|
|
Stranica: 103/140.
|
[ 3486 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
RossiandIka
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:52 |
|
|
Svarog je napisao/la: RossiandIka je napisao/la: Fortuna haha
pazi debilcica, protiv Japana milimetar dijelio od ofsajda, protiv Belgije mm protiv nas.
Veceras pokradeni kao nitko nikada Ajd ne seri , ćaća ti je debilcic Debilčić si iskompleksirani, spominješ situaciju za 3-0 u drugom poluvremenu kada smo izvukli zadnje veznog i beka. 99 posto situacija završava tako. Real Madrid bi izgubio od Benfice da im sudac pokloni npr penal i Benfica igra na kontre. Ovakva krađa ostavlja posljedice, zbog toga je pao i drugi gol. Do penala smo bili bolji za klasu
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
|
|
Lovro Majer... "Glupo je komentarisati i žaliti se na odluke. Činilo mi se da je bio prvo korner prije njihovog penala, a onda mislim da nije ni bio prekršaj za penal. Ne bih rekao da je bilo umora. Ubio nas je taj penal, a onda i drugi gol", rekao je igrač Rennesa za HRT nakon utakmice
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
|
|
dudu je napisao/la: Velebit je napisao/la: Nema koristi od tog iskustva. Iznimni talenti koje Hrvatska sad ima se nece nadoknadit. Iduce generacije Hrvata su ne samo upola manje brojem nego su i manje sportske orjentirane. Sansa da ce novi Modric bit proizveden i da ce Hrvatska reprezentacija opet imat kriticnu masu talenta za ponavljat ovo je skoro nikakva.
Ni sad nemamo dovoljno talenta, narocito u napadu a u buducnosti kad umisto Modrica/Rakitica/Brozovica budu mediokriteti, tjt. je li ti uopće pratiš nogomet, otkad je samostalne Hrvatske nismo imali toliko mladih i talentiranih napadača kao sad, najmanje trojicu koji će imati ozbiljne europske karijere. talent nikako nije sporan niti to da ćemo i dalje biti jaki, a po meni i jači jer dolaze tehnički sve bolji igrači, naše škole više ne trpe tehnički nepotkovane igrače. U vezi imamo Majera i Sučića... Šteta što Sučić nije dobio priliku pred kraj ove utakmice... Na koje prospekte u napadu misliš?
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60061 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
|
|
..zasluženo argenti al penal nikad nebi bio sudjen za nas ovakav..al žabar sudac nisam ni ocekiva drugačije..reparat se do subote i uzet medalju i fešta..
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
|
|
Velebit je napisao/la: PCM je napisao/la: Potpuno krivo Argentina nas uopće nije izdominirala. Ti nisi očito ni gledao tekmu. Brazil nas je izdominirao.
U nogometu je jedina relevantna dominacija ona jesi konkretan u gol geterstvu. Jebes ti to kad sa likovi dodavaju i ne postizu golove. Da je to norma nogomet nebi nitko ni gleda. Brazilcima je Livakovic skinuo 4-5 mrtvaca. Argentina je povela iz dvojbenog penala, a onda je krenulo naganjanje. Ljudi su zabili 3 gola iz 3 šanse, Brazilci 1/5. Jebi ga, nismo imali sreće plus po meni krivo postavljeno u startu jer puno bolje igramo s Orsicem i Petkom nego Krama i Pasalic. Bili smo puno opasniji nakon izmjena kad smo jurili prednost i stvorili smo 2-3 solidne šanse. U prvom poluvremenu nismo stvorili nikakvu šansu. Ne mozes ocekivat da ćeš svaku tekmu proc na produžetke i penale.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
RossiandIka
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:55 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Lovro Majer... "Glupo je komentarisati i žaliti se na odluke. Činilo mi se da je bio prvo korner prije njihovog penala, a onda mislim da nije ni bio prekršaj za penal. Ne bih rekao da je bilo umora. Ubio nas je taj penal, a onda i drugi gol", rekao je igrač Rennesa za HRT nakon utakmice Drugi gol nebi nikad pa bez tog penala, ošli smo naprid i primili ga iz kontre i nervoze.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:56 |
|
|
Nije bio penal, ali ne smeta meni toliko penal koliko to što su ostali sjebani nakon penala. To je totalno neprofesionalno. Pokraden si, ok, samo nastavljaš dalje boriti se maksimalno kao da se ništa nije dogodilo. Je li tu bio problem umor ili karakter nije sad bitno. Podlegli smo upravo onom o čemu smo pričali prije utakmice, prljava igra Argentinaca, bacanje ispred gola i penal.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:57 |
|
|
weasel je napisao/la: Samo hoću reći da se sada ne treba tješiti na ona naša bronca zlatnog sjaja, srebro zlatnog sjaaja i slično.
Igrali su za qurac, da došli su daleko ali su opet igrali za qurac. Tako se ne igraju polufinala. istina, ali se treba oprostiti pobjedom. i ovdje nismo bili dobri, ali smo i pokradeni, i to te slomi psihički, a emocionalno su ispražnjeni i otprije, teško je ponovoti ono protiv Brazila..
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:58 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39515 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nije bio penal, ali ne smeta meni toliko penal koliko to što su ostali sjebani nakon penala. To je totalno neprofesionalno. Pokraden si, ok, samo nastavljaš dalje boriti se maksimalno kao da se ništa nije dogodilo. Je li tu bio problem umor ili karakter nije sad bitno. Podlegli smo upravo onom o čemu smo pričali prije utakmice, prljava igra Argentinaca, bacanje ispred gola i penal. Neprofesionalno je zbog reakcije dobiti tri žuta kartona, pogotovo kad znaš da ne možeš promijeniti odluku.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:59 |
|
|
Umora je bilo itekako. Kad sam vidio sastav koji ce istrcat izgubio sam volju za gledanjem. Umjesto da skupi muda i prvi sastav osvjezi deckima koji grizu kao majer i orsic dalic po starom dobrom receptu - isto kao lrotiv brazila. Samo netko mu zaboravio napomenut da ovo smece od argetinske ekipe nije ni blizu brazila. Dalicu hvala na svemu, prihvati ponudu iz kine ili saudijske arabije. Dobit argentinu u polufinalu i ovako postavit igru moze samo neznalica. Ili laganini. Nekad se pitam jel laganini Dalic
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:59 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nije bio penal, ali ne smeta meni toliko penal koliko to što su ostali sjebani nakon penala. To je totalno neprofesionalno. Pokraden si, ok, samo nastavljaš dalje boriti se maksimalno kao da se ništa nije dogodilo. Je li tu bio problem umor ili karakter nije sad bitno. Podlegli smo upravo onom o čemu smo pričali prije utakmice, prljava igra Argentinaca, bacanje ispred gola i penal. A vidi, tko je imalo igrao nogomet pa doživi u nekoj bitnoj utakmici (bitnoj u percepciji tog igrača, nebitno seoska liga itd), u startu nepravdu, poremeti koncentraciju, unese nervozu...sad zamisli 100x veće natjecanje. Psihološki pritisak.
|
|
Vrh |
|
|
RossiandIka
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:00 |
|
|
Drugo je kad primiš gol zasluzeno i ideš ga loviti, npr da su nas izigrali i dali gol.
Kad ti netko pokloni gol to te logično iživcira i izbaci iz takta, misliš i razmisljas o tom trenutku. Mandzukic nam je popio crveni s klupe i Kovacic odmah zuti.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:01 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: Velebit je napisao/la: Nema koristi od tog iskustva. Iznimni talenti koje Hrvatska sad ima se nece nadoknadit. Iduce generacije Hrvata su ne samo upola manje brojem nego su i manje sportske orjentirane. Sansa da ce novi Modric bit proizveden i da ce Hrvatska reprezentacija opet imat kriticnu masu talenta za ponavljat ovo je skoro nikakva.
Ni sad nemamo dovoljno talenta, narocito u napadu a u buducnosti kad umisto Modrica/Rakitica/Brozovica budu mediokriteti, tjt. U vezi imamo Majera i Sučića... Šteta što Sučić nije dobio priliku pred kraj ove utakmice... Na koje prospekte u napadu misliš? Sucic je bia neadekvatan na svim prijateljskim i igrama u Ligi nacija. Naravno ne kazem ja da su mladi LOSI. Nisu losi nikako. Nisu ni Livaja ni Kramaric ni Petkovic ni Orsic LOSI. No nisu taj elitni nivo ka Modric, Messi, Ronaldo, Ibrahimovic itd. Ima mnogo reprezentacija dobre i kvalitetne i disciplinirane igrace no da Hrvatska reprezentacija konkurira sa talentom i svim ostalim OPET ovom sta smo gledali s ovom generacijom tj Dalicem vrlo tesko. Mislim da ce to izgledat gadno vec 2024. ako 'senatori' budu u mirovini a visoke sanse da hoce. A sa ce Hrvatska imat dovoljno talenta i svega kasnije uz ove mikro generacije koje ne odrastaju uz nogomet nego gaming, mos mislit.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:02 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Umora je bilo itekako. Kad sam vidio sastav koji ce istrcat izgubio sam volju za gledanjem. Umjesto da skupi muda i prvi sastav osvjezi deckima koji grizu kao majer i orsic dalic po starom dobrom receptu - isto kao lrotiv brazila. Samo netko mu zaboravio napomenut da ovo smece od argetinske ekipe nije ni blizu brazila. Dalicu hvala na svemu, prihvati ponudu iz kine ili saudijske arabije. Dobit argentinu u polufinalu i ovako postavit igru moze samo neznalica. Ili laganini. Nekad se pitam jel laganini Dalic nismo ponovili nijednom igru iz Lige nacija, ali je točno i da na svjetskom nisu igrali isti igrači. cijedio je koliko je mogao, u drugom se vidjelo da su ovi s klupe daleko življi i opasniji po gol.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:02 |
|
|
daramo je napisao/la: Osam prekršaja protiv Argentine, kao da su došli na balet, ne možeš tako u finale. očito je da su se emocionalno ipak ispraznili, a i fizički, jer smo stalno bili korak prekratki
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:03 |
|
|
naše oko sokolovo kaže da nema penala.
rekao bih da je sudac više nagradio napadača jer je pobjegao obrani.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:04 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ja redovno gledam juniore, utakmice su jako dobre. Nevjerojatno puno klinaca zna igrat nogomet.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:05 |
|
|
dudu je napisao/la: naše oko sokolovo kaže da nema penala.
rekao bih da je sudac više nagradio napadača jer je pobjegao obrani. nema govora o penalu jer je već uputio loptu. i prije tgoa je bio KORNER, nije uopće trebala biti lopta za Argentinu.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:06 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39515 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
dudu je napisao/la: naše oko sokolovo kaže da nema penala.
rekao bih da je sudac više nagradio napadača jer je pobjegao obrani. Jeste nagradila FIFA, ali čemu onda uopće VAR ako sudac ne ide niti gledati reakciju golmana. Nagrada zato što je pobjegao obrani i onda loše šutirao.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
|
|
Velebit je napisao/la: Gaugamela93 je napisao/la: U vezi imamo Majera i Sučića... Šteta što Sučić nije dobio priliku pred kraj ove utakmice... Na koje prospekte u napadu misliš? Sucic je bia neadekvatan na svim prijateljskim i igrama u Ligi nacija. Naravno ne kazem ja da su mladi LOSI. Nisu losi nikako. Nisu ni Livaja ni Kramaric ni Petkovic ni Orsic LOSI. No nisu taj elitni nivo ka Modric, Messi, Ronaldo, Ibrahimovic itd. Ima mnogo reprezentacija dobre i kvalitetne i disciplinirane igrace no da Hrvatska reprezentacija konkurira sa talentom i svim ostalim OPET ovom sta smo gledali s ovom generacijom tj Dalicem vrlo tesko. Mislim da ce to izgledat gadno vec 2024. ako 'senatori' budu u mirovini a visoke sanse da hoce. A sa ce Hrvatska imat dovoljno talenta i svega kasnije uz ove mikro generacije koje ne odrastaju uz nogomet nego gaming, mos mislit. A valjda i druge zemlje odrastaju uz gaming, ne igraju se igrice samo u Hrvatskoj.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8391 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nije bio penal, ali ne smeta meni toliko penal koliko to što su ostali sjebani nakon penala. To je totalno neprofesionalno. Pokraden si, ok, samo nastavljaš dalje boriti se maksimalno kao da se ništa nije dogodilo. Je li tu bio problem umor ili karakter nije sad bitno. Podlegli smo upravo onom o čemu smo pričali prije utakmice, prljava igra Argentinaca, bacanje ispred gola i penal. Možda je baš to i presudilo. Previše govora o tome, prevelika koncentracija na to. Mislim da je to i bila taktika, isprovocirati Argentince, ali drugi gol nam je presudio. Kod prvog si još u igri.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:07 |
|
|
PCM je napisao/la: Velebit je napisao/la: U nogometu je jedina relevantna dominacija ona jesi konkretan u gol geterstvu.
Jebes ti to kad sa likovi dodavaju i ne postizu golove. Da je to norma nogomet nebi nitko ni gleda. Brazilcima je Livakovic skinuo 4-5 mrtvaca. Argentina je povela iz dvojbenog penala, a onda je krenulo naganjanje. Ljudi su zabili 3 gola iz 3 šanse, Brazilci 1/5. Jebi ga, nismo imali sreće plus po meni krivo postavljeno u startu jer puno bolje igramo s Orsicem i Petkom nego Krama i Pasalic. Bili smo puno opasniji nakon izmjena kad smo jurili prednost i stvorili smo 2-3 solidne šanse. U prvom poluvremenu nismo stvorili nikakvu šansu. Ne mozes ocekivat da ćeš svaku tekmu proc na produžetke i penale. Ma pogledaj xG Mi smo svaku igru overperformali koliko smo realno dobri bili. Argentinci nisu ponovili retardirani gresku Brazila da nakon sta vode igraju neoprezno agresivno. Zapravo, tako su Hrvati igrali i bojali se faulirat njihova 2 napadaca Alvareza i Mesija. Oba gola koja smo normalno dobili nasa obrana se ide driblat sa njima i Argentinci izdominiraju. Kad se bojis, zasluzujes da izgubis. Sva ona sranja o odlicnom mentalitetu su kriva.
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:08 |
|
|
Penal nije bio toliko bitan koliko ga se smatra, bio on pravedan ili nepravedan. Argentinci su nas pobijedili taktički dok mi nismo uspjeli jednu ozbiljnu priliku stvoriti, a to je za jedno polufinale premalo. Napad nam je jako slab i to se vidjelo od početka turnira.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:09 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nije bio penal, ali ne smeta meni toliko penal koliko to što su ostali sjebani nakon penala. To je totalno neprofesionalno. Pokraden si, ok, samo nastavljaš dalje boriti se maksimalno kao da se ništa nije dogodilo. Je li tu bio problem umor ili karakter nije sad bitno. Podlegli smo upravo onom o čemu smo pričali prije utakmice, prljava igra Argentinaca, bacanje ispred gola i penal. Možda je baš to i presudilo. Previše govora o tome, prevelika koncentracija na to. Mislim da je to i bila taktika, isprovocirati Argentince, ali drugi gol nam je presudio. Kod prvog si još u igri. Drugi gol je dosa jer su se 4 nasa obrambena a) bojala faulirat Alvareza b) bila inferiorno vjesta da mu otmu loptu Treci gol je dosa iz identicnog razloga.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|