HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 stu 2024, 20:01.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 9921 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 397  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra...
PostPostano: 09 kol 2018, 16:59 

Vucic zna sto ce se dogoditi cekanjem jos npr. 10 godina. Paralelne institucije Srba na Sjeveru Kosova malo po malo ce biti potiskivane kosovskim institucijama, i na kraju ce doci na isti status kojeg imaju Albanci na jugu Srbije.

Zato sam otpocetka mislio da je ZSO fantastican sporazum za Srbe na Kosovu, mada vidimo sada da ga Albanci ne namjeravaju provesti.

Za godinu-dvije dana, prosirit ce na Sjever Kosova jos neke kosovske institucije, i automatski jedna tocka manje za pregovaranje. Mic po mic ubacivati ce prisutnost kosovskih institucija gore, dok se obrnuti proces nece dogoditi. Nekidan kosovska policija hapsi Srbijanskog politicara u Sjevernoj Mitrovici, sutra ce nagovoriti Bosnjake iz Bosnjacke Mahale da pocnu koristiti usluge kosovskih institucija...

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 09 kol 2018, 17:16 

Zar je netko od budala u Beogradu zaista mogao povjerovati da će muslimani na Kosovu održati potpisano i omogućiti ZSO.

Vrh

PostPostano: 09 kol 2018, 19:50 

Sta ce DOS-ovske patriote, koje su se sjetile Srpstva kad su otisli u opoziciju, reci na ovo?

https://beta.rs/vesti/politika-vesti-srbija/95093-jankovic-kosovu-dozvoliti-clanstvo-u-un-ali-bez-formalnog-priznanja-nezavisnosti

Vrh

PostPostano: 09 kol 2018, 19:55 

Ovo je jedini ispravan stav. Da se Kosovo vrati u medjunarodni kolosijek.

http://www.rtv.rs/sr_lat/politika/kompromis-o-kosovu-samo-u-okviru-ustava-i-rezolucije-1244_941044.html

Vrh

PostPostano: 09 kol 2018, 19:59 

Srpska se truba sa Kosova cuje :aleale

https://www.srbijadanas.com/vesti/drustvo/srpska-se-truba-s-kosova-cuje-drhti-zemlja-cepurin-u-guci-video-2018-08-09

Vrh

PostPostano: 09 kol 2018, 23:33 

Nista od kosarku na Sarajevo.

:D

https://www.danas.rs/drustvo/kosovo-zalba-fibi-zbog-kasnjenja-viza-za-prvenstvo-u-bih/

=)) =)) =))

Vrh

PostPostano: 09 kol 2018, 23:38 

Rat izmedju Haradinaja i Tacija zbog Kosova

https://www.srbijadanas.com/vesti/info/slom-lazne-drzave-taci-i-haradinaj-zaratili-zbog-podele-kosova-2018-08-08

Vrh

PostPostano: 09 kol 2018, 23:52 

Nista od siptarske paradrzave. Bice to samoizolovano ostrvo u srcu moderne i napredne Evrope sve dok ih Amerika podrzava u majmunisanju. I dok Ameri ratuju preko ledja Siptara, isti odlaze sa Kosova koje polako i sigurno postaje prazna ljustura pogodna za povrstak Srba i Srbije cije je i gruntovno vlasnistvo Kosovo jedno 58 posto (dakle ne samo pravno). Da ne zaboravimo ni posebno crkve SPC na Kosovu. To nikada nece biti kosovska imovina vec srpska, kao i samo Kosovo. Vratice se Srbija na Kosovo, samo je pitanje momenta kada ce se to desiti. Najvjerovatnije kada za to bude najpogodnkje i najpovoljnoje vrijeme. Srbi su vijekovima na Kosovu tako da srpski interes za Kosovo je jos ozbiljniji negoli albanski. Osim toga, Srbija ne "brani" samo sebe i svoju glavu na Kosovu vec i mnogo vise od toga: istoriju, tradiciju, korijene...

Vrh

PostPostano: 10 kol 2018, 08:23 

Citat:
Vučić ne krije: Razgraničenje sa Albancima je najbolje rješenje

"To je politika koju predstavljam - za razgraničenje sa Albancima, a da li će ona dobiti podršku naroda ili ne... To da imamo teritoriju za koju se ne zna ko i kako je tretira i šta kome pripada, to je uvijek izvor potencijalnog sukoba, nedaća i mnogo problema", rekao je Vučić novinarima u Šidu.

Počelo je ispitivanje pulsa naroda.

Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)

Vrh

PostPostano: 10 kol 2018, 11:55 

Iguman Savo je najbolje objasnio

http://www.b92.net/mobilni/info/1429355

Vrh

PostPostano: 11 kol 2018, 01:29 

Sandalj je napisao/la:
Citat:
Vučić ne krije: Razgraničenje sa Albancima je najbolje rješenje

"To je politika koju predstavljam - za razgraničenje sa Albancima, a da li će ona dobiti podršku naroda ili ne... To da imamo teritoriju za koju se ne zna ko i kako je tretira i šta kome pripada, to je uvijek izvor potencijalnog sukoba, nedaća i mnogo problema", rekao je Vučić novinarima u Šidu.

Mi smo vaš puls odavno ispipali,popišali se po vama ne zna ni BBC koliko puta tako da nije to ništa strašno.Što se tiče KiM,možemo ga priznati,zašto da ne,svejedno ćemo to sve prekršiti čim nam se ukaže prilika.SAD su dale primer svima upravo nad nama Srbima da međunarodno pravo ne postoji.Da naravno da mi nismo SAD ali ćemo dovesti sebe u taj položaj da možemo tako da se ponašamo.Uostalom,pogledaj kakav smo rejting imali u MZ '90tih a kakav sada.Ide se ka tome.Što se tiče BiH biće podeljena između Srbije i Hrvatske.Što se tiče Vojvodine u njoj žive Srbi.Mirno spavaj.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2018, 08:06 

Kačamak je napisao/la:
...Što se tiče KiM,možemo ga priznati,zašto da ne,svejedno ćemo to sve prekršiti čim nam se ukaže prilika.SAD su dale primer svima upravo nad nama Srbima da međunarodno pravo ne postoji.Da naravno da mi nismo SAD ali ćemo dovesti sebe u taj položaj da možemo tako da se ponašamo.Uostalom,pogledaj kakav smo rejting imali u MZ '90tih a kakav sada.Ide se ka tome.Što se tiče BiH biće podeljena između Srbije i Hrvatske.Što se tiče Vojvodine u njoj žive Srbi.Mirno spavaj.

E sad sam se pravo sasro od straha, Srbin otkrio sabur kao sredstvo političkog djelovanja. Od sada novi moto odjekuje Balkanom: Samo Sabur Srbina Spašava.

Nego radi li se već na poklapanju "južne Srbije". Pa nije valjda ostavština Mrnjavčevića manje vrijedna od "izdajnika" Brankovića.

Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)

Vrh

PostPostano: 12 kol 2018, 10:34 

Kačamak je napisao/la:
Sandalj je napisao/la:
Mi smo vaš puls odavno ispipali,popišali se po vama ne zna ni BBC koliko puta tako da nije to ništa strašno.Što se tiče KiM,možemo ga priznati,zašto da ne,svejedno ćemo to sve prekršiti čim nam se ukaže prilika.SAD su dale primer svima upravo nad nama Srbima da međunarodno pravo ne postoji.Da naravno da mi nismo SAD ali ćemo dovesti sebe u taj položaj da možemo tako da se ponašamo.Uostalom,pogledaj kakav smo rejting imali u MZ '90tih a kakav sada.Ide se ka tome.Što se tiče BiH biće podeljena između Srbije i Hrvatske.Što se tiče Vojvodine u njoj žive Srbi.Mirno spavaj.

Pa ide vama to, recimo avnojske ste granice također potpisali. A svelo se na iznošenje tuđih TV prijemnika iz kuća... Dobro je znati koliko srpski potpis vrijedi... manje od kave u Makarskoj, van sezone.

Vrh

PostPostano: 30 ruj 2018, 17:42 

Za Srbiju bi bilo najbolje da se potrudi da dobije razlog za napraviti vojnu intervenciju i jednostavno se usetati u Sjeverno Kosovo i doci na granice koje vec drze kosovski Srbi. NATO vas 99% ne bi bombardirao opet radi te 3 opcine, a pogotovo ne na celu s Trumpom, s jakom Rusijom i s ovako jakom desnicom u Europi.

I to bi bilo rjesenje za podjelu Kosova. Ne bi morali davati Presevsku dolinu.

Ako se kod ovih ekscesa i medjusobnih provokacija dogodi bilo kakvo vece krvoprolice na Sjeveru Kosova, dogodit ce se upravo ovo.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 30 ruj 2018, 18:29 

Robbie MO je napisao/la:
Za Srbiju bi bilo najbolje da se potrudi da dobije razlog za napraviti vojnu intervenciju i jednostavno se usetati u Sjeverno Kosovo i doci na granice koje vec drze kosovski Srbi. NATO vas 99% ne bi bombardirao opet radi te 3 opcine, a pogotovo ne na celu s Trumpom, s jakom Rusijom i s ovako jakom desnicom u Europi.

Ako se kod ovih ekscesa i medjusobnih provokacija dogodi bilo kakvo vece krvoprolice na Sjeveru Kosova, dogodit ce se upravo ovo.

I što onda, napasti nekoliko tisuća američkih vojnika u Bondsteelu :neznam
Jaka rusija koju šamara i ruši avione tko god stigne od Turaka, Izraelaca i tako dalje.
Trump provodi istu politiku kao i njegovi predstavnici.
Ti previše čitaš neke opskurne srpske rusofilske portale pa imaš čudnu percepciju geoploitičkih odnosa izgleda.

Vrh

PostPostano: 30 ruj 2018, 19:34 

Postoji velika mogućnost da nitko ne bi reagirao, kao što nije ni na Cipru, recimo.

Da vidimo hoće li vesela ekipica Kačamak, Vujadin, Radičević itd. obući uniforme i krenuti. :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 13:59 

daramo je napisao/la:
Zar je netko od budala u Beogradu zaista mogao povjerovati da će muslimani na Kosovu održati potpisano i omogućiti ZSO.

Jebo majku jest da su srbi ostavili svoju decu u hrvatsku.Daramo vera albanaca je albanstvo.Nego velikog hristijanina mladiça pojebashe nigerijanci u hagu

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 14:03 

Robbie MO je napisao/la:

Roobi jadnice.Zalim i tebe i sve eks jugonostalgicare.Umro je tito.Nema jugosllavije.Zaboravite kosovo.Potrudite se oko sandzhaka al bit ce teshko veoma teshko da i sandzhak sacuvate.Albanske granice su kod crvene jabuke.I to nece biti kosovo.To ce biti albanija.Milom ili silom

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 21:09 

Kosovo dobiva vojsku.
Sasvim logična reakcija na zveckanje srbije ruskim oružjem u NATO okruženju.

Vrh

PostPostano: 27 lis 2018, 19:41 

Oružane snage Kosova

slika
slika

Dva dana nakon što je kosovski parlament izglasao zakon o osnivanju vojske večernjak ekskluzivno posjetio novu vojarnu “Vojnici NATO-a” u mjestu Istoku i saznali da Kosovari planiraju u sljedeće tri godine u obranu uložiti 300 milijuna eura.

https://www.vecernji.ba/svijet/ekskluzi ... va-1279040

Vrh

PostPostano: 28 lis 2018, 01:00 

Osnivanje Oruzanih snaga ocito je suprotno Ustavu Kosova, no Albanci drze Ustavni sud svoje nove drzave tako da taj sud lako moze "tumaciti" da je sve ok.

Mislim da se o tome tu radi.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2018, 11:24 

daramo je napisao/la:
Oružane snage Kosova

slika
slika

Dva dana nakon što je kosovski parlament izglasao zakon o osnivanju vojske večernjak ekskluzivno posjetio novu vojarnu “Vojnici NATO-a” u mjestu Istoku i saznali da Kosovari planiraju u sljedeće tri godine u obranu uložiti 300 milijuna eura.

https://www.vecernji.ba/svijet/ekskluzi ... va-1279040

Uniforme su hrvatske :001_cool

Vrh

PostPostano: 28 lis 2018, 20:32 

Citat:
U opširnom intervjuuu "Večernjem", čiji je novinar naglasio da je Haradinaj "u nekoliko navrata već govorio da su četiri generacije njegove porodice bili Albanci katolici, dok je on sam rođen kao musliman, a ni sam ne zna zašto je musliman", sam Haradinaj je poručio da intervjua ne bi ni bilo da nisu u pitanju hrvatski novinari.

"Verujte mi, da niste iz moje drage Hrvatske, ja bih vam se izvinio i odložio intervju. Evo vidite, hrvatska je zastava uvek tu", kazao je Haradinaj pokazujući na šahovnicu koja stoji pored kosovske zastave na stočiću u kabinetu Haradinaja, koji je novinaru poklonio litar "ljute kosovske rakije" da je "Zagrepčani probaju".

:kava

Vrh

PostPostano: 28 lis 2018, 21:33 

upoznao sam par šipaca s kosova ljetos u splitu, bili na ljetovanju, kako su zagoreni i generalno po izgledu i ponašanju mislio da su romi, uglavnom sve 5 hrvati prijatelji, hrvatska more otoci super sve. mislio sam jebat mater srbima onako usput da ih naložim ali nisam, sad mi žao. dogodine.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2018, 23:05 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Čitao sam danas Hardinajev intervju Večernjem. Žena Anita (mislim da je Albanka katolkinja), on se stalno distancira od Islama i nagalašava da su mu preci generacijama bili katolici.

Ja mislim da se on i osjeća katolikom.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 9921 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 397  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: