|
|
Stranica: 35/71.
|
[ 1763 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:02 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ma ne kužim što vam je zanimljivo u nabrajanju svih negativnih ishoda i plakanja, uz obaveznu na kraju: Rek'o sam ja... Rekao si, jesi.
Tko je npr. očekivao Milanovića i blokiranje Finske, ili da će Radman ušetat u Sarajevo kao jučer sa željama (naredbama). Znate vi moj k. Samo plačete i širite defetizam. I da, i Zagreb je jedno od rješenja. Ako ne ide u HB ima Zagreb. Nije ni to najveća tragedija. Samo prestanite plakat.
Više je problem u nerealnim i neprovedivim željama nego stvarnosti.
Stvarnost i nije tako loša. Ni u HB. Jako puno ljudi fino živi, često i na račun muslića.
Nije loše ponekad čut ono: Ne idite kao guske u maglu.
Radić je to rekao kao upozorenje ali to je jedna rečeneica. Nije samo to ponavljao kao papagaj. Dapače, borio se i ujedinio Hrvate, čak i bez crkve prije 100 g.
Previše plačete. Posebno ti Divkane, a i CB a sad i ovaj Voldemort.
Kme, kme, mi smo sranje, kme, kme, zaslužili smo, kme kme, trebali smo neku HSP-oliko tele da nas izvede na pravi put, bla-bla...
Plenković i Milanović su najbolje što Hrvati imaju. Što mogu izvući to je maksimum. Ne bi nitko više. Zato ne cvilite nego igramo s kartama koje imamo. yebe se tebi, ti pričaš o defetizmu, a utekao si u Zagreb, i to pričaš između ostalog i ljudima koje dolje najesen čeka život pod kalifatom. ja sam uvjeren da imamo milanovića i Milanovića umejsto PLenkovića, da je Zoki premijer, da bismo izvukli više
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39695 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ako smo mogli čekati šest godina sačekajte još pet mjeseci pa onda sudite.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:10 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ma ne kužim što vam je zanimljivo u nabrajanju svih negativnih ishoda i plakanja, uz obaveznu na kraju: Rek'o sam ja... Rekao si, jesi.
Tko je npr. očekivao Milanovića i blokiranje Finske, ili da će Radman ušetat u Sarajevo kao jučer sa željama (naredbama). Znate vi moj k. Samo plačete i širite defetizam. I da, i Zagreb je jedno od rješenja. Ako ne ide u HB ima Zagreb. Nije ni to najveća tragedija. Samo prestanite plakat.
Više je problem u nerealnim i neprovedivim željama nego stvarnosti.
Stvarnost i nije tako loša. Ni u HB. Jako puno ljudi fino živi, često i na račun muslića.
Nije loše ponekad čut ono: Ne idite kao guske u maglu.
Radić je to rekao kao upozorenje ali to je jedna rečeneica. Nije samo to ponavljao kao papagaj. Dapače, borio se i ujedinio Hrvate, čak i bez crkve prije 100 g.
Previše plačete. Posebno ti Divkane, a i CB a sad i ovaj Voldemort.
Kme, kme, mi smo sranje, kme, kme, zaslužili smo, kme kme, trebali smo neku HSP-oliko tele da nas izvede na pravi put, bla-bla...
Plenković i Milanović su najbolje što Hrvati imaju. Što mogu izvući to je maksimum. Ne bi nitko više. Zato ne cvilite nego igramo s kartama koje imamo. Stvarno kukaju. Gore nego Srbi o Kosovu.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:17 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Stvarno kukaju. Gore nego Srbi o Kosovu. bilo bi pametnije da nacionalni poraz proslavimo, jelte?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:23 |
|
|
divizija je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Stvarno kukaju. Gore nego Srbi o Kosovu. bilo bi pametnije da nacionalni poraz proslavimo, jelte? Koji poraz?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Koji poraz?
muslimanska vlada i parlament FBIH
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:27 |
|
|
divizija je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Koji poraz?
muslimanska vlada i parlament FBIH Gdje je?
|
|
Vrh |
|
|
Hofer
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:29 |
|
|
Ja ne znam što ste se upalili ko kutnjak, kad vam čedomir iz rs-ovske pripizdine i Neo-Zegejovac kažu da previše pizdite i da doktor Čović sve ima pod kontrolom. Izgledaju mi kao da bi im se moglo vjerovat
_________________ Mrzim Dinamo, srpsko ime to!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:29 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Gdje je? stiže najesen
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:32 |
|
|
divizija je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Gdje je? stiže najesen Pa onda će poraz biti najesen? Jel tako?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:33 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Pa onda će poraz biti najesen? Jel tako?
tako je, povikaše seljaci
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:34 |
|
|
divizija je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Gdje je? stiže najesen Pretjeruješ. I po ovakvom izbornom sustavu koliko god da je loš možemo sačuvati Dom naroda, pa i imati člana u predsjedništvu. Samo potrebno je puno terenskog rada, i volje u narodu za to.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:34 |
|
|
To je malo izgledno, gosn divizijo, muslimanska vlada u teoriji moguca, u praksi sumnjam da se mujo usudjuje i pokusati.
Ono sto je najizglednije, dogovorice se bakir i dragan, meni moje tebi tvoje. Bakir mora svojim zrezubanerima obecati skidanje okova, to mu je predizborni slogan, a i on sve vise gubi sljedbenika jer kao i neki Hrvati kod Covica, i oni vide da mu je prica suplja,m papagajska, predizborna i populisticka.
Sa tim da ce bakir bolje proci od dragana, jer bakir je takijas lazov i gad, a ovaj nas se zadovolji sa par fotelja.
Ne usude se mujage ici radikalno, jer u slucaju da hamdija dodje ubirati harac u Siroki ili Posusje, oduprijet ce se Hrvat jer ce morati. A onda mujaga u problemu, niti ima vojsku niti snagu da dodje u Posusje i kaze ovo je bosna bolan. Bolje da ne cacka mecku.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:35 |
|
|
divizija je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa onda će poraz biti najesen? Jel tako?
tako je, povikaše seljaci Pa šta si se onda danas uspalio? Zaigralo srce bosansko a? Malo sreće u životu? Razoćaraćeš se brzo.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:35 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Pretjeruješ. I po ovakvom izbornom sustavu koliko god da je loš možemo sačuvati Dom naroda, pa i imati člana u predsjedništvu. Samo potrebno je puno terenskog rada, i volje u narodu za to. ako muslimani nakrcaju svoje liste halal Hrvatima, možete se na trepavice postavit. a člana predsjedništva ne možete dobit ni u bunilu
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:36 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Pa šta si se onda danas uspalio? Zaigralo srce bosansko a? Malo sreće u životu? Razoćaraćeš se brzo. opet se drogiraš?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39695 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Dutch01 je napisao/la: divizija je napisao/la: stiže najesen
Pretjeruješ. I po ovakvom izbornom sustavu koliko god da je loš možemo sačuvati Dom naroda, pa i imati člana u predsjedništvu. Samo potrebno je puno terenskog rada, i volje u narodu za to. Ako su i Ukrajincima u ratu šanse kao Hrvatima da izaberu svog člana Predsjedništva bolje da se predaju.
|
|
Vrh |
|
|
Hofer
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:38 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Hofer je napisao/la: Ja ne znam što ste se upalili ko kutnjak, kad vam čedomir iz rs-ovske pripizdine i Neo-Zegejovac kažu da previše pizdite i da doktor Čović sve ima pod kontrolom. Izgledaju mi kao da bi im se moglo vjerovat Bosanski čvarkojed iz Bakinaca kod Laktaša je tu da im sve objasni šta i kako. Razumijem ja četalja, svim sredstvima pokušava odgoditi neminovno, a to je obračun sa genocidnom tvorevinom i okupatorskim režimom.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:42 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Bolje da ne cacka mecku. čačkat će, čačkati. ništa se ti ne uzbuđuj, čačkati će, to je mujo i ne može se pomoći. samo ide korak po korak, prvo predsjendištvo, onda DN, onda javna poduzeća (telekom, elektroprivreda), onda harač itd.... kuhaju Hrvate kao žabu
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:42 |
|
|
Hofer je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Bosanski čvarkojed iz Bakinaca kod Laktaša je tu da im sve objasni šta i kako.
Razumijem ja četalja, svim sredstvima pokušava odgoditi neminovno, a to je obračun sa genocidnom tvorevinom i okupatorskim režimom. Zadni put kad ste se obračunavali sa nama malo vam je bio jedan helikopter.
|
|
Vrh |
|
|
Hofer
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:43 |
|
|
Scholz: Njemačka snažno podržava i insistira na pristupanju Švedske i Finske u NATO. Đe Zoki da mu obrusi da se jebe jer će on uložit veto
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:44 |
|
|
Šta ti brineš za poslove hadezeovaca u javnim poduzećima, ako ih žele sačuvati borit će se, ako neće uzet će im Muje zasluženo.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:46 |
|
|
divizija je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Stvarno kukaju. Gore nego Srbi o Kosovu. bilo bi pametnije da nacionalni poraz proslavimo, jelte? Ovo nije poraz, crno-bijelo, nego šansa da se poduzme nešto. Ako Plenković nije uspio, a trudio se- to samo budale negiraju- onda ga treba pozvati na odgovornost i odrediti koje daljnje korake poduzeti, od bojkota izbora do hrvatskog bojkota BiH kao protektorata. Ako Plenković, Čović..i slični nastave s retorikom "trudimo se, pokušavamo..", a nikakvih rezultata- onda valja vidjeti što napraviti, a ne samo vikati bez veze kao Raspudić o marginalnim temama i njegovu ranjenom egu, a upravo ništa konkretno. Dakle, ako je politika SAD, EU i sličnih u praksi protiv Hrvata, a vidi se da jest jer "ne talasaju" - onda vidjeti koje konkretne korake poduzeti da bi se ta politika blokirala ili preusmjerila. Znam da neki forum ne kroji politiku- no ovo je sve smušeno i histerično. Ako želite konstruktivno promijeniti zbilju, postoje načini da se to uradi. A ne blebetanje s gadovskim Muslimanima, Srbima i slične infantilne budalaštine. Djela, a ne riječi- pa na koga god se to odnosilo. Očekivati ste se razočarali u doseg politike XY-a, onda morate imati opcije da na terenu to pobijete i ostvarite, tempom koji je realan, ono što želite. Samo izražavanje žaljenja... ili vikanje da je cijeli svijet protiv nas- od toga nema ništa. Djela, a ne riječi.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:49 |
|
|
Hofer je napisao/la: Scholz: Njemačka snažno podržava i insistira na pristupanju Švedske i Finske u NATO. Đe Zoki da mu obrusi da se jebe jer će on uložit veto Milanović je već rekao da će blokirati pristup gdje god mogne.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1097 of 2558 - 42.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 14:50 |
|
|
Ne znam da li je Milanović uopće ovo trebao izjavljivati ili samo to napraviti kad dođe vrijeme. Ovako je dao vremena zapadu da smisle neko lukavstvo i neutraliziraju njegove ideje. Dok balkanski rmpalija maše rukama i nogama i galami, oni rade mozgom i tu su jači jedno 3 klase.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|