Naslov: Re: Hallo Trump & Musk, pls Make Serbia great again!
Postano: 11 stu 2024, 23:51
Srbi ko i Muslimani o budimskim vezirima. Samo si ližu rane.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Postano: 12 stu 2024, 10:00
Zašto "again"? Srbi opet pomješali svoje snove s činjenicama.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Zašto "again"? Srbi opet pomješali svoje snove s činjenicama.
Da. Ključna rieč na plakatu, a koja nikako nije istinita. Doduše, Jugoslavija jest bila dobar put prema Velikoj Srbiji, ali ipak to nije bilo to.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
Postano: 05 pro 2024, 11:56
Bobovac je napisao/la:
Ne znam gdje ovo staviti, funny je. Vučić žica lovu za Bidenove opanke.
Hahaha.... Vučić htio platit al onda se sjetio da nema novčanik.
Znam kako mu je... Ja kad sam položio vozački i sad da počastim instruktora i ovog iz komisije i odemo mi u najbližu birtiju i tad se sjetim da nemam love kod sebe. Onda sam moro pit s njima sat-dva dok nisu otišli a ja kao ostat ću još malo (neugodno mi bilo reć da nemam love kod sebe) Plan mi je bio s obzirom da ne znam konobare jer nisam zalazio u tu birtiju, da ostavim osobnu konobaru i donesem novce kasnije, al taman ulazi poznanik sa svojim društvom i onda sam posudio od njega da platim ceh.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.