Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk!
Postano: 30 tra 2024, 17:07
Povodom svečanog obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak, u srijedu 1. svibnja 2024. godine u jutarnjim satima, od 09:00 do 11:00 sati višenamjenski borbeni avioni Rafale Hrvatskog ratnog zrakoplovstva preletjet će područje Republike Hrvatske.
Preletom iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvest će svoju prvu zadaću višenamjenskim borbenim avionima Rafale u znak zahvalnosti i poštovanja prema svim sudionicima vojno-redarstvene operacije “Bljesak”, a posebno prema svim hrvatskim braniteljima koji su život položili za hrvatsku slobodu i samostalnost.
Dva hrvatska Rafalea preletjet će hrvatske gradove po sljedećim rutama i vremenima:
Postano: 01 svi 2024, 11:18
weasel je napisao/la:
Sviđa mi se izbor rute, taman pored Dunava , da i najtupavijim komšijama bude kristalno jasna poruka.
Nabavili par borbenih aviona i sad letite svima uz granicu,koda niko drugi nema avijaciju osim vas. To me podsjeća kad neki krkan kupi BMW,pa zove pola komšiluka da se provoza s njim.Seljakluk.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
Postano: 01 svi 2024, 11:29
Graničar18 je napisao/la:
weasel je napisao/la:
Sviđa mi se izbor rute, taman pored Dunava , da i najtupavijim komšijama bude kristalno jasna poruka.
Nabavili par borbenih aviona i sad letite svima uz granicu,koda niko drugi nema avijaciju osim vas. To me podsjeća kad neki krkan kupi BMW,pa zove pola komšiluka da se provoza s njim.Seljakluk.
Prije 30 godina su šumadijski krkani u opancima bjesomucno bombardirali taj grad, dusu su mu izvadili.
Ovo je poruka sile i snage, da bi vam sada i mamu i sestru i tetku iz novog sada da ista pokusate.
Postano: 01 svi 2024, 11:32
weasel je napisao/la:
Graničar18 je napisao/la:
Prije 30 godina su šumadijski krkani u opancima bjesomucno bombardirali taj grad, dusu su mu izvadili.
Ovo je poruka sile i snage, da bi vam sada i mamu i sestru i tetku iz novog sada da ista pokusate.
Tko gubi ima se pravo ljutiti
S šta želite pokazat drugim komšijama letenjem uz njihovu granicu Mađarima, BiH,Slovencima ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
Postano: 01 svi 2024, 11:35
Hrvatska ima takav teritorijalni oblik i smještaj većih gradova da se ne može ne letjeti uz ili blizu nečije granice. Prelet preko Zagreba je de facto let uz slovensku granicu kad se uzme u obzir koliko borbeni avion brzo leti i na kojim visinama može letjeti. I druga stvar, dok god hrvatski borbeni avion leti u hrvatskom zračnom prostori i ne povrjeđuje tuđi, susjedi nas mogu uhvatit za onu stvar ako im to smeta.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.