|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 107 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bakir vrijeđao SPC Postano: 13 ruj 2021, 09:29 |
|
|
Citat: Šefica poslaničkog Kluba SNSD-a u Parlamentu BiH Snježana Novaković Bursać naglašava da bošnjački političari ne mogu više ni da prikriju svoje pravo lice koje su godinama maskirali pričom o želji za suživotom. U moru napada na Srpsku, Srbiju i sve što je srpsko, posljednje izjave Izetbegovićeva i Turkovićeve su kap koja je prelila čašu i demaskirala njihove stvarne želje. Stav Turkovićeve da se Srpska mora obratiti njima, odnosno nivou BiH da bi dobila saglasnost da na svojoj teritoriji, i to u Donjoj Gradini, koju svako normalan treba da poštuje, kaže Novaković Bursać, više je nego šokantan.
- Isplivava iz njih ono što zaista jesu i što su ovih godina pokušavali da prikriju, a što smo mi znali sve vrijeme. Ipak, u neku ruku je i dobro što su prestali da glume, jer će svi uvidjeti ko su i kakvi. Umišljaju da bi trebalo da ih pitamo za sve, pa i za gradnju kuće, na primjer. Pa šta bi nam tek radili da zaista imaju neka ovlašćenja - zapitala se Novaković Bursać.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Bakir vrijeđao SPC Postano: 13 ruj 2021, 09:40 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mislim da vrijedjanje SPC zahtijeva brutalnu vaspitnu lekciju.
Ali, nisam Srbin, ne znam. Nešto će oni vec definirati kao odgovor. Mi to poslednjih 2 nedelje konstantno slusamo od Hrvatske do Crne Gore, i pokazalo se da sto se vise laje to se gore prodje, nas odgovor je na terenu, prosla su vremena kada su Srbi padali na propagandu. Ljudima u Srbiji je generalno FBiH nepoznata, nebitna, niti ih zanima sta ko prica, niti sta se desava, crna rupa, nesto kao vama Albanija.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Evoimene
|
Naslov: Re: Bakir vrijeđao SPC Postano: 13 ruj 2021, 10:07 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Naziv Vlah za Srbe ima istu težinu kao T.u.r.č.i.n. ili samo musliman za Bošnjake ili Hrvate muslimane ili kako već hoćeš, jer potencira da se ne radi o autohtonom stanovniku, već gostu koji ako mu nešto ne paše treba da ide ća. Vlah u istočnu Srbiju, ili Rumunjsku, ili Bugarsku ili Crnu Goru ili gdje već... A T.u.r.č.i.n.a se tjera u Tursku odn. muslimana u tzv. muslimanski svijet. Težina naziva leži u impliciranju etničkog čišćenja. Zato je to uvreda, zapravo napad na individuu kojoj se to kači. I naziv Vlaj ima povijesnu konotaciju kao neotesani tuđin iz zaleđa Dalmacije, primitivac, žderalo janjetine na ražnju, na kraju Srbin, odn. četnik. Mada je i tu Vlah orginal hrvatska riječ. Onako Vlah punih usta dotepenac četnik. Da li se tu Hercegovci osjećaju prozvanim, to je druga tema. Sam si napisao da ih ima u zaleđu Dalmacije čak sami sebe nazivaju Vlasima a ima ih dosta i u Istri i pričaju iskrivljeni Talijanski kao Rumuni i svi su asimilirani u Hrvate tako da ne razumem šta bi se desilo da nazove Hrvate Vlasima.
|
|
Vrh |
|
|
Evoimene
|
Naslov: Re: Bakir vrijeđao SPC Postano: 13 ruj 2021, 10:11 |
|
|
Je* njih sve SPC jer je sačuvala srbe od asimilacije kroz sve ove vekove. Nisu Srbi sa nožem išli i pokrštavali kao drugi. Inače puno ljudi pokojnog Amfilohija u Srbiji smatra izdajnikom jer ništa nije hteo da poduzme kada je bio referendum u CG ni kada su stvarali CPC nego tek kada su ih hteli izbaciti iz kuće.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bakir vrijeđao SPC Postano: 13 ruj 2021, 11:27 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Naziv Vlah za Srbe ima istu težinu kao T.u.r.č.i.n. ili samo musliman za Bošnjake ili Hrvate muslimane ili kako već hoćeš, jer potencira da se ne radi o autohtonom stanovniku, već gostu koji ako mu nešto ne paše treba da ide ća. Ma jok! Turčin znači da ti se prađed potturčio. Nemamo mi problem sa doseljenicima. Samo sa izdajicama.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Bakir vrijeđao SPC Postano: 13 ruj 2021, 12:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Gledajući snimke iz CG, mislim da je vrijeme za BPC, Bosansku pravoslavnu crkvu. U svojih 24% možete raditi šta hoćete. Zidajte sebi crkve. To će svakako biti korak naprijed. Crkve već postoje, nismo bili babuni ko neki pa ih srušili.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bakir vrijeđao SPC Postano: 13 ruj 2021, 12:27 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: U svojih 24% možete raditi šta hoćete. Zidajte sebi crkve. To će svakako biti korak naprijed. Crkve već postoje, nismo bili babuni ko neki pa ih srušili. To su srpske crkve Mujkane. Vlasništvo SPC. Kontaš? Ako hoćete "bosanske" morate ih sebi izgraditi.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|