HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 stu 2024, 15:28.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3697 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 144, 145, 146, 147, 148
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2
PostPostano: Jučer, , 15:29 

Mar-kan je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:
To o 3 dana do ulaska u Kijev su mantrali samo Zapadnjaci.

Naravno, samo Zapadnjaci. :zubati

Ne znam ja skoro nikoga od ovih. O kojim ruskim zvaničnicima je riječ?

Jer ako su ti dokaz pjesnici i youtuberi onda jbg...

Vrh

PostPostano: Jučer, , 15:37 

Uopšte nije teško razabrati (dovoljno je i komadić nesprženog mozga ) da su mnogi na Zapadu shvatili, da će brzina i intezitet njihovog" razbijanja o ledinu ", zavisiti od ponašanja prema Rusiji .Posao da proguta žabu je dobio Tramp .A ova pseudo ljevičarska debilana , koja je isturila u front dementnog čičicu sa ceduljama u rukama ,za nekoliko hefti odlazi , da se nikad više ne vrati.
PS .
Baš pročitah kako ludaje pominju mogućnost , da se Ukrajini vrati nuklearno oružje .
Potpuno su izgubili razum.
Jer je vjerovatnoća da se tako nešto desi je , ne nula....nego , apsolutna nula.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 16:56 

Mar-kan je napisao/la:
Kurčenje ili ne, Rusija bez Zapada ne može napraviti konjsku zapregu. Niti je ikada mogla :biceovodobro

Na ovu temu udjem nekad da vidim jel ima nesto drasticno novo, ne zanima me palo selo ovo ono.
Ali kad god udjem primjetim tvoje pretjerano navijacke izjave, koje su za postid se.
Inace sam neutralan, jer sto bi mi bilo u interesu da zapad propadne a ja zivim na zapadu?
Sa druge strane zapad nije pravedan kao sto glume, mute svugdje i provode razlicite standarde npr. Karabach, Kosovo i RS, Palestina.
Mislim ako vjerujes da su Ghadafi i Sadam maknuti radi ljudski prava i ABC oruzija onda preskoci sta ti pisem.

Da se vratim na ovaj tvoj post jer tvoje navijanje prelazi sve granice i Mindset ti je ono kao da si rodjen i dorastao u Washingotnu.

Zato da te pitam, ko je poslao prvi satelit u svemir, prvi covjek u svemiru itd itd
Trazi na google ko su, Sergej Koroljow, Ilja Metschnikow, Michail Tichonrawow itd itd
Znas koliko nobeovaca ima Rusija ?

Pricas o Rusima kao o nekom africkom plemenu, a upravo to vam i jest najveci problem.
Misli GI Joe da ce se kroz Rusiju prosetat sa dvije olovke u ruci.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 17:09 

Citat:
Analysis of imagery of the attack indicates the RS-26 carried six independent warheads, each in turn deploying several submunitions. This warhead package is exclusively for conventional attack. Russia had not been previously assessed to outfit the RS-26 with a warhead of this design.

By unveiling the conventionally armed RS-26, Russia is changing the qualitative nature of the conflict, something promised by President Vladimir Putin.

Ukraine and its Western allies must now evaluate the destructive potential of this weapon, and understand that Russia can deliver this warhead to any target in Ukraine or Europe knowing there is no defence against it.

The less I have the more I gain
Off the beaten path I reign

Vrh

PostPostano: Jučer, , 18:39 

Bobovac je napisao/la:
dane-croatia je napisao/la:
I što sad? Je li ostalo da molimo Ukrajince da u ime dobrobiti čovječanstva pognu glavu pred Putinom i nastave patiti? Hoćemo li poslije molit i Poljake da u ime dobrobiti čovječanstva kleknu pred Putina?
Da li bi tako popustili i Hitleru da je ovaj kojim slučajem došao do atomske bombe?
.

Pa zar ti nisi neonaci hebo ga ti?
Sve do sada bio ujo dodrinaš arijevac pa mu sad Hićo smeta?

A i jeste Putin strašne uvjete postavljao. Samo da ne budu u NATO paktu. Ali eto, izgleda da prosječan Mykola mnogo voli NATO. Spreman je da pogine za njega.

Znamo ipak da nije. Ali kijevska vojna hunta je spremna poslati sav narod u smrt radi NATOa.
A sve to da odobrovolje Borisa Johnsona.

Po logici ljudi poput tebe i Alojzije Stepinac je bio naci... Nisam ja kano Staljin ili Tito. Da mi Hitler prvo bude prijatelj, a onda preko noći najgori neprijatelj... Nikad nisam veličao Hitlera. Poslije Tita i Staljina, najgori čovjek.

Samo se ti ulizuj Putinu, njegovi izaslanici Dodik i Vučić će ti zlatom platiti, a Hrvati pamtiti...

Vrh

PostPostano: Jučer, , 18:56 

Čak i yutarnji počeo pisati o masovnoj prisilnoj mobilizaciji u Ukrajini.

NIJE IM DO BORBE
Pogledajte kako u Ukrajini nasilno odvode muškarce i šalju ih na front: ‘To je karta u jednom smjeru...‘

Režim Zelenskog mobilizira ljude po svadbama.

https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... rva_pasica

Vrh

PostPostano: Jučer, , 19:14 

VUKsaJUGA je napisao/la:
Ali kad god udjem primjetim tvoje pretjerano navijacke izjave, koje su za postid se.

Stidit se tebe? Koji si ti faktor da te se stidim? Ako ti smetaju moje "pretjerano navijačke izjave", drž' se svog dole citiranog savjeta....
VUKsaJUGA je napisao/la:
onda preskoci sta ti pisem.

VUKsaJUGA je napisao/la:
Zato da te pitam, ko je poslao prvi satelit u svemir, prvi covjek u svemiru itd itd

De nam ti reci tko je prvi čovjek u svemiru? Ili misliš tko je prvi čovjek koji se živ vratio iz svemira? :zubati

Ja pričam o Rusiji, ne o Rusima. Čitaj pažljivo.

Koga zanima, Kamil Galeev detaljno opisuje čitavu industrijsku povijest SSSR-a do danas, koja bez Zapada NE postoji niti bi postojala....Ima puno zanimljivih tema. Posebno ću se osvrnuti na proizvodnju oružja tj. namjensku industriju.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 20:09 

Bobovac je napisao/la:

Pa zar ti nisi neonaci hebo ga ti?
Sve do sada bio ujo dodrinaš arijevac pa mu sad Hićo smeta?

A i jeste Putin strašne uvjete postavljao. Samo da ne budu u NATO paktu. Ali eto, izgleda da prosječan Mykola mnogo voli NATO. Spreman je da pogine za njega.

Znamo ipak da nije. Ali kijevska vojna hunta je spremna poslati sav narod u smrt radi NATOa.
A sve to da odobrovolje Borisa Johnsona.

Po logici ljudi poput tebe i Alojzije Stepinac je bio naci... Nisam ja kano Staljin ili Tito. Da mi Hitler prvo bude prijatelj, a onda preko noći najgori neprijatelj... Nikad nisam veličao Hitlera. Poslije Tita i Staljina, najgori čovjek.

Samo se ti ulizuj Putinu, njegovi izaslanici Dodik i Vučić će ti zlatom platiti, a Hrvati pamtiti...

Znamo mi tebe Dane dobro. Ne glumataj tu.

Ti si od onih najgorih wannabe desničara iliti RINOsa koji su u biti najposlišnija pudlice establišmenta po svim pitanjima.
Desničar koji podupire islam, imigracije i cjelovitu BiH.

E nabijem na takve.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 20:20 

Vidim ima ljudi na ovom forumu koji tvrde da Rusi nisu ništa izmislili niti su imali velike znanstvene umove.
Grjehota je to i pomisliti a kamoli izreći za tako veličanstvenu naciju koja je dala Lomonosova, Prohorova, Mendjeljejeva, Konstantina Ciolkovskog...

Vrh

PostPostano: Jučer, , 21:40 

situacija je standardno tragikomicna, prvo bahato tuci po Rusiji oni su jade bijeda nemaju oruzja bla bla bla, ovi lansiraju jednu interkontinentalnu raketu, panika i kmecanje na cijelom zapadu.

U cijeloj prici nejasni su mi debili iz Kijeva, zar njima nije zao njihovog naroda, ili je to toliko debilizirano da stvarno vjeruje kako Rusi nece uzvratiti.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 21:59 

"Rusija je Sjevernoj Koreji dala protuzračne rakete u zamjenu za raspoređivanje trupa za podršku ratu Moskve u Ukrajini, rekao je u petak najviši savjetnik za sigurnost Seula."

Vrh

PostPostano: Jučer, , 23:22 

VUKsaJUGA je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:
Kurčenje ili ne, Rusija bez Zapada ne može napraviti konjsku zapregu. Niti je ikada mogla :biceovodobro

Na ovu temu udjem nekad da vidim jel ima nesto drasticno novo, ne zanima me palo selo ovo ono.
Inace sam neutralan, jer sto bi mi bilo u interesu da zapad propadne a ja zivim na zapadu?
Sa druge strane zapad nije pravedan kao sto glume, mute svugdje i provode razlicite standarde npr. Karabach, Kosovo i RS, Palestina.
Mislim ako vjerujes da su Ghadafi i Sadam maknuti radi ljudski prava i ABC oruzija onda preskoci sta ti pisem.

Da se vratim na ovaj tvoj post jer tvoje navijanje prelazi sve granice i Mindset ti je ono kao da si rodjen i dorastao u Washingotnu.

Trazi na google ko su, Sergej Koroljow, Ilja Metschnikow, Michail Tichonrawow itd itd
Znas koliko nobeovaca ima Rusija ?

Pricas o Rusima kao o nekom africkom plemenu, a upravo to vam i jest najveci problem.
Misli GI Joe da ce se kroz Rusiju prosetat sa dvije olovke u ruci.

Normalno da prica o rusima kao o plemenu kad ima dobar uvid.
U pravu je,rusi su neradnici,narod kojeg vode milicioneri pendrecima,nevjeruju u zakon,nece nikad bit jaki nit su ikad bili.
Grupa ljudi koja nevjeruje u nista nemoze se ustrojit.

Ciganija.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 23:32 

Ova raketa sto je lansirana na Dnjopro, kako onako brzo pada? i jel kazetna? posto je palo vise komada koji su eksplodirali.

Brzina je fascinantna, to jos nisam vidio, iskreno nisam ni znao da Rusi imaju i hipersonic Orasar, sta li jos imaju.

Vrh

PostPostano: Danas, , 00:00 

crni_bombarder je napisao/la:
Ova raketa sto je lansirana na Dnjopro, kako onako brzo pada? i jel kazetna? posto je palo vise komada koji su eksplodirali.

Brzina je fascinantna, to jos nisam vidio, iskreno nisam ni znao da Rusi imaju i hipersonic Orasar, sta li jos imaju.

Ja koliko znam skoro svaka ICBM ima vise bojevih glava koje se prilikom ponovnog ulaska u atmosferu razdvajaju i gađaju vise ciljeva istovremeno.
To je bilo ovo, samo sto nije bilo bojevih glava, nije bilo eksplozija, samo poruka, bez baruta.
Pala je brzinom 4 km u sekundi, otprilime 10 maha. To nije nesto specijalno, Rusi imaju rakete koje lete po 26 mahova. To kamera jedva da uhvati.

Vrh

PostPostano: Danas, , 00:10 

situacija je standardno tragikomicna, prvo bahato tuci po Rusiji oni su jade bijeda nemaju oruzja bla bla bla, ovi lansiraju jednu interkontinentalnu raketu, panika i kmecanje na cijelom zapadu.

U cijeloj prici nejasni su mi debili iz Kijeva, zar njima nije zao njihovog naroda, ili je to toliko debilizirano da stvarno vjeruje kako Rusi nece uzvratiti.

Sigurno su velik devar Rusi napravili. Čitav zapad se uzjogunio. Rokni Putine još desetak vakih da se malo primire dok Trump ne dođe.

Vrh

PostPostano: Danas, , 00:54 

tetejac je napisao/la:

Sigurno su velik devar Rusi napravili. Čitav zapad se uzjogunio. Rokni Putine još desetak vakih da se malo primire dok Trump ne dođe.

Ne može roknuti jer ih nema. Taj Orešnik - Lješnik je konvencionalna verzija Rubeža, koji je razvijen još 2010-ih, ali nikada nije ušao u službu, projekt je odložen prije 6-7 godina. Putin se malo šepuri i baca 50 milijuna, koliko košta taj prototip.

Btw, Ukrajinci su u silnom strahu opleli po mjestu lansiranja...

Vrh

PostPostano: Danas, , 05:16 

Moraju imat nešto jebeno čim su svi skočili i izdaju upute i priručnike u slučaju rata. Neće ovo na dobro Markane.

Vrh

PostPostano: Danas, , 07:40 

Bobovac je napisao/la:

Znamo mi tebe Dane dobro. Ne glumataj tu.

Ti si od onih najgorih wannabe desničara iliti RINOsa koji su u biti najposlišnija pudlice establišmenta po svim pitanjima.
Desničar koji podupire islam, imigracije i cjelovitu BiH.

E nabijem na takve.

Nikako ne podpupirem migracije, ali nisam blesav pak da ne vidim kako se naš hrvatski mentalitet srozava i da smo kano narod postali nesposobni za rad i žrtvu, ter da smo izgubili ideale i postali sitničavci koji se brinu samo za svoje guzice. Migracija je posljedica, a ne uzrok problema. Osnuj malo veću građevinsku tvrdku samo s Hrvatima katolicima, pak mi se javi...
Što se tiče islama, ja ga ne podupirem, jerbo imam Evanđelje, Isusov čisti nauk i mene to izpunjava, ali imam sviest da je velik dio mog naroda u islamskoj vjeri, ter kroz poznanstvo velikog broja muslimana, vidim da je s njima suživot i prijateljstvo moguće.

Cjelovita Hrvatska bi bila od Trsta do Sandžaka, ali eto prihvaćam ju kakva je trenutno ali uz napomenu da se ne trebamo odricat znanja iz poviesti. Isto tako gledam i na BiH. BiH bez hrvatskog imena, naroda, zastave uobće ne bi smjela u svom nazivu imati niti ime Bosna. Nisam za ratove, ter se zalažem za mirne razprave sa svima, ali bez da se odričemo i prešućujemo istine kako ne bi nekoga uvrjedili.

Vrh

PostPostano: Danas, , 08:19 

Zipa dane i šuplje. Dane volimo te! :zubati

Vrh

PostPostano: Danas, , 09:03 

Citat:
The RS-26 is produced in Votkinsk. It is assessed that the production of the RS-26, which was halted in 2017, was resumed this past summer. With production rates estimated at 6-8 missiles per month, Russia could have accumulated an arsenal of between 30-40 RS-26 missiles.

Although described as an intercontinental ballistic missile, the RS-26’s range actually depends on the warhead package. If armed with a single warhead, it can exceed the 5,000 kilometre threshold used to differentiate between intermediate and intercontinental range missiles. The RS-26 did not go into serial production because of this ambiguity; at the time, Russia was a signatory to the INF Treaty, which prohibited intermediate range missiles.

Vrh

PostPostano: Danas, , 09:05 

Zanimljivost, da Trump nije istupio iz dogovora o balističkim raketama srednjeg dometa, Rusi je ne bi koristili.

Vrh

PostPostano: Danas, , 09:10 

Prošlo ljeto je produkcija nastavljena, od 6 do 8 projektila mjesečno. Pretpostavke su oko 40 projektila ukupno do sada.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3697 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 144, 145, 146, 147, 148

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: