|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
zrikavac
|
 |
Naslov: VIDEO godine: Komša šepa na "Mi smo garda hrvatska, a Nebojši kliče HV!" :) Postano: 02 vel 2011, 02:10 |
|
|
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ivica
|
Naslov: Re: VIDEO godine: Komša šepa na "Mi smo garda hrvatska, a Nebojši kliče HV!" :) Postano: 02 vel 2011, 09:54 |
|
|
|
Ne šepa on, to mu se noge tresu pa se gega da ne bi pao na guzicu...
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: VIDEO godine: Komša šepa na "Mi smo garda hrvatska, a Nebojši kliče HV!" :) Postano: 02 vel 2011, 12:54 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29458 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Hajd za Komšićbega ali Radmanović? Mi smo Garda hrvatska, srušili smo JNA Hrvatsku mi volimo, za nju sad se borimo Srušili smo JNA, past će SAO Krajina Mi smo hrabri gardisti, bježe od nas četnici!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO godine: Komša šepa na "Mi smo garda hrvatska, a Nebojši kliče HV!" :) Postano: 02 vel 2011, 12:58 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
A gleda Želja, baš se vidi kao da gleda i misli: koji su ba ovi? A šetnja ko da je u Vase Miskina pa šajca komade... ležero... Kad malo razmislim, Želja će mi nedostajat kao pojava. Volio bih da ga skinu s ove funkcije ali neka ga u javnosti, ko će nas zabavljat? 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: VIDEO godine: Komša šepa na "Mi smo garda hrvatska, a Nebojši kliče HV!" :) Postano: 02 vel 2011, 13:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Radmanović najbolje zastupa interese Hrvata, u konkurenciji sva 3 člana predsjedništva. Zemlja apsurda...
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: VIDEO godine: Komša šepa na "Mi smo garda hrvatska, a Nebojši kliče HV!" :) Postano: 02 vel 2011, 13:17 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Radmanović najbolje zastupa interese Hrvata, u konkurenciji sva 3 člana predsjedništva. Zemlja apsurda... On najmanje i gubi s ravnopravnošću Hrvata, tamo di on ordinira ih praktički i nema 
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: VIDEO godine: Komša šepa na "Mi smo garda hrvatska, a Nebojši kliče HV!" :) Postano: 02 vel 2011, 13:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Radmanović najbolje zastupa interese Hrvata, u konkurenciji sva 3 člana predsjedništva. Zemlja apsurda... On najmanje i gubi s ravnopravnošću Hrvata, tamo di on ordinira ih praktički i nema  Pa kad bi vratili sve izbjegle Hrvate u RS, bilo bi ih negdje oko 8-9%...tako da ne bi bili neki faktor, i svejedno bi se igrao sarajevske multietničnosti i "pomagao".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: VIDEO godine: Komša šepa na "Mi smo garda hrvatska, a Nebojši kliče HV!" :) Postano: 02 vel 2011, 14:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
|
Sejdo je izoliran... ni izjave, ni ista... predstavnik Hrvata... mos mislit...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: VIDEO godine: Komša šepa na "Mi smo garda hrvatska, a Nebojši kliče HV!" :) Postano: 02 vel 2011, 16:16 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Hajd za Komšićbega ali Radmanović? Mi smo Garda hrvatska, srušili smo JNA Hrvatsku mi volimo, za nju sad se borimo Srušili smo JNA, past će SAO Krajina Mi smo hrabri gardisti, bježe od nas četnici! I za svetu nedjelju stić' ćemo u Petrinju.  95'. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sultan
|
Naslov: Re: VIDEO godine: Komša šepa na "Mi smo garda hrvatska, a Nebojši kliče HV!" :) Postano: 02 vel 2011, 18:00 |
|
|
|
Na šta se i vi ložite...
Nidje veze...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: VIDEO godine: Komša šepa na "Mi smo garda hrvatska, a Nebojši kliče HV!" :) Postano: 02 vel 2011, 18:08 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29458 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Sultan je napisao/la: Na šta se i vi ložite...
Nidje veze... Ma šta se ti Dizdarolog javljaš?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: VIDEO godine: Komša šepa na "Mi smo garda hrvatska, a Nebojši kliče HV!" :) Postano: 02 vel 2011, 20:32 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Radmanović najbolje zastupa interese Hrvata, u konkurenciji sva 3 člana predsjedništva. Zemlja apsurda... Najveći Kršćanin TM među njima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO godine: Komša šepa na "Mi smo garda hrvatska, a Nebojši kliče HV!" :) Postano: 02 vel 2011, 20:46 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bobovac je napisao/la: Sultan je napisao/la: Na šta se i vi ložite...
Nidje veze... Ma šta se ti Dizdarolog javljaš? Da, Južni Bosanac?  Nešto me muči... Hoće Šeheraši načuturit te naše Ere nekadašnje Muslmane, hoće hi u nekakve Bosance pretvorit, cvijeće naše... Ako su Južni Slaveni postali Jugoslaveni, hoće li i Južni Bosanci postat Jugobosanci?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Ceha, ilirac i 116 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|