|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mali_od_kužine
|
Naslov: HVO POSUŠJE Postano: 09 lip 2011, 22:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: HVO POSUŠJE Postano: 11 lip 2011, 09:14 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1660 Lokacija: Herceg-Bosna
|
mali_od_kužine je napisao/la: Pozdrav, zna li tko ima li ova oznaka veze sa žutim mravima iz Vukovara? http://i54.tinypic.com/1zaf7p.jpgNema,to ime je sebi dao jedan vod posuških domobrana,nitko u toj postrojbi nije bio u Vukovaru za vrijeme rata niti imaju ikakve veze sa žutim mravima iz Vukovara.
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
|
maljutka
|
Naslov: Re: HVO POSUŠJE Postano: 26 srp 2011, 13:27 |
|
|
Dali netko možda poznaje čovjeka,mislim da je iz Posušje Brigade,inače vozio je hitnu,nastradao kod uskoplja u 9.mjesecu 93.g.mislim,da se preziva vranjkovic,nisam siguran.Inače,bestrzajcem su ga pogodili u automobil.Zanima me jel još živ?
|
|
Vrh |
|
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: HVO POSUŠJE Postano: 27 srp 2011, 20:21 |
|
|
maljutka je napisao/la: Dali netko možda poznaje čovjeka,mislim da je iz Posušje Brigade,inače vozio je hitnu,nastradao kod uskoplja u 9.mjesecu 93.g.mislim,da se preziva vranjkovic,nisam siguran.Inače,bestrzajcem su ga pogodili u automobil.Zanima me jel još živ? Ivan Vranjković , kućom zvani Hodžić ,živ , radi na Lageru (vozi i dalje samo nije hitna ) Tada su sa njim bila i dva momka koja su poginula ,mislim da su bili iz Ludviga Pavlovića RIP Navik on živi ki zgine pošteno
|
|
Vrh |
|
|
caruga
|
Naslov: Re: HVO POSUŠJE Postano: 28 srp 2011, 01:44 |
|
|
Đipalo Junuz je napisao/la: maljutka je napisao/la: Dali netko možda poznaje čovjeka,mislim da je iz Posušje Brigade,inače vozio je hitnu,nastradao kod uskoplja u 9.mjesecu 93.g.mislim,da se preziva vranjkovic,nisam siguran.Inače,bestrzajcem su ga pogodili u automobil.Zanima me jel još živ? Ivan Vranjković , kućom zvani Hodžić ,živ , radi na Lageru (vozi i dalje samo nije hitna ) Tada su sa njim bila i dva momka koja su poginula ,mislim da su bili iz Ludviga Pavlovića RIP Navik on živi ki zgine pošteno Da nisu iz Grdana...ova dvojica...
|
|
Vrh |
|
|
maljutka
|
Naslov: Re: HVO POSUŠJE Postano: 28 srp 2011, 10:31 |
|
|
Iz Grdana su bili,i jedan je pogino,a drugi je ostao ziv. Sudjelovao sam u toj akciji na mačkovcu,bilo je gadno. On je došao naprijed u zariste,pokupio momke i vracao se u rikverc,na jednom prosirenju se htio okrenuti i tu ga je pogodio bestrzajac.Na tom mjestu je spomenik poginulom iz Grdana.
|
|
Vrh |
|
|
caruga
|
Naslov: Re: HVO POSUŠJE Postano: 28 srp 2011, 12:20 |
|
|
maljutka je napisao/la: Iz Grdana su bili,i jedan je pogino,a drugi je ostao ziv. Sudjelovao sam u toj akciji na mačkovcu,bilo je gadno. On je došao naprijed u zariste,pokupio momke i vracao se u rikverc,na jednom prosirenju se htio okrenuti i tu ga je pogodio bestrzajac.Na tom mjestu je spomenik poginulom iz Grdana. Zoran Zovko...Pokoj mu duši i slava mu... Drugi je živ...Ne bih o imenima... Teško ranjavanje... Pozdrav...
|
|
Vrh |
|
|
maljutka
|
Naslov: Re: HVO POSUŠJE Postano: 28 srp 2011, 20:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: HVO POSUŠJE Postano: 10 kol 2011, 21:59 |
|
|
jeli onih 6 posusaka sto je stradalo u konjicu 93,zarobljeno od zukinih ljudi?
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: HVO POSUŠJE Postano: 22 kol 2011, 15:43 |
|
|
Jeste
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|