|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Mobiteli Postano: 17 lip 2021, 22:55 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Zanimljivo, ne mogu da nadjem temu o njima.
Za pocetak, - vas prvi mobitel je bio? - vas trenutni je? - vas sljedeci?
----------------
- Nokia 3310 - iPhone 6s, cekam da se pokvari i nikako da docekam, jedino baterija u zadnje vrijeme slabije drzi. Prije godisnjeg odmora planiram ga umiroviti, odabrao sam mu nasljednika za narednih 5-6 godina - iPhone 12 max pro
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovac na kubik
|
Naslov: Re: Mobiteli Postano: 11 ožu 2023, 23:30 |
|
|
Sony erikson, ćaća mi odvojio pravo bogatstvo da ga kupi za Božić 2001. Samsung A03, odlične specifikacije za male pare. Zasigurno znam da će bit Samsung, a oko modela se još premišljam.
_________________ na početku bješe riječ, i riječ bješe kod Boga, i Bog bješe riječ
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Mobiteli Postano: 11 ožu 2023, 23:31 |
|
|
Trenutno Iphone 14Pro Max
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovac na kubik
|
Naslov: Re: Mobiteli Postano: 11 ožu 2023, 23:39 |
|
|
[quote="DrMag"]odabrao sam mu nasljednika za narednih 5-6 godina
_________________ na početku bješe riječ, i riječ bješe kod Boga, i Bog bješe riječ
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Mobiteli Postano: 11 ožu 2023, 23:47 |
|
|
Cini mi se kako cu iphone mijenjati u dvogodisnjem intervalu, sljedeci je posve sigurno 16-ka. Ovaj sadasnji iphone je komad cigle, besprijekornog softvera i hardvera
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovac na kubik
|
Naslov: Re: Mobiteli Postano: 11 ožu 2023, 23:49 |
|
|
A što si tolko zagrijan za Iphone?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Mobiteli Postano: 12 ožu 2023, 00:05 |
|
|
Hercegovac na kubik je napisao/la: A što si tolko zagrijan za Iphone? Postoji legenda koja kaže ako probaš jedanput Apple proizvode / usluge i isti ti se svide, ostaješ njihov vječni korisnik Poslovno sam vezan za unix, nakon ubuntu-a / debiana-a, vec sedmu godinu koristim MacOS. Komunikacija izmedju iphonea i macbook-a je jednostavna, dijeljenje podataka, itd. Od trenutnog macos Ventura, i zadnjeg os za novije iPhone, telefon mozes koristiti kao vrhunsku web cam bez kabla, kasnjenja slike itd.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Mobiteli Postano: 15 tra 2023, 09:20 |
|
|
Nakon pola godine mogu reci da sam zadovoljan odabirom telefona. Odlična kamera za foto i video, baterija u skladu sa ocekivanjima, jednostavna upotreba koja ukljucuje instant razmjenu datoteka ili kopiranog sadrzaja sa drugim Apple uredjajima, posebno me odusevila uporaba telefona kao web kamere viskoke kvalitete za moje online meetinge.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|