|
|
Stranica: 15/15.
|
[ 359 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Machak
|
Naslov: Re: Pripadnici SIPA-e pokušali uhapsiti predsjednika Dodika u Istočnom Sarajevu! Postano: 29 tra 2025, 11:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Nisam ti ja srbek, a vidim da ni vi nemate moći da Dodika hapsite. Države nema, osim nekog minimuma minimuma, eto slobodan prolaz do RS-a i kao ne puca se.
Ja bih to ipak rekao, za sad slobodan prolaz. Jer spominju muslimanci hapsit će obične policajce Srbe kao učesnike u pobuni. Ako uhapse nekog nebitnog Srbina, Srbi će naravno početi hapsiti muslimane na teritoriju RS, i vrlo brzo može doći do ograničenja slobodnog prolaza. Ne zato što će biti zabranjen, nego će ljudi sami izbjegavati ići zbog straha od hapšenja. Pogrešno postavljaš stvari. Niko se neće neosnovano hapsiti. Šta vi to zamišljate? Stevandić će kombi i kupiti Bošnjake po RS i u haps? Jel to ta priča? Baš ste se uživjeli u virtuelni separatizam, vrlo opasna psihološka zamka. Realnost vam polagano izmiče iz ruku da i ne primjetite. Kad bi se kojim slučajem i dovelo do takvog stanja u RS, ta i takva RS bi bila potpuno izolovana i ne bi mogla opstati dulje od jednog vikenda. Sad ne znam imate li kapaciteta za to shvatiti, ali vjerujem da shvataju političari u RS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pripadnici SIPA-e pokušali uhapsiti predsjednika Dodika u Istočnom Sarajevu! Postano: 29 tra 2025, 11:31 |
|
|
Machak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ja bih to ipak rekao, za sad slobodan prolaz.
Jer spominju muslimanci hapsit će obične policajce Srbe kao učesnike u pobuni. Ako uhapse nekog nebitnog Srbina, Srbi će naravno početi hapsiti muslimane na teritoriju RS, i vrlo brzo može doći do ograničenja slobodnog prolaza. Ne zato što će biti zabranjen, nego će ljudi sami izbjegavati ići zbog straha od hapšenja.
Pogrešno postavljaš stvari. Niko se neće neosnovano hapsiti. Šta vi to zamišljate? Stevandić će kombi i kupiti Bošnjake po RS i u haps? Jel to ta priča? Baš ste se uživjeli u virtuelni separatizam, vrlo opasna psihološka zamka. Realnost vam polagano izmiče iz ruku da i ne primjetite. Kad bi se kojim slučajem i dovelo do takvog stanja u RS, ta i takva RS bi bila potpuno izolovana i ne bi mogla opstati dulje od jednog vikenda. Sad ne znam imate li kapaciteta za to shvatiti, ali vjerujem da shvataju političari u RS. Tko bi to izolirao RS, Čović, Milanović i Plenovković? Žudim saznati čime ste nas zadužili da Hrvati izoliraju RS?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1573 of 2558 - 61.49%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Pripadnici SIPA-e pokušali uhapsiti predsjednika Dodika u Istočnom Sarajevu! Postano: 29 tra 2025, 11:42 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4652 Lokacija: Dridska Župa
|
Machak je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Nisam ti ja srbek, a vidim da ni vi nemate moći da Dodika hapsite. Države nema, osim nekog minimuma minimuma, eto slobodan prolaz do RS-a i kao ne puca se.
Znam da nisi. Konstatacija i dalje stoji. Niti vi niti oni nemate snage za nekakav iskorak po tom pitanju. Tako je, niti mi nemamo moći hapsiti Dodika. Ni Dodik moći da se otcjepi. Šta je to minimum minimuma? Države nikad nije bilo za političke moćnike. Ko to leži od političara? Jedino oni koji su pustani niz vodu. Što ti Bakir ne leži? Što Dragan ne leži? Isto što i Milorad ne leži. Nije to slobodan prolaz do RS-a. Ispade kao neki koridor kojim se ide i nazad. Nema nikakvih restrikcija na teritoriji cijele BiH. Putuješ kud hoćeš i kad hoćeš bez prelaska nekakvih granica, punktova, bez potrebe pokazivanja dokumenata, osim saobraćajne patrole. Ima države i kad se puca. To nije nikakav pokazatelj ima li je ili nema. Nama je glavni problem korupcija i to rekao bih političkog karaktera. Onaj ko misli da se Milorad bori za RS i Srbe, taj je budala, s mozgom na Vi. Problem je šta ste zakuvali situaciju, a ne možete ili ne želite je riješit. Za kompromis isto tako niste, puši mi se kurac za Dodika i RS iskreno, ali vi snage nemate. Kraj priče.
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Pripadnici SIPA-e pokušali uhapsiti predsjednika Dodika u Istočnom Sarajevu! Postano: 29 tra 2025, 12:53 |
|
|
Machak je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Tu ste da nam izdudlate čim iskoračite sa 23%. Nedavno apsolvirano. Tako je Mujo, dok smo mi prijetili u prazno, vi ste Dodika, Stevandića i Viškovića lišili slobode  I sad prijetite u prazno, nikakve razlike. To što je tebi Miletova šarada zanimljiva ko djetetu crtani, šta da ti kažem. Samo gledaj, pazi da ti oči ne ispadnu. Ja ne vidim nikakve granice, nikakvih 23%. To samo ima u vašim šupljim tikvama na ramenima. Mi "prijetimo u prazno" dok vi više od dva mjeseca ne skidate oči sa flight radara i histerično vitlate štanglama sa minareta u pokušaju da doFatite elisu Lemijeve gazele Kako smo se uvjerili, džamijska jurisdikcija završava na 23% i ni milimetra više, što je pliće i od penetracije u Fatu Šarada će završiti pedesetak kilometara sjevernije od Idliba, gdje ćete sa Kurdima kroz team building-e trenirati gradžanštinu i ostale sunitske vratolomije klasifikovane kao "muda pod bubrege".
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Pripadnici SIPA-e pokušali uhapsiti predsjednika Dodika u Istočnom Sarajevu! Postano: 29 tra 2025, 13:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Machak je napisao/la: Pogrešno postavljaš stvari. Niko se neće neosnovano hapsiti. Šta vi to zamišljate? Stevandić će kombi i kupiti Bošnjake po RS i u haps? Jel to ta priča? Baš ste se uživjeli u virtuelni separatizam, vrlo opasna psihološka zamka. Realnost vam polagano izmiče iz ruku da i ne primjetite.
Kad bi se kojim slučajem i dovelo do takvog stanja u RS, ta i takva RS bi bila potpuno izolovana i ne bi mogla opstati dulje od jednog vikenda. Sad ne znam imate li kapaciteta za to shvatiti, ali vjerujem da shvataju političari u RS.
Tko bi to izolirao RS, Čović, Milanović i Plenovković? Žudim saznati čime ste nas zadužili da Hrvati izoliraju RS? Jedina potencijalna izolacija iz Srbije i Hrvatske bi bila ona na; Ikar, plin, gorivo, brašno, ulje, vodu, struju, Biserine hurme i smrznute bamije 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pripadnici SIPA-e pokušali uhapsiti predsjednika Dodika u Istočnom Sarajevu! Postano: 29 tra 2025, 13:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89873 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Machak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ja bih to ipak rekao, za sad slobodan prolaz.
Jer spominju muslimanci hapsit će obične policajce Srbe kao učesnike u pobuni. Ako uhapse nekog nebitnog Srbina, Srbi će naravno početi hapsiti muslimane na teritoriju RS, i vrlo brzo može doći do ograničenja slobodnog prolaza. Ne zato što će biti zabranjen, nego će ljudi sami izbjegavati ići zbog straha od hapšenja.
Pogrešno postavljaš stvari. Niko se neće neosnovano hapsiti. Šta vi to zamišljate? Stevandić će kombi i kupiti Bošnjake po RS i u haps? Jel to ta priča? Baš ste se uživjeli u virtuelni separatizam, vrlo opasna psihološka zamka. Realnost vam polagano izmiče iz ruku da i ne primjetite. Kad bi se kojim slučajem i dovelo do takvog stanja u RS, ta i takva RS bi bila potpuno izolovana i ne bi mogla opstati dulje od jednog vikenda. Sad ne znam imate li kapaciteta za to shvatiti, ali vjerujem da shvataju političari u RS. Pa neće ni Srbi neosnovano hapsiti. Nego po svom republičkom zakonu i Krivičnom zakonu Republike Srpske. Nahvatat će vas dovoljno za razmjenu, kao sa Hamasom.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pripadnici SIPA-e pokušali uhapsiti predsjednika Dodika u Istočnom Sarajevu! Postano: 29 tra 2025, 13:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89873 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
RS neće biti izolirana jer ima odlične odnose s oba susjeda.
Imaju bolje odnose sa susjednim državama od vas!
RS ima bolje odnose sa Hrvatskom, bolje odnose sa Srbijom i bolje odnose sa Crnom Gorom, negoli službena Džamija.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Pripadnici SIPA-e pokušali uhapsiti predsjednika Dodika u Istočnom Sarajevu! Postano: 29 tra 2025, 13:17 |
|
|
|
Sarajlija bi blokirao gradnju Peljeskog mosta, i htio izolaciju RS od strane Hrvatske. Sarajlija tvrdi kako ne vidi granicu, a sa prozora vidi gradnju na Trebevicu koju ne mogu zaustaviti. Sarajlija tvrdi kako drzava (nije jasno sto taj pojam njemu uopce znaci) postoji i u ratu, a vjerojatno bi tvrdio kako postoji i dok je Vlada u izbjeglistvu u Idlibu.
Sarajevo je kao neka Zona sumraka, gdje vrijede drugaciji zakoni prirode i logike.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pripadnici SIPA-e pokušali uhapsiti predsjednika Dodika u Istočnom Sarajevu! Postano: 29 tra 2025, 13:39 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Sarajlija bi blokirao gradnju Peljeskog mosta, i htio izolaciju RS od strane Hrvatske. Sarajlija tvrdi kako ne vidi granicu, a sa prozora vidi gradnju na Trebevicu koju ne mogu zaustaviti. Sarajlija tvrdi kako drzava (nije jasno sto taj pojam njemu uopce znaci) postoji i u ratu, a vjerojatno bi tvrdio kako postoji i dok je Vlada u izbjeglistvu u Idlibu.
Sarajevo je kao neka Zona sumraka, gdje vrijede drugaciji zakoni prirode i logike. Čudni ljudi čudnih imena. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1573 of 2558 - 61.49%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Tomba17 i 45 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|