Ovako se jedan francuz, sa blizu milion pratilaca na instagramu predstavlja. Na prvi pogled ništa specijalno, samo jos jedan freak koji tetovažama i inplantima uništava svije tijelo. Međutim ono što je zanimljivo je da je ovaj otišao korak dalje, tako što je amputirao dva sasvim zdrava prsta na ruci, a isto namjerava uraditi i na drugoj ruci. Na njegovom instagram profilu stoji da je trenutno na 37% svoje transformacije. Ako je na 37% odsjecanje vlastitih prstiju šta je na 100%?
Već prije je odsjekao uši, pola nosa i gornju usnu, te je sada već evidentno da se radi o psihičkom poremećaju.
Dokle ide ljudska potreba za pažnjom? Trebaju li ovakve stvari uopšte biti dozvoljene? Na ovoj temi ću postavljati updejt ove "evolucije" jer sve ide poprilično brzo.
_________________ Sviće zora hadžija, neka tužna pjesma ti i ja Sviće zora s našim sjenama
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
Dobili smo još jedno (s)rodno sranje sa kojim će nas maltretirati. Ako mu na Twitter kažeš da je čovjek a ne alien kako se on osjeća uništit će ti život Inkvizicija. Vi neki ako ste na početku života i fantazirate o velikim karijerama brišite komentare na ovoj temi. Sve se može koristiti protiv vas uskoro.
Kao što su ljudi zavisni od alkohola, duvana, droga i .... tako je i ovo ekstremno mijenjanje tijela i lica isto vrsta zavisnosti. Ne znam da li postoji medicinski izraz za ljude koji sami sebi nanose bol i rade razne deformitete na tijelu? Zaslužna plastična hirurgija: Zbog ovakvih neki imaju usnice kao dva para opanaka, pozz Kimćetu Barbika Bivši frontmen britanskog benda...to doživljava kao oblik umjetnosti Kompjuterski programer, kao naš Kvačica:
Ne zna ni opisati zašto je nešto napravio, i zašto mu se to sviđa.
Voditelj postavi sugestibilno pitanje i onda pita "Jel tako?", a ovaj kaže, "E, tako je, baš kako si ti rekao."
Ne zna ni on sam šta radi, gdje je ošo ni kud je pošo.
Jedino u čemu je jasan da mu godi pozornost i kad ljudi pričaju o njemu, šokiraju se itd. Ide čovjek po restoranima, i što više u javnost.
Dobro, Francuz je, španjolski mu nije maternji pa se vjerovatno teže izražava. Trenutno je u Meksiku jer tamo izgleda može ovo raditi i jeftino je. Zeljan pažnje. Bilo bi mu drago da zna da je u BiH otvorena tema o njemu na jednom forumu.
_________________ Sviće zora hadžija, neka tužna pjesma ti i ja Sviće zora s našim sjenama
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.