|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 59 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mateb
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 23 ruj 2010, 14:55 |
|
|
S Glavašem nije stvar njegove odgovornosti, nego toga što njegovo suđenje pokazuje da hrvatski pravosudni sustav ne postoji, odnosno da se, ako se zamjeriš glavešini, možeš naći u zatvoru bez obzira na dokaze. E, to je zastrašujuća činjenica i nešto zbog čega bi se svi trebali brinuti (a nije Glavašev slučaj jedini takav). Ako netko zna onu priču o tome "Kad su došli po mene, nije se više imao tko buniti."
S druge strane, ne žalim ako likovi kao što je Glavaš ili Tuta završe u zatvoru, jer mislim da je društvu bolje bez njih, iskreno.
Što se Ive Lučića tiče, ima li tko kakvih konkretnih argumenata o njemu osim obitelji i javnih istupa (koji se mogu tumačiti na razne načine)? Jesu li pritisci vezani uz debatu s Lovrenovićem dolazili od njega osobno, kakvi su bili, itd.?
|
|
Vrh |
|
 |
OldSkul
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 23 ruj 2010, 15:07 |
|
|
bonfif je napisao/la: Old previše pljuje po ljudima, ali ozbiljno, da ne nabrajamo, evo samo zadnjih nekih, Lučići, Glavaš, itd. mislim ok, sigurno da i ti ljudi imaju grijeha (a tko ih nema) ali zar misliš da s tolikim pljuvanjem možeš napraviti nešto dobro, pa onda na politiku, ama na sve si ti popljuvala, više-manje, ja razumijem da se baviš i kolumnizmon i da je to jedan dio posla, ali isto tako mislim da nije rješenje po svima pljuvati, misliš da drugi nemaju razloge da pljuju po nekome, ali ipak bi se takve stvari trebale rješavati upravo između "zaraćenih strana" a ne medijski eksponirati neke stvari, to je moje viđenje, gdje ja naravno ostavljam mogućnost kao i svaki put do sada da sam pogriješio u svojoj procjeni, ali tako djeluje nekako, nitko ne valja, svi su ovaki-svi su onaki, takvom retorikom pokazujemo kakvi smo kao narod kao cjelina, a to je duboko ispod prosjeka nekakvih normalnih načela, u tvoje namjere ne sumnjam ali mislim da ponekad ideš pogrešnim smijerom. Lijep pozdrav  Mojne zezati. A ti malo radiš ko duracell zeko na baterije, pa jedan dan jedna priča, drugi druga.. Nea veze. Moja poanta nije bila u Glavašu, the heroju - a ne zločincu, niti sam se uplitala u ratnu i postratnu priču, niti želim lamentirati o stvarima koje ne znam, već samo i uvijek o onome u šta sam upućena. Tako da, ako ovdje stoji tema Glavaš, onda pričamo o njoj. Najbolje da sve teme zatvorimo i kažemo -"nije naš interes da o tome govorimo". Ja recimo na jednom Indexu nikad neću pisati o tome i razumijem jako dobro šta mi ti govoriš. Ali valjda sa vama, ovdje, na lokalnoj razni ovog foruma, hercegbosanskog, možemo razgovarati o nekim "našim" stvarima, o nekoj našoj problematici, bez zasljepljenog gledanja i s realnim odmakom. Moja je poruka i tada i sada bila uperena prema inače nesposobnim vlastima koje se odjednom osposobe u datom trenutku kad nekom takvom treba. I govorila sam iz pozicije ljudi, i znam što se tada pričalo po Grudama i Drinovcima. I koliko mu se ishodovalo dozvola i svega nečega bez marke plaćene. I koliko je za kratki rok postao strah i trepet i onaj kojem odgovaraju lokalne mjesne zajednice i pojedini općinari. A istovremeno, masa ljudi plaća velike novce za kvadrat zemljišta, masu upita nikad ne bude odgovoreno, te se opet netko stavio jednakijim od drugih, a u trenutku kad ta općina žeđa za stotinama drugih stvari koje čekaju na uređenje, unaprijeđenje i ostalo. Tema je bezvezno otišla u visinu i širinu kuće, gdje sam samo povukla paralelu o mnogim braniteljima koji žive na rubu egzistencije. I to je sve. I dalje stojim pri tome da mi on nije nikakav general. Jer kad vidim jednog Praljka ili Gotovinu, on naspram njih izgleda ko čistač cipela, a sam si je kriv (direktno ili indirektno) zbog svega što se vezalo za njega zadnjih godina i što je dozvolio kompromitiranje svog imena na taj način. Što se tiče ostalog, malo prelistaj posljednje teme u kojima beskrajno hvalim ljude koji to zaslužuju, koji svojim radom i životom pružaju primjer kako živi dobar i pravi Hrvat i ne pričaj bedastoće. Ali ako će oni koji zaslužuju beskrajno poštivanje zauvijek nositi križ trpanja u isti koš s ovim drugima, onda je to nikakvo društvo.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
 |
OldSkul
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 23 ruj 2010, 15:10 |
|
|
mateb je napisao/la: Što se Ive Lučića tiče, ima li tko kakvih konkretnih argumenata o njemu osim obitelji i javnih istupa (koji se mogu tumačiti na razne načine)? Jesu li pritisci vezani uz debatu s Lovrenovićem dolazili od njega osobno, kakvi su bili, itd.?
Ništa o njemu osobno. Osim da je bio što je bio i da je sad tko je sad. Što se tiče problematike "Lučić obitelji" isto tako - Ljubuški je njihova priča. Kako će netko gledati na sve to, njegov izbor. Ja sam s tim završila.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
 |
mateb
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 23 ruj 2010, 15:13 |
|
|
OldSkul je napisao/la: mateb je napisao/la: Što se Ive Lučića tiče, ima li tko kakvih konkretnih argumenata o njemu osim obitelji i javnih istupa (koji se mogu tumačiti na razne načine)? Jesu li pritisci vezani uz debatu s Lovrenovićem dolazili od njega osobno, kakvi su bili, itd.? Ništa o njemu osobno. Osim da je bio što je bio i da je sad tko je sad.Što se tiče problematike "Lučić obitelji" isto tako - Ljubuški je njihova priča. Kako će netko gledati na sve to, njegov izbor. Ja sam s tim završila. Ok. Na njegovu sadašnju karijeru nema prigovora, a što se tiče prijašnje, neka o tome govore ljudi koji o tome nešto znaju.
|
|
Vrh |
|
 |
OldSkul
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 23 ruj 2010, 15:18 |
|
|
mateb je napisao/la: Ok. Na njegovu sadašnju karijeru nema prigovora, a što se tiče prijašnje, neka o tome govore ljudi koji o tome nešto znaju. Slažem se.
|
|
Vrh |
|
 |
Neretva73
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 23 ruj 2010, 15:21 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 19:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
mateb je napisao/la: S druge strane, ne žalim ako likovi kao što je Glavaš ili Tuta završe u zatvoru, jer mislim da je društvu bolje bez njih, iskreno.
Ti si sigurno u pravu, sto si mislis na ovaj nacin. Samo steta je da smo te ljude iskoristavali kad je bilo najteze, i kad je trebao netko poput ovih likova.Da daje moral ljudima, kad je strah zavladao. Proslo je mnogo godina u ovom novom drustvu, bez rata, i sve mi se nekako cini, da kravatasi u saboru, ili bilo gdje, rade iste stvari , samo na ljep nacin,po dogovoru, da se svatko od nji moze namiriti. Ali,niko od nji nece u zatvor, a sve mi se nesto cini da sve generale gledaju da stave i za resetaka..Daleko od tog novog drustva.
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 23 ruj 2010, 15:22 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38107 Lokacija: Gl. grad regije
|
mateb je napisao/la: Ok. Na njegovu sadašnju karijeru nema prigovora, a što se tiče prijašnje, neka o tome govore ljudi koji o tome nešto znaju. E hebiga, a što se onda Lovrenovića napada...  Zezam se. Neka meni svih njih, ali na istom kursu, korisnijem od sadašnjeg...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
bonfif
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 23 ruj 2010, 15:26 |
|
|
OldSkul je napisao/la: [Mojne zezati. A ti malo radiš ko duracell zeko na baterije, pa jedan dan jedna priča, drugi druga.. Nea veze. Jojj ko mi kaže, ma daj... pa ako je itko mijenjao stavove i mišljenja to si ti, ja baš i ne, već kada si me povukla pa ti si pisala i o HVO nekad nije valjao nekada valjao, pa o nekim ljudima koje kasnije hvališ, pa o seskom mentalitetu hercegbosanaca pa nema boljih ljudi, pa o Lučiću, pa o Glavašu, pa o šta ja znam šta sve ne...ja sam uglavnom na istim razmišljanjima (s manjim odstupanjima), koja se u mnogo slučajeva kose ali i slažu s tvojima, ali rekoh i mislim da retorika pljuvanja OSOBA, nadalje kao i retorika svi-ne valjaju (istina nije dobro), ali mi smo također krivi za to sve, svi ti ljudi koje prozivaš su naš produkt, dio nas, od nas birani itd. ja samo kažem da mi se ne sviđa tvoja ponekada "nedodirljivost" u stavovima, a to je ponekada samo pljuvanje. i to je to lipoto moja.  ali nebitno, nastavi kako misliš da je najbolje, tvoja stvar, again lijep pozdrav, i sorka na rezanju posta. P.S. nemoj šta pogrešno shvatiti, to je gledanje iz vlastitog ugla, pobogu valjda si spremna i prihvaćaš kritiku, u svakom slučaju je dobronamjerna.
|
|
Vrh |
|
 |
mateb
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 23 ruj 2010, 15:39 |
|
|
Neretva73 je napisao/la: mateb je napisao/la: S druge strane, ne žalim ako likovi kao što je Glavaš ili Tuta završe u zatvoru, jer mislim da je društvu bolje bez njih, iskreno.
Ti si sigurno u pravu, sto si mislis na ovaj nacin. Samo steta je da smo te ljude iskoristavali kad je bilo najteze, i kad je trebao netko poput ovih likova.Da daje moral ljudima, kad je strah zavladao. Proslo je mnogo godina u ovom novom drustvu, bez rata, i sve mi se nekako cini, da kravatasi u saboru, ili bilo gdje, rade iste stvari , samo na ljep nacin,po dogovoru, da se svatko od nji moze namiriti. Ali,niko od nji nece u zatvor, a sve mi se nesto cini da sve generale gledaju da stave i za resetaka..Daleko od tog novog drustva. Nisu svi generali isti.
|
|
Vrh |
|
 |
Neretva73
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 23 ruj 2010, 15:50 |
|
|
mateb je napisao/la: Neretva73 je napisao/la: Ti si sigurno u pravu, sto si mislis na ovaj nacin. Samo steta je da smo te ljude iskoristavali kad je bilo najteze, i kad je trebao netko poput ovih likova.Da daje moral ljudima, kad je strah zavladao. Proslo je mnogo godina u ovom novom drustvu, bez rata, i sve mi se nekako cini, da kravatasi u saboru, ili bilo gdje, rade iste stvari , samo na ljep nacin,po dogovoru, da se svatko od nji moze namiriti. Ali,niko od nji nece u zatvor, a sve mi se nesto cini da sve generale gledaju da stave i za resetaka..Daleko od tog novog drustva.
Nisu svi generali isti. A, nadam se ni politicari.
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 23 ruj 2010, 16:39 |
|
|
OldSkul je napisao/la: mara je napisao/la:
vise puta si ti to rekla, samo sto izgleda slabo pamtis .... ono krediti koje placas i to ....
ne brini poruka je stigla, imas veliku kucu, nadam se da i imas i vodu ......
mene bi recimo bilo stid pod slikom križa ovakve stvari govoriti. ali to sam samo ja, jel. zato stavim gologuze noge, pa mogu svašta i pogrdno reći, a da to na koncu ipak zvuči puno iskrenije, bez lažnog upakiravanja u celofane Boga i domoljublja. no Bogom se ipak mogu zakleti da je ovo prvi put na ovom forumu da kuću spominjem u smislu kakva je i to slijedom tvoje "bravurozne" logike, a ako si ti zbog ranijih priča o kreditu zaključila nešto slično, gle, ja se kredita ne stidim, s njim sam sagradila sve što imam, sama ga vraćam, nije mi urgirao za njega ni ćaća, ni gradonačelnik, ni glavaš. a tako ipak živi većina našeg naroda i ne osjećam se nimalo privilegirano, nimalo uzvišenije, niti spektakularnije. već normalno. to što ti silom želiš iščitati nešto drugo, tvoj je problem. i ne, na dužicama nažalost, nema vode još. prvi susjed mi je baja sopta general. ni on nema vodu, zamisli. valjda njegovo generalstvo nije ko glavaševo. kažu, bit će. mi se radujemo obećanjima. živimo kako najbolje znamo. ali ne volimo nepravdu, da ga jebeš, ne volimo.... Nakon ove tvoje beside opreznije hodam, da se ne bi zemlja otvorila i ja u nju propala od stida .... cuj nisi ti bilo tko, ipak si ti moralna vertikala naseg drustva! Inace, sto se mene tice, mores stavit svoju golu sliku umjesto golih nogu .... Razumijem ja tvoj bjes, mozda bi vecina nas reagirala da smo dobili otkaz nakon sto smo srali po njemu. Tebi je posao pljuvati po svemu i svacemu, to ti je dio kruha, al ipak je to samo tvoje misljenje!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
OldSkul
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 23 ruj 2010, 17:42 |
|
|
mara je napisao/la: Razumijem ja tvoj bjes, mozda bi vecina nas reagirala da smo dobili otkaz nakon sto smo srali po njemu. Tebi je posao pljuvati po svemu i svacemu, to ti je dio kruha, al ipak je to samo tvoje misljenje!
Posve krivo, ne znam zašto ti se uopće objašnjavam, ali da i to račistimo. Ja nisam dobila otkaz zbog Glavaša. Ja sam dobila ultimatum, da trebam prestati pisati ili mogu ostati na poslu. Čovjek koji mi je to govorio, govorio je očima punim suza, jer mu je tako bilo savjetovano, a i jer je znao šta ću ja izabrati. Moj kruh je bio kod njega u firmi, i to kakav kruh, a ne u tekstovima. I dušu sam u toj firmi ostavila. No, kako ja guzicom vrata ne zatvaram i danas smo u odličnim odnosima. Pa ipak, uz sve novce, putovanja i ostalo što je nosio taj posao, ja sam rekla - doviđenjđe, jerbo ja prestat pisati neću. Mada nisam u tom trenu znala ni šta ću sutra raditi, ni gdje ću raditi, ni hoću li moći vratiti onaj kredit o kojem pričaš. Ali ja se nisam rodila da gutam govna. Već da nešto od tog življenja ostane. Ako trebam biti ona koja ne radi više u firmi jer je rekla kako je grudska općina na Glavašu prekršila sve važeće zakone za obične ljude žlibine, sa ponosom ću nositi taj nazivnik. Jer sam rekla ono što cijela žlibina misli. Hastalavista.
|
|
Vrh |
|
 |
Neretva73
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 23 ruj 2010, 20:06 |
|
|
Boze me sacuvaj.
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 23 ruj 2010, 21:29 |
|
|
Ja mislim da je Branimir najviše pogrešio, kad je pomogao Sanaderu na VII. Izbornom Saboru HDZ-a da pobjedi i postane precednik. Nakon toga puno se loših stvari desilo, tako da se i ta usluga Glavašu odbila o glavu! I sada nam sve generale žele staviti iza brave i to specijalno one, koji su bili branitelji i pobjednici u ovom zadnjem Domovinskom-obrambenom pobjedničkom ratu! Kao da se hoće osigurati unaprijed u slučaju ako ...
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
Neretva73
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 23 ruj 2010, 21:36 |
|
|
MIR je napisao/la: Kao da se hoće osigurati unaprijed u slučaju ako ... Tako i ja mislim vec dugo godina u natrag, (u slučaju ako) ali najlakse se primiti kao vodenica, i izlajati po njima..A, ti, koji se prime, obicno su bili balavurdija kad se islo zivotom, a ne jezikom..za Hrvatsku zemlju.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 24 ruj 2010, 10:06 |
|
|
OldSkul je napisao/la: mara je napisao/la: Razumijem ja tvoj bjes, mozda bi vecina nas reagirala da smo dobili otkaz nakon sto smo srali po njemu. Tebi je posao pljuvati po svemu i svacemu, to ti je dio kruha, al ipak je to samo tvoje misljenje!
Posve krivo, ne znam zašto ti se uopće objašnjavam, ali da i to račistimo. Ja nisam dobila otkaz zbog Glavaša. Ja sam dobila ultimatum, da trebam prestati pisati ili mogu ostati na poslu. Čovjek koji mi je to govorio, govorio je očima punim suza, jer mu je tako bilo savjetovano, a i jer je znao šta ću ja izabrati. Moj kruh je bio kod njega u firmi, i to kakav kruh, a ne u tekstovima. I dušu sam u toj firmi ostavila. No, kako ja guzicom vrata ne zatvaram i danas smo u odličnim odnosima. Pa ipak, uz sve novce, putovanja i ostalo što je nosio taj posao, ja sam rekla - doviđenjđe, jerbo ja prestat pisati neću. Mada nisam u tom trenu znala ni šta ću sutra raditi, ni gdje ću raditi, ni hoću li moći vratiti onaj kredit o kojem pričaš. Ali ja se nisam rodila da gutam govna. Već da nešto od tog življenja ostane. Ako trebam biti ona koja ne radi više u firmi jer je rekla kako je grudska općina na Glavašu prekršila sve važeće zakone za obične ljude žlibine, sa ponosom ću nositi taj nazivnik. Jer sam rekla ono što cijela žlibina misli. Hastalavista. nastranu sad argumenti za ili protiv glave. nastranu sad je li itko u pravu ili nije ili je svatko na svoj način u pravu. za ovo stvarno treba imati petlje. jebene. to nitko ne smije osporiti! ja prvi priznam da nisam siguran bi li imao muda ovako postupiti.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 24 ruj 2010, 21:29 |
|
|
ne treba brkati i kakve veze ima Glavaševa ratna prošlost, njegovo suđenje koje mu namjestio onaj koga je postavio ne čelo HDZ-a, onaniranje lijeve scene jer je napokon dočekalo da se iživljava nad hrvatskom ratnom prošlošću i njegovo pozicioniranje u hercegovini koje je politički nebitno.
Hrvati su takvi, kad im zviždi oko ušiju i osjećaju hladnu oštricu četničke kame na svom vratu sve bi ti dali.
Čim to mine pustit će te niz vodu drito u septičku i neće se ni okrenit, to je takav narod.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 25 ruj 2010, 00:17 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Hrvati su takvi, kad im zviždi oko ušiju i osjećaju hladnu oštricu četničke kame na svom vratu sve bi ti dali.
Čim to mine pustit će te niz vodu drito u septičku i neće se ni okrenit, to je takav narod. Inkvizitore, imao si do sada dosta dobre komentare, ali ovo sada mi je pre teško za mirno progutati! Drugim riječima govoriš da su Hrvati guzice i kukavice (!?) što apsolutno ne odgovara istini! Ja to znam, a dobro to znaš i ti i još dosta vas ne Hrvata! Ali imao si želju popljuvati cijelu Hrvatsku naciju i sve nas Hrvate na ovom Portalu i želja ti se ispunila! Istina, mislio sam da si i ti Hrvat, ali evo vidim prevario sam se. Nema veze, ima nas dovoljno kad ustreba ... 
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
Neretva73
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 25 ruj 2010, 00:22 |
|
|
Ja mislim da ti nisi razumio sto ti je on htio reci..A, ova mala sto pise sama o sebi, nema nikakve veze ni sa ratom, niti sa Glavasom.Lako je na Glavasa pljuvati kad vise nije upotrebljiv.
|
|
Vrh |
|
 |
bonfif
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 25 ruj 2010, 00:24 |
|
|
Svejdeno su Hrvati loši kao narod, razumio ili ne razumio svejedno je i što je najgore to ne mijenja situaciju, znači kao narod nismo baš nešto, i to je tako, što prije shvatiš to lakše.
|
|
Vrh |
|
 |
Neretva73
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 25 ruj 2010, 00:28 |
|
|
bonfif je napisao/la: Svejdeno su Hrvati loši kao narod, raumio ili ne razumio svejedno je i što je najgore to ne mijenja situaciju, znači kao narod nismo baš nešto, i to je tako, što prije shvatiš to lakše. Nije to istina..Narod je dobar, samo je se toliko napatio da je izgubio vjeru..Zato Thompson ima 500 000 posjetitelja na svojoj turneji a to politicari ne zele da uvide..Narod trazi (omladina) neko svijetlo , pravdu pa se sve smjesalo u neki Boze me sacuvaj mix.
|
|
Vrh |
|
 |
bonfif
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 25 ruj 2010, 00:35 |
|
|
Neretva73 je napisao/la: bonfif je napisao/la: Svejdeno su Hrvati loši kao narod, raumio ili ne razumio svejedno je i što je najgore to ne mijenja situaciju, znači kao narod nismo baš nešto, i to je tako, što prije shvatiš to lakše. Nije to istina..Narod je dobar, samo je se toliko napatio da je izgubio vjeru..Zato Thompson ima 500 000 posjetitelja na svojoj turneji a to politicari ne zele da uvide..Narod trazi (omladina) neko svijetlo , pravdu pa se sve smjesalo u neki Boze me sacuvaj mix. Nije dobar, da je dobar ne bi se generali slali u Hag samo da se uđe u EU (a šta ta Eu donosi RH i hrvatskom narodu uopće? Nitko ne zna, niti je bilo kvalitetnih rasprava glede toga) da je dobar valjda bi vlast te RH do sada nekako pritisnula sarajevo da se razmišlja o adekvatnijoj zaštiti BH Hrvata, da je dobar valjda SDP RH ne bi davao potporu muslimanskom SDP-u, nekako mi logično da podržaju Hrvate tj. svoje sunarodnjake bez obzira na političke poglede, da je dobar ne bi se mi u BiH izdjelili i zaratii više nego s srbima ili muslimanima... itd.. itd... ta sva događanja su uzrokovali ljudi, odnosno u ovom slučaju Hrvati, ništa se nije desilo samo od sebe, stoga negativna ocjena za Hrvate kao narod.
|
|
Vrh |
|
 |
Neretva73
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 25 ruj 2010, 00:37 |
|
|
Necu se ja na ovu temu vise javljati..Ja znam za sebe, i posebno za svoje prijatelje, koji su obicni ljudi iz naroda. Oni su obicni Hrvati koji vole svoju Ercegovinu, i jos uvjek svoju Hrvatsku.Ja pricamo o obicnim ljudima, a ne pljuvacima kravatasima, mafijasima.
|
|
Vrh |
|
 |
bonfif
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 25 ruj 2010, 00:43 |
|
|
Neretva73 je napisao/la: Necu se ja na ovu temu vise javljati..Ja znam za sebe, i posebno za svoje prijatelje, koji su obicni ljudi iz naroda. Oni su obicni Hrvati koji vole svoju Ercegovinu, i jos uvjek svoju Hrvatsku.Ja pricamo o obicnim ljudima, a ne pljuvacima kravatasima, mafijasima. gledaj, običan čovjek, ti, ja većina s foruma, svi mi imamo sličnu priču i sve je oK sve je super, i nema problema među ljudima nisam na to ciljao, više se odnosilo na štetu koja se radi opet na kraju tom običnom čovjeku, mislim da me nisi razumio, ali ja ipak smatram da smo mi kao narod (ovdje se ne govori o odnosima među ljudima, prijateljima i sl) zakazali na mnogim poljima, nadam se da griješim, tj. volio bih da griješim.
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: U čemu je to 'pogriješio' Branimir Glavaš? Postano: 25 ruj 2010, 00:47 |
|
|
Neretva73 je napisao/la: Ja mislim da ti nisi razumio sto ti je on htio reci..A, ova mala sto pise sama o sebi, nema nikakve veze ni sa ratom, niti sa Glavasom.Lako je na Glavasa pljuvati kad vise nije upotrebljiv. Možda mi je htio nešto drugo reči, ali ja sam reagirao na ono što je on napisao, što sam i kotirao. A evo ti rezultata od njegovog pisanja: Citat: bonfif: Svejdeno su Hrvati loši kao narod, razumio ili ne razumio svejedno je i što je najgore to ne mijenja situaciju, znači kao narod nismo baš nešto, i to je tako, što prije shvatiš to lakše. Ne vjerujem ni da je ovaj "bonfif" Hrvat, jer je jedva dočekao da i on pljucne!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|