HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 vel 2025, 17:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 45 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Goran Bogdan hrvatski ili srpski..
PostPostano: 29 tra 2021, 17:03 

POL_GASOL je napisao/la:
Lapo-lapo je napisao/la:
Prima: Pol Glupol
Šta ti je ,,zmazan!??
Ne izvrći moje riječi. Nisam mislila na prljavca, alkosa i nasilnika. Mislila sam na onako, opušten izgled, mlada brada, razbarušena kosa, ležeran stav...

Prima: LaPolovnjača
Koga briga za misljenje babe u penziji,
koja ima dovoljno vremena da uhodi i secira
doticnu spodobu.
Ali ako ce ti biti lakse, mislim da izgleda bolje od tebe.

Redovno prima: Pol Ga-bor
Ja do penzije imam toliko godina da ćeš ti do tada biti Pol -nikada više gol. Šta tebe brine moj izgled!?
,,Izgledam,, ako te baš zanima. Goran Bogdan je ok glumac, doduše prosječan. Prosječni su i filmovi zadnjih deset i više godina. Svi liče jedne na druge. Isti glumci iz filma u film. Ne znam da sam zadnjih godina poželjela ponovo pogledati neki film.

Vrh

PostPostano: 29 tra 2021, 17:21 

..srpska il Hrvatska kinematografija meni ista kaže glumac.. https://m.youtube.com/watch?v=9J41YVFUSj4

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 14:45 

laganini je napisao/la:
..meni on i Navojec ko braća bas taj kako kolegica reče ležeran stil a dikcija ubij boze..ko u srpskim filmovima..od ljube tadica svi mrmljaju u bradu..

Navojec je dobar glumac ali veliki hedonist, ne kažem da Bogdan nije, ali nema onaj pivski trbuh, ipak drži do onog mačo izgleda.

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 15:17 

..govorimo o dikciji pola rečenice progutaju..

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 15:24 

Još jedan seoski kompleksaš kojem je lako prodati bilo kakvu ideologiju samo da ga se prihvati u redove cool građana regiona.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2021, 00:12 

Ministry of Sound je napisao/la:
Još jedan seoski kompleksaš kojem je lako prodati bilo kakvu ideologiju samo da ga se prihvati u redove cool građana regiona.

:confused1

Tko si ti i šta si uradio sa @MoS?

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2021, 00:33 

Tebi u lokaciji piše da si folkorni Jugosloven a praktični Hrvat , vrlo zanimljiv identitet za jednog Australijanca.

Nego kakav je Goran Bogdan?! , on je sigurno folklorni Jugosloven , klasični glumac koji ne poznaje granice što je i logično.
E sad kakvo je njegovo hrvatstvo?? , jel "praktično" kao tvoje ili čisto rodio se kao Hrvat i ništa više??

Kakva je razlika između folklornih Jugoslovena i cool građana regiona?? , to me kopka.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2021, 05:50 

kiler je napisao/la:

:confused1

Tko si ti i šta si uradio sa @MoS?

Izgleda da ti čitaš što o meni govore, umjesto da čitaš što ja pišem. Ja sam recimo ovdje već desetljeće recimo Soptu i našeg forumaša DaniKU napadao na istu foru. Ali ne sudim previše, možda bih i ja bio takav da nisam odrastao gdje jesam.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2021, 06:02 

joe enter je napisao/la:

Tebi u lokaciji piše da si folkorni Jugosloven a praktični Hrvat , vrlo zanimljiv identitet za jednog Australijanca.

Nego kakav je Goran Bogdan?! , on je sigurno folklorni Jugosloven , klasični glumac koji ne poznaje granice što je i logično.
E sad kakvo je njegovo hrvatstvo?? , jel "praktično" kao tvoje ili čisto rodio se kao Hrvat i ništa više??

Kakva je razlika između folklornih Jugoslovena i cool građana regiona?? , to me kopka.

Pitaš pogrešno pitanje, nije fora u tome što je "Folklorni Jugoslaven, praktički Hrvat", nego što je "Folklorni Hrvat, praktični Jugoslaven".

Nije direktno relevantno za Bogdana, nego za fenomen kojeg sam je primijetio kod dobrog dijela hrvatske desnice (uglavnom Boomera). Ona standardna i prekomjerna spika "jugotamnica", "UDBA", "Bujica" i slično.

Ali, šok kad im odeš im svima na FB profil, i sve vrvi od debilnih memeova tipa Lud, Zbunjen Normalan, objava sa opskurnih srbijanskih ili muslimanskih sajtova (red šerova Bujice, pa objava tipa "bosanske raje" ili KIM "5G zavera" iz Srbije, regionalnih programa, regionalnih apela, slika iz ćevabdžinice kod Muje ili izleta u BG).

Ja sam odlučio biti suprotno. Ne biti iskompleksiran Jugoslavijom, UDBOm, povijesti. Ali s druge strane, kod mene nema regionašenja, osim u područjima gdje nije relevantno za Hrvate BiH ili Hrvatsku, ništa iz regije niti gledam, niti pratim, niti želim imati ništa zajedničko, osim ako nema baš nekog debelog interesa. Ti boomeri imaju višak emocija prema regiji, kako pozitivnih, kako negativnih. A ja baš nikakvih.

A Bogdan se doima iskompleksiran i čini se da se previše uglavio u te regionalne fore, kao da nešto pokušava dokazati nekome. Mada, nadam se da je hiper inteligentan, i da je sve što kaže proračunato, i samo u funkciji vlastitog ekonomskog probitka. Neće se kruha najist od debilne perecijske kinematografije.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2021, 06:58 

Pitaš pogrešno pitanje, nije fora u tome što je "Folklorni Jugoslaven, praktički Hrvat", nego što je "Folklorni Hrvat, praktični Jugoslaven".

Nije direktno relevantno za Bogdana, nego za fenomen kojeg sam je primijetio kod dobrog dijela hrvatske desnice (uglavnom Boomera). Ona standardna i prekomjerna spika "jugotamnica", "UDBA", "Bujica" i slično.

Ali, šok kad im odeš im svima na FB profil, i sve vrvi od debilnih memeova tipa Lud, Zbunjen Normalan, objava sa opskurnih srbijanskih ili muslimanskih sajtova (red šerova Bujice, pa objava tipa "bosanske raje" ili KIM "5G zavera" iz Srbije, regionalnih programa, regionalnih apela, slika iz ćevabdžinice kod Muje ili izleta u BG).

Ja sam odlučio biti suprotno. Ne biti iskompleksiran Jugoslavijom, UDBOm, povijesti. Ali s druge strane, kod mene nema regionašenja, osim u područjima gdje nije relevantno za Hrvate BiH ili Hrvatsku, ništa iz regije niti gledam, niti pratim, niti želim imati ništa zajedničko, osim ako nema baš nekog debelog interesa. Ti boomeri imaju višak emocija prema regiji, kako pozitivnih, kako negativnih. A ja baš nikakvih.

A Bogdan se doima iskompleksiran i čini se da se previše uglavio u te regionalne fore, kao da nešto pokušava dokazati nekome. Mada, nadam se da je hiper inteligentan, i da je sve što kaže proračunato, i samo u funkciji vlastitog ekonomskog probitka. Neće se kruha najist od debilne perecijske kinematografije.

Ovo boldovano na sličan način i za mene važi , zaista me zabole kad moji sunarodnici pene i urlaju po netu kako je hrvatski političar rekao to i to o Srbima,jel osvanuo ustaški grafit na srpskoj kući i kao su u Hrvatskoj prihvatili Daru iz Jasenovca.
Ali regionašim po pitanju umetnosti tj.show biznisa , i volim pogledati neke hrvatske političare,umetnike,pisce,..iz čisto fenomenoloških razloga jer volim poslušati ljude ako su pametni a pogotovo ako ih razumem.
Goran Bogdan je pametan , baš sam gledao intervju sa njime koji je vodio onaj komunista Markovina , politički deo intervjua me nije zanimao mada ni Bogdan nije nešto specijalno određen po tom pitanju mada mu je ovaj hteo uvaliti priču o ex-yu i antifašizmu sa naglaskom na zajedničku im domovinu BiH , ali ovaj je sve kroz neku umetnički prizmu i filozofiju odgovarao.

Uglavnom Bogdan je klasični glumac profesionalac koji radi svoj posao zbog kojeg je i tražen , tako da njegov stav je tipa da mu je sva pozorišna,filmska,serijska scena prihvatljiva i ista sa ovih prostora kao i literatura , što je po meni potpuno normalno , čak bi bilo i nenormalno da je drugačije zato što glumacima po prirodi odgovara širok prostor a skučenost nikako.

U Srbiji je sada hiper produkcija a tabloidi jebu kevu na sve strane zajedno sa društvneim mrežama , tako da je on poprilično zastupljen i vidljiv u njima , što naravno odmah jedva dočekaju vaše hrvatske hijene i besna paščad sa medija uz buljuk zlih twiterlija(to su oni što si ih pomenuo u na početku svoga posta).
On je nedavno snimio neki promotivni spot protiv mržnje na društvnenim mrežama , i kad su krenuli da mu jebu kevu iz Hrvatske jer eto regioniše i jugoslaviše samo su potvrdili poentu toga spota.

Snimio je seriju Močvara o serijskom u ubici gde glumi pandura , i zameraju mu što ga se jedva razume dok priča jer mumla sebi u bradu , međutim to nije njegova krivica već onog glupavog reditelja Novkovića zato što u drugim projektima je vrlo razumljiv.
Serija nije loša , ali je mogla biti i bolja upravo zbog tog reditelja.

Uglavnom za mene lično vrlo dobar glumac i solidno inteligentan.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2021, 07:04 

...ima tu i borbe za tržište nije to specifikum za samo ex yu prostore nego i za ameriku...zamjeri se u americkim židovskim i ili gej populaciji nećeš snimit film(koliko je problema samo imao mel gibson zbog svoji stavova)..jednom sam se ovdje izjasnio na nekoj temi o kurbaši koji je u trenutku kad se jasno izjasnio kao hrvat i katolik nestao s glumačke scene..eto možda je bogdan samo praktičan..

Vrh

PostPostano: 01 svi 2021, 07:24 

laganini je napisao/la:
...ima tu i borbe za tržište nije to specifikum za samo ex yu prostore nego i za ameriku...zamjeri se u americkim židovskim i ili gej populaciji nećeš snimit film(koliko je problema samo imao mel gibson zbog svoji stavova)..jednom sam se ovdje izjasnio na nekoj temi o kurbaši koji je u trenutku kad se jasno izjasnio kao hrvat i katolik nestao s glumačke scene..eto možda je bogdan samo praktičan..

Evo sad videh ko je taj glumac i takođe videh da ima poprilično blesav stav kad u pitanju ta vrsta posla.

https://net.hr/hot/zvijezde/robert-kurbasa-otvorio-dusu-ja-sam-zrtva-sam-sustava-nasi-producenti-se-ponasaju-kao-harvey-weinstein/

Citat:
“Sve je važnije od gledatelja, pisca, na koncu i od glumaca koji bi trebali činiti sve što se od njih traži, otklanjajući moral i etiku kao kočnice kreativnosti. Kao glumac, osjećam se žrtvom takvog sustava, a na taj način se na dugoročan način uništava duh čovjeka.

Sa ovakvim stavom naravno da te niko neće zvati jer u startu daješ svoj moralistički stav o projektima,umetnosti i samoj profesiji.

Kod nas ne bi ni prošlo kad bi neko i forsirao tzv.liberalni moral tipa da nam neki glumci popuju o gejevima,trandžama i njihovim pizdarijama svakom reditelju i za svaki projekat.

Dakle , ćuti,radi , ili nađi sebi svoga reditelja i svoju produkciju gde će tvoj stav biti merilo umetničkog dojma.

Glumci i aktivnost u crkvi?? , ma da nemoj me zajebavati.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2021, 07:27 

..blesav il ne činjenica je da određen stav nosi il donosi posa a time i karijeru te novac..

Vrh

PostPostano: 02 svi 2021, 16:53 

..danas kod ace negira.. Rekao je da ima veliki problem s medijima te je komentirao izjavu da ga "boli k**** za Hrvatsku".

"Osjećam se licemjernim to objašnjavati, ja to nikad nisam rekao. Srbija ima veliki problem sa svojim medijima. Brutalniji su nego u Hrvatskoj, mnogo neprovjereniji."

Dodao je i da ne želi generalizirati i dijeliti ljude na Srbe i Hrvate te da se, gdje god da se pojavi, osjeća kao da je kod kuće.

"Iako se osjećam kao podstanar, ja sam kući", objasnio je.

Vrh

PostPostano: 02 svi 2021, 22:30 

Svidja mi se opis, moderno prilagodjena varijacija na "slusa thompsona i cecu", ali nisam siguran za demografsku skupinu. Ja na ovo nailazim cesto i kod mladjih. 25-35. Vecinom takve imam na fejsu.

Dobar opis ugl. :palacgore2

Vrh

PostPostano: 02 svi 2021, 22:34 

pitao sam se šta žene vide u njemu, a tek sad vidim, vide sebe

slika

kakav umjetnički izražaj, wow.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 02 svi 2021, 23:28 

Da je neko drugi ovo napisao, ti bi prvi rekao da je to pokazni primer malograđanštine.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2021, 11:16 

laganini je napisao/la:

Pa nitko se ne rađa kao obavezni glumac, ta profesija po defaultu ima proširena shvaćanja morala pa ako ideš tamo da bi izigravao velikog katolika, možda si promašio profesiju. Isto kao da imaš 1,60 a želiš trenirati košarku.

Bogdan je to shvatio pa se prilagodio , ako nisi doktor ili električar pa ti je struka I tržište u cijelom svijetu, nego glumac kojem su alati jezik i stas i biraš između opcija tržište od 4 ili tržište od 20 milijuna ljudi, sigurno ćeš izabrati ovo od 20, inače si debil.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2021, 14:10 

useless je napisao/la:

Svidja mi se opis, moderno prilagodjena varijacija na "slusa thompsona i cecu", ali nisam siguran za demografsku skupinu. Ja na ovo nailazim cesto i kod mladjih. 25-35. Vecinom takve imam na fejsu.

Dobar opis ugl. :palacgore2

Ali, nevjerojatno koliko se ponavlja. Ono "žestoki" neki domoljub, da ne kažemo ujkan, a feed mu skoro cijeli retardirano (a i emocionalno-nostalgično) muslimansko-srbijanski. Kakva zbrka u glavi.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2021, 14:13 

Carmello Šešelj je napisao/la:

Da je neko drugi ovo napisao, ti bi prvi rekao da je to pokazni primer malograđanštine.

Naprotiv, ja prezirem te koji tim ljudima iz manjih mjesta nabijaju komplekse, a možda još više prezirem one koji na koncu zbog tih kompleksa izdaju sebe i svoje. Zamisli biti iskompleksiran ili osramoćen zbog mjesta gdje si rođen.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 45 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: