HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 19 pro 2024, 09:20.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 88379 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims
PostPostano: 13 vel 2022, 18:43 

ivan99cro je napisao/la:
dudu je napisao/la:
Ova tema tradicionalno postane budalasta 2-3 dana prije FZS rezultata.

Mogli bi ih zamoliti da izbacuju podatke dvotjedno pa da nas zabave.

Zapovjedniče, zakaj ne sakcionirate onda ove koje mrze naš Zagreb i njegove purgere nego im dopuštate mržnju prema svem hrvatskom i purgerskom?
I kad će više podaci, kokice su spremne!
:HercegBosanac

Novi su preuzeli, mi stari više nemamo ovdje vlasti, osnivača hb.orga šamaraju lijevo desno, meni su onda šanse kao glinenom golubu.

Mladi su radikalni. :zubati

Vrh

Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims
PostPostano: 13 vel 2022, 18:43 

tucepi je napisao/la:
K..M je napisao/la:
Bilo je i dobrih papa i bitangi.

Papa Stefan II je Pipinu Malom podvaliti falš pismo od sv.Petra iz raja, da ga moli da dobije dar za papsku državu.

Pipin mu je darovao Rimsku oblast, grad na 7 brežuljaka, gde je napravljen Vatikan...PREVARNO...od početka.

PRE toga Pipin je pobedio Longobarde osvojio Ravenski egzarhat pod jurisdikcijom Konstantinopola...sa Ist obredima...

što je uzdrmalo odnose između SUPER SILE Ist Rima i latinsko germanske strukture...i poguralo kasniji raskol.

Kasnije Lvov unija iz Bresta i puštanje pipaka prozelitizmom...danas "ubiru plodove" od pre 400 g.

U novije doba sredinom 19 st su odradili NAJVEĆU OPERACIJU, sa Rumunjima...možeš videti modus operandi kako su djelovali, metodologiju rada, koncept.

Srbi su im se JEDINI IZMIGOLJILI, a na pljuvomet.
Što misliš, zašto imamo povjesne prijepore i nesuglasice?

Pola Afrike, cjelu J Amer, Kinu...a Srbi ih popišali.

Srušili Firentinsku uniju 1439...gde je Ruski car PRISTAO..pre ih car Dule par puta levatio....

Konkordat 1937 oboren, gde od 1 kat i 1 ort kada se venčaju, da se ortodox AUTOMATSKI KONVERTIRA.
Lov na mješovite brakove i na srpske duše i imovinu.

Što se tiče prozelitizma katoličkog u zap. Ukrajini(Galicija), kako objasniti da su tu najveći porast imali židovi aškenazi. U Galiciji masovni su prijelazi na judaizam(iako se to negira).

Imali su nigerijski natalitet, bili su dobrostojeći i politika nije bila kontra njih....

Glede Ruskog cara, sam pogrešio gore oko Firentinske unije....on je zapravo čuo da je njegov patrijarh potpisao, a da je SAMO SRPSKI ODBIO (jedini od pravoslavnih), svog umorio na jeziv način. Na trgu ga, dal objesio, dal rasčetverio konjima...

Tako da je to Vatikanu ZADNJA PROPALA EKUMENISTIČKA PRIČA...sa globalnim hepiendom.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 18:48 

Kod ono malo starosjedilaca koje komunisti nisu uništili i protjerali 1945., postoji jedna tolerantnost i otvorenost jer svi stari Zagrepčani znaju svoje podrijetlo kao i to da su i njihovi preci bili doseljenici u Zagrebu jer je Zagreb uvijek bio doseljenički grad, tako je rastao.

Doseljenici, pogotovo oni iz domaćeg korpusa samo oplemenjuju grad te ga gospodarski jačaju i kada čujete da netko prodaje spike o dotepencima, kamenjarcima i zavičajno dijeli nas Hrvate, to su bez greške potomci onih koji su naselili Zagreb u prvim tjednima nakon 8.svibnja 1945. i takvi pojma nemaju o migracijskoj i demografskoj povijesti Zagreba i takvi vole prodavati purgerski pedigre.

Purgerski pedigre i šovinističku spiku prema doseljenicima iz ostalih hr. zavičaja najviše prodaju danas Bosanac Tomašević, Čehinja Benčić, Makedonac Celakoski, Slovenka Raukar, Slovenka Dolenc, Bosanac Mile Kekin, Srbin Matula i ostala ekipa MOŽEMO.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 18:50 

ivan99cro je napisao/la:
Apsolutno ti nemam kaj proturiječit.

zakaj ti je onda problem ako se nama takav ZG gadi?

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 18:52 

K..M je napisao/la:
Imali su nigerijski natalitet, bili su dobrostojeći i politika nije bila kontra njih....

Glede Ruskog cara, sam pogrešio gore oko Firentinske unije....on je zapravo čuo da je njegov patrijarh potpisao, a da je SAMO SRPSKI ODBIO (jedini od pravoslavnih), svog umorio na jeziv način. Na trgu ga, dal objesio, dal rasčetverio konjima...

Tako da je to Vatikanu ZADNJA PROPALA EKUMENISTIČKA PRIČA...sa globalnim hepiendom.

Precjenjuješ moć Vatikana, rijetko što su organizirali a da je uspjelo. Tzv. križarski ratovi su nastali slučajno, vojska plaćenika se iskrcala na poziv carigradskog cara, pa su usput osvojili svetu zemlju, jer car nije imao para. Kad je Vatikan vidio da im ide onda ih je priznao. U masu slučajeva pape su bježali da spase svoju glavu, utjecaj koji im ti pripisuješ je bio puno puno manji. Kod Vatikana nije bilo "strateškog" planiranja kao kod anglosaksonaca. Donekle su držali stvari da ne propadnu.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 18:52 

]
ivan99cro je napisao/la:

U redu gosp divizija,onda presjecimo realnu sliku Širokog Brijega danas. Grad koji slovi kao najveći doušnik UDBE od svih gradova u cijeloj bivšoj državi. Onda ćemo tako sagledavat.

UDBa je tražila doušnika tamo gdje joj ljudi nisu bili lojalni, a ne tam ogdje jesu. Kao recimo u gradu narodnom heroju https://www.youtube.com/watch?v=DW7RwsyvVSw

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 18:57 

ivan99cro je napisao/la:
Moja "mržnja" prema provinciji se očituje (kao i prije u prošlosti) s time da smo branili ta sela i tu "provinciju".

zamjena teza, branila je provincija vas, a vi ste eventualno došli pomoći u obrani sebe.

provincija vam je bila tampon zona

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 19:01 

ivan99cro je napisao/la:
I ja kažem svaka čast našim precima!
A ti očito ne shvaćaš da mi vrijeđaš moj grad (naš grad) i moje autohtono stanovništvo time da mi spočitavaš tvoje stanovništvo iz Bosne dalmacije i sličnih mjesta koji su ti 90% koji su glasali za ljevicu!
Tako da moje purgere ne miješaj sa svojim sunarodnjacima iz kraja koji su te ljevičare i doveli nama purgerima na vlast.

ti imaš jedn uvrstu štoklomskog sindroma.

ZG je tvoj grad koliko su USA država Indijanaca.

ZG je danas, 2022. grad glasača Mesića i Možemosa. I takav ZG se nama gadi.

a ako ti imaš emocionalnu povezanost s takvim ZGom, to je tvoj problem, ali opet, to ti je kao da Indijanac obožava SAD koje su ga u rezervat strpale.

Ti danas nisi ZG, ZG su neki skroz drugi ljudi. KOje mi ne volimo. ako ih ti ipak voliš, iako su te strpali u rezervat, to je čisto na osobnoj razini.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 19:05 

Kakve divizijske šamarice.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 19:11 

Jedini koji se u Zg bas drastično izdvajaju to su ove ruralne Ere tko vi. Nikako se naviknuti da nisu u svom selu i onda bi Zagreb prilagođavali svom selu. Naravno da nailaze na ismijavanje a neki i jedva čekaju da anatemiziraju iste ali toga ne bi bilo da sami nisu krivi.

Ja kad sam u bilo kojem društvu pričamo o sportu, putovanjima, ponekad i aktualnim političkim stvarima ali s Erama u trećoj rečenici počne s Jugoslavenima koji su ujahali na belom ********* i pobili purgeriju i sl.

Dajte sjašite malo, Hrvate uče hrvatstvu ljudi koji nisu baš neka akademska razina. Naravno da ih pametnija ekipa lako spusti i ismije. Što onda opet pojača frustraciju kod ovih.

Normalne ljude zanima je li skijanje bolje u Tirolu ili Dolomitima a ne neka sranja otprije 77 g.

Radije sjedim s ******** s kojima pričam o skijanju neho s Erama koji ubiše s pričama koje sam tisuću puta čuo.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 19:15 

tucepi je napisao/la:
Tzv. križarski ratovi su nastali slučajno, vojska plaćenika se iskrcala na poziv carigradskog cara, pa su usput osvojili svetu zemlju, jer car nije imao para.

Nije točno.

Papa je izdao proglas za oslobađanje Jeruzalema i na kraju je tako bilo.

Carigrad je bio usput, a ne Jeruzalem.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 19:18 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Jedini koji se u Zg bas drastično izdvajaju to su ove ruralne Ere tko vi. Nikako se naviknuti da nisu u svom selu i onda bi Zagreb prilagođavali svom selu. Naravno da nailaze na ismijavanje a neki i jedva čekaju da anatemiziraju iste ali toga ne bi bilo da sami nisu krivi.

Ja kad sam u bilo kojem društvu pričamo o sportu, putovanjima, ponekad i aktualnim političkim stvarima ali s Erama u trećoj rečenici počne s Jugoslavenima koji su ujahali na belom ********* i pobili purgeriju i sl.

Dajte sjašite malo, Hrvate uče hrvatstvu ljudi koji nisu baš neka akademska razina. Naravno da ih pametnija ekipa lako spusti i ismije. Što onda opet pojača frustraciju kod ovih.

Normalne ljude zanima je li skijanje bolje u Tirolu ili Dolomitima a ne neka sranja otprije 77 g.

Radije sjedim s ******** s kojima pričam o skijanju neho s Erama koji ubiše s pričama koje sam tisuću puta čuo.

ajme koji si ti kompleksaš i kojoj se ti žabokrećini nastojiš umilit.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 19:20 

Bolje da te boli glava zbog Era. Nego dupe zbog ********. :zubati

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 19:21 

BAN2020 je napisao/la:
Forsirate podjele u Zagrebu na Hrvate koji su došli i Hrvate koji su purgeri, to više ne postoji, ako je neznatno je.
Podjele su uglavnom ideološke, u Zagrebu sam radio sa ljudima koji su čisti Zagrebčani i purgeri i sa onima koji su iz raznih drugih krajeva Hrvatske i iz BiH.
Sa mnom u vojsci (Zdrug), su bili Zagrebčani, Zagorci, Slavonci, Dalmatinci, Hercegovci, Bosnci, Hrvati iz dijaspore, Stranci, i svi smo mi imali jednu te istu ideologiju. Moglo bi se o tome, kako je sa istočnijih djelova po postotku bilo više ljudi, ali to je logično jer je rat dolazio sa istoka.

Danas za Možemo nažalost glasaju i djeca purgera i djeca doseljenika, čak djeca ljudi desnije političke orjnetacije, poznajem jako puno raznih primjera.
Naj veći razlog tome je nepostojanje hrvatsmih medija, i preko ovakvih medija nametanje ovakvih političkih rješenja izvan Hrvatske. Nadamo se da ne ovo njihov maksimum.
Meni je čudno udaranje po desnici i sa ovog foruma dok se traže stvari i plitika koju samo desnica može zastupati.

Imaš dosta "Hrvata" poput Dežulovića, Tomića i sličnih koji su protjerani doma, pa su se dotepli u zg. Takvi su nažalost glasači Možemoa

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 19:24 

Bogata Hercegovina je napisao/la:
Kod ono malo starosjedilaca koje komunisti nisu uništili i protjerali 1945., postoji jedna tolerantnost i otvorenost jer svi stari Zagrepčani znaju svoje podrijetlo kao i to da su i njihovi preci bili doseljenici u Zagrebu jer je Zagreb uvijek bio doseljenički grad, tako je rastao.

Doseljenici, pogotovo oni iz domaćeg korpusa samo oplemenjuju grad te ga gospodarski jačaju i kada čujete da netko prodaje spike o dotepencima, kamenjarcima i zavičajno dijeli nas Hrvate, to su bez greške potomci onih koji su naselili Zagreb u prvim tjednima nakon 8.svibnja 1945. i takvi pojma nemaju o migracijskoj i demografskoj povijesti Zagreba i takvi vole prodavati purgerski pedigre.

Purgerski pedigre i šovinističku spiku prema doseljenicima iz ostalih hr. zavičaja najviše prodaju danas Bosanac Tomašević, Čehinja Benčić, Makedonac Celakoski, Slovenka Raukar, Slovenka Dolenc, Bosanac Mile Kekin, Srbin Matula i ostala ekipa MOŽEMO.

Pa e, nemaju oni veze s purgerajem.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 19:31 

Mar-kan je napisao/la:

Bolje da te boli glava zbog Era. Nego dupe zbog ********. :zubati

Oni tebe neće dirat. Skužiš ih po manirima i priči. Ako ti se gade odmakneš se i zdravo. Preuveličavate problem. Imaju oni svoje klubove i internet kontakte.

Puno su mi recimo veći problem nabrijani krimosi i sl. gamad a to je ekipa koja je puna naših krunicaša.

Taj ćete zgazit na cesti ili će bez skrupula gazit sve pred sobom.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 19:33 

divizija je napisao/la:

Zato, biseru, jer se radi o eutanaziranom gradu i eutanaziranoj drzavi. Zasto ti se ne gadi cijela Hrvatska onda? Zasto se ne ispises jednostavno iz Hrvatstva i bok?

Kad imas medije koji na razini Sjeverne Koreje ili Treceg Rajha propagiraju voljenog vodju, i ne dopustaju ikakvu kritiku istog, kako ocekujes od Ljubice iz Spanskog kojoj je najveca briga frizerski salon da uopce slozi realnu sliku svijeta? I onda naletis ti i krenes bacati blato po svim tim ljudima. Gazde Mozemo, a i vecine ostalih stranaka, ti se smiju u facu upravo, jer te prevode zednog preko vode.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 19:38 

alh84001 je napisao/la:
divizija je napisao/la:

Zato, biseru, jer se radi o eutanaziranom gradu i eutanaziranoj drzavi. Zasto ti se ne gadi cijela Hrvatska onda? Zasto se ne ispises jednostavno iz Hrvatstva i bok?

Kad imas medije koji na razini Sjeverne Koreje ili Treceg Rajha propagiraju voljenog vodju, i ne dopustaju ikakvu kritiku istog, kako ocekujes od Ljubice iz Spanskog kojoj je najveca briga frizerski salon da uopce slozi realnu sliku svijeta? I onda naletis ti i krenes bacati blato po svim tim ljudima. Gazde Mozemo, a i vecine ostalih stranaka, ti se smiju u facu upravo, jer te prevode zednog preko vode.

Ma pretjerujemo svi nepotrebno, takve podjele nam ne trebaju.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 19:51 

alh84001 je napisao/la:

Zato, biseru, jer se radi o eutanaziranom gradu i eutanaziranoj drzavi. Zasto ti se ne gadi cijela Hrvatska onda? Zasto se ne ispises jednostavno iz Hrvatstva i bok?.

nije isključeno, ali u Hrvatstvo još vjerujem.

U ZG ne, već 25 godina prolazi isti debilizam i tu popravka nema. Jer ono što u ZG redovito prolazi, ne prolazi u Zadru, Brodu ili Osijeku, a ISTI SU MEDIJI I TAMO. Znači problem je dubinski i do sredine je.

no nemoj se uzbuđivati odu li Hrvati nepovratno smjerom Švedistana, s teškom boli zbog naših predaka koji su za ovu zemlju krv proljevali, ja se ispisujem. Sva moja aktivnost javna, poslovno, politički i forumski je zato da spriječim taj sunovrat Hrvata, ali ja sam samo kap u moru.

Međutim, ako ovo bude nacija Junuza i Laganinija, neću se ni trebat ispisivati, neću imati iz čega, ionako će propasti.

Nemojte ljudi misliti da sam ja neki mrzitelj Zagreba, ja sam tu na 20km od ZG, moj najdraži film je "Tko pjeva zlo ne misli", ja sam stravstveni zaljubljenik u stari Zagreb. ali toga više nema, a ovaj drek u koji ja idem svaki dan na posao je nešto tako ružno da ne želim napisati jer bi bio permabaniran. I ostajem pri tome da je takav ZG grobar Hrvatske

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 19:57 

divizija je napisao/la:
U ZG ne, već 25 godina prolazi isti debilizam i tu popravka nema. Jer ono što u ZG redovito prolazi, ne prolazi u Zadru, Brodu ili Osijeku, a ISTI SU MEDIJI I TAMO. Znači problem je dubinski i do sredine je.

Zato sto kad zivis u Zagrebu si tome puno izlozeniji. Jer, recimo, to krece od 'obrazovnih' ustanova. Kojih u Zg ima dosta. Pa ako se tamo ne konformiras, puno ces vece, ajmo ih tako nazvati, socijalne penale imati. Slicno kao sto ces ih, npr. u Imotskom imati zbog neceg drugog. I to o cemu pricas nije specificno za Zagreb, vec za bilo koju vecu urbanu sredinu na europskom kontinentu, jos od 1968.-e. Stoga izdvajati Zagreb i Zagrepcane kao nesto zlo, je otprilike kao da sikaniras oboljelog od raka, jer eto, ima rak. Zasto to cinis, ne znam, odnosno imam neke ideje, ali to niti je tema, niti je bitno.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 19:58 

Cvil, cvil kenj, kenj. Kakvo vražje hrvatstvo u Zagrebu. Potrebno je u Subotici, Sarajevu, Zenici... tamo gdhe su Hrvati ugrozeni. On bi hrvatovao tamo gdje je 92 % Hrvata. E jesi faca.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 20:02 

BTW, koliko je Zagreb odnosno izborne jedinice koje najvecim dijelom cini Zagreb, dao MOST-ovih zastupnika u Saboru, a koliko neke druge izborne jedinice?

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 20:05 

alh84001 je napisao/la:
Zato sto kad zivis u Zagrebu si tome puno izlozeniji. Jer, recimo, to krece od 'obrazovnih' ustanova. Kojih u Zg ima dosta. Pa ako se tamo ne konformiras, puno ces vece, ajmo ih tako nazvati, socijalne penale imati. Slicno kao sto ces ih, npr. u Imotskom imati zbog neceg drugog. I to o cemu pricas nije specificno za Zagreb, vec za bilo koju vecu urbanu sredinu na europskom kontinentu, jos od 1968.-e. Stoga izdvajati Zagreb i Zagrepcane kao nesto zlo, je otprilike kao da sikaniras oboljelog od raka, jer eto, ima rak. Zasto to cinis, ne znam, odnosno imam neke ideje, ali to niti je tema, niti je bitno.

ovo oko velikih urbanih sredina se slažem, ali u globalu to u ZG prolazi bolje u odnosu na druge hrv. sredine, jer ovdje antihrvatske snage svoju političku moć uvijek izgrade na eksploataciji malograđanskog urbanog rasizma i wannabe mitleeuropejstva protiv "dotepenaca" (kaj si im bili i dedi i babe).

no u konačnici je neibtno zašto je to tako, te sredine i njihovo stanovništvo su najčešće nepovratno izgubljene za oporavak. Jedan Orban u Mađarskoj nije uspio normalizirat Budimpeštu. Šanse da se unormali ZG su 0

Ja nisam grup ko HHerceg, ali nije on daleko od istine kad zaziva neke drastične poteze.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 20:17 

Budimpesta je posebna prica - jedina sredina u Europi, gdje je Europski identitet jaci od nacionalnog. Sto nije ni cudo, kad se zna koliko je Soros upravo tamo ulozio.

Nepovratno izgubljeno nije nista. Stvar je u tome postoji li dovoljno pameti da se neizbjezne (ili barem tesko reverzebilne) pojave usmjere u borbu za vlastitu stvar. Primjer koji se spominjao vec i na ovoj temi - malogradjanstina i snobizam su u Zagrebu toliko jaki, da se prva generacija dotepenaca integrira, a druga vec asimilara u lokalni identitet, sto god to bilo. Ali lakse je kukati i nabacivati se balegom po virtualnom prostoru.

Inace, jako bi me obradovalo da je tih 20-ak km od Zagreba gdje zivis, recimo Zabok. Za kontekst, baciti pogled na rezultate posljednjih parlamentarnih izbora prve, druge i trece jedinice. I to uopce ne govorim u kontekstu omalovazavanja Zagoraca - mislim da su oni u mnogim pogledima najbolji i najzdraviji dio hrvatske nacije.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2022, 20:25 

Ere se mrzi i ismijava iz očaja i jala.

Predsjednik udruge poslodavaca je Damir Zorić iz Gruda jer su Hercegovci najjači privatnici u Zagrebu, a njihovi ljevičarski hejteri su paraziti.

Predsjednica ljekarničke Komore je Ana Soldo iz Mostara jer su Ere najjače u toj industriji.

Najjača privatna bolnica Sv.Katarina je u vlasništvu Dragana Primorca podrijetlom iz Širokog Brijega - unajmio je nedavno cijelu poslovnu zgradu u Branimirovoj koliko su usluge njegove privatne bolnice tražene.

Rektor sveučilišta u Zagrebu je Damir Boras podrijetlom iz Širokog Brijega. Biraju ga članovi senata odnosno konzervativci i Hercegovci koji dominiraju na sveučilištu. Pomeli su pod nedavno s MOŽEMO kandidatom koji je htio smijeniti Borasa. Možete misliti kolika je mržnja MOŽEMO ekipe prema Hercegovcima nakon neuspjelog pokušaja preuizimanja sveučilišta u Zagrebu.

Hercegovci dominiraju u svim bitnim sferama društva i života u Zagrebu, jedino nemaju u vlasništvu medije niti imaju pristup medijima, pa o njima sliku kreiraju frustrirani ljevičarski paraziti kojima se Ere redovito poseru u usta svojim uspjesima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 88379 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 2583, 2584, 2585, 2586, 2587, 2588, 2589 ... 3536  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica, Robbie MO, Teuton, Tomba17 i 22 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: