Naslov: Policija razdvajala titoiste i antititoiste u Kumrovcu
Postano: 22 svi 2010, 16:49
Titoisti iz Slovenije, RH, Trokuta, Makedonije i Srbije vs. HČSP, Zdrug udruga, branitelji
Citat:
Kumrovec: Policija razdvajala Titove partizane od pravaša
Skup Titovih pristaša započeo je Lijepom našom, dok je istovremeno s razglasa i megafona pravaša odjekivalo – „Tito ratni zločinac“ te se čitalo koje su sve pokolje učinili komunisti s Titom na čelu.
Naslov: Re: Policija razdvajala titoiste i antititoiste u Kumrovcu
Postano: 24 svi 2010, 10:23
Očajni pokušaji yugosa ali vrijeme čini svoje od ovih 5-7 tisuća titoljubaca koliko ih je stvarno bilo a ne halucijanacije od 11do 13 tisuća koliko mediji njihovi skojevci s terena vole podvaliti
Postano: 24 svi 2010, 12:22
Ne smetaju mi oni starci koji su bili u partizanima i koji su totalno zatupljeni time od pocetka. Vec su na umoru. Meni je idiotskija ova mladez koja se pali na sve to.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
Smiješno je bilo to da su policajci morali čuvati tih prieko 10 000 komunista, od nas oko 150 do najviše 200. Niti jedan komunjara se nije usudio nešto nam doviknuti, već su svi prolazili pognute glave. Inače na prosvjed protiv Tita je došlo i nekoliko Istrana, a naravno i dosta Hrvata iz Bosne i Hercegovine. Komunistička ekipa je ipak kužila da nisu na svom terenu.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
Na prosvjedu se prisjetilo i na Titovu odgovornost za zločine u Foči 1942.:
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
Na žalost, vidio sam dosta mladih, ter čitave obitelji s djecom. Sad ne znam koliko je od njih Hrvata, a koliko Srba, Slovenaca, Makedonaca... Najviše buseva dođe iz Slovenije i republike srbske, ali dosta i iz Istre.
Postano: 24 svi 2010, 23:10
dane-croatia je napisao/la:
Smiješno je bilo to da su policajci morali čuvati tih prieko 10 000 komunista, od nas oko 150 do najviše 200. Niti jedan komunjara se nije usudio nešto nam doviknuti, već su svi prolazili pognute glave. Inače na prosvjed protiv Tita je došlo i nekoliko Istrana, a naravno i dosta Hrvata iz Bosne i Hercegovine. Komunistička ekipa je ipak kužila da nisu na svom terenu.
Dane,kako si zaboravio spomenuti učešće Hrvatsko-Bošnjačkog bratstva na prosvjedu u Kumrovcu ?
Nevjerojatno ali istinito da ima Bošnjaka koji su protiv Tita.
Postano: 25 svi 2010, 08:29
Na današnji dan titovi đenerali i četnici su u Tuzli proslavili "dan mladosti" tako što su usmrtili 71 mladu osobu, a još 240 teže i lakše ranili. Da se apsurd titovih poklonika još jednom potvrdi Sejdo Komšić kao perjanica titoista će položiti vijenac na tuzlansku kapiju sa titovim bedžom za reverom,...apsurd na kvadrat.
Ko ne zna, taj ponavlja,...nije to bila JNA, "gdje će nas naša vojska?!?!", to su bili Ćetnici,...ma ja pustite guju u njedra opet...
Postano: 25 svi 2010, 09:46
bumbar92 je napisao/la:
Na današnji dan titovi đenerali i četnici su u Tuzli proslavili "dan mladosti" tako što su usmrtili 71 mladu osobu, a još 240 teže i lakše ranili. Da se apsurd titovih poklonika još jednom potvrdi Sejdo Komšić kao perjanica titoista će položiti vijenac na tuzlansku kapiju sa titovim bedžom za reverom,...apsurd na kvadrat.
Ko ne zna, taj ponavlja,...nije to bila JNA, "gdje će nas naša vojska?!?!", to su bili Ćetnici,...ma ja pustite guju u njedra opet...
pa imamo i mi u hr (ja često zaboravim da pripadam tamo, formalnopravno, obiteljski i poslovno) sličan absurd. vlada financira gradnju "antifašističkog" spomenika u srbu, mjestu gdje je započeo, navodno, narodni, a ustvari je bio srpski "ustanak" tako što su pobili hrvatske civile. to je dokaz da su pobjednici uvijek pisali povijest. tako danas imamo hrvatsku nastalu ne na domovinskom ratu, nego na "antifašističkim" temeljima najvećih ubojica hrvatske nacije u povjesti.
zna li tko kako se može doći do vize za novi zeland? za jednu peteročlanu obitelj. najozbiljnije pitam.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
Postano: 25 svi 2010, 09:56
Ilirk@ je napisao/la:
zna li tko kako se može doći do vize za novi zeland? za jednu peteročlanu obitelj. najozbiljnije pitam.
Kakav Zeland bona, nije im ovo 45ta da nas ubijaju ko ovce, a petokrakaše i kokardaše smo rasturili ko kante, ovo je folklor i učenje naše vjere da ne budemo kao oni, da zabranjujemo i ubijamo neistomišljenike, nek se gerijatrijski odjel malo prozrači, ne škodi. Bolje im je da se ne kofrče, da se ne predomislimo...
Postano: 25 svi 2010, 11:03
Drago mi je da SDP pokazuje napokon pravo lice i da im draža petokraka od Hrvatskog grba i da im draža yuga od Hrvatske a zadnjih 20 godina su prividno odupirali istini
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.