|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 30 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kiler
|
Naslov: Re: Preimenovanje Partizanskog groblja u neki prikladniji naziv Postano: 13 ožu 2012, 21:02 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7371 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Danas su sličnu vijest,sa ovim slikama,objavili na bljesku,ali naravno bez podataka o masovnim grobnicama mostarskih Hrvata.Samo nešto o tome kako se kultivira područje Biskupove Glavice.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Preimenovanje Partizanskog groblja u neki prikladniji naziv Postano: 04 tra 2012, 09:52 |
|
|
ekipa gdje se tocno nalazi to groblje tj.moze li se pjeske dotamo od centra grada jel daleko?
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Preimenovanje Partizanskog groblja u neki prikladniji naziv Postano: 04 tra 2012, 18:25 |
|
|
MaMo je napisao/la: Napravljeno je kao partizansko groblje tj. spomenik i neka ostane takvo! Nema ga smisla krstiti u nešto što nije. Onda ne bismo bili ništa bolji od tih istih Partizana koji su sve redom mijenajali , gasili, uništavali šta im god nije bilo po volji. Fino je estetski i treba ga urediti i svjetliti da bi bio na korist svim građanima ali mu ne treba davati veći značaj od nekog parka i to je to. Ja isto mislim, ipak mi nismo isti kao što su "drugovi-partizani-antifashisti" iz bivše totalitarne i propale države! Ibar, može se pješke, a od Rondoa, prema stadionu, nema ni 3. i po minute!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Preimenovanje Partizanskog groblja u neki prikladniji naziv Postano: 04 tra 2012, 18:28 |
|
|
Možda Park u spomen žrtvama totalitarnih režima?
Tako bi se uključile žrtve i komunizma i fašizma, i na neki način zastarjele ideologije maknule u prošlost.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Preimenovanje Partizanskog groblja u neki prikladniji naziv Postano: 04 tra 2012, 20:18 |
|
|
MIR je napisao/la: MaMo je napisao/la: Napravljeno je kao partizansko groblje tj. spomenik i neka ostane takvo! Nema ga smisla krstiti u nešto što nije. Onda ne bismo bili ništa bolji od tih istih Partizana koji su sve redom mijenajali , gasili, uništavali šta im god nije bilo po volji. Fino je estetski i treba ga urediti i svjetliti da bi bio na korist svim građanima ali mu ne treba davati veći značaj od nekog parka i to je to. Ja isto mislim, ipak mi nismo isti kao što su "drugovi-partizani-antifashisti" iz bivše totalitarne i propale države! Ibar, može se pješke, a od Rondoa, prema stadionu, nema ni 3. i po minute!Bio sam i kod stadiona i kod Katedrale. znaci tamo negdje super hvala Ti :))
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|