|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Oli vs Ante Postano: 06 lis 2011, 19:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zestoka polemika se odvija izmedju naseg  Travnicanina Olivera Frljića i jopet naseg  ex soldata HVO-a Ante, Emira Hadjihafizbegovica zbog filmica sa youtube-a koju Frljic koristi u novoj predstavi BNP-a Zenica a u kojem Ante i nije bas onakav kakvim ga gledamo u reklamama. Oli mi je poznatiji kao decko, puno mladji decko, dobrodrzece Danijele Trbojevic, i sve mi se cini kako je ovo namjerno napravio kako bi predstava dobila publicitet. Predstava je inace Andricevska, kojom se ujedno obiljezava 50 godina Andricevog Nobela, i meni zvuci interesantno. No, Oli je ipak jos mali, a Ante je jos od audicije izuzetno dobar glumac, a ne treba ni zaboravit kada je u sukobu navijaca SB-Sa pokusavao smirit strasti iako je naoko branio Seherlije koje je predstavljao u vlasti. Uglavnom, zanimljiva prica.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Oli vs Ante Postano: 06 lis 2011, 23:03 |
|
|
|
Pa jeli postoje neke zakonske odredbe po kojima Oli ne bi smio koristiti taj materijal ?
Inače Daniela mi je super.
Nije ni čudo što Oli s njom iako je mlađi.
Voljela sam je gledati i u "najslabijoj karici", a i u ovom "devetom katu"..
Oštra, glasna, jasna, snalažljiva i pametna :)
Jedno vrijeme je imala i prezime Vlajki.Vjerovatno nekog EX.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Oli vs Ante Postano: 06 lis 2011, 23:24 |
|
|
Đes ba emtice, vrag te neodnija A što se tiče teme :) imam jedan mali problem zbog kojeg bi se 1 akter ove priče trebao osjećati jako loše. :) Ne mogu razdvojiti dobrog glumca ili dobrog umjetnika, dobrog pisca od onog što ga čini i kakve poruke ostavlja svojim stvarnim životom. Imam dvije, tri, 4 javne osobe na ovim prostorima , za kojih mi je teško reći , ono, dobar je glumac,ili ima dara za pisanje ali kao čovjek mi se uopće ne sviđa.Ne šmeka mi. Među takve spada i E.H. I zbog toga Oli, iako iskreno nisam pratila sve ovo...možda par dobrih komentara na udarnim portalima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Oli vs Ante Postano: 06 lis 2011, 23:29 |
|
|
Da, malo nas je, koji smo dobri glumci i pisci, k tome i dobri ljudi... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Oli vs Ante Postano: 06 lis 2011, 23:32 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Oli vs Ante Postano: 07 lis 2011, 00:08 |
|
|
|
Haaa, tek sam sad skužio za predrecepciju, predpercepcija mi je ipak jača strana...
Evo vidi, ovako nekako:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Oli vs Ante Postano: 07 lis 2011, 00:17 |
|
|
Nešto se očito nismo razumjeli. Ja sam se striktno držala teme. Nema veze... Ugodna noć! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Oli vs Ante Postano: 07 lis 2011, 00:34 |
|
|
Citat: Đes ba emtice, vrag te neodnija  Evo draga, i ja idem na spavanje :) Laku noć i tebi.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Oli vs Ante Postano: 07 lis 2011, 00:41 |
|
|
Ajte vi pajkit, nisam vam ja kriv što nemrete ništa drugo... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|