|
|
Stranica: 1218/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 16:09 |
|
|
car_mrazomor je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: U tome i jeste problem.
Možemo mi prditi što hoćemo, ali EU je najbolje mjesto za život. Uz sve mane. Najbolje mjesto za život za koga točno? Tranđe? Homiće? Degenerike? Sotoniste svih vrsta? Muslimanske imigrante na socijali? Jeste, nema boljeg mjesta. Što se tiče domaćih, autohtonih... e pa jbg. Šljakajte dok ne crknete, što od obaveznog otrova koje je birokratska oligarhija iz EU nametnula, što od umjetno stvorenih kriza, pa radi 60,70 sati tjedno da pokriješ rast cijena življenja... Ali ne možeš ti toliko naradit a da prestigneš inflaciju... Oćeš kupit stan, dić kuću? Nema rođo. Za to vrijeme ti djeci lupaju čvoke Pakistanci, Turci i ostali kurci po ulicama Berlina, Parisa, Londona, Stockholma sutra i Zagreba, a društo ubrzano klizi u totalnu dekadenciju, bezbožnost i amoral. Često se znam sa starim oko tih tema porječkati, i on ima istu spiku, zapad je najbolji, što ne idete kad vam ne valja, bla bla, vjerojatno ste tu negdje generacijski, i on je uvjereni domoljub, dragovoljac, umjereni vjernik... pa mu je se teško pomiriti sa nekim stvarima. Izvojevali ste pobjedu, krvarili i dobili ste ovo kaj ste dobili. Istina je ponekad teška za prihvatiti Ako se ovi trendovi nastave, ako se nešto iz temelja ne promijeni, ne samo da EU nije najbolje mjesto za život Hrvata, nego Hrvata (a i ostalih europskih naroda) neće uopće biti za 100 godina. Blažena EU Uza sve to je Zapad opet najpoželjnije mjesto za život, to je i jest njegovo prokletstvo. Zapad je stvorio najbolji sistem i sad ide prema dole, ali može pad dugo potrajati. A ovi van Zapada nisu većinom stvorili ništa i zato od svuda na svijetu ljudi sele na Zapad, koliko loš bio, nitko od ovih "normalnih" nije znao napravit ništa bolje.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 16:47 |
|
|
Terminator presječe drvo na 0:54...
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 17:02 |
|
|
Girkin je rekao i da Wagner u Ukrajini neće još dugo, jer im je onemogućeno novačenje zatvorenika. Logično za Ruse, tko jedini ima uspjeha, treba ga maknut Citat: Neobično priznanje šef Wagnera: Bahmut neće pasti tako brzoIAKO se u zadnje vrijeme puno govori o mogućem skorom padu ukrajinskog istočnog grada Bahmuta, kojeg ruske snage očajnički pokušavaju zauzeti već mjesecima, osnivač zloglasne ruske plaćeničke skupine Wagner Jevgenij Prigožin danas je, što je prilično neobično, objavio da pad Bahmuta nije tako neminovan. "Stroj za mljevenje mesa radi, ali nema mjesta slavlju" "Bahmut nećemo zauzeti sutra. Puno je žestokog otpora, stroj za mljevenje mesa radi", rekao je Prigožin u izjavi objavljenoj na službenom Telegram kanalu Wagnera. "Ako želimo da stroj za mljevenje mesa radi ispravno, ne možemo odmah početi slaviti. Vrijeme za slavlje neće doći tako brzo", stoji u jezivoj objavi Prigožina, čiji vagnerovci čine većinu ruskih snaga koje napadaju Bahmut. Ruske snage, podsjetimo, polako napreduju prema Bahmutu, ali ukrajinski branitelji se i dalje drže u gradu koji je u posljednjih nekoliko mjeseci gotovo posve sravnjen sa zemljom. Prigožin je priznao da Rusi nisu blizu osvajanja Bahmuta odgovarajući na pitanje jesu li Wagnerovci plaćenici osvojili manji dio grada na sjeveru. "Ne razumijem otkud dolaze ove gluposti" "Ne razumijem otkad dolaze ove gluposti. Neprijatelj je sve aktivniji u svim smjerovima, dovlači sve više i više novih snaga. Svakog dana novi borci stižu u Bahmut iz svih smjerova. Artiljerijska vatra pojačava se svakog dana", odgovorio je Prigožin. "Na sjeveru se vode teške bitke. Još uvijek nisu ispunjene pretpostavke za opkoljavanje neprijatelja u sjevernom dijelu. Napadi se provode od kuće do kuće, kvadratni metar po kvadrati metar. Vidimo totalni rat. Nije jasno otkud dolaze ove priče o opkoljavanju neprijatelja", požalio se Prigožin Podsjetimo, Prigožin je u nedjelju objavio da su njegovi borci zauzeli selo sjeverno od Bahmuta, Krasnu Horu. Ukrajinski dužnosnici odmah su demantirali tu informaciju. Najavljujući pad Krasne Hore, Prigožin je rekao kako "u krugu 50 kilometara, više ili manje, tu su borci Wagnera koji će zauzeti Bahmut". https://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... tid=317971
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 17:42 |
|
|
Koliko ruskih brigada je danas unisteno?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 18:01 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25846 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Zviezda Granda je napisao/la: Girkin je rekao i da Wagner u Ukrajini neće još dugo, jer im je onemogućeno novačenje zatvorenika.
Logično za Ruse, tko jedini ima uspjeha, treba ga maknut
Pa dobro, oni potpisuju na 6 mjeseci rata + nešto obuke. Dakle. ako prošli tjedan prekinuli sa novačenjem robijaša onda imaju na lageru istih za do konca ljeta.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 18:09 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: Girkin je rekao i da Wagner u Ukrajini neće još dugo, jer im je onemogućeno novačenje zatvorenika. Logično za Ruse, tko jedini ima uspjeha, treba ga maknut Citat: Neobično priznanje šef Wagnera: Bahmut neće pasti tako brzoIAKO se u zadnje vrijeme puno govori o mogućem skorom padu ukrajinskog istočnog grada Bahmuta, kojeg ruske snage očajnički pokušavaju zauzeti već mjesecima, osnivač zloglasne ruske plaćeničke skupine Wagner Jevgenij Prigožin danas je, što je prilično neobično, objavio da pad Bahmuta nije tako neminovan. "Stroj za mljevenje mesa radi, ali nema mjesta slavlju" "Bahmut nećemo zauzeti sutra. Puno je žestokog otpora, stroj za mljevenje mesa radi", rekao je Prigožin u izjavi objavljenoj na službenom Telegram kanalu Wagnera. "Ako želimo da stroj za mljevenje mesa radi ispravno, ne možemo odmah početi slaviti. Vrijeme za slavlje neće doći tako brzo", stoji u jezivoj objavi Prigožina, čiji vagnerovci čine većinu ruskih snaga koje napadaju Bahmut. Ruske snage, podsjetimo, polako napreduju prema Bahmutu, ali ukrajinski branitelji se i dalje drže u gradu koji je u posljednjih nekoliko mjeseci gotovo posve sravnjen sa zemljom. Prigožin je priznao da Rusi nisu blizu osvajanja Bahmuta odgovarajući na pitanje jesu li Wagnerovci plaćenici osvojili manji dio grada na sjeveru. "Ne razumijem otkud dolaze ove gluposti" "Ne razumijem otkad dolaze ove gluposti. Neprijatelj je sve aktivniji u svim smjerovima, dovlači sve više i više novih snaga. Svakog dana novi borci stižu u Bahmut iz svih smjerova. Artiljerijska vatra pojačava se svakog dana", odgovorio je Prigožin. "Na sjeveru se vode teške bitke. Još uvijek nisu ispunjene pretpostavke za opkoljavanje neprijatelja u sjevernom dijelu. Napadi se provode od kuće do kuće, kvadratni metar po kvadrati metar. Vidimo totalni rat. Nije jasno otkud dolaze ove priče o opkoljavanju neprijatelja", požalio se Prigožin Podsjetimo, Prigožin je u nedjelju objavio da su njegovi borci zauzeli selo sjeverno od Bahmuta, Krasnu Horu. Ukrajinski dužnosnici odmah su demantirali tu informaciju. Najavljujući pad Krasne Hore, Prigožin je rekao kako "u krugu 50 kilometara, više ili manje, tu su borci Wagnera koji će zauzeti Bahmut". https://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... tid=317971 Nije mu to safari na gerilce naoružane kalašima i RPG-ovima u Siriji, Libiji i Centralno Afričkoj republici nego ozbiljan neprijatelj.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 18:27 |
|
|
čitam danas da su fašisti kod bahmuta ubacili u rikverc
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 19:12 |
|
|
neman je napisao/la: čitam danas da su fašisti kod bahmuta ubacili u rikverc
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 20:20 |
|
|
..di je aga.. u šoku.. jel pao bakhmut e moj aga mora sam nazvat par frendova iz Wagnera.. Ukrajinski grad Bahmut, poprište višemjesečnih žestokih borbi, nije pred padom unatoč ruskom napretku zadnjih dana, rekao je u utorak šef Wagnera, Jevgenij Prigožin, ocijenivši da je to "klaonica….
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 20:48 |
|
|
cijenim da gospodin Makarenko vise nije sa nama
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 21:04 |
|
|
Nece Artemovsk nikada pasti, kao sto nije ni Mariupolj. Dok su Rusi opsjedali, zapadni mediji i ukrofilska kamarila su tvrdili da nece pasti, da su Rusi nesposobni, ne mogu oni to, branice se azovci do zadnjega.
A onda su pacovi izmislili iz rupa...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 21:09 |
|
|
UA je izgurala ruse od ceste T0504 par km.
Btw..
Dohakaše mu...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 21:15 |
|
|
..nema age da se nije zaljubio…Valentino je..
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 22:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 22:17 |
|
|
Boris Johnson i Englezi spriječili moguće postizanje mira između RF i UA na početku rata
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 23:08 |
|
|
ukrajincima počelo stizati obećano naoružanje, ima tu svega osim MBT-a, tj. ca. 1000 komada raznih IFV, APC, MRAP, ca 100 SPG, pzo etc... treba izdržati sada ruski nalet slijedećih 4-6 tjedna dok se sve to ne rasporedi na frontu. možda padne bahmut i još koje mjesto, glavno da ne padne rezervna linija časiv yar - torske - rijeka oskil. poslije mogu i bez leoparda i ofenzivu gdje izaberu.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 23:43 |
|
|
laganini je napisao/la: ..di je aga.. u šoku.. jel pao bakhmut e moj aga mora sam nazvat par frendova iz Wagnera.. Ukrajinski grad Bahmut, poprište višemjesečnih žestokih borbi, nije pred padom unatoč ruskom napretku zadnjih dana, rekao je u utorak šef Wagnera, Jevgenij Prigožin, ocijenivši da je to "klaonica…. ..aga jel me to ignoriras pa moram ponovit svoj post..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 vel 2023, 23:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60177 Lokacija: DAZP HQ
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: I ti si pićić koji bi se batrgao dok te vojna policija hvata od straha da ideš u rat? Kad nestane ukrajinaca za topovsko meso bilo bi zanimljivo da krene mobilizacija po Zegeju, Beču i sl. Rat je rat, jebeš teoretičare rata i tko ga je započeo i koja je svrha, kad je rat ili si muško ili pička, nema između. Meni kao potomku ratničke obitelji kuća poso poso kuća je već pun k.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 00:00 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Kad nestane ukrajinaca za topovsko meso bilo bi zanimljivo da krene mobilizacija po Zegeju, Beču i sl. Rat je rat, jebeš teoretičare rata i tko ga je započeo i koja je svrha, kad je rat ili si muško ili pička, nema između. Meni kao potomku ratničke obitelji kuća poso poso kuća je već pun k. Sve se ježe od homića, a cvile po forumu kada homiće vojna policija hvata
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 00:19 |
|
|
neman je napisao/la: treba izdržati sada ruski nalet ... "Nalet" je ispuhao, ako se tako može zvati. Ogromni gubici, mobilizirani neće da se bore, ukrajinci ovo dana skupili dosta zarobljenih kod Kremine.
Rusko MO pokupilo mornare pa ih šalju da jurišaju, stružu sa dna kace da popune postrojbe koliko toliko.
Još jedan primjer nedostatka ljudstva..
Pokolj...
Umlatiše muzikante...
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 00:36 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Kad nestane ukrajinaca za topovsko meso bilo bi zanimljivo da krene mobilizacija po Zegeju, Beču i sl. Rat je rat, jebeš teoretičare rata i tko ga je započeo i koja je svrha, kad je rat ili si muško ili pička, nema između. Meni kao potomku ratničke obitelji kuća poso poso kuća je već pun k. Treba onda u rat slati samo vas 40+ što vam je dodijalo živit. Ja pozivam na mir! (Nakon što vratimo NovoRusiju)
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 00:41 |
|
|
Dr.Mag mi poslao PP pa izbrisao prije nego sam stigao pročitati, kume reci slobodno šta te muči nećemo se svađati nešto sam lagan večeras. Evo ti prijateljski savjet rat u Ukr nema veze sa DR, Ponovi to 10 puta i nećeš se više sikirat i ponovno proživljavat DR.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 00:44 |
|
|
I ludjaci ce opet usporedjivati Hrv s Ukr. Za pocetak, Tudjman nije sviro klavir kurcem. Za kraj, Srbi nisu RF, ako si musko sad u Ukr, na svim izlazima iz tvog grada punktovi SBUa, ne smis mrdnut, samo cekas kad ce te pokupit na ulici ko kakvog kera i poslati u klaonicu na istoku. Svake sekunde padaju granate, tamo je Vukovar 0-24 diljem cijele fronte, horor Ali eto "pićić" si ako ne zelis poginuti u Bahmutu da "kupis vremena" dok se netko s vezom ne istrenira na Leopardu u Poljskoj
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 00:45 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Planina je napisao/la: Dr.Mag mi poslao PP pa izbrisao prije nego sam stigao pročitati, kume reci slobodno šta te muči nećemo se svađati nešto sam lagan večeras. Evo ti prijateljski savjet rat u Ukr nema veze sa DR, Ponovi to 10 puta i nećeš se više sikirat i ponovno proživljavat DR. Gdje sam tvrdio da ima veze? Ono što tvrdim da se ponašate kao oni što su mahali ss trupama u Zagrebu i četničkim u Splitu
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 00:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60177 Lokacija: DAZP HQ
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: Rat je rat, jebeš teoretičare rata i tko ga je započeo i koja je svrha, kad je rat ili si muško ili pička, nema između. Meni kao potomku ratničke obitelji kuća poso poso kuća je već pun k. Treba onda u rat slati samo vas 40+ što vam je dodijalo živit. Ja pozivam na mir! (Nakon što vratimo NovoRusiju) Prije nego su ukinuli regrute dodijeljen sam u Vojnu policiju, to je tad bila kao neka nagrada da čuvaš zgradu MORHa više manje, ni na kraj pameti mi nije bilo da ako nas sve aktiviraju moram batinat nove regrute po ulici.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|