|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 41 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Minhenu: Musliman podrijetlom iz BiH Postano: 06 ruj 2024, 11:58 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39224 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
potocnj je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Ovo trebamo medijski povezivati s gostovanjem Bakira Izetbegovića u Austriji. Eto što uradi Bakir, bar ovoj jednoj obitelji njegovo islamističko huškanje napravi tragediju! Njega su ubili. Mislio sam da je preživio, ali Minhenska policija čini se nije kao oni tamo u Manheimu da gledaju dok im netko kolje kolegu pa tek kasnije pucaju. Mladog Bošnju je glave koštalo što je bijeli Europljanin, da je fizički sličniji braći iz Al Nusre vjerojatno ga ne bi upucali. Ovako mislili da je bijeli desničar nacist koji puca po izraelskom veleposlanstvu pa odmah povukli okidač.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Minhenu: Musliman podrijetlom iz BiH Postano: 06 ruj 2024, 12:26 |
|
|
daramo je napisao/la:
Mladog Bošnju je glave koštalo što je bijeli Europljanin, da je fizički sličniji braći iz Al Nusre vjerojatno ga ne bi upucali. Ovako mislili da je bijeli desničar nacist koji puca po izraelskom veleposlanstvu pa odmah povukli okidač. Kako god, jedan je eto mladić, koji je imao sve predispozicije za bolji život, skončao bezveze, i to samo zbog ideologije. Još i razumijem da ako si u pustinji, neznaš dalje od devi pod rep, da ti je ideologija sve i način života i nada za raj nakon tog teškog života, ali u Austriji je ovaj imao sve mogućnosti koje se mladom čovjeku pružaju, i opet mentalni sklop zapeo u toj nazadnoj ideologiji, islamizmu. Kažu da svaki život čovjeka jednako vrijedi, ali to u praksi nije tako, realno, da mi kažeš živjet ćeš od sada u siromašnim dijelovima Indije i Pakistana, ili da ću dobiti na lotu pa nastaviti živjeti, mislim da bih u prvom slučaju ja sam manje vrednovao svoj život, dok bih u ovom drugom slučaju otišao napraviti neke preventivne medicinske pretrage koje ni sad ne radim
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Minhenu: Musliman podrijetlom iz BiH Postano: 06 ruj 2024, 12:44 |
|
|
daramo je napisao/la: potocnj je napisao/la:
Ovo trebamo medijski povezivati s gostovanjem Bakira Izetbegovića u Austriji.
Eto što uradi Bakir, bar ovoj jednoj obitelji njegovo islamističko huškanje napravi tragediju!
Njega su ubili.
Mislio sam da je preživio, ali Minhenska policija čini se nije kao oni tamo u Manheimu da gledaju dok im netko kolje kolegu pa tek kasnije pucaju.
Mladog Bošnju je glave koštalo što je bijeli Europljanin, da je fizički sličniji braći iz Al Nusre vjerojatno ga ne bi upucali. Ovako mislili da je bijeli desničar nacist koji puca po izraelskom veleposlanstvu pa odmah povukli okidač. Ne znam kakva je murija kod vas dole ali ovde kod nas zaposljavaju sve slabije i mladje. Nemaju osoblja jednostavno pa su snizili i cak onaj minimum fizicke spremnosti, tj. preduslov da te prime u policijsku skolu, a to su 21 skleka. Et, ja presiso cetres a probudi me u sred noci i ja cu ti bez zagrijavanja minimum 40 napraviti bez problema. Klinke od 21, 22 godine, u njima metar i sezdeset jebote.. i logicno je da ce se ono usrati i pucati na najmanji znak opasnosti. Ubijaju ljude masovno. Porodicna svadja, pijan muz, svabo, zena nazvala muriju jer je bio agresivan..oni uletili a on se ko nesto bio uskocoperio (Vele da je posao na njih s nozem u ruci - a stitove imali, mislim halo...sta im je mogao) i oni ga odmah upucali. Ja bas u tom momentu prolazio autom pored te kuce..vidim murije masa i vidim njih trojica sa stitovima ispred kako se penju uza stepenice..reko terorizam neki bogte.. prodjem, minut-dvije, vidim bolnicka auta, sirene, vratim se nazad a vec raskrsnica bila blokirana i samo ti daju znak da ides nazad. U lokalnim novinama onda procitao sta je bilo. E ta zena u buducnosti mislim da ce se tri put premisliti prije nego sto u takvom slucaju nazove drzavne ubice. A mozda ce joj bas zatrebati pa ce na kraju zbog toga izgubiti glavu. Najbolje je s njima nemati nikakvog posla. Nema to veze s tim sto je bio bijelac.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Minhenu: Musliman podrijetlom iz BiH Postano: 06 ruj 2024, 12:49 |
|
|
U tom smislu, jedna iz devedesetih, a tematizira ubistvo Andreasa Badera u zatocenistvu BRD-a. Samo rekli da se sam ubio..a odakle mu pistolj u zatvoru, mislim stvarno.
..was früher die Gestapo war, ist heut das BKA, nur damals setzte man Henker ein und heut gibt es die GSG9 (sta je prije bio Gestapo, sad je BundesKriminalAmt, samo sto su se prije koristili dzelatima a danas postoji GSG9)
Kopfschuss, pucanj u glavu, das war kein Selbstmord, das war Mord, to nije bilo samoubistvo, vec ubistvo.
|
|
Vrh |
|
|
Blacklist
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Minhenu: Musliman podrijetlom iz BiH Postano: 06 ruj 2024, 12:52 |
|
|
Mislili su 100 posto da je nacist.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Minhenu: Musliman podrijetlom iz BiH Postano: 06 ruj 2024, 12:54 |
|
|
potocnj je napisao/la: Još i razumijem da ako si u pustinji, neznaš dalje od devi pod rep, da ti je ideologija sve i način života i nada za raj nakon tog teškog života, ali u Austriji je ovaj imao sve mogućnosti koje se mladom čovjeku pružaju, i opet mentalni sklop zapeo u toj nazadnoj ideologiji, islamizmu. Ovdje je odrastao.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Minhenu: Musliman podrijetlom iz BiH Postano: 06 ruj 2024, 12:54 |
|
|
Blacklist je napisao/la: Mislili su 100 posto da je nacist. Tako se bar češljao.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Blacklist
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Minhenu: Musliman podrijetlom iz BiH Postano: 06 ruj 2024, 12:58 |
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Minhenu: Musliman podrijetlom iz BiH Postano: 06 ruj 2024, 13:25 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39224 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Blacklist je napisao/la: Mislili su 100 posto da je nacist. U blizini poznata nacistička pivnica, bijelac koji puca po veleposlanstvu Izraela, zaključak 100% nacist, afd i tako to.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Minhenu: Musliman podrijetlom iz BiH Postano: 06 ruj 2024, 13:45 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: novem je napisao/la: Uh dobro je, mlađi je od Harama. Ne znam ja s puskom, druze Markane. Cak sam uspijo izraditi levate i ne ici ni u vojsku a ni u civilnu sluzbu (tj. robovati godinu dana za badava). Imam samostrijel doduse. Burazer je taj sto barata s arsenalom a ja se pitam kakva je to luda drzava pa njemu doposta da ima dozvolu za oruzje. Tako da sam ti ja vise teroreticar a manje terorista.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Minhenu: Musliman podrijetlom iz BiH Postano: 06 ruj 2024, 15:24 |
|
|
Danas albanac u Linzu, macetom napao policijsku stanicu, uzvikivao alahuekber ali mediji jos nisu sigurni u motive napada
njih treba klat po ulici, austrijance i nijemce, ako nisu sigurni u motive alahuekberasa jebali vam oni mater
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Minhenu: Musliman podrijetlom iz BiH Postano: 06 ruj 2024, 15:32 |
|
|
Haram je napisao/la: Steta krshna momka, po slici menscini da je u njemu bilo dva metra.
Kod ovakvih slucajeva se obicno radi o psihickom poremecaju.
A i ova svapska murija su picketine na kvadrat. Ne znaju onesposobiti bez da ubiju. Gledam nekidan snimak iz ovdasnjeg voza..neki se bili zakacili a baba nazvala muriju..murija dosla i ulijece u voz s pistoljima, kacigama, onim provdnim stitom i deru se ko majmuni uperenih pistolja bez ikakvog razloga. Seljadija jbg. Ma ja trebali su urmašice da mu naprave .
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Minhenu: Musliman podrijetlom iz BiH Postano: 06 ruj 2024, 19:15 |
|
|
Sarajka se ne javlja na ovoj temi, da joj nije neki poznanik?
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Minhenu: Musliman podrijetlom iz BiH Postano: 06 ruj 2024, 19:32 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Ma kakav poznanik. Ima osamnaest godina.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Minhenu: Musliman podrijetlom iz BiH Postano: 06 ruj 2024, 20:00 |
|
|
Revizija je napisao/la: Haram je napisao/la: Steta krshna momka, po slici menscini da je u njemu bilo dva metra.
Kod ovakvih slucajeva se obicno radi o psihickom poremecaju.
A i ova svapska murija su picketine na kvadrat. Ne znaju onesposobiti bez da ubiju. Gledam nekidan snimak iz ovdasnjeg voza..neki se bili zakacili a baba nazvala muriju..murija dosla i ulijece u voz s pistoljima, kacigama, onim provdnim stitom i deru se ko majmuni uperenih pistolja bez ikakvog razloga. Seljadija jbg. Ma ja trebali su urmašice da mu naprave . Psihički poremećaj zvan islamizam.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Minhenu: Musliman podrijetlom iz BiH Postano: 08 ruj 2024, 16:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|