|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Predsjednik Milanović: Forumska molitvena zajednica - zahvalnost, blagoslovi, amida, karma Postano: 20 svi 2022, 12:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Otvoreno za dobre ljude svih vjera i nevjera.
Krećem ja sa postom koji je definitivno moj, kojeg definitivno nisam ukrao, pogotovo ne od nekoga s foruma.
...Svako jutro se pomolim za Zokija...i pitam se je li zaslužio narod naš, mislim u globalu takav kapacitet političara na svjetskom nivou...ponekad se upitam...
...Samo Bog ga je poslao i trebalo bi mu dignut spomenik na trgu bana Jelačića...hvala ti Bože i čuvaj ga i ne daj da ovi zgubidani s političke scene dođu i da unište Hrvatsku i Herceg-Bosnu...luzeri, paraziti i štetočine...
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednik Milanović: Forumska molitvena zajednica - zahvalnost, blagoslovi, amida, karma Postano: 20 svi 2022, 13:05 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
X Pomolimo se Jahveu ateističkom nam zajedničkom. kad mogu bit petrovci i franjevci što ne bi bili i zoranovci?!
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Predsjednik Milanović: Forumska molitvena zajednica - zahvalnost, blagoslovi, amida, karma Postano: 20 svi 2022, 15:48 |
|
|
Predsjedniče platit ću ti misu samo reci koji naši nisu
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Predsjednik Milanović: Forumska molitvena zajednica - zahvalnost, blagoslovi, amida, karma Postano: 20 svi 2022, 15:52 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: X Pomolimo se Jahveu ateističkom nam zajedničkom. kad mogu bit petrovci i franjevci što ne bi bili i zoranovci?! Ma nije Predsjednik ateist, nekidan sam ga slušao i da se isčitati da vjeruje u Boga iako neće to otvoreno da kaže. U najmanju ruku je panteist ili nešto u tim linijama, ali ko da je to bitno, kad vidim kakvi su veliki katolici među nama Zoki je za njih svetac.
|
|
Vrh |
|
|
gang_moslavina
|
Naslov: Re: Predsjednik Milanović: Forumska molitvena zajednica - zahvalnost, blagoslovi, amida, karma Postano: 20 svi 2022, 17:19 |
|
Pridružen/a: 19 ruj 2021, 20:55 Postovi: 958 Lokacija: Herceg-Hrvatska
|
bolje da se pomolite za komšića i bakira. njima stvarno treba pomoć. zoki je dobro.
_________________ 2013. Katolika prema Crkvi: 432 177 Katolika prema popisu: 536 333 (razlika 24.1%)
2021. Katolika prema Crkvi 344 639 344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednik Milanović: Forumska molitvena zajednica - zahvalnost, blagoslovi, amida, karma Postano: 21 svi 2022, 19:16 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Slava Milanoviću! Molitva, dobro zvuči i antiruska je.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednik Milanović: Forumska molitvena zajednica - zahvalnost, blagoslovi, amida, karma Postano: 14 ruj 2022, 10:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
By laganini: ...Svako jutro se pomolim za Zokija...i pitam se je li zaslužio narod naš, mislim u globalu takav kapacitet političara na svjetskom nivou...ponekad se upitam...
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Predsjednik Milanović: Forumska molitvena zajednica - zahvalnost, blagoslovi, amida, karma Postano: 14 ruj 2022, 11:10 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7436 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ministry of Sound je napisao/la: By laganini: ...Svako jutro se pomolim za Zokija...i pitam se je li zaslužio narod naš, mislim u globalu takav kapacitet političara na svjetskom nivou...ponekad se upitam...
Dvadeset i dvije godine po raznoraznim forumima ,portalima,fejsbucima i u reali propitkujem Bošnjake zašto se nijedan ovovjeki Bošnjak ne zove Tvrtko ili Katarina... Još uvijek nisam dobio nijedan suvisao odgovor na to pitanje.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Predsjednik Milanović: Forumska molitvena zajednica - zahvalnost, blagoslovi, amida, karma Postano: 14 ruj 2022, 11:12 |
|
|
Jedini je problem jesmo li izvukli pouku na račun sličnog slučaja Mesić. Uviek su moguća čuda preobrazbe, ali još više osobni interesi ili interesi gospodara. Treba u najmanju ruku imati oprez... Da nije imao onih izpada o pločama pojedinih poginulih branitelja, možda bih i izbrisao pamćenje od prije 2 godine, ali ovako težko. U svakom slučaju, molitva može samo pomoć, ter ju i ja toplo preporučam...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Predsjednik Milanović: Forumska molitvena zajednica - zahvalnost, blagoslovi, amida, karma Postano: 15 ruj 2022, 00:14 |
|
|
Kolege i ja smo neironično platili misu za Milanovića. Ja se time ponosim.
Zapekao nas je njegov upit, kad je rekao - ako ja nešto krivo radim, neka mi Hrvati u BiH to kažu.
Naši političari šutili, a njega bombardirali sa svih strana - radi Finske i Švedske, jelte - i mi odlučili da mu misu platimo.
I sada me peče savjest zbog naše šutnje. Čovjek se daje za nas, a fidbek od naših predstavnika je ***. Bar koliko znam. Možda i nije tako.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|