Na određenom videu vezanom za ove zadnje događaje u Sarajevu sam ostavio komentar, te sam nakon toga dobio privatnu poruku od nekog malca iz Bosne koji živi u Švabiji.Nakon što sam ga fino "spustio" na zemlju, odgovorio mi je slijedećom porukom, koju bih inače postao u podforum "tragikomično", ali morati ću se zadovoljiti i sa ovim:
Citat:
nepostoji kurac na tebi mamu ti hahahaha jesi peder i glup iz bosne seljacina jedna hahahahah ja zivim u austriji 10 euro ?? hahahahahaha
jarane ovde ako neradis dobivas 200 euro mjesecno ne ko u bosnu seljackoj zemlji jednoj hahahahahah pedere jedan ova sta ja imamm nes nikad imat imam dvije kuce u bosni i jednu u austriji idem u BUNDELSHANDELSAKADEMIE 1 SALZBURG i igram u redbull salzburg sta hocu vise pricam 6 jezika ( bosanski, njemacki, engleski, spanski, francuski i latinski)
e hajd sad idi placi mali poserem ti bosnu seljacku i srbiju i hrvatsku i sloveniju i montenegro i kosovo i albania ruzni ste svi svi ste seljaci hahahahahaha pedercine jedne ruzne koje kupuje majce na pijaci za 5 maraka a pantole i trenerike za 10 maraka hahahahahahahahah a ja svoje placam 80€ a majce 50€ hahahaha pedere jedan ruzni zacepi bolje je ti i nauci se malo nesta i kulture ufati se nesta da radis a ne raspravljas se ovdi sa mnom kas svakako izgubit ja sam zavrsio sa tobom ovde nerazgovaram ja sa seljackim primitivcima iz seljacke jugoslavije pljunem te !!!!