|
|
Stranica: 12/28.
|
[ 698 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 14:10 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Pa ni ja nešto ne izlazim noću, ali dok sam izlazio, nijednom nisam imao problema sa obezbeđenjem, jer se nijednom nisam ponašao kao kreten. Uzoran građanin! Gle, i Zagreb ima svoje vidovnjakinje! Zagrepčanka Sandra, povratnica iz Australije:- Od trenutka nestanka Mateja Periša vidim mnogo detalja. Za pronalazak njega kao nestale osobe najbitniji su ovi - bežao je i skrivao se, što ste i sami kasnije utvrdili kroz nadzorne kamere. Vidim da je u jednom trenutku išao niz stepenice i ušao u jedan veliki tunel. Trčao je unutar njega. Koliko vidim povredio je nogu. Skrenuo je desno u jedan stari tunel. Vidim da je jako star i u blizini je kanalizacija. Ja vidim da je on još živ, ali nije u dobrom stanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 14:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ni ja nikad nisam imao problem s osiguranjem. Samo 9ni sa mnom. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 20:52 |
|
|
|
Potraga za Matejom se nastavlja uz pomoć termovizijskih kamera, koje se koriste u potrazi nestalih za koje se pretpostavlja da su živi. Pregledaju se napušteni objekti. To bi po mom mišljenju moglo pomoći samo u slučaju da ga je neko oteo, protiv njegove volje zatvorio negdje. Kamere reaguju na toplinu tijela. Ako je bio povrijeđen i sakrio se negdje nije mogao preživjeti ovu hladnoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 20:55 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Svega ovoga ne bi bilo da ga izbacivači nisu izbacili na hladnoću u kratkim rukavima.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:01 |
|
|
|
Nigde nisam videla podatak da je izbačen, navodno je sam izašao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:02 |
|
|
|
jednom davno sam pito srbsko pucanstvo tu na forumu kake su to kurvice po BG o kojima moji vamo pricaju,jesul stvarno tako dobre,navodno tip top cure za do 200 kn?
Sad sam u video vidio da jesu LOL Sad znam zasto se ide tamo.Jebote koje dvi slatkice,crnke u tangicama i u isto vrime mu duvaju :)
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
babo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:04 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 11:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Heero je napisao/la: jednom davno sam pito srbsko pucanstvo tu na forumu kake su to kurvice po BG o kojima moji vamo pricaju,jesul stvarno tako dobre,navodno tip top cure za do 200 kn?
Sad sam u video vidio da jesu LOL Sad znam zasto se ide tamo.Jebote koje dvi slatkice,crnke u tangicama i u isto vrime mu duvaju :) Koji kurac si se svez’o duvanja, čovjeka nema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:05 |
|
|
|
Beograd je normalan grad a ne igralište za sumanute turiste. Pripazite malo šta pišete.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:15 |
|
|
|
Hero, znamo da si budala, prestani nas stalno ubjeđivati u to! Beograd je divan, niko to ne spori, ali kao i svaka metropola opasan za noćni život u smislu da ima previše izazova i mogućnosti da se nastrada, pogotovo za ljude iz provincije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:20 |
|
|
teranova je napisao/la: Nigde nisam videla podatak da je izbačen, navodno je sam izašao. Pa imaju dvije verzije. Bio je neki incident u obje. U jednoj nema veze s njim, izveli su dvojicu a u drugoj konobaričinoj je on čak shedio na šanku i onda su ga izbacili. E sad...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:21 |
|
|
|
I kako nema kamera ako su bile prije dvije godine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:21 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Hero, znamo da si budala, prestani nas stalno ubjeđivati u to! Beograd je divan, niko to ne spori, ali kao i svaka metropola opasan za noćni život u smislu da ima previše izazova i mogućnosti da se nastrada, pogotovo za ljude iz provincije. Vidi, iole trezveni i normalni Beograđani na takva mesta i ne idu. Prvo zato što nabijaju cene. Drugo - zna se koji sloj se tu okuplja i šta se može očekivati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90546 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Lapo-lapo je napisao/la: Gle, i Zagreb ima svoje vidovnjakinje! Zagrepčanka Sandra, povratnica iz Australije: - Od trenutka nestanka Mateja Periša vidim mnogo detalja. Za pronalazak njega kao nestale osobe najbitniji su ovi - bežao je i skrivao se, što ste i sami kasnije utvrdili kroz nadzorne kamere. Vidim da je u jednom trenutku išao niz stepenice i ušao u jedan veliki tunel. Trčao je unutar njega. Koliko vidim povredio je nogu. Skrenuo je desno u jedan stari tunel. Vidim da je jako star i u blizini je kanalizacija. Ja vidim da je on još živ, ali nije u dobrom stanju.
Baciti i tu babu u rijeku.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:26 |
|
|
|
Sad se razni ludaci javljaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90546 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bobovac je napisao/la: Trčao je jer je bio u kratkim rukavima. Valjda je to jasno.
Da ga vidim tko na toj temperaturi ne bi trčao.
Pitanje je zašto je bio samo u majičici? Ne nužno. Kad trčiš zagrijava se donekle tijelo, ali i stvaraš vjetar, u ovom slučaju hladni, zbog kretanja. Koji se itekako osjeti na goloj koži. Može biti i kontraproduktivno ako nemaš dovoljno odjeće.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:32 |
|
|
|
Osnovno je pitanje u kom je tačno stanju bio kada je iz kluba izbačen/izašao ili šta već.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:34 |
|
|
teranova je napisao/la: Osnovno je pitanje u kom je tačno stanju bio kada je iz kluba izbačen/izašao ili šta već. Taksist je reko da ga ne bi primio ni da je bio slobodan, jer je izgledao pod teškim utjecajem alkohola ili opijata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:34 |
|
|
|
Zbog čega se udaljava od mesta gde su mu drugovi, jakna i sve u njoj?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:36 |
|
|
teranova je napisao/la: Zbog čega se udaljava od mesta gde su mu drugovi, jakna i sve u njoj? Zato što mu mozak u tom trenutku ne radi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:37 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Hero, znamo da si budala, prestani nas stalno ubjeđivati u to! Beograd je divan, niko to ne spori, ali kao i svaka metropola opasan za noćni život u smislu da ima previše izazova i mogućnosti da se nastrada, pogotovo za ljude iz provincije. Sam kazem da su extra a nisu ni skupe 
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:38 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Gle, i Zagreb ima svoje vidovnjakinje! Zagrepčanka Sandra, povratnica iz Australije: - Od trenutka nestanka Mateja Periša vidim mnogo detalja. Za pronalazak njega kao nestale osobe najbitniji su ovi - bežao je i skrivao se, što ste i sami kasnije utvrdili kroz nadzorne kamere. Vidim da je u jednom trenutku išao niz stepenice i ušao u jedan veliki tunel. Trčao je unutar njega. Koliko vidim povredio je nogu. Skrenuo je desno u jedan stari tunel. Vidim da je jako star i u blizini je kanalizacija. Ja vidim da je on još živ, ali nije u dobrom stanju.
Baciti i tu babu u rijeku. Štoooo!? Jednom sam gledala jedan dokumentarac iz Italije koji govori o osobama koje mogu pronaći nestale osobe i koji rade za policiju. U toj ,,emisiji,, je bilo riječi o jednoj ženskoj osobi, koja je na taj način riješila mnoge nestanke i ubistva. Kada bi je pozvali u policiju obično bi joj na sto postavili kartu i ona bi lagano prelazila prstima po njoj. U stvari mogla je samo locirati gdje se ,,osoba,, nalazi. Preciznost je bila zapanjujuća. Nije znala reći šta se i kada se dogodilo, samo ih je ,,pronalazila,,
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:38 |
|
|
Temperatura je bila u plusu. https://www.rts.rs/page/stories/sr/stor ... embar.htmlMeni kad je tako je čak i dovoljan jedan sloj. Problem je samo kad se namoči. Nije on nešto puno pretrčao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:39 |
|
|
|
Tako je. Tih dana nije bilo hladno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:39 |
|
|
teranova je napisao/la: Zbog čega se udaljava od mesta gde su mu drugovi, jakna i sve u njoj? Bankomat? Punjač za mob?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 09 sij 2022, 21:40 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bankomat? Punjač za mob?
Kakav bre bankomat. Svuda možeš da platiš karticom.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|