Pridružen/a: 12 stu 2011, 19:50 Postovi: 64 Lokacija: Forgotten Realms
evo posto jos ne znam "narodne običaje" forumasa tu, zanima me kako stojite sa stand-up comedy... ja nesto u ovoj turobnoj nam "dejtonskoj dolini suza" ne mogu a da ne pogledam koji clip svaki dan, da se bar malo posteno nasmijem...
evo meni jedan od najboljih danasnjice Lee Evans, doduse ovdje samo izvodi Bohemian Rhapsody
_________________ Of all the races in the known realms, none is more confusing or confused than humans.
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37984 Lokacija: Gl. grad regije
Bio je na OTV-u ili nekoj drugoj Zg tv, tip iz Bos Posavine, koji je prosipao to, i moram priznat da je bio odličan.
U kaubojskom odijelu, redneck izgleda i izgovora, sa pravim forama.
Jedan od glavnih razloga, po mom mišljenju, što očito nije uspio je što Zegejci jednostavno ne kuže dvosmislene fore koje su nama normalne. Vjerojatno su se ujutro u tramvaju smijali nekim stvarima.
Evo sad ne mogu naći na netu, ako neko zna više o ovom tipu, neka stavi...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.