 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2892 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
HHerceg je napisao/la: saskia je napisao/la: Ne, općina Posušje će postaviti punktove i granicu u Tribistovu.
Ajde onda mi prišapni šta ćemo sa pustim muslićima u trećem? Ako nije primjereno možeš i na PP.  Ta dva muslimana u Posušju su problem na koji nitko nije mislio. Merhametlijo previše si "ofiran"
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 13 svi 2020, 00:04 |
|
|
saskia je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Ajde onda mi prišapni šta ćemo sa pustim muslićima u trećem? Ako nije primjereno možeš i na PP.  Ta dva muslimana u Posušju su problem na koji nitko nije mislio. Merhametlijo previše si "ofiran" Oće to kod nas merhametlija koji smo podrijetlom sa Širokog Briga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 13 svi 2020, 00:32 |
|
|
Nije bilo ni referenduma oko ujedinjenja dviju njemačkih država, nego je napravljen ugovor koji je ratificiran u parlamentima. https://en.wikipedia.org/wiki/German_re ... ion_Treaty
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Politikant
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 13 svi 2020, 00:32 |
|
|
HHerceg je napisao/la: saskia je napisao/la: Ta dva muslimana u Posušju su problem na koji nitko nije mislio. Merhametlijo previše si "ofiran" Oće to kod nas merhametlija koji smo podrijetlom sa Širokog Briga. Kako se uvik zakače ovi ljuti škutori iz Širokog i Posušja stvarno će prije zapucat oko toga kome će Risovac, Bare, Rakitno, Šarića Poljane... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Politikant
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 13 svi 2020, 00:35 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 13 svi 2020, 00:36 |
|
|
Politikant je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Oće to kod nas merhametlija koji smo podrijetlom sa Širokog Briga. Kako se uvik zakače ovi ljuti škutori iz Širokog i Posušja stvarno će prije zapucat oko toga kome će Risovac, Bare, Rakitno, Šarića Poljane...  Pregledam opus i 21.2 piše Citat: ako se ne uzme cijela Jablanica a danas meni ironično odgovara. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 13 svi 2020, 00:39 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Politikant je napisao/la: Kako se uvik zakače ovi ljuti škutori iz Širokog i Posušja stvarno će prije zapucat oko toga kome će Risovac, Bare, Rakitno, Šarića Poljane...  Pregledam opus i 21.2 piše Citat: ako se ne uzme cijela Jablanica a danas meni ironično odgovara.  Što nalaga crni Huseine? Ja tu kasabu džaba ne bi, nit sam igdje to rekao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 13 svi 2020, 00:49 |
|
|
saskia je napisao/la: Što nalaga crni Huseine? Ja tu kasabu džaba ne bi, nit sam igdje to rekao. post1263354.html#p1263354Citat: što se tiče Blidinja, ako se već ne uzme cijela Jablanica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 13 svi 2020, 00:59 |
|
|
HHerceg je napisao/la: saskia je napisao/la: Što nalaga crni Huseine? Ja tu kasabu džaba ne bi, nit sam igdje to rekao. post1263354.html#p1263354Citat: što se tiče Blidinja, ako se već ne uzme cijela Jablanica Ta tema se ne odnosi na granice trećeg.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Marten
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 13 svi 2020, 03:29 |
|
|
|
Samo pitanje je paradoks jer se raspravlja bi li buduća samostalna Herceg-Bosna ušla u trenutnu Republiku Hrvatsku. S obzirom na demografiju ljevičara mrzitelja "kockoglavih katolibana", najbolje bi im bilo da istog trenutka počnu raditi na samostalnosti Herceg-Bosne jer će ona svakim danom u budućnosti potencijalno biti veća, a moć lijevih pedera i Bošnji manja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 13 svi 2020, 10:50 |
|
|
Marten je napisao/la: Samo pitanje je paradoks jer se raspravlja bi li buduća samostalna Herceg-Bosna ušla u trenutnu Republiku Hrvatsku. S obzirom na demografiju ljevičara mrzitelja "kockoglavih katolibana", najbolje bi im bilo da istog trenutka počnu raditi na samostalnosti Herceg-Bosne jer će ona svakim danom u budućnosti potencijalno biti veća, a moć lijevih pedera i Bošnji manja. Vas libtardi i dio Hrvatske ljevice najviše mrzi ali ne mrzi vas jedine, i druge konzervativne Hrvatske krajeve poput Zagore ili Like ili Dalmacije oni također ne vole. Samo protiv navedenih ne smiju previše talasati zato što su u istoj državi i našlo bi se puno uvrijeđenih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 13 svi 2020, 14:00 |
|
|
HINA ignorira Hrvate u BiH, forsira Srbe i Bošnjake https://www.dnevnik.ba/teme/hina-ignori ... i-bosnjakeNaime, posljednjih mjeseci Hrvatska novinska agencija (HINA) informira i promovira stajališta bošnjačke i srpske strane u Bosni i Hercegovini, dok istodobno gotovo u potpunosti ignorira stajališta legitimnih hrvatskih predstavnika. Pomalo čudno za službenu državnu novinsku agenciju Republike Hrvatske koja ima obveze i prema hrvatskoj zajednici (Hrvatima) izvan Hrvatske. Jel ovo jedinstven slucaj u svijetu da drzavna novinska agencija ignorira vlastiti narod a forsira njegove neprijatelje?? Yebes takvu drzavu i takav narod...
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 13 svi 2020, 15:46 |
|
|
Trebamo se ujedinit i onda to promijenit.  Samo sta bi takvi prvo nas iz HB prikazali nižom rasom pa bi otvorili Jasenovac za nas. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 13 svi 2020, 17:49 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Trebamo se ujedinit i onda to promijenit.  Samo sta bi takvi prvo nas iz HB prikazali nižom rasom pa bi otvorili Jasenovac za nas.  Ostanite onda u državi s Muslimanima čujem da vam je super... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Argumenti za i protiv ujedinjenja... Postano: 13 svi 2020, 17:53 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ne pali se bezveze. Tip je musliman i tu je došao da zavađa Hrvate.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|