|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 19 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ada
|
Naslov: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 28 vel 2011, 16:33 |
|
|
Sretan dan nezavisnosti svima onima koji ga slave
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 28 vel 2011, 16:35 |
|
|
Nezavisnost od SFRJ, jel to misliš?
To da.
Ali da neovisno funkcionira to ne. Protektorat.ba
|
|
Vrh |
|
|
Ada
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 28 vel 2011, 16:37 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Nezavisnost od SFRJ, jel to misliš?
To da.
Ali da neovisno funkcionira to ne. Protektorat.ba Ma ovo prvo
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 28 vel 2011, 16:44 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
Ministre, briši temu. Hercegovac sam,što će reći i Herceg-Bosanac a opet što će reći i pripadnik Bosne i Hercegovine. Ali čestitati dan državnosti ovakvoj Bosni i Hercegovini je pljuvanje na grob svim našim palim bojovnicima za našu slobodu.
Kad se jalijaši nauče da i drugi žive u ovoj državi , a ne samo oni, onda ćemo slaviti dan državnosti sve u 16.
Briši ovo!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ada
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 28 vel 2011, 16:49 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Ministre, briši temu. Hercegovac sam,što će reći i Herceg-Bosanac a opet što će reći i pripadnik Bosne i Hercegovine. Ali čestitati dan državnosti ovakvoj Bosni i Hercegovini je pljuvanje na grob svim našim palim bojovnicima za našu slobodu.
Kad se jalijaši nauče da i drugi žive u ovoj državi , a ne samo oni, onda ćemo slaviti dan državnosti sve u 16.
Briši ovo!!!! Pa glupane ti isti su pali da bi ti danas mogao pisati gluposti na ovom forumu. Prvo se informiraj sta je dan nezavisnosti ...pa onda promjeni temu.
|
|
Vrh |
|
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 28 vel 2011, 16:50 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Citat: Prvo se informiraj sta je dan nezavisnosti ...pa onda promjeni temu.
U Herceg-Bosni se kaže neovisnost
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
|
Ada
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 28 vel 2011, 16:52 |
|
|
Đipalo Junuz je napisao/la: Citat: Prvo se informiraj sta je dan nezavisnosti ...pa onda promjeni temu.
U Herceg-Bosni se kaže neovisnost Mislis na hrvatskom jeziku..
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 28 vel 2011, 18:46 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Slavimo dan preglasavanja BiH?
Prvo je se da budemo iskreni Srbe preglasalo a sad nas preglasavaju...
Kad se BiH uredi da valja mislim da ćemo ga slaviti, itekako...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 28 vel 2011, 18:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24084 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Dan kada su Srbi preglasani.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
mirovinica
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 28 vel 2011, 21:04 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Slavimo dan preglasavanja BiH?
Prvo je se da budemo iskreni Srbe preglasalo a sad nas preglasavaju...
Kad se BiH uredi da valja mislim da ćemo ga slaviti, itekako...
_________________ Ulica Hasana Bibera
|
|
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 01 ožu 2011, 20:36 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
lider30 je napisao/la: Dan kada su Srbi preglasani. Trebalo bi poništiti rezultate referenduma i ponoviti ga bez preglasavanja ijednog konstitutivnog naroda.
|
|
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 01 ožu 2011, 20:47 |
|
|
Mene zanima zašto niste tada digli glas protiv prljave ustaško-islamističke rabote?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 01 ožu 2011, 21:39 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25883 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
divlja svinja je napisao/la: Mene zanima zašto niste tada digli glas protiv prljave ustaško-islamističke rabote? Ejss... Jel ovo neka zafrkancija? Dizali su oni glas, i te kako. I ne samo glas. Prešli su za koji dan i na konkretnije stvari.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 01 ožu 2011, 23:56 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: lider30 je napisao/la: Dan kada su Srbi preglasani. Trebalo bi poništiti rezultate referenduma i ponoviti ga bez preglasavanja ijednog konstitutivnog naroda. Pa, i mogli bi ga ponovit, nije loša ideja... Povratak u "regiju" je dobro rješenje za sve... Dosta mi je da sam "kolateralna žrtva"... Ne vjerujem da je neka Juga klasična moguća, ali neka poluEU zona Srbija, BiH, Hr, jest... Benelux, zapravo, Balkanux... i riješen problem... Ne mogu ti opisat kako mi smeta granica između RH i BiH.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 02 ožu 2011, 00:52 |
|
|
Bobovac je napisao/la: divlja svinja je napisao/la: Mene zanima zašto niste tada digli glas protiv prljave ustaško-islamističke rabote? Ejss... Jel ovo neka zafrkancija? Dizali su oni glas, i te kako. I ne samo glas. Prešli su za koji dan i na konkretnije stvari. Mislim na ove "naše" na temi, dakle na Junuza i Lidera.
|
|
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 02 ožu 2011, 01:00 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, i mogli bi ga ponovit, nije loša ideja... Povratak u "regiju" je dobro rješenje za sve...
Dosta mi je da sam "kolateralna žrtva"...
Ne vjerujem da je neka Juga klasična moguća, ali neka poluEU zona Srbija, BiH, Hr, jest...
Benelux, zapravo, Balkanux... i riješen problem... Ne mogu ti opisat kako mi smeta granica između RH i BiH. Ne da bi mogli, nego bi morali. To je moralna i pravna dužnost. Bio si kolateralna žrtva, ali da si danas, čisto sumnjam. Bit će da je ipak stvar u privlačnoj snazi Zegeja. Ništa od regiona dok se Srbi ne unormale, još malo pričekaj.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 02 ožu 2011, 09:43 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, i mogli bi ga ponovit, nije loša ideja... Povratak u "regiju" je dobro rješenje za sve...
Dosta mi je da sam "kolateralna žrtva"...
Ne vjerujem da je neka Juga klasična moguća, ali neka poluEU zona Srbija, BiH, Hr, jest...
Benelux, zapravo, Balkanux... i riješen problem... Ne mogu ti opisat kako mi smeta granica između RH i BiH. Ne da bi mogli, nego bi morali. To je moralna i pravna dužnost. Bio si kolateralna žrtva, ali da si danas, čisto sumnjam. Bit će da je ipak stvar u privlačnoj snazi Zegeja. Ništa od regiona dok se Srbi ne unormale, još malo pričekaj. Je, tu si u pravu, još im nedostaje te neke "normalnosti", ali sad mi se čini da više i nisu tako daleko od nje...
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 25 vel 2020, 23:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BIH Postano: 26 vel 2020, 01:12 |
|
|
Nije prva nezgoda sa zastavom. Recimo jedna smiješna nezgoda, uzimanje zastave BiH za zastavu federacije. Flag mape su veliki hit u zadnje vrijeme. Evo i jedna pomalo nezgodna flag karta entiteta BiH, ukazuje na teritorijalne podijele (federacija, plavi-žuti dijelovi).
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 19 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|