Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
Ovog petka na rasporedu je sedamnaesto izdanje Festivala zabavne glazbe Melodije Mostara. Poznati su sudionici sedamnaestog izdanja Festivala zabavne glazbe Melodije Mostara 2011.g. koje se 6. i 7. svibnja održava u dvorani na Bijelom Brijegu.Boje Hercegovine "brani" čak šest hercegovačkih izvođača. Male melodije Mostara održat će se dan nakon Velikih melodija i kako kaže Džidić, tu još nije definiran broj izvođača ali smatra da će i to uskoro biti realizirano.
IZVOĐAČI I SKLADBE - 17. "MELODIJE MOSTARA" 2011.
1. IME IZVOĐAČA: Pero Križanović NAZIV PJESME: Kao vila auto teksta: Ernest Pelaić autor muzike: Ernest Pelaić autor aranžmana: Ernest Pelaić
2. IME IZVOĐAČA: Danijel Boršćak NAZIV PJESME: Loš muškarac autor teksta: Danijel Boršćak autor muzike: Danijel Boršćak autor aranžmana: Ivan-Goran Kovačić
3. IME IZVOĐAČA : Željka Bošnjak NAZIV PJESME: Ljubav meni nije suđena autor teksta : Željka Bošnjak autor muzike: Željka Bošnjak autor aranžmana: Vedran Tomičić
4. IME IZVOĐAČA: Vedrana Vukojević NAZIV PJESME: Jedini autor teksta: Vedrana Vukojević autor muzike: Marko Tomasović autor aranžmana: Aleksandar Valenčić
5. IME IZVOĐAČA: Grupa IF NAZIV PJESME: Ljubav je laž autor teksta: Sanela & Haris Dedić autor muzike: Haris Dedić autor aranžmana: Benko Marjanović
6. IME IZVOĐAČA : Mićko NAZIV PJESME: Šaraf autor teksta: Josip Bilać autor muzike: Josip Bilać autor aranžmana: Josip Bilać
7. IME IZVOĐAČA: Marko Babić NAZIV PJESME: Kunem ti se autor teksta: Aner Sandžaktar/Azer Sandžaktar autor muzike: Azer Sandžaktar autor aranžmana: Zoran Milović
8. IME IZVOĐAČA: Emina Arapović NAZIV PJESME: Sama autor teksta: Emina Arapović autor muzike: Marko Tomasović autor aranžmana: Aleksandar Valenčić
9. IME IZVOĐAČA: BERNY NAZIV PJESME: Idi varaj autor teksta: Bernard Kumić - Berny autor muzike: Toni Lasan autor aranžmana: Toni Lasan
10. IME IZVOĐAČA: A.“Taz“ Soldo & Siniša VUCO – Taz feat. VUCO NAZIV PJESME: Sveta Zemlja autor teksta: A. „Taz“ Soldo / Siniša Vuco autor muzike: Toni Lasan autor aranžmana: Toni Lasan
11. IME IZVOĐAČA: Dado Kukić NAZIV PJESME: Ko car autor teksta: Jelena Trifunović autor muzike: Bojan Vasić autor aranžmana: Bojan Vasić
12. IME IZVOĐAČA: Ivan Šušak & grupa TITANIC NAZIV PJESME: Sutra će biti bolje autor teksta: Franjo Kraljević autor muzike: Franjo Kraljević auto aranžmana: Josip Joco Vukoja
13. IME IZVOĐAČA: Adnan Jerlagić NAZIV PJESME: Milion žena autor teksta: Nardin Mašić autor muzike: Almir Ajanović & Damir Bečić autor aranžmana: Almir Ajanović & Damir Bečić
14. IME IZVOĐAČA: Ana Damjanović NAZIV PJESME: 45 u sjeni autor teksta: Geronimo autor muzike: Geronimo autor aranžmana: Geronimo
15. IME IZVOĐAČA: Maksim Hozić-MAX NAZIV PJESME: S nekim sanjati autor teksta: Leonardo Baksa - Čeči autor muzike: Toni Eterović autor aranžmana: Toni Eterović
16. IME IZVOĐAČA: Amina Majetič NAZIV PJESME: Pogled ispod ramena autor teksta: Nermin Puškar autor muzike: Nermin Puškar autor aranžmana: Mahir Sarihodžić
17. IME IZVOĐAČA: MACAO BAND NAZIV PJESME : Naša priča autor teksta: Dragan Keškić - Gagi autor muzike: Studio OXY? autor aranžmana: Studio OXY?
18. IME IZVOĐAČA: Ivona Urošević NAZIV PJESME: Na mostu ljubavi autor teksta: Vilma Neškovčin autor muzike: Helena Papić autor aranžmana: Brano Likić
19. IME IZVOĐAČA: Ine Tadić & Hercegovački bećari NAZIV PJESME: OJ DJEVOJKO TANGE,LANGE autor teksta: Drinka Tadić autor muzike: Ine Tadić autor aranžmana: Damir Parać
20. IME IZVOĐAČA: Enver Lugavić – KICE NAZIV PJESME: Kad lažem autor teksta: Damir Bečić autor muzike: Damir Bečić autor aranžmana: Almir Ajanović / Damir Bečić
21. IME IZVOĐAČA: Vedran NAZIV PJESME: Nek' me vjetar nosi autor teksta: Vedran Šilipetar-Mor Roll autor muzike: Vedran Šilipetar-Mor Roll autor aranžmana: Vedran Šilipetar-Mor Roll / Sandro Butković
22. IME IZVOĐAČA: Toni Tešija NAZIV PJESME: U meni sve umire autor teksta: Toni Tešija autor muzike: Toni Tešija autor aranžmana: Tiho Orlić
23. IME IZVOĐAČA: Marija Žepić NAZIV PJESME: Osjećam autor teksta: Ivan Mikulić autor muzike: Ivan Mikulić autor aranžmana: Zoran Milović
24. IME IZVOĐAČA: Marko Govorčin NAZIV PJESME: Ja želim vratiti se tu autor teksta: Marko Govorčin autor muzike: Marko Govorčin autor aranžmana: Marko Govorčin
Citat:
Mićko - favorit publike na ovogodišnjim 'Melodijama'
Tako je bilo do snimanje pjesme "Šaraf" koja je nastala više kroz šalu s rajom u "Ultras Pubu". Tekst i glazbu napisao je Josip Bilać, a kako je "Šaraf" odlično prihvaćen u nekoliko mojih nastupa u "Pubu", odlučio sam se prijaviti i za "Melodije Mostara". Pjesma je inače posvećena nježnjem spolu, ističe popularni Mićko.
Na oduševljenje brojnih poklonika, koje je stekao mahom među navijačima Zrinjskog, ali, zahvaljujući nastupima uživo te popularnom You tubeu i puno šire (Mićko pokazuje razglednicu s pozdravima od obožavateljica iz Melbournea!, op.), svojeversni pjevački fenomen je dospio među izvođače na 17. izdanju mostarskih "Melodija".
Dosadašnji nastupi iz hobija, polako prerastaju u ozbiljan posao. U tijeku je snimanje spota za Mićkov hit, a usporedno teku i pripreme za snimanje preostalih pjesama albuma.
Ovog petka na rasporedu je sedamnaesto izdanje Festivala zabavne glazbe Melodije Mostara. U dvorani na Bijelom brijegu natjecat će se 24 izvođača odabrana od strane stručnog žirija. Među 24 imena, čak su šestorica domaćih izvođača.
Prvi favorit publike, ako je suditi po komentarima na našem portalu nakon objave liste izvođača, je široj javnosti donedavno nepoznati izvođač Mićko s pjesmom "Šaraf". Pravim imenom Miroslav Stijaković, po struci profesor tjelesne kulture, kako nam sam kaže, glazbom se bavi od djetinjstva, ali do sada uglavnom iz hobija.
Usavršio se pjevajući i svirajući harmoniku u svatovskim slavljima te izvodeći hitove za prijatelje.
- Tako je bilo do snimanje pjesme "Šaraf" koja je nastala više kroz šalu s rajom u "Ultras Pubu". Tekst i glazbu napisao je Josip Bilać, a kako je "Šaraf" odlično prihvaćen u nekoliko mojih nastupa u "Pubu", odlučio sam se prijaviti i za "Melodije Mostara". Pjesma je inače posvećena nježnjem spolu, ističe popularni Mićko.
Na oduševljenje brojnih poklonika, koje je stekao mahom među navijačima Zrinjskog, ali, zahvaljujući nastupima uživo te popularnom You tubeu i puno šire (Mićko pokazuje razglednicu s pozdravima od obožavateljica iz Melbournea!, op.), svojeversni pjevački fenomen je dospio među izvođače na 17. izdanju mostarskih "Melodija".
Dosadašnji nastupi iz hobija, polako prerastaju u ozbiljan posao. U tijeku je snimanje spota za Mićkov hit, a usporedno teku i pripreme za snimanje preostalih pjesama albuma.
- Posebno mi je drago što ću na albumu surađivati s Nikšom Radanom koji je ostvario suradnju s brojnim poznatim izvođačima, primjerice Sašom i Deanom Matićem, ističe Mićko.
Kad je riječ o očekivanjima u svom prvom nastupu, Mićko nije bio posebno riječit.
- Siguran sam da neću razočarati svoje najvjernije navijače iz 'Puba', kazao je.
Njegovi navijači s druge strane, ne sumnjaju u prvu nagradu publike. Kažu da će samo njegovi najvjerniji 'fanovi' napuniti dvoranu na Bijelom brijegu u petak. Uvjereni su da će Vuco i ostali ove godine ostati debelo u sjeni popularnog Mićka.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.