HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 sij 2025, 00:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 13 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Finale Lige prvaka: Barcelona - Manchester Utd
PostPostano: 12 svi 2009, 16:03 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Možemo o ovoj utakmici, kruni europske nogometne sezone 2008/2009. Gledajući cijelu ovu sezonu, dvije ekipe koje su apsolutno zasluženo ušle u finale. Igraju najljepši nogomet, lepršavo, napadački. I po pojednicima i kao kolektiv su vrlo jaki.

Ali tko je gledao uzvratnu tekmu u Londonu Chelsea - Barcelona, ne može se oteti dojmu da je Barca tu utakmicu nezasluženo prošla dalje. Iako sam navijao za Barcu, mora se priznati da su Barcu vile pronosale kad je Iniesta u sudačkoj nadoknadi dao gol. A Chelsea i inače onako čvrste i disciplinirane ekipe u obrani definitvno ne pašu Barci.

Finale se igra u Rimu 27.05.2009. godine u 20:45. Osobno malu prednost dajem ManUtd.

Vrh

Naslov: Re: Finale Lige prvaka: Barcelona - Manchester Utd
PostPostano: 12 svi 2009, 16:17 

Za mene su to totalno nebitne utakmice. Europski klupski nogomet je izgubio svaku draž kad su klubovi dobili pravo da kupuju preko svake mjere. Tako se par bogatih klubova vrti ima 20 godina u finalima, polufinalima ma i u grupama. I kakva je to liga prvaka ako u njoj igraju četvrtoplasirani iz nacionalnih liga. To je klub elitnih debelih guzonja. A ti igrači kad završi utakmica vjerovatno i ne znaju za koji su klub igrali.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 12 svi 2009, 16:23 

Inkvizitor je napisao/la:
Za mene su to totalno nebitne utakmice. Europski klupski nogomet je izgubio svaku draž kad su klubovi dobili pravo da kupuju preko svake mjere. Tako se par bogatih klubova vrti ima 20 godina u finalima, polufinalima ma i u grupama. I kakva je to liga prvaka ako u njoj igraju četvrtoplasirani iz nacionalnih liga. To je klub elitnih debelih guzonja. A ti igrači kad završi utakmica vjerovatno i ne znaju za koji su klub igrali.

Ali tako je kako je. Ovo što se igra u Španjolskoj, Engleskoj i u Ligi prvaka jednostavno zasjenjuje sve ostalo. Ta je kvaliteta nogometa, koja je nepojmljiva za sve ostale. I jaz među klubovima postaje sve veći. Donekle se fin nogomet igra i u Njemačkoj, ja volim pratiti i Bundesligu.

U Engleskoj ima masa bogatih klubova, ali ne mogu ni blizu ova prva tri. I Arsenal čak pomalo zaostaje. Globalizacija i u nogometu. :mrgreen:
Šta je trenutno s Talijanima? Devedesetih su oni kupovili sve živo iz svijeta šta valja, sad su u drugom planu.

Vrh

PostPostano: 12 svi 2009, 16:44 

lider30 je napisao/la:

Ali tako je kako je. Ovo što se igra u Španjolskoj, Engleskoj i u Ligi prvaka jednostavno zasjenjuje sve ostalo. Ta je kvaliteta nogometa, koja je nepojmljiva za sve ostale. I jaz među klubovima postaje sve veći. Donekle se fin nogomet igra i u Njemačkoj, ja volim pratiti i Bundesligu.

U Engleskoj ima masa bogatih klubova, ali ne mogu ni blizu ova prva tri. I Arsenal čak pomalo zaostaje. Globalizacija i u nogometu. :mrgreen:
Šta je trenutno s Talijanima? Devedesetih su oni kupovili sve živo iz svijeta šta valja, sad su u drugom planu.

Tako je kako je zato je i nezanimljivo.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 13 svi 2009, 14:50 

Inkvizitor je napisao/la:
lider30 je napisao/la:

Tako je kako je zato je i nezanimljivo.

I ja sam prestao pratiti...ono finale koje je pobjedio Porto mi je bilo zadnje. Liga Prvaka :-evotigana

R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses

Vrh

PostPostano: 13 svi 2009, 23:51 

Sve je to točno, ali ne mogu vjerovati da ne volite Barcu gledati. :-neznam Pa ja bih ih mogao gledati svaki drugi dan.

Vrh

PostPostano: 15 svi 2009, 00:54 

Morao bih se složiti sa Inkvijem u pogledu Eurolige. Sve je izgubilo smisao. Kako se identificirati sa nekim timom kad se zna dogoditi da recimo jedan Arsenal u prvoj postavi nema niti jednog engleza nego sve strance. Što se mene tiče ja bih uveo da u svakoj ekipi mora biti bar 5 ili šest "domaćih" igrača nebi li se izjednačila kvaliteta. Ovako je sve predvidivo i nema nikakve neizvjesnosti. Sad se sve svelo na to tko ima više para.......... :roll: :roll:

Ja imam priliku gledati prvu (ne premijer nego onu ispod) englesku ligu počesto se dogodi da su utakmice za klasu interesantnije od onih iz premijer lige a pogotovu sad kad se igraju kvalifikacije......... :-boks

Vrh

PostPostano: 15 svi 2009, 00:57 

Zrinski je napisao/la:

Ja imam priliku gledati prvu (ne premijer nego onu ispod) englesku ligu počesto se dogodi da su utakmice za klasu interesantnije od onih iz premijer lige a pogotovu sad kad se igraju kvalifikacije......... :-boks

U kojem si djelu Londona?

Vrh

PostPostano: 15 svi 2009, 01:14 

lider30 je napisao/la:
U kojem si djelu Londona?

U zapadnom, ali onom kanadskom Londonu. Jebiga kad kanađani nemaju mašte............. :lol: :lol:

Inače engleski nogomet gledan na TV.......... :-loptam :-loptam

Vrh

PostPostano: 28 svi 2009, 17:25 

Barca je pobjednik Lige prvaka. :-loptam

Christiano Ronaldo se slabo i vidio. Manchester neprepoznatljiv. Bez obzira na to, drago mi je što je ova sezona ovako završila.

Vrh

PostPostano: 28 svi 2009, 21:45 

lider30 je napisao/la:
Barca je pobjednik Lige prvaka. :-loptam

Christiano Ronaldo se slabo i vidio. Manchester neprepoznatljiv. Bez obzira na to, drago mi je što je ova sezona ovako završila.

Drago je i meni. Ne mogu reći da postoji ijedan klub izvana za koji navijam ali postajem simpatizer Barcelone. Pridobili su me time što su godinama odolijevali tome da prodaju reklamu na dresu a na kraju su napravili hvalevrijedan potez da su besplatno odlučili reklamirati Unicef. U današnjem svijetu gdje se sve vrti oko novca i profita i gdje postoje neke cirkuske momčadi koje se stvaraju da ostvaruju profit a ne da osvajaju trofeje (Real op.a.) ovo je svjetlo na kraju tunela. Svaka čast Barcelona jer su pobjednici i to ne samo u nogometu.

Vrh

PostPostano: 28 svi 2009, 22:23 

Impresivna Barca.. Sjajno, fantasticno, nevjerojato je da neko onako razvali ManU da im ne da da igraju., zadnji put je tako igracki uvjerljivo bilo u finalu Kupa sampiona u Ateni izmedju Milana i Barce... 4-0 za Milan, dok je joz Zvone igrao

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 13 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: