Moj favorit je Pol i njegov post odnosno komentar, na slike lijepih djevojaka iz Hercegovine. Ostali prestavnici muškog roda, sa oduševljenjem su komentarisali postavljene fotke, a on mrtav hladan i nimalo impresioniran reče ;
"ovim curama bi bilo bolje da se udaju za hrvate i rađaju što više djece i nastane se u Hercegbosni ali izgleda da si ti došla ovdje promovirati kako one izlaze trackaju se 3 sata, vani se oblokavaju ko zna šta sve ne rade, kući dolaze ujutro, smatraju se emancipiranim, siguran sam da ih kuhinja niti ne zanima kvarcaju se jer im se ne sviđa boja kože, prate nakaradne modne trendove, privlačniji im je pobačaj od rađanja, dok je naših momaka pola neoženjenih kome ti takve reklamiraš??kome???"
Zar nije kralj ? :)
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
Verdammte scheiss Ausländer,gheto-boy moja prva komsinica je stomatolog,ispod mene aktuelna miss fotogenichnosti,izad Prim.Dr Hoffendürstenbergmann,hausmeister mi je zavrsio muzichku akademiju u Pragu,jebiga sine crema,a ne ti is Mishinog Hana u jos gore zlatni ljiljan, tema-malo globalnih tema-o crncima.
Interesanto kako je beogradska Drzavna Bezbednost i dalje jako aktivna, cak i na netu, nazalost na primjeru hercegbosanskih Hrvata se najbolje vidi.
DB Srbije je hercegbosanskoj mladezi napravio par site-ova, hercegbosna, poskok, hercegovina, na kojima sustavno mlade mozgove ispira povijesnim neistinama. Problem je sto ta mladez odrasta i stasava na pogresnim tezama, dok njihovim roditeljima se na slican nacin servira preko TV signala.
A evo kako će se potrošiti lova koju je ministar inkasirao od DB Srbije
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Wind je napisao/la:
Junuz Djipalo je napisao/la:
Kad pricamo o predrecepciji ja mislim na osobu, ali ne samo fizicki. Tu su godine, naglasak, mimika, ostalo se manje vise skuzi iz postova.
Kad smo već kod bisera foruma
Proporcije zenskog spola, nazalost, se isto mogu skuzit iz postova. Rijetkost je da zene s kojima mozes na forumu lijepo komunicirat imaju sto dat u fizckom smislu, ili mogu dat previse...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Proporcije zenskog spola, nazalost, se isto mogu skuzit iz postova. Rijetkost je da zene s kojima mozes na forumu lijepo komunicirat imaju sto dat u fizckom smislu, ili mogu dat previse...
Wind je napisao/la:
Junuz Djipalo je napisao/la:
nastavi niz...
Ne, ne, ti moraš sad reagirat na bačenu rukavicu u lice!
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
POL_GASOL je napisao/la:
Bišćanin:
Citat:
i ja mislim.
NOT
Nije biser s ovog nego s drugog foruma.
Mutavac otvori valjda najposjećeniju temu na kandahar-x: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) gdje se naslađuju razni unitarni "nefašisti" nad tim što im je njihov SDP na vlasti, bez obzira na učinke, i time se kao razlikuju od "fašista".
No Mutavac kao i većina polu(ne)pismenih bošnjačkih političara i historiografa, koja zađe ovdje i pametuje, u jednoj rečenici, prostoj, u naslovu te teme, napravi 2 greške.
Političko dešavanje u BiH. - pa valjda treba bit množina Mutavac: Politička dešavanja u BiH.
I onda, valjda kako bi ispao pametniji, koristi se engleskim i napiše all inklusive umjesto all inclusive.
Što je najbolje, čini se kako to nije niko ni primijetio od posjetioca iste teme, na kojoj su nefašistički liberalizam i višeumlje glavna obilježja komuniciranja, za razliku od ovog našeg ovdje.
E jadan sam ti, na što se i taj AID pod SDP-om srozao...
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26875 Lokacija: Heartbreak Hotel
Croat (osim ako nije bio ironičan) ;)
Citat:
kako bi bilo dobro da BIH zbog dobrosusjedskih odnosa večeras dobije Francuze u Francuskoj i tako se donekle osveti za poraz Hrvatske 1998-e u 1/2 SP-a od Francuza.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.