|
|
Stranica: 25/56.
|
[ 1387 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 11:25 |
|
|
Pitanje je da l ce Kurti da pristane, jer trazi da Srbi moraju isto RKS. Mislim da ovo nece proci. Druga stvar, ni Srbi nece RKS. Tako da je ovo tesko primeniivo, jedino ako Kurti pristane, sto je malo verovatno. Zato nude ovo.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 11:41 |
|
|
DzonBG je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Pitanje je da l ce Kurti da pristane, jer trazi da Srbi moraju isto RKS. Mislim da ovo nece proci. Druga stvar, ni Srbi nece RKS. Tako da je ovo tesko primeniivo, jedino ako Kurti pristane, sto je malo verovatno. Zato nude ovo. Napravice se vec nesto sto ce proglasiti kompromisom, a kad pogledas, Albanci nista nisu izgubili, a Srbija polako ali sigurno priznaje elemente njihove drzavnosti. Da to ne bi ispalo tako, zasluzni su tabloidi i Pink koji ce vrteti pedale kako posle teskih pregovora doneta je drzavnicka odluka koja je sacuvala mir, a tamo na grani ce staviti neki besmisleni natpis da to nije tako kao sto izgleda... Nije ovo prvi put, to pocinje od 2013. godine i potpisivanja Briselskog sporazuma, kad je mahao ZSO, a iza ledja ukinuo sve sustinske znake drzavnosti Srbije na Severu KiM, ukljucujuci i sudstvo i policiju.... od ZSO naravno nije nista bilo, to je kao da ti neko kupi proizvod za soma eura, ti mu isporucis robu, on ti kaze, dodjem ti lovu kasnije... lovu nikad ne dobijes... E tako sve radi... Jel se mi slažemo oko toga da je Kosovo moguće vratiti isključivo oružjem? Jel vrijeme da upadnemo dole i razbucamo Šiptare? Ja mislim da nije. Sve drugo je presipanje iz šupljeg u prazno. I kod nas i kod njih. Jedno je bitno da Kosovo nema stolicu u UN i da se mi naoružavamo za dogodine.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 11:42 |
|
|
jbg kupovina vremena do trenutka povratka. Zato sad i pritezu jace, jer posle ce im biti kasno. Medjutim, svakako je ljiga Vucic.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 12:05 |
|
|
DzonBG je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jel se mi slažemo oko toga da je Kosovo moguće vratiti isključivo oružjem? Jel vrijeme da upadnemo dole i razbucamo Šiptare? Ja mislim da nije. Sve drugo je presipanje iz šupljeg u prazno. I kod nas i kod njih.
Jedno je bitno da Kosovo nema stolicu u UN i da se mi naoružavamo za dogodine. Plan treba biti viseslojni, sa mnogo strategije, i mnogo pameti...U ovakvim okolnostima zaratiti bi bilo samoubistvo, zato sto bi se ceo zapad po defaultu stavio na stranu Albanaca, Srbe juzno od Ibra bi proterali, crkve porusili, mi bi zaratili protiv KFOR-a koji je NATO, i prosli bi kao bosi po trnju... Naoruzavati se...da, ali to je samo jedna komponenta, glavna borba je ekonomska. Mi dole zaradjujemo preko pola milijardi godisnje. Moramo da izdrzavamo i te Srbe koji su ostali... duple plate i penzije, ulaganje u razvoj, a ne kriminalni erdorado koji su sad tamo napravili, gde je glavni Vucicev covek dokazani kriminalac i diler drogom. Njima je natalitet puko, i iseljavaju zestoko... vreme radi protiv njih. Oni ce na kraju sami sebe unistiti, ne treba im nasa asistencija. Jako mudro treba to da se vodi i izvodi... a ne ovako kako se radi... ponizan prema gazdama kao ker... Pa eto upravo to misli i Vučić. Zahvali se Bogu svako jutro kad ustaneš zato što imamo Vučića.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 12:21 |
|
|
Nekako mislim da ce se ljudi svakog jutra zahvaljivati Vucicu sto imaju Boga.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 12:23 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 12:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59986 Lokacija: DAZP HQ
|
DzonBG je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jel se mi slažemo oko toga da je Kosovo moguće vratiti isključivo oružjem? Jel vrijeme da upadnemo dole i razbucamo Šiptare? Ja mislim da nije. Sve drugo je presipanje iz šupljeg u prazno. I kod nas i kod njih.
Jedno je bitno da Kosovo nema stolicu u UN i da se mi naoružavamo za dogodine. Plan treba biti viseslojni, sa mnogo strategije, i mnogo pameti... U ovakvim okolnostima zaratiti bi bilo samoubistvo, zato sto bi se ceo zapad po defaultu stavio na stranu Albanaca, Srbe juzno od Ibra bi proterali, crkve porusili, mi bi zaratili protiv KFOR-a koji je NATO, i prosli bi kao bosi po trnju... Naoruzavati se...da, ali to je samo jedna komponenta, glavna borba je ekonomska. Mi dole zaradjujemo preko pola milijardi godisnje. Moramo da izdrzavamo i te Srbe koji su ostali... duple plate i penzije, ulaganje u razvoj, a ne kriminalni erdorado koji su sad tamo napravili, gde je glavni Vucicev covek dokazani kriminalac i diler drogom. Njima je natalitet puko, i iseljavaju zestoko... vreme radi protiv njih. Oni ce na kraju sami sebe unistiti, ne treba im nasa asistencija. Jako mudro treba to da se vodi i izvodi... a ne ovako kako se radi... ponizan prema gazdama kao ker... Meni se kao neutralnom ovo gadi, kakvo zaglupljivanje naroda, praktički Albanci uvijek biraju vrijeme i mjesto borbe i uvijek dobiju nešto ekstra da bi srpska strana sačuvala nešto što već ima, a Albanci dobili ekstra što nisu imali. Jednom kad dobiješ državu teško je nazad, država je najbitnija stvar na svijetu koja postoji, dok imaš državu imaš i opciju, ali to vrijedi i za Albance na Kosovu, njihova sudbina je u njihovim rukama, mogu s Kosovom raditi što žele praktički, dovlačiti koga hoće.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 12:35 |
|
|
Pa ok, ovo je potpisano 2011.. pritiskali smo da zaostrimo situaciju i to je uradjeno. Ide sledaca etapa; Vucic je najavio povratak nasih snaga po rez SB UN 12:44 i kumanovskom sporazmu (to ce da odbije KFOR), ide pritisak na trazenje ZSO (nadam se da Kurti odbija) i onda ide najavljeno povlacenje iz institucija i otvaranje paralelnih nasih institucija. To je modus operandi, sukob je tu veoma moguc. Ako ga ne bude ili ako ne bude ZSO ili povlacenja nasih, znaci da je Vucic nesposoban.
Taj covek minira sve nase napore. Ljudi daju otkaz u Vojsci jer su razocarani i ocekivali sukob.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 12:45 |
|
|
Tražim mišljenje hrvatskih fatalista, Srbi su previše optimistični, vjeruju svemu što Vučić kaže.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 12:50 |
|
|
dudu je napisao/la: Tražim mišljenje hrvatskih fatalista, Srbi su previše optimistični, vjeruju svemu što Vučić kaže. Objektivno govoreći Srbi su odavno usrali motku sa Kosovom. Šta god da sad naprave ili ne naprave mogu imati samo štetu, pitanje je samo koliko veliku. Ako popuste, Albanci će jače stegnuti vlast na sjeveru Kosova, ako zaoštre onda lako može poteći krv i padati glave. U svakom slučaju Kosovo će i izvana kao i iznutra težiti jačanju svoje pozicije.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 12:51 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: DzonBG je napisao/la: Napravice se vec nesto sto ce proglasiti kompromisom, a kad pogledas, Albanci nista nisu izgubili, a Srbija polako ali sigurno priznaje elemente njihove drzavnosti.
Da to ne bi ispalo tako, zasluzni su tabloidi i Pink koji ce vrteti pedale kako posle teskih pregovora doneta je drzavnicka odluka koja je sacuvala mir, a tamo na grani ce staviti neki besmisleni natpis da to nije tako kao sto izgleda...
Nije ovo prvi put, to pocinje od 2013. godine i potpisivanja Briselskog sporazuma, kad je mahao ZSO, a iza ledja ukinuo sve sustinske znake drzavnosti Srbije na Severu KiM, ukljucujuci i sudstvo i policiju.... od ZSO naravno nije nista bilo, to je kao da ti neko kupi proizvod za soma eura, ti mu isporucis robu, on ti kaze, dodjem ti lovu kasnije... lovu nikad ne dobijes...
E tako sve radi...
Jel se mi slažemo oko toga da je Kosovo moguće vratiti isključivo oružjem? Jel vrijeme da upadnemo dole i razbucamo Šiptare? Ja mislim da nije. Sve drugo je presipanje iz šupljeg u prazno. I kod nas i kod njih. Jedno je bitno da Kosovo nema stolicu u UN i da se mi naoružavamo za dogodine. Dok vi dočekate dogodine šipci vam kradu ovlasti svakim novim danom. Vi morate pronači način kako reintegrirati Kosovo a da Amerika ne reagira. Jedini način da to uspije je za vrijeme neke zaista velike krize, gore nego ove oko Ukrajine plus mora biti brzo i bez previše krvi. Znači doslovno kopija Oluje.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 12:52 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: dudu je napisao/la: Tražim mišljenje hrvatskih fatalista, Srbi su previše optimistični, vjeruju svemu što Vučić kaže. Objektivno govoreći Srbi su odavno usrali motku sa Kosovom. Šta god da sad naprave ili ne naprave mogu imati samo štetu, pitanje je samo koliko veliku. Ako popuste, Albanci će jače stegnuti vlast na sjeveru Kosova, ako zaoštre onda lako može poteći krv i padati glave. U svakom slučaju Kosovo će i izvana kao i iznutra težiti jačanju svoje pozicije. Situacija povodom Kosmeta je neuporedivo bolja sada nego pre 10 godina, a bice jos bolja za 10 godina. Siptara nema vise od 600-700,000. Za 10 godina bice ih ispod pola miliona. Priznanje ce dobiti o kukovom letu, tako da im to nista ne znaci. 20-ak zemalja povuklo priznanje, ispod pola su u UN-u. Pametno je cekati za rasplet, samo sever moze da se odradi sad.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 12:52 |
|
|
Kosovo nema gde da ode. Tu je uvek tik uz nas.
Nije santa leda.. :)
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 12:55 |
|
|
JNA je napisao/la: Kosovo nema gde da ode. Tu je uvek tik uz nas.
Nije santa leda.. :) al je Vuki sprco 5 milijardi u VS, sto je fakt.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 12:58 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jel se mi slažemo oko toga da je Kosovo moguće vratiti isključivo oružjem? Jel vrijeme da upadnemo dole i razbucamo Šiptare? Ja mislim da nije. Sve drugo je presipanje iz šupljeg u prazno. I kod nas i kod njih.
Jedno je bitno da Kosovo nema stolicu u UN i da se mi naoružavamo za dogodine.
Dok vi dočekate dogodine šipci vam kradu ovlasti svakim novim danom. Vi morate pronači način kako reintegrirati Kosovo a da Amerika ne reagira. Jedini način da to uspije je za vrijeme neke zaista velike krize, gore nego ove oko Ukrajine plus mora biti brzo i bez previše krvi. Znači doslovno kopija Oluje. Pa pronašli smo način. Treba nam samo da Amerika spajkuje kofere i ode sa Kosova. Doći će i taj dan. Dolazi Godzila sa istoka, miševi se povlače prema zapadu. A do tad se naoružavamo.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 13:01 |
|
|
Dudu je u pravu, ja ne verujem ničemu što dokazani lažov priča. Od briselskog sporazuma na ovamo malo po malo se priznaje Kosovo, umesto da stav bude sa teroristima ne pregivaramo mrš u pičku materinu, sad šiptari sa dokumentima lažne države koju mi "ne priznajemo" mogu da rade šta hoće u Srbiji. Pri tome, on konstantno laže i predstavlja ih kao neku veliku demografsku pretnju što je svakom laiku jasno da nisu, predstavlja situaciju kao da je gotova, kao da je šiptara na Kosovu 5 miliona i ako "ne prihvatimo realnost" propade Srbija, Njegove priče mogu da popuše samo polupismeni boomeri ispranog mozga.
Jasno je da je situacija takva da je NATO glavni i da ne možemo u ovom trenutku da uzmemo oružjem što je naše, ali treba se boriti za naše interese dole a ne slegati ramenima i gurati laži.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 13:03 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: JNA je napisao/la: Kosovo nema gde da ode. Tu je uvek tik uz nas.
Nije santa leda.. :) al je Vuki sprco 5 milijardi u VS, sto je fakt. Vojska se gradi godinama. Tek smo počeli.. .
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 13:03 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Objektivno govoreći Srbi su odavno usrali motku sa Kosovom. Šta god da sad naprave ili ne naprave mogu imati samo štetu, pitanje je samo koliko veliku.
Ako popuste, Albanci će jače stegnuti vlast na sjeveru Kosova, ako zaoštre onda lako može poteći krv i padati glave.
U svakom slučaju Kosovo će i izvana kao i iznutra težiti jačanju svoje pozicije.
Situacija povodom Kosmeta je neuporedivo bolja sada nego pre 10 godina, a bice jos bolja za 10 godina. Siptara nema vise od 600-700,000. Za 10 godina bice ih ispod pola miliona. Priznanje ce dobiti o kukovom letu, tako da im to nista ne znaci. 20-ak zemalja povuklo priznanje, ispod pola su u UN-u. Pametno je cekati za rasplet, samo sever moze da se odradi sad. Jesi me nasmijao. Pod broj 1 Kosovu ne znači ništa što su neke banana zemlje povukle priznanje, jer najvažnije zapadne i islamske zemlje priznaju Kosovo. Samo mi nemoj demografiju spominjati. Tu su oni neusporedivo jači. Kosovo je prošle godine imalo duplo više rođenih od umrlih, a vi duplo više umrlih od rođenih. I ima ih više od 600 tisuća, barem 1. 5 milijuna na 22 tisuće rođenih jer im natalitet sigurno nije 36 rođenih na 1000 stanovnika.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 13:04 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Objektivno govoreći Srbi su odavno usrali motku sa Kosovom. Šta god da sad naprave ili ne naprave mogu imati samo štetu, pitanje je samo koliko veliku.
Ako popuste, Albanci će jače stegnuti vlast na sjeveru Kosova, ako zaoštre onda lako može poteći krv i padati glave.
U svakom slučaju Kosovo će i izvana kao i iznutra težiti jačanju svoje pozicije.
Situacija povodom Kosmeta je neuporedivo bolja sada nego pre 10 godina, a bice jos bolja za 10 godina. Siptara nema vise od 600-700,000. Za 10 godina bice ih ispod pola miliona. Priznanje ce dobiti o kukovom letu, tako da im to nista ne znaci. 20-ak zemalja povuklo priznanje, ispod pola su u UN-u. Pametno je cekati za rasplet, samo sever moze da se odradi sad. Već 15 dana struju sebi ne mogu da obezbjede. Citat: Od danas restrikcije električne energije na Kosovu - na svakih šest sati struje, dva bez https://www.euronews.rs/srbija/drustvo/ ... a-bez/vest Raspala tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 13:04 |
|
|
Njima su boomerske generacije mladje sto je logicno, ali stopa iseljavanja je ogromna. Pogledaj izbore, pa vidi koliko ima. Uz sav izborni kriminal koji se tu desava i glasove iz CG, Srbije, MKD i Albanije.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 13:07 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jel se mi slažemo oko toga da je Kosovo moguće vratiti isključivo oružjem? Jel vrijeme da upadnemo dole i razbucamo Šiptare? Ja mislim da nije. Sve drugo je presipanje iz šupljeg u prazno. I kod nas i kod njih.
Jedno je bitno da Kosovo nema stolicu u UN i da se mi naoružavamo za dogodine.
Dok vi dočekate dogodine šipci vam kradu ovlasti svakim novim danom. Vi morate pronači način kako reintegrirati Kosovo a da Amerika ne reagira. Jedini način da to uspije je za vrijeme neke zaista velike krize, gore nego ove oko Ukrajine plus mora biti brzo i bez previše krvi. Znači doslovno kopija Oluje. Nije tu samo zid u vidu NATOa, nego su i ključne islamske države priznale Kosovo, redom Turska, Egipat, Pakistan, Saudija i sve zaljevske države. Protiv su zemlje BRICSa i Indonezija kao veliki blok protiv. Dakle bilo kakva vojna solucija je u očima islamskih država napad na suverenu državu, a Albanci mogu primati pomoć sa svih strana. Srbi imaju težak zadatak, rekao bih nemoguć, da im Rusija i Kina drže nogu protiv dva protivnika ili da pridobiju islamske zemlje za sebe. Ključan problem je ono što je Robi pisao, a to je da Srbi nemaju baš nikakav pravni temelj ni poseban status na sjeveru Kosova. Tim više lekcija nama koliko je bitno imati status u ustavu države kao mi u BIH.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 13:09 |
|
|
Egipat najverovatnije nikad nije ni priznao. Njihovo potvrdjivanje nepriznanja je u fioci predsednickog kabineta. Islamske drzave mogu da ga popuse na srpskoj zemlji. A tursku smo najurili 1912.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 13:09 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Dudu je u pravu, ja ne verujem ničemu što dokazani lažov priča. Od briselskog sporazuma na ovamo malo po malo se priznaje Kosovo, umesto da stav bude sa teroristima ne pregivaramo mrš u pičku materinu, sad šiptari sa dokumentima lažne države koju mi "ne priznajemo" mogu da rade šta hoće u Srbiji. Pri tome, on konstantno laže i predstavlja ih kao neku veliku demografsku pretnju što je svakom laiku jasno da nisu, predstavlja situaciju kao da je gotova, kao da je šiptara na Kosovu 5 miliona i ako "ne prihvatimo realnost" propade Srbija, Njegove priče mogu da popuše samo polupismeni boomeri ispranog mozga.
Jasno je da je situacija takva da je NATO glavni i da ne možemo u ovom trenutku da uzmemo oružjem što je naše, ali treba se boriti za naše interese dole a ne slegati ramenima i gurati laži. Što bi ti napravio? Šiptari jako dobro znaju da smiju provocirati a vi ne smijete uzvratiti zato što bi vam amerika zaprijetila? Nije to baš tako jednostavno iako se slažem da vas vožd mulja.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 13:10 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Njima su boomerske generacije mladje sto je logicno, ali stopa iseljavanja je ogromna. Pogledaj izbore, pa vidi koliko ima. Uz sav izborni kriminal koji se tu desava i glasove iz CG, Srbije, MKD i Albanije. Na Kosovu je 2021. glasalo 871.796 ljudi. U Republici Srpskoj 2018. 727.829. Republika Srpska ima 800.000 stanovnika (Mujo se kune alahom da je tako) a Kosovo 1.5 miliona
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 29 kol 2022, 13:10 |
|
|
dudu je napisao/la: Dakle bilo kakva vojna solucija je u očima islamskih država napad na suverenu državu, a Albanci mogu primati pomoć sa svih strana. Ne može to da bude nikada napad na suverenu državu, jer oni to nisu. Problematika Kosova se daleko čuje i zna. Sve je kristalno jasno i malom detetu. Sve dok ga ne priznamo možemo sa vojskom da udjemo tamo. Čak i po rezoluciji 1244 imamo pravo na hiljadu policajaca i vojnika tamo. Zato nas i smaraju da ga priznamo.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|